Et godt bud til udsat og sensitiv hud

Et godt bud til udsat og sensitiv hud

Reklame @larocheposay

Jeg har altid haft tør hud, men ellers en ret uproblematisk hud. Bevares, jeg havde da lidt urenheder som teenager og i starten af mine graviditeter, men efter jeg sluttede sidste amning, så er min hud forblevet ganske, ganske fin. Tør, men fin.

Der var indtil, at det blev påkrævet, at vi går med mundbind de fleste steder, vi færder os. Jeg kan forstå på mange af jer, at I også har oplevet ekstra tør hud og nogle af jer har fået urenheder i det område, hvor mundbindet sidder. Jeg selv har fået tørre, røde pletter ved næsen og munden, som jeg aldrig har haft før.

Men det er ikke kun mundbindene. Denne årstid er svær for mange med sensitiv hud, når det bliver koldere udenfor og luften mere tør. Jeg bruger altid en fed creme om vinteren – jeg kan simpelthen mærke, at jeg bliver stram i ansigtet, hvis ikke der er nok fugt i.

Hvis du har det på samme måde og du gerne vil prøve en hudplejeserie til din tørre hud, som til tider kan være sensitiv og intolerant, så kan jeg virkelig anbefale dig at prøve La Roche Posays Toleriane-serie. Den fås på alle apoteker og jeg synes tit, at onlineapotekerne har nogle gode tilbud.

Jeg har spurgt La Roche Posay om ikke én af jer skulle have lov at vinde min hudplejerutine fra Toleriane – og den er de med på! Derfor kan du vinde en Toleriane Renselotion, Dermallergo serum, Toleriane Sensitive Cream og en let farvet dagcreme også fra Toleriane.

Du skal bare smide en kommentar om, hvordan din hud har det for tiden og så trækker jeg en vinder i kommentarfeltet den 1. december 🙂 Du kan læse mere om produkterne lidt længere nede.

Konkurrencebetingelser:

For at deltage skal du bo i Danmark og være mindst 18 år.

Præmien består af (en pakke tildelt en vinder) 1 x Toleriane Renselotion, 1 x Toleriane Sensitive Crème, 1 x Toleriane Let Farvet Dagcreme, 1 x Dermallergo. Den samlede omtrentlige værdi af præmien er DKK 700.

Konkurrencen løber fra 28.11.2020 til 01.12.2020.

Se de samlede konkurrencebetingelser her.

Toleriane-serien er specielt udviklet til sensitiv hud og har optimal tolerance. Sensitiv hud er mere sårbar over for udefrakommende faktorer og er kendetegnet ved at reagere på faktorer, som normalt tåles af de fleste hudtyper. Måske du kan genkende, at din hud tit reagerer på vejret, på cremer, på shampoo – ja, det kan være hvad som helst. Din hud kan eksempelvis være rød, og en prikken kan mærkes og den føles stram. Toleriane hudplejeserien er udviklet til at mindske hudens ubehag og giver en masse fugt – og så er de uden parfume og alkohol.

Mine favoritter fra Toleriane

Jeg kan godt lide at bruge serien, når jeg oplever, at min hud er i en sensitiv periode. For ja, det kan sagtens komme og gå i perioder. Den er sart for tiden, hvor både det skiftende vejr og mundbind påvirker min hud.

Hvis du vil rense din hud, men vil undgå at udtørre den yderligere ved at vaske ansigtet, så kan jeg anbefale Toleriane renselotion, som jeg selv købte sidste år, da jeg også havde intolerant hud. Jeg har faktisk brugt den op nu (som det måske kan skimtes på billedet), men den kan anbefales, når du skal rense hud morgen og aften og ikke vil bruge en rens, som skal vaskes af med vand. Denne kan du fjerne med en vatrodel.

Hvis du har brug for masser af fugt, så en KÆMPE anbefaling af ansigtscremen Toleriane Sensitive Riche. Den findes også i en lettere udgave, der bare hedder Sensitive Creme. Jeg har prøvet begge, og den lette udgave ville jeg nok bruge i sommerhalvåret. De er begge nemme at smøre ud, men Riche giver lige det ekstra til tør hud, som jeg har savnet lidt hos andre parfumefri cremer.

Hvis du har brug for lidt ekstra omsorg til huden – og det synes jeg, at jeg har for tiden – så giv lige La Roche Posays nye serum Toleriane Ultra Dermallergo et skud. Jeg bruger den om morgenen under dagcremen. Konsistensen er meget let – ikke den typiske, fede serumkonsistens, som jeg kender det fra andre serummer. Det er der ikke noget i vejen med i øvrigt – jeg er fan af alt det fede her i livet 😉 Men den har en overraskende let konsistens og føles meget “glat” på huden, så den hurtigt er smurt ind i huden. Det er en styrkende og fugtighedsgivende serum, der blandt andet indeholder neurosensine, som er klinisk testet til at reducere ubehag på huden samt osmolyte og glycerin, der styrker og beskytter hudens barriere og giver fugt.

Jeg har også en øjencreme og natcreme i Toleriane-serien, som jeg også købte sidste år, da jeg oplevede ubehag ved øjnene og min hud var ekstra tør og sensitiv. Jeg bruger ikke øjencremen til daglig, til gengæld er natcremen Ultra Overnight meget lækker. Den indeholder carnosine, vitamin E, neurosensine og La Roche-Posays termalske kildevand. Den er ikke helt så fed som cremen Sensitive Riche, så jeg kan godt lide at skifte alt efter, hvad min hud har lyst til.

Hvis du også har tør og sensitiv hud i øjeblikket, så håber jeg du har lyst til at være med i konkurrencen, så kan det være, at du vinder en håndfuld virkelig gode produkter fra La Roche Posays Toleriane-serie til netop det.

