Om Sofie


Jeg er født i det skønne år 1989, og blev selv mor til Gustav to dage før min egen fødselsdag, i september 2016. Jeg er uddannet cand.merc.kom og har et par gode job på mit CV, som jeg elskede og dyrkede. Men i slutningen af 2018 fik vi lillebror Louie og flyttede i hus i Nordsjælland. Og pludselig havde vores hverdag svært ved at hænge sammen, sådan som vi gerne ville det. Jeg har derfor sagt mit gode job op og har passet Louie hjemme indtil han var 20 måneder. Nu går begge drenge i institution og jeg nyder min fleksibilitet som selvstændig.

Bloggen blev i sin tid født i forlængelse af min barsel, da jeg havde så meget på hjerte, som jeg ikke kunne komme af med på Instagram. Jeg er træt af, at forældrerollen og barslen bliver iscenesat så lyserødt på de sociale medier. Bevares, det er da også skønt. Men det er også rigtig hårdt og svært! Så læs med og få et ærligt indtryk af, hvor skønt, crazy, træls, trættende, grimt og smukt, det er at være familie.