En kærlig gave til rynkerne

En kærlig gave til rynkerne

Reklame @larocheposay

Hvis du mangler den lille julegave eller måske adventsgaven til din mor eller kæreste, så er en kærlig gave til huden ikke en skidt idé. Den nye antiage Hyalu B5 serum fra La Roche-Posay er den perfekte anti-age løsning til hud som mangler fylde, fugt og elasticitet.

Den er ligesom alle andre produkter fra La Roche-Posay til sensitiv hud, men du skal være opmærksom på, at der er parfume i denne serum i modsætning til eksempelvis deres Toleriane-serie, som jeg også skriver om her. Hvis du kan tåle parfume, så dufter den vidunderligt!

Hyalu B5 serummet gør lidt mere end “bare” at pleje. Det er en vaskeægte “fugtfiller”, der giver fylde og som har en udglattende effekt på huden. Hyaluronsyre er i stand til at absorbere 1000 gange sin vægt i vand. Hyaluronsyre har vi i kroppen fra fødslen, men med alderen producerer vi mindre og mindre, og derfor bliver vores hud typisk mindre spændstig og elastisk jo ældre vi bliver. Når vi når omkring de 50 år, har vi kun ca. 50% af hudens oprindelige hyaluronsyreniveau tilbage.

Derfor giver det altså ret god mening at tilføje hyaluronsyre til din hudplejerutine, hvis du gerne vil pleje din hud med masser af fugt og forebygge eller reducere rynker og fine linjer. Hyalu B5 indeholder to typer hyaluronsyre, der har både høj og lav molekylær vægt. Det lyder lidt komplekst, men hyaluronsyrens størrelse afgør, hvor godt den absorberes af huden, og dermed hvilken effekt den vil have på huden. Den høje molekylære vægt skaber en usynlig fugtbarriere i hudens overflade og fylder fine linjer, mens den lave molekylære vægt gør, at hyaluronsyren trænger dybere ned i hudens øverste lag og virker udfyldende.

Hånden på hjertet, så har jeg ikke noget i mod rynker. De er smukke og viser, at man har levet et liv og det synes jeg ikke nødvendigvis, at vi skal skjule <3 Det er måske nemt nok for mig at sige lige nu, da jeg ikke har så mange – og måske jeg ændrer mening en dag 😉 Men jeg går meget op i at passe godt på min hud, så den er fugtet og ser velplejet ud.

Du kan bruge serummet både morgen og aften, når huden er renset og inden din creme. Det har en tynd gel-agtig konsistens, som gør den meget nem at smøre ud. Den minder lidt om konsistensen fra La Roche Posays Dermallergo serum – den føles glat og let på huden og trænger hurtigt ind.

Kort sagt, en virkelig lækker lille gave til dig selv eller din mor! Jeg synes ofte, at jeg ser nogle gode tilbud online og så kan du få den leveret direkte til døren.

/S


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.