/S


210 svar til “Et godt bud til udsat og sensitiv hud”

 1. Ej sikke en lækker præmie!
  Min kulde-trætte (ja det er for tidligt) og graviditets-umulius hud ville elske at vinde sådan en omgang. Jeg sybes ikke jeg er mærket af brugen af mundbind, bare mere generelt vintertræt hud ?

  Kh

  • Min hud er ligesom din ❤️
   Så det vil jeg rigtig gerne prøve og se om det også kan virke på min.

   • Åha, fantastisk præmie! Min hud er så tør, rød og kløende for tiden, og er gået helt i stå ifht hvilken hudplejeserie jeg skal prøve af, så ville blive afsindigt glad for at vinde denne præmie ?

    • Min hud er meget sensitiv og lige nu er den bare tør, rød og kløende. Min hud vil elske at prøve sådan en omgang 🙂

    • Min hud er påvirket af hormoner efter fødsel for 8 måneder siden. Den er både tør og slår ud og har det generelt lidt under middel. Den kunne godt klare noget forkælelse! ❤️

  • Min hud er så enorm vintertør og intet vil hjælpe som ellers plejede at være godt.
   Jeg håber enormt meget på at kunne vinde denne, så det kan komme på rette spor igen ??

  • Jeg bøvler meget med min hud. Jeg har haft eksem hele mit liv og fik konstateret husstøvmiddeallergi for 2 år siden og det har kun gjort min atopisk eksem værre… jeg har endnu ikke fundet nogle cremer, der hjælper mod min tørre og sensitive hud, som klør konstant 🙁

 2. Det går litt op og ned. Huden tørrer meget ud på 4 fingre og enkelte steder i ansigtet. Men det hjælper at jeg er gravid. De mange hormoner gør, at det ikke er lige så slemt som ellers ?

  • Min hud er mærket af vejret ikke kan bestemme sig for is kold eller lunken temperatur ??‍♀️❄️
   Så den tører ud i pande og omkring næse og hagen.
   Derudover er brugen af mundbind på arbejde, i butikker og fitness heller ikke just godt. Den slår ud og klør. ??????

  • Ups. Jeg fik vidst svaret også under en kommentar, ikke meningen ?

   Men min hud er ligesom din ❤️
   Så det vil jeg rigtig gerne prøve og se om det også kan virke på min.

 3. Efter ammestop er min hud sprunget lige tilbage, til da jeg var 13 år. Tør, uren og uden det mindste glød.
  Krydser fingre ?

 4. Reagerer kraftigt i huden på mundbind, men går jo med dem konstant alligevel ??‍♀️ Det ser ikke kønt ud, men heldigvis dækker mundbindet jo så alligevel for det værste? Det hjælper dog ikke på stramt ansigt ? det håber jeg cremen kan ??

 5. Min hud er virkelig tør for tiden… og ærligt så vil jeg næsten hellere have en bums på næsen end tør hud der drysser lidt af hist og her ??

 6. Virkelig lækker præmie! Min hud er meget påvirket af kulden og den onstante brug af mundbind (er hjemmesygeplejerske) ..

 7. Mit favoritmærke til min til tider irriterret hud særligt omkring næsen. Lige for tiden trænger den til ekstra meget fugt ?

 8. Jeg døjer med mange ar efter uren hud, og samtidig også en hud tørstig efter fugt. Problemet er at produkterne der skal hjælpe med at fjerne arene og pigmentfejlene, giver endnu mere tør hud. På et SU-budget er produkter, der faktisk skaber resultater noget af en udskrivning – denne præmie vil være en kæmpe hjælp?

 9. Selv med en masse fugtende plejeprodukter, kan jeg efter den første morgentur med hunden, ha en ubehagelig følelse af, at mit ansigt skaller, da det hele klør og den varme rødmen i kinderne blusser op.

 10. Ej! Det er jo lige min hud du beskriver. Den er SÅ tør, men samtidig også så sart, at den svier og bliver helt rød, når jeg har prøvet andre fancy cremer. Det her lyder som den rette kur???????

 11. Jeg har virkelig oplevet, at min hud har været ekstra tør på det seneste, og da jeg har sensitiv hud, har jeg ledt efter produkter, der er gode og lækre og samtidig ikke generer min hud. Har ikke lige fundet favoritproduktet endnu.

 12. Min hud har virkelig brug for fugt! Mit ansigts føles helt stramt, fordi min nuværende dagcreme desværre ikke giver fugt nok. Derudover har jeg også noget rødme, og generelt bare en sensitiv hud der reagere rigtig meget for tiden.

 13. Jeg har sine teenage årene døjet med uren og irriteret hud. Her under amning er den dog blevet meget fin, men stadig tendens til urenheder… specielt ved hagen. Det kommer jeg nok aldrig væk fra! Ville elske at vinde. Er vild med det mærke ❤️??

 14. Jeg har også sensitiv hud og problemer med tør hud pt. Jeg ville elske at prøve produkterne, de lyder mega gode! ???

 15. Okay en lækker konkurrence! Min graviditets ramte, perorale dermatitis hud har det så mega nederen med vinteren OG mundbindende! Så det ville komme som sendt fra himlen at vinde?

 16. Tja, disse dage føles huden stram, og letter tendens til rødme i kinderne. Så ville da være max lækkert at kunne give min hud et spark med skønne plejeprodukter ☺️ Tak for muligheden

 17. Min hud kunne virkelig godt bruge lidt kærlig opmærksomhed i disse tørre og kolde vintermåneder, så jeg krydser fingre, for at jeg vinder! ??

 18. Jeg kan virkelig mærke min hud har ekstra brug for pleje i denne kolde tid fx. På min cykeltur til og fra arbejde. Udover det bruger hele familien det både min kæreste og min datter på 1,5år. Vi er kæmpe fan og håber vi vinder??????

