Om Sofie


Velkommen til min blog, som handler om flere ting – men allermest dét at blive og være mor.

I 2016 blev jeg som 26-årig mor til Gustav og i 2018 kom lillebror Louie til familien. Vores lille familie startede ud på Vesterbro, men bor nu i Nordsjælland. Jeg er gift med Mads, som til hverdag er en travl mand i Deloitte. Dér arbejdede jeg også indtil 2019, hvor jeg sagde op for at få ro på familielivet og bruge mere tid med ungerne. Derfor passer jeg Louie hjemme indtil juni 2020, og får tingene til at hænge sammen økonomisk ved at gøre det, jeg elsker – at skrive lige her, til og med jer.

Bloggen blev oprindeligt født i forlængelse af min første barsel, da jeg havde så meget på hjerte, som jeg ikke kunne komme af med på Instagram. Jeg var i sin tid træt af, at forældrerollen og barslen blev iscenesat så lyserødt på de sociale medier. Der er sket en del siden da, og jeg synes, at portrætteringen af barslen og moderskabet har ændret sig og trods alt er blevet mere nuanceret – heldigvis.

Så tag et kig og læs med når jeg synes, at dagene er hårde. Når de er sjove, kærlige, lykkelige, trættende, grimme, højlydte, stille, grå, fulde af latter og gråd. Forældreskabet er i sandhed kontrastfyldt og jeg dykker ned i og sætter ord på det meste 🙂