Kalendergaver til ham

Kalendergaver til ham

Det har været heftigt efterspurgt – kalendergaver til mænd. Her kommer sådan roughly de kalendergaver, som jeg har tænkt mig at give til Mads. Det kan godt være, at det ligger i den dyre ende, men jeg har tænkt mig at splitte nogle af gaverne op – så han eksempelvis ikke får tre sokker i én pakke, men fordelt over 2-3 pakker. Det samme gør sig gældende med barerne, som også bliver delt op over ca 4 dage.

Desuden er der meget, som “tapper” ind i Mads’ interesse for cykelsporten. Derfor han får forskellige hydrotabs, barer og ting til at rense cyklen med. Det er jo ikke relevant for alle, men har din mand ikke også en interesse? Madlavning, et flot skæg (?), træning – you name it. Det kunne være fint at finde små gadgets til lige netop den interesse.

Jeg har allerede købt et par af gaverne, som allerede er på tilbud. Resten venter jeg med at købe til på fredag, da det måske kommer på tilbud:

1. Skrabejulekalender, 50 kr: Skal selvfølgelig gives som en af de første gaver og er et hit for de fleste.

2. Alpha Men vitaminpille, 83 kr: Disse vitaminpiller har jeg lige købt, da de har 38% på. De kom derfor ned på 83 kr. Ja ja, nogle gange er det ikke helt skidt at markedsføre noget til mænd, som kvinder altså sagtens ville kunne bruge. Tænker bare, at Mads får lidt mere lyst til at tage en vitaminpille 😉

3. Hydrotabs, 3 for 99 kr: Denne gave har jeg tænkt mig at splitte op i 2-3 gaver – du kan også bare købe én for 39 kr. Mads bruger dem på cykelturen.

4. (Reklame) LRP Toleriane ansigtscreme, 91 kr: Reklame da jeg er ambassadør. Den er uden parfume og Mads synes den er lækker. Hvis du er på jagt efter en billigere creme uden parfume, så har Mads også været glad for denne fra Matas Mild.

4. Stofmundbind, Uniqlo, 99 kr.: Tænker ikke han er til blomstermotiv, så jeg går med sort.

6. Proteinbarer og -snacks, MyProtein, 199 kr: Denne pakke bliver delt op i flere dage. Han spiser nogle gange barer efter cukelturen og tænker det kunne være sjovt med lidt forskellige versioner og smagsvarianter for at spice det op 🙂

7. (Reklame) Sokker, Hilfiger, 74,25 kr: Reklame da jeg er ambassadør. Her er der et hav af muligheder. Jeg køber nogle fra Stylepit. Flere af dem er på udsalg.

8. (Reklame) Hue, Gant, 157 kr.: Reklame da jeg er ambassadør. Jeg ved godt, at nogle af gaverne er lidt dyrere og de kan ikke splittes – som eksempelvis denne hue. Jeg tænker den er lige Mads, så han får den som en adventsgave.

9. Barberkost, Matas, 149 kr: Jeg håber lidt, at denne kommer på tilbud på fredag. Men ellers er vi vel ude i en adventsgave til 😉 Det er noget han bruger hver dag, og lige pt. har han ikke en holder, så det vil jeg gerne give ham.

10. Lakridser, Johan Bulow, 70 kr: Fordi de er fucking lækre.

11. Deodorant, Nuxe, 68,24 kr: Tror faktisk aldrig han har prøvet Nuxe før, men til kvinder er det ret lækkert. Alternativt er der jo altid Biotherm og Clarins til mænd (de er lidt dyrere).

12. Hyggelig bog om cykling, 93 kr.: Denne bog har jeg netop købt i dag, da den var på tilbud. En bog, der tager lidt pis på og samtidig hylder cykling an all its glory.

13. Sneakerrens, Sneaker Lab, 79,20 kr: På tilbud lige nu og noget som alle kan bruge, tænker jeg.

14. Rens til ruskind og lædersko, Timberland, 39,20 kr: Mads har flere hvide lædersneks og et par med ruskind. Voila! Og på tilbud lige nu.

15. Underbukser, Uniqlo, 2 for 129 kr: Det her er lidt et sats, fordi Mads kun går i Calvin Klein og Ralph Lauren, fordi de sidder bedst. Men han er ret vild med Uniqlo og deres behagelige (og billige) tøj, så nu prøver jeg! Ellers er der jo også mange underbukser på Stylepit (reklame), hvor min rabatkode på 25% gælder i dag.

16. Kædeolie, Muc-off, 45 kr: Don’t ask, men jeg synes at have set sådan én herhjemme. Han bruger den til at gøre cykel rent med.

17. Antidug spray, Muc-off, 85 kr: Igen, don’t ask. Det har han måske slet ikke behov for, men han cykler med briller, så who knows!

18: Nørregade lakridser, 25 kr: Mads er ikke den store slikmund, men han elsker dem her. Jeg tænker at blande dem med fx. tabletter eller barer i en af gaverne.

Pheeeew, så kom vi sgu igennem venner! Hvad har I planlagt til jeres mænd?

Måske mangler jeg en gave eller to og så får han et gavekort til en massage (af mig) eller en kaffe i byen. Generelt rigtig fint, hvis budgettet ikke er så stort at spæde op med hyggelige “gavekort” som man selv laver og finder på.

Glædelig jul og håber noget af det kunne bruges 🙂

/S


5 svar til “Kalendergaver til ham”

  1. Normalt plejer jeg at lave pakkekalender til ham herhjemme – han elsker nemlig gaver og jeg elsker at give ham gaver. Vi har dog fået en lille bebs her i oktober måned, så overskuddet er ikke så stort som det plejer. Men han skal ikke snydes helt, så har lavet adventskalender i år – det er så bare med nogle lidt større gaver i stedet. Og tænker alligevel, at den største gave af alle, er den søn jeg har velsignet ham med i år!??

    • Ved du hvad, de sidste 2-3 år har vi også kørt med møbler til huset i stedet for gaver, så det kender jeg udemærket! Og sikke en fin gave I får ❤️

  2. For 4. År i træk laver jeg pakke kaldender til min bedre halvdel, så han bliver nok ikke mega overrasket, men det er hyggeligt at lave og forberede :). Han får blandt andet basic t-shirt til inder skjorte, masser af hans yndlings chokolade, kaffe og øl. Har maks brugt 500 kr.

  3. Så fine ting! Jeg ender også tit med noget cykelgrej i min kærestes kalender.
    Han får hver anden dag (og altid d. 1. og 24., så tretten styk i alt), og vi har været kærester i 10 år, og jeg ender aaaltid med at købe for mange, fordi jeg ikke kan nærre mig ??.
    Har faktisk helt glemt at tage billeder af dem i år og lave blogindlæg herom, som jeg ellers plejer. Det er virkelig det hyggeligste, at lave pakkekalender ??.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.