 19. Min hud trænger også til lidt ekstra kærlighed for tiden, med en nyfødt og i den her kulde er den knastør ?

 20. Jeg har netop købt en salve fra mærket, som jeg kan bruge rundt om min næse til at afhjælpe min tørre hud pga. en vinter med mundbind.. Jeg kendte ikke mærket før, men det virker til at være alt, jeg har ledt efter – et mærke uden parfume og til sart hud, men som ikke er et af de der “brands” der også forsøger at markedsføre sig på moderne indpakning og bred omtale, så man egentlig tvivler på produktets reelle egenskaber og oprigtighed.. Jeg har haft svært ved at finde “mellemkategori”-produkter, fordi apoteket primært sælger produkter til hård eksem (hvilket jeg ikke lider af), og Matas mm. Sælger den anden omtalte kategori (modebrands). Det her virker som det jeg mangler – en mellemkategori som er lækker til helt almindelig men lidt sart hud ?

 21. Min hud er virkelig sensitiv og påvirkes meget af vejret og kulden. Jeg bruger i forvejen Toleriane dagcreme og vil elske at kunne forkæle min sarte hud med alle de andre lækre produkter.

 22. Sikke en fantastisk konkurrence! Min hud har det blandet. Både tørre plamager og urenheder andre steder. Så jeg – og min hud – ville elske at vinde denne præmie 🙂

 23. Ej en lækker konkurrence. Min hud er ekstra tør for tiden og lider under for lidt søvn, amning og dårlige hudplejerutiner ?

 24. Min hud er simpelthen noget rod for tiden, en del bumser kommer frem, da vi er ved at trappe ned for amningen og samtidigt har det kolde vejr suget al fugten ud af min hud. Den trænger til en masse kærlighed og fugt ?

 25. Sikke en lækker præmie og virkeligt rart at der en nogen der taler højt om det at have irriteret hud. Jeg døjer pt med mange hudorme ved kinderne og hagen pga brug af mundbind. Udover det, så er jeg pt på nogle piller som gør min hud utrolig tør. Det kunne derfor være lækkert at vinde en rutine, hvor jeg kan sikre mig at min hud får den fugt den har brug for

 26. Min hud er tør tør tør, og jeg har lige presset det aller aller sidste creme ud af toleraine sensitive riche! Ville elske at få en ny, samt at prøve resten af serien <3

 27. Sikke en lækker præmie. Min hud er tør som en rosin, grundet det kolde vejr. Den trænger til et ordenligt fugt-boost! 🙂

 28. Min hud er lidt udfordret for tiden både af den skiftende vejr og af graviditet, som min hud bare ikke er gode venner med. Og så er jeg bare rigtig dårlig til at prioritere at få købt noget godt til den, så pt bruger jeg min datters babylotion som ansigtscreme ?‍♀️

 29. På trods af mine 32 år er vintersæsonen en dræber for min hud og et træls gensyn med både tørre pletter og perioral dermatitis, som selv den bedste hårdag ikke kan kompensere for. Søger stadig den magiske løsning til at rette op på den sag ??

 30. Jeg døjer utrolig meget med tør hud, som derfor rødmer meget hurtigere. Om vinteren er der helt normalt at jeg får uren hud, og sørme om det ikke er sket igen i år. Det er meget svært for mig, at finde cremer som fugter og er gode for min hud, uden at give mig rødme og uslet. Derfor ville det være lækkert med noget pleje som er god ved huden ?

 31. Tør vinterhud og meget sensitiv ? helt stram i hele hovedet pga. tørhed. Men det gør også at jeg danner en del talg og får talgknopper i hele hovedet – det er bare ikke fedt med en alder på 34 ?

  Har prøvet mange cremer – men tåler meget lidt, ellers slår jeg endnu mere ud. Så ville være fantastisk at kunne vinde denne serie til sensitiv hud ? krydser fingre og tæer ❄️

 32. Jeg kan virkelig mærke på både min egen hud og mine døtres, at vejret er blevet koldere. Især de små hænder, som hele tiden skal vaskes, er meget udsatte og trænger meget til pleje. Vi bruger fed creme hver aften, men mine døtres hænder er præget af hudeksem og der tænker jeg at La Roche produkterne vil være et godt bud på pleje.

 33. Min hud er i forvejen meget sensitiv, og jeg har prøvet mange forskellige produkter efterhånden. Desværre kan jeg aldrig holde udslæt og lign. helt nede, og lige for tiden er det desværre blevet værre pga. kulde, mundbind og enormt skiftende vejr. Specielt min hud på hage og omkring munden er hårdt medtaget, så ville elske at vinde denne præmie i håbet om at det kunne være mirakelmidlet ???

 34. Sikken en lækker præmie!!
  Min hud har altid været sensitiv overfor parfume og andre skrappe sager, så det ville være skøn at få lov at prøve denne skønne serie. I denne tid er jeg ekstra udfordret pga. kulde og mundbind… ?❤️?

 35. Ahhh min hud 🙁 ved ikke hvor jeg skal starte. Men jeg lider af atopisk eksem i ansigtet. Så jeg slår ud omkring munden og hagen hver gang vejret skifter. Så i denne uge har min hud bare været så rød og kløende, og mangler så meget fugtige.
  Jeg har prøvet med diverse creme osv men har bare ikke fundet den rigtige, så det kunne være lækkert at vinde og håber på at denne serie bare passer perfekt på mig.

  • Min hud er altid voldsomt ramt af vinter. Nogle steder er den helt tør og flager, og andre steder er den vildt fedtet. Jeg kan på ingen måder have foundation osv. på. Det ser helt tosset ud!

 36. Min hud har altid været uden problemer, aldrig bumser og nærmest passet sig selv. Men på det sidste er den begyndt at bryde ud, og jeg er begyndt at få en masse små bumser, det er som om den ikke kan finde ud af corona livet med ansigtsmasker. Så jeg ville rigtig gerne vinde! ???

