Kærlig godmorgen til voksen hud

Kærlig godmorgen til voksen hud

Annonce for La Roche Posay

Ja ja, I said it. Jeg og min hud er voksen og det er ikke længere “overkill” at gå efter produkter til moden hud. Jeg hører nu officielt til målgruppen, der køber “anti-age”.

Når det er sagt, så har jeg ikke overvældende mange ryker. Jeg vil nok mere kalde det fine linjer, når jeg smiler eller er sur. Og rynkerne mellem brynene er der efterhånden i længere og længere tid efter en grimasse. En dag går de sgu nok ikke væk 😉 Og sådan er det at leve! Det er okay. Men jeg elsker at behandle min hud godt. At give den fugt og glød fra morgenstunden, så nu vil jeg videregive min morgenrutine med produkter fra La Roche Posay, der især er gode til tør hud og hud med (begyndende) rynker.

Du skal også rense om morgenen

Jeg giver huden en god rens og masser af pleje om aftenen, men det er først inden for det seneste år, at jeg er begyndt at rense om morgenen også. Huden udskiller affaldsstoffer om natten, jeg sveder og rører ved min hud. Derfor kan jeg kun anbefale at rense din hud om morgenen også, hvis du vil komme en grå og trist hud til livs.

Hvis du ikke er typen, der husker rens i badet – eller måske slet ikke tager bad om morgenen – så kan jeg anbefale La Roche Posays Miscellar Water til sensitiv hud. På med den på en vatrondel og så tørrer jeg nattens urenheder blidt af huden. Det er en nem og skånsom måde at rense din hud fra morgenstunden – især hvis det skal gå lidt stærkt. Børn, du ved. Eller hvis du gerne vil skåne huden for for hyppig kontakt med vand, hvilket kan virke udtørrende. Den både renser og beroliger huden og kan også med fordel bruges på den sensitive hud omkring og på øjnene.

Nu er huden renset og frisk og klar til en lækker serum, der for mig er en MEGET vigtig del af min hudplejerutine! Der findes mange forskellige slags sera og du skal selvfølgelig vælge en serum, der passer til din hud og dit behov. Mine behov skifter med årstiden. Her i efteråret og vintermånederne er jeg særligt glad for C-vitamin. Det er jeg, da huden skal beskyttes ekstra mod solens UV-stråler, når man bruger C-vitamin serum. Derfor kan jeg godt føle, at min hud er lidt ekstra udsat, når jeg bruger C-vitamin om sommeren. Man skal i hvert fald være meget opmærksom på kontinuerligt at smøre med solcreme med SPF for at beskytte huden resten af dagen.

Udstråling kommer indefra – og på flaske

Okay, det er måske sat på spidsen 😉 Men La Roche Posays Vitamin C10 er en serum med 10% ren C-vitamin, Salicylsyre og Neurosensine. Det er et koncentreret anti-age produkt, som reducerer rynker og booster cellefornyelsen på hudoverfladen.
Min hud fremstår glat og fyldig med en finere tekstur. Ved brug i længere tid vil du vil få en mere ensartet hudtone og en flot glød – men HUSK nu den SPF efterfølgende for at beskytte huden.

Den har en fugtgivende og transparent gelékonsistens med en let og frisk duft.

Prikken over i’et

Når jeg har ladet C10-serummet tørre ind, så smører jeg ansigtet ind i en kombineret sol- og ansigtscreme, som jeg er blevet KÆMPE tilhænger af.

En morgenrutine skal gå stærkt og der skal helst ikke være for mange led og produkter, fordi så får jeg det ikke gjort. Derfor har jeg aldrig været så god til at huske både dagcreme og efterfølgende solcreme – det er simpelthen et step for meget og for meget creme! Hvis du har det lige sådan, så gør dig selv den tjeneste at prøve Anthelios Age Correct SPF50. Den kombinerer min dagcreme og solcreme og så indeholder den vitamin B3 og E, så den også aktivt reducerer og forebygger tegn på aldring og forbedrer hudens elasticitet.

Måske synes du, det lyder voldsomt med en SPF50 i hovedet hver dag, men den fedter ikke og absorberes lige så hurtigt som en normal dagcreme. Det lover jeg! Og en høj SPF er guld værd til at forebygge rynker og solskader.

Lød det som en avanceret rutine? Det er det i hvert fald ikke, og uanset hvilke produkter du bruger, så er dine steps i rutinen typisk de samme. Rens, toner (hvis du vasker ansigtet i badet eksempelvis og skal genoprette hudens PH-værdi efterfølgende), serum, creme. Sådan ser min rutine i hvert fald altid ud uanset om det er morgen eller aften.

Hvis du har prøvet nogle af produkterne, så lad mig vide, hvad du synes. Jeg er især spændt på, hvad I siger til Anthelios Age Correct som dagcreme. Jeg er ret begejstret for den, kan I høre.

Ha’ en skøn dag der forhåbentligt frembringer en masse smilerynker <3

/S

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.