 37. Min hud er også altid ekstra tør om vinteren – og i år med mundbind og karbade (der er også fordele ved at spare transporten til arbejde – nemlig længere bade ind i mellem) – trænger den virkelig til fugt, så sådan en lækker konkurrence, bliver jeg nødt til at lægge et lod i⭐⭐

 38. Min hud har det meget bedre, efter jeg i sommer for første gang prøvede Toleriane Creme – jeg har nemlig udviklet sensitiv hud med hang til peroral dermatitis. Nu, hvor det begynder at blive koldt, kan jeg mærke, at min hud (som altid) begynder at blive tør og nærmest “fnuldrer”, så jeg har faktisk kigget på Toleriane Riche – så det ville da være perfekt at vinde dit sæt ??

 39. Min hud kan i hvert fald godt mærke at vi går over i vintermånederne, og går pt helt amok. Den svier, er rød og tør, og så skaller jeg ved næsen. Kan ikke dække min rødme med foundation eller cc cream, for det skaller med det samme. Kunne godt tænke mig at vinde, så min hud kunne få et velfortjent fugtboost ?

 40. Sikke en skøn præmie!
  Min eksem-hud er altid tør, men særligt her i overgange til vinterperioden har den brug for et ekstra skub. Er sikker på sådan et sæt ville hjælpe !

  • Hvilken dejlig præmie at kunne vinde!
   Min hud vil elske nogle lækre produkter, for den er, ligesom mange andres, ramt af tørhed her ved indgangen til vintermånederne, så jeg vil bestemt nyde at kunne pleje min hud med nogle lækre produkter ??✨

 41. Min hud opfører sig ret mærkeligt for tiden, men jeg havde faktisk ikke tiltænkt at det var vejret skyld, så tak for at give information om, at det faktisk spiller ind! Jeg døjer med meget rødme og stram hud, så sådan en serie ville være perfekt ??

 42. Min hud er tør og irriteret over vejrskiftet. Og så er min hage ikke helt tilfreds med, at jeg skal bære mundbind i store dele af døgnet. Så en ny hudplejerutine kunne være guld værd :-).

 43. Tør hud med pletvis eksem og alle mine sædvanlige go-to fugtboozt virker bare ikke denne gang ? To små børn, natteroderi og on-going vuggestuesnue udfordrer virkelig huden ?

 44. Beskrivelsen af din hud, lyder præcis som min. Det kunne være skønt at vinde produkter, måske de er lige hvad min hud trænger til??❤️

 45. Min hud er så irriteret året rundt og især nu, hvor det er begyndt at blive koldt udenfor. Den klør, bliver rød og skaller. Jeg har prøvet mange forskellige produkter fra den billige til den helt dyre ende, men jeg kan desværre ikke blive ved med at afprøve, da det jo koster rigtigt mange penge ? Det ville være fantastisk at kunne få disse, da det lyder meget lovende ?

 46. Toleriane serien lyder lige som en serie, min hud har brug for! Min hud er blevet særligt tør og sensitiv her i min anden graviditet, så der vil virkelig være en gave sendt fra himlen, hvis jeg bliver den mega heldige vinder! ??❤

 47. Min hud kæmper lidt med at der er blevet så koldt uden for, så en god creme ville gøre underværker !

 48. Min hud har det super vinterstramt og tørt – og så slår den lidt ekstra ud ved stress og eftersom vi flytter om 3 dage, så er der godt pres på den. Ville elske at forkæle den med lidt nye produkter ??❤️

 49. Jeg ville elske at vinde det ?
  Jeg bruger selv serumet og rense lotionen derfra nu.
  Jeg døjer med meget sensetiv hud, som reager på alt og ud over det så har jeg lige fået lavet en tca cross behandling mod mine acne ar som irretere min hud lidt ekstra oveni. Krydser fingre ??

 50. Min hud er meget normal, men jeg får små tørre røde plamager – det kommer hvert år ved denne tid ?

 51. Min hud har altid været enormt sensitiv med tendens til urenheder, og det har altid været en stor udfordring at finde produkter jeg kan bruge. Jeg er heldigvis blev klogere i forhold til produkter og søger nu nogen der er mere beroligende istedet for skrappe. Efter du har nævnt toleriane serien er jeg blevet lidt varm på at prøven den, så at vinde de her produkter ville være fantastisk?

 52. Hej Sofie,
  Min hud er desværre tør og kløende. Jeg var ramt af eksem under graviditeten og jeg kunne ikke få meget medicinsk hjælp. Til gengæld havde Avenes XeraCalm creme lidt virkning. Ud fra din anbefaling har jeg prøvet produkter fra La Roche Posay også. Jeg vil så gerne vinde præmien, så jeg fortsat kan få gavn af La Roche Posay produkter og så har jeg også brug for lidt selvforkælelse. Det bliver en rigtig dejlig julegave til mig, hvis jeg vinder. Så krydser bare fingrene og tak for det 🙂

 53. Jeg har atopisk eksem og derfor er min hud meget rød og tør. Derfor er det vigtigt at jeg giver min hud masser af fugt?

 54. Min hud spasser ud når vejret slår om, den kald ikke lide Frost og den tørre luft -vandeksemen blusser for alvor op igen, heldigvis ikke i ansigtet, men hænderne har det hårdt. Huden trænger generelt ril lidt ekstra kærlighed.

 55. Min hud er pænt presset for tiden… og især mine øjenomgivelser og især øjenlåg er så tørre og irriterede at jeg ikke kan bruge makeup eller noget som helst i den dur.. Om det er hormonforandringer efter at blive mor for 10 måneder siden eller vejret ved jeg ikke, men har i dén grad brug for en ny hudplejerutine og nogle gode produkter ??✨

 56. Min hud er tør og bliver nemt uren. Har tidligere haft gavn af La Roche Posays produkter men de er ikke ligefrem SU-venlige ? så det ville være luksus at vinde dem her!

 57. Jeg har problem med tør hud især omkring næse og kinder her i vinter halvåret, og så hjælper mundbindet heller ikke på mine urenheder ? gad så godt vinde ?

 58. Min hud er pt rimelig f*cked pga mundbind og Rødovre Centrum i knap 4!!!!! timer. Jeg brug altid selv kun Toleraine dagcremen, så den ved jeg er helt genial. Vil glæde mig til at prøve de andre produkter???

 59. Har så længe jeg kan huske haft sensitiv og tør hud, så en god fugtgivende creme er et must for mig. Især om vinteren, hvor kulden udfordrer huden endnu mere. Ville blive utroligt glad for at vinde disse produkter! 🙂

 60. Min hud er rød og varm som bare pokker, irriteret og tør, og bare rimelig skod på denne årstid.. Og det sker hvert eneste år (suk..)

 61. Jeg bruger i forvejen La Roche Posay fordi jeg hos dem har fundet en creme der holder min hud fugtig hele året og slet ikke virker fedtet på huden. Heldigvis ingen graviditetsbumser endnu ?

 62. Jeg havde ikke skænket mundbindet en tanke før du skrev det og troede bare, at det var kulde og deraf ekstra bruge af lommetørklæder, som gjorde mig tør om næsen ?‍♀️ Så din beskrivelse passer ret godt på mig også – sensitiv, tendens til rødme og til den tørre side, og nu med tørre pletter ved næsen ☹️

 63. Min hud er tør af flere årsager, både vejrskifte, mundbind hele dagen som fys på hospital og antibiotikabehandling. Så jeg kunne virkelig godt bruge den præmie ❄️

 64. Min hud er helt på månen. Ved brug af mundbind dagen lang i restauranten, en masse damp fra gryderne og opvaskeren – er min hud og jeg ikke ligefrem bedste venner for tiden.
  Den slår ud i form af urenheder, da huden er så tør, så tør, og skaller der ud af.
  Jeg krydser fingre ?? Kunne være min hud og jeg, langt om længe kunne begrave stridsøksen ❤️

 65. Min hud er begyndt at tørre ud og kan mærke stivheden i ansigtet når jeg har været i bad. Ville være fantastisk og afprøve om denne pakke kunne virke for min hud

 66. Min hud er tør med en tendens til rødmen, hvilket skinner ekstra meget igennem, fordi jeg er så bleg. Heldigvis er jeg umiddelbart sluppet for de urenheder, jeg plejer at få i starten af vinteren 🙂

 67. Træt bleg vinterhud med tendens til rødme, charming right ??

  Den har nu altid været sensitiv, så intet nyt i det ??‍♀️?☺️

 68. Ejjj, en super konkurrence!!! Jeg er i forvejen glad for mærket, og bruger faktisk også shampooen derfra. Jeg har sart hud med tendens til perioral dermatitis. Derfor kan jeg ikke tåle meget, men netop La Roche Posay, kan jeg sagtens bruge ? Ville derfor være skønt, at vinde denne præmie!

 69. Min hud reagerer som resten af min krop elendigt på graviditetshormoner! Så lidt cremeomsorg ville være skønt ?

 70. Min hud er ret uren for tiden, grundet mundbind… Ville være dejligt med lidt lækker creme, som måske kan hjælpe min hud på rette vej igen?

 71. Jeg går rundt med et rødt goatee skæg. Bare rød og irriteret hud om munden og op mod kinderne?
  La Roche er så meget på ønskelisten denne jul, elsker det mærke?

 72. Min hud reagerer altid, når vejret og temperaturen ændrer sig. Den bliver tør og jeg får enkelte røde plamager, som du også beskriver. Jeg har aldrig prøvet produkterne men har til gengæld hørt meget godt om dem ?? Jeg smider hermed et lod i puljen – god jul til jer ❤️??

 73. Min hud reagerer helt vildt på temperaturskift lige nu, og kan ikke beslutte sig om den skal være tør eller uren. Har altid været mega glad for la roche posay til mine børns børneeksem ??

 74. Min hud hader kulden og parfume. Jeg har prøvet mange forskellige cremer, men desværre har jeg endnu til gode at finde et mærke, som virker på kløe og rødmen. Dette lyder som er godt bud, så jeg krydser fingre for at få fat i den lækre præmie.

 75. Min hud reagerer på kulden nu ved at være tør, men samtidig slå lidt ud omkring munden og øjnene og får røde kinder hvis jeg ikke fugter virkelig godt. Skal igang med en fugtgivende hudplejerutine så tror faktisk jeg bestiller de produkter du anbefaler her ?

 76. Min hud har det ikke godt. Meget tør og sensitiv hud kombineret med akne-behandling samt koldt vintervejr i fjæset hver morgen på cyklen.. så gad virkelig godt vinde sådan en omgang lækker hudpleje!?

 77. Lækker præmie! ?? Jeg døjer med tør hud hele året og især nu hvor det er blevet koldt. Også rødmen ville være skønt at få bugt med!

 78. Min hud på hagen og omkring næsen har netop fået det lidt bedre med brug af den samme riche sensitive du nævner og som en venlig ekspedient på apoteket også anbefalede ? det kan self også være pga cyklus eller fordi jeg har brugt mindre make up for at dække de røde områder – men cremen er i hvert fald rar!

 79. Min hud er virkelig vintertræt (allerede) og den har vist brug for er ordentligt skud kærlighed ovenpå alt det her med mundbindene ???

 80. Min også “normalt” sensitive hud er blevet en teenager værdig efter mundbind. Det er jo helt perfekt, når man tilmed er over de 30 og mor til 2 ???Præmien vil blive prøvet straks, hvis jeg er så heldig ?

 81. Jeg har generel sensitiv/tør hid, men så snart grader e falder så får jeg fra det ene øjeblik til det andet røde tørre plamager i ansigtet, som svier. Har prøvet en del produkter, men intet er bare sådan rigtig godt. Så det kunne være skønt at se om dette kunne hjælpe?

 82. Jeg er jordemoderstuderende og går de fleste dage rigtig mange timer med mundbind på + når jeg transporterer mig til og fra hospitalet med det offentlige. Både mundbind (og sprit til hænderne) har sat sine spor på min hud, som ellers aldrig plejer at være tør eller kløende, men nu er blevet det i høj grad.

 83. Min hud er altid stram, når jeg kommer ud ad badet, hver evig eneste dag – men samtidig har jeg massere af bumser omkring munden og næsen fra at gå med mundbind (og så selvfølgelig fordi jeg har tendens til akne…) Jeg tror nok roligt man kan sige, at min hud trænger til en masse kærlighed fra la roche-posay! ? ?

 84. Jeg har lidt af atopisk eksem det meste af mit liv og sværger til produkter uden parfume og alkohol!
  For tiden er det min hud omkring øjnene og hagen der er plaget.
  De sidste 2 år har jeg ansigtscremen og fugtighedscremen, men jeg vil elske at udvide mit kendskab til mærket! ?
  Sikke en fantastisk konkurrence ⭐️

 85. Jeg lider af både ekstrem hudeksem/tørhed og rødme og min hud går helt amok om vinteren, og det samme gør min lille piges hud som døjer meget med tørhed ? Vi bruger også mærket herhjemme til både os voksne og børn, og vil meget gerne have chancen for prøve serien, og se om den ville hjælpe på min/vores hud herhjemme ?? – Tak for muligheden, og dine beskrivelser/anbefalinger af netop denne serie, om ik andet ☺️??

 86. Min enorm sarte hud kunne godt bruge et boost?
  Jeg er lidt træt af, at bruge penge på noget der enten ikke virker eller bare gør det værre.
  Men larocheposay har bare altid virket og de har så lækre produkter?

 87. Min hud har altid været sensitiv OG (knas)tør, særligt ved temperaturskift går den bananas. Og så har det altid været en ægte struggle at finde produkter som er nærende nok til at kunne gennemførte min hud i de kolde måneder. Jeg krydser fingre for at heldet er med mig ?? Glædelig 1. søndag i advent ❤️

 88. Jeg går med mundbind uafbrudt 8 timer i træk på arbejde. Må kun tages af når jeg skal spise. Det er rigtigt hårdt for min hud. Den klør og er irriteret rundt om munden, så vil meget gerne vinde???

 89. Jeg ville elske at vinde denne fede præmier!!?? min hud reagerer allerede voldsomt på vejret og jeg har stadig ikke fundet opskriften på den perfekte pleje. Jeg håber virkelig jeg er den heldige vinder?

 90. Tør, tør, tør! Jeg har sart hud, men det plejer at hjælpe at vi altid rejser til sol i januar, det bliver der desværre ikke noget af i år, så frygter for det værste. Derfor er jeg i gang med at barriere mig med cremer og vitaminpiller ??‍♀️??

 91. Min hud er også mega tør her om vinteren ? jeg får også små røde kløende knopper på kinderne, så tænker min hud ville blive glad for at vinde ❤️

 92. Min hud har det fint så længe jeg husker at give den fugt, hvis ikke reagerer den også din ?

 93. Min hud reagerer meget på vejrskift og især omkring munden, hvor jeg bliver tør og rød. Det ville være skønt at få vintersæsonen i møde uden at lyse op om mumden som en amden Rudolf ?
  ❤ fra Mette

 94. Min hud er meget stram, kulørløs og skællende, og den lider virkelig af kulden og brugen af både mundbind og visir i panden, som begge er et krav på mit arbejde – jeg har aldrig fundet nogle produkter, som virker hensigtsmæssigt til min hud og ville elske at vinde en omgang gode produkter fra LaRochePosay! ?

 95. Min hud er meget sensitiv for tiden. Jeg har presset mig selv lidt for meget på det sidste på arbejd og et eller andet sted er huden så fantastisk et organ, at den reagerer. Nu prøver jeg at trække den anden vej, så der kommer balance både på arbejde og for huden 🙂

 96. Havde som dig rigtig meget eksem som barn/ung og lider stadig af meget tør og sensitiv hud – især i ansigtet. Er selv rigtig glad for La Roche-Posay og har flere produkter derfra – bruger selv cremen fra serien som du viser. Det kan dog godt blive lidt dyrt, når man er på SU? Min trætte og tørre vinterhud ville elske at vinde serien❤️ God søndag!

 97. Min hud har det ret hårdt for tiden. Den er så tør og kan slet ikke lide det kolde vejr. Den ville blive glad for lidt forkælelse!

 98. Min hud er tør og rød lige nu, så jeg kunne bestemt godt bruge, at det var mig der vandt ? søvnunderskud trigger alt for mig, og kulden gør det ikke bedre ??‍♀️?

 99. Min hud er tør og rød lige nu, så jeg kunne bestemt godt bruge, at det var mig der vandt ? søvnunderskud trigger alt for mig, og kulden gør det ikke bedre ??‍♀️?

 100. Jeg brugte La Roche-Posay i lange baner, da jeg var i medicinsk behandling for akne mange år tilbage, hvilket jeg havde meget glæde af! Jeg lider af utrolig sensitiv og tør hud – vinterperioden gør det ikke meget lettere at hamle op med. Min hud vil derfor blive SÅ glad for et boost af disse lækre produkter.

 101. Lækker præmie ? Min hud er rigtig vinterramt og skriger på gode plejerutiner. Eksem på hagen og ved næsen bidrager også til en tør, rød og kløende hud og daglig brug af mundbind gør det ikke bedre

 102. Min hud er træt og stram i det og bliver let irriteret og rød, så det ville være fantastisk med nogle gode produkter ??

 103. Min sarte hud er en kombination af dehydreret og udslæt – måske hormonelt post graviditet, måske mundbind, måske fordi min søn elsker at nusse, pille og kysse mig i ansigtet, men uanset er det dødtræls og særligt i samspil med de dybe mørke rande under mine trætte øjne ?. Jeg gad godt prøve med lidt hjælp ?

 104. Jeg er så med dig omkring maske-problemhud! Har haft en bums ved næsen i et par uger nu.. Plus min hud omkring munden er godt tør. Så lækker hudpleje ville falde på et tørt sted 😉

 105. Åh det ville være SÅ godt til min hud! Jeg har altid haft meget tør og samtidig uren hud, og med mundbind går det helt amok nu ? den tørre hud strammer, prikker og klør, så det ville være skønt med nogle produkter, der måske kunne afhjælpe lidt!

 106. Min hud er så træt af mundbind! Jeg er konstant rød i den halvdel af ansigtet, som mundbindet dækker?

 107. Min hud er tør og eksem træls. Vinteren har aldrig været min bedste ven med atopisk eksem!

  Og skal giftes d.12.12, så måske sådan en lækker pakke kan nå og redde den ???

 108. Har ikke lige så pæn hud som sidst jeg var gravid, så frygter lidt når hormonerne går amok om et uger når lillesøster er kommet til verden. Kan huske sidst at min hud gik lidt meget bananas?

 109. Min hud kan tydeligt mærke vejrskiftet og de kolde cykelturer. Og brugen af mund gør bestemt heller ikke forholdene for en skøn og lækker hud bedre.
  Så nogle gode produkter ville hjælpe godt – og så er det jo et skønt mærke. Er ret vild med deres aftersun ?

 110. Jeg har atopisk eksem, specielt på mine hænder, og min hud har det stramt for tiden! Skiftet i vejret og den frostkolde luft er ikke godt for en som mig med eksem! Så det kunne være skønt at vinde og se om produkterne kan gøre en forskel for min hud ?

 111. Min hud slår ret meget ud og er stresset for tiden. Jeg kan mærke den reagerer på sidste år på kandidaten med to eksamensopgave deadlines ved jul, et deltidsarbejde og en på snart 2 år.

  Tak for en dejlig og ærlig blog om moderskabet ❤️

 112. Det vil da være en ustyrlig lækker præmie ? min hid bliver sååååå tør og rød her om efteråret og vinteren, så vil meget gerne forkæle den ?

 113. Åh min hud er så tør – er præget af eksem og psoriasis så ville være så lækkert at vinde denne præmie?????? Fedt med noget guidning på lækre hudprodukter – krydser for den kommer denne vej ???

 114. Lækker præmie! Min hud er påvirket af mundbind og vinterkulden, men endnu ikke helt så tør som når det bliver mere koldt.

 115. Min hud er tør, tør og ekstra TØR for tiden. De sidste par år synes jeg ellers det er gået bedre her i de kolde måneder, men i dette herrens år 2020 flipper min hud helt ud?‍♀️?

 116. Min hud er, ligesom sidst jeg havde været gravid, gået helt amok med urenheder. Så det ville være den helt perfekte gave???

 117. Min hud er tør og sart – og specielt om vinteren❄️? Så jeg vil mega gerne prøve produkterne og krydser fingre for, at de vil kunne føre min hud sikkert gennem den kolde tid vi går imøde ??❄️?

 118. Jeg ammer og min hud har det altid haft det fint når jeg er gravid eller ammer. Ellers er det sensitiv og jeg døjer en del med acne. Milde produkter er vejen frem, og jeg elsker La Roche Posay ?

 119. Sikke en lækker præmie! Min hud er super super tør og irriteret både på grund af kulden og de kære mundbind desværre. Så sådan et lækkert sæt lyder præcis som det min hud trænger til!

 120. Jeg bruger mundbind en god del af min arbejdsdag, det kan mærkes på min hud som er irriteret og klør ? det kunne være skønt med noget ekstra plejende ?

 121. Min hud er slet ikke sig selv efter graviditet og amning. Den trænger virkelig til noget kærlighed ❤ det skiftede vejr og brugen af mundbind, har desværre ikke gjort det bedre. Den er både tør og har små udbrud?
  Håber jeg bliver den heldige vinder af lidt kærlighed til min hud

 122. Min hud har det – indtil videre – overraskende godt. Men vinteren og kulden plejer at sætte sine spor med tørre områder, kløe og manglende glød, så jeg vil blive superglad for at vinde det lækre sæt og måske komme det i forkøbet ??

 123. Jeg har ikke helt en Rudolf, men er til gengæld mega rød og tør rundt om næsen. Og på hagen. Men det kan lige så vel være vejret – til gengæld har jeg mere urenhed hud i maskeområdet, så man så heldigvis ikke kan se når jeg er ude blandt fremmede… ?

 124. Sådan en omgang ville gøre min hud godt! Den bliver altid tør, kløende og enormt sensitiv på denne tid af året ?

 125. Min hud er generelt sensitivt, men er i denne tid mere tør, mangler glød og med periodevise allergiske reaktioner. Så masser af god og allergivenlig fugt er et must.

 126. Min hud har det sædvanlige årstids-skifte-freak-out, så jeg krydser fingre for, at den lækre serie af hudprodukter kan få ansigtshylster til at skrue lidt med for hysteriet..

 127. Uhh kunne være mega lækkert med produkter til min trætte og tørre vinterhud. Vil vildt gerne vinde denne.

 128. Min hud er virkelig mærket af den tørre kulde! Den klør og der er små eksemudbrud. Samtidig går jeg med mundbind 6-8 timer dagligt, når jeg er på arbejde. Jeg kunne i den grad godt tænke mig at prøve La Roche Posay ?

 129. Min hud er tør – kulden og varmen indenfor gør virkelig ikke noget godt for den, så det kunne være skønt at vinde nogle lækre fugtgivende produkter??❤️

 130. Min hud har det svært for tiden og jeg får regelmæssigt bumser igen. Da jeg arbejder som sygeplejerske har jeg mundbind på en stor del af tiden hver dag, så kunne godt bruge at vinde 🙂

 131. Min hud er tør, rød og med urenheder. Det kunne være så lækkert at vinde sættet så min hud kunne få masser af pleje og ro ??

 132. Jeg ammer stadig min datter på 16 måneder, og den seneste måned har min hud lignet den vildeste bumsede teenagehud. Den har ikke set sådan ud, siden jeg var 16-17år, og det er altså ikke nogen fest ???‍♀️ #laddetværeenfase ?? Sådan en hudplejeserie ville derfor falde på et… knap så tørt sted.. åbenbart ??‍♀️

 133. Min hud er tør og sart. Hvis jeg glemmer fugtighedscreme bliver den så hurtig rød. Jeg ville elske at prøve den serie. 🙂 Glædelig jul til dig og alle dine drenge ?❤️

 134. Jeg har altid døjet med min hud, urenheder og muligvis perioral dermatitis. Jeg er over flere år blevet behandlet forkert hvilket er resulteret i ar og inflammation. Jeg kom på en heftig halvårig a-vitamin kur som indtørre huden indefra. Det hjalp og mine urenheder er væk, men nu er min hud stadig vanvittig tør og jeg leder efter en god fugtigivende serie! ?✨

 135. Min hud er vintertør og kløende, og jeg har endnu ikke fundet den perfekte hudplejeserie, så det kunne være fedt at prøve denne af ??

 136. Min hud bliver altid vinter træt og kunne godt bruge at blive forkælet med nogle lækre produkter!

 137. Sensitiv og tør – især der hvor jeg bruger mundbind. Jeg krydser fingre ? Rigtig glædelig 1 december ✨

 138. Fantastiske produkter! Min hud er så tør, så tør for tiden. Så jeg kunne virkelig godt bruge noget fugt ?

  • Kære Marie

   TIIILLYKKKE! Du har vundet en hudplejerutinen fra La Roche Posay ? Vil du ikke sende mig en mail (sofielindquist89@gmail.com) eller en besked på Instagram med din mail?

   Krammer

   S

 139. Min hud er rimelig udfordret af både graviditet, vejret, eksem og den konstante brug af mundbind/vesir fordi jeg arbejder i butik ? Så min hud ville elske disse produkter ???

 140. Min hud er knastør og sensitiv her i kulden. Den der følelse af en lidt svidende, stram hud er altså bare ikke fed. Det er den her præmie til gengæld.?

 141. Min hud trænger til noget fugt i denne kulde. Den er desværre heller ikke bedste venner med mundbindene, hvilket resulterer i urenheder ?

 142. Min hud er bare så træt og tør i vinterperioden. Der skal intet til at den bliver påvirket af den hårde kulde og de mange omskiftelige temperaturer fra inde og ude. Ville elske at gøre noget godt for min hud. Det lyder jo fantastisk.

 143. Min über sensitive hud har det svært! Og min periorale dermatit er i fuldt flor.. Så jeg krydser fingre ???

 144. Jeg plejer faktisk at have fin hud, men de seneste måneder er den begyndt at være lidt tør, lettere tendens til bumser og der kommer røde plamager en gang imellem. Ved ikke hvorfor – måske lidt stress på job og hjemme ?‍♀️ Kunne uden tvivl være lækkert med lidt forkælelse til min hus ?

 145. Virkelig en lækker konkurrence ? Jeg bøvler med atopisk eksem, så ville elske en præmie som denne ?? glædelig 1. December ?

 146. Jeg bruger allerede serien til mine hænder, som lider virkelig meget i de koldere måneder. I år er de lidt værre end normalt pga. alle de ekstra håndvaske. Jeg vil virkelig gerne prøve ansigtsprodukterne også??‍♀️????

 147. Ville elske at vinde denne konkurrence da både Lucas (på 3år) og jeg døjer meget med Børneeksem og det blusser op så snart temperaturen ændre sig en smule! Hans hænder er blodige om morgenen pga han klør om natten ?

 148. Efter at have født trænger min hid til lidt kærlighed som min lille mand også vil kunne tåle… man har vel lov til lidt selv-kærlighed

 149. Fed konkurrence! Min hud er lidt tør for tiden, det bliver den ofte når luften bliver koldere ☺️

 150. Min hud er så træt. Ligesom mig. Jeg har to drenge under to år og manglen på søvn synes jeg godt kan ses på min hud. Kombinationen af vinter gør selvfølgelig heller ikke situationen bedre. Træt, slap og tør ?

 151. Min hud minder meget om din ? Specielt efter 2 graviditeter med lange amninger. Det har virkeligt suget fugten fra min hud. Så en håndsrækning vil være dejligt at få

 152. Min hud tørrer meget ud, her i kulden. Min mand og min store pige på snart 3 år har atopisk eksem, så de er også ekstra ramt med tør hud og rektion her ved vejrskiftet ?♥️

 153. Min hud kæmper også med tørhed og træthed her i de kolde måneder – det ville være så lækkert med lidt til at pleje den????

 154. Min hud reagerer på præcis samme måde! Ville være lækkert med sådan nogle skønne produkter ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.