Inspiration til din billedvæg

Inspiration til din billedvæg

Reklame for Desenio

Jeg har selv brugt uendeligt meget tid på at sammensætte billeder hjemme til vores billedvægge. Det er jo ikke BARE LIGE at sætte sammen, fordi farver skal matche – men måske ikke for meget? – og motiverne må i følge mig godt passe lidt sammen. Derfor har jeg besluttet mig at sætte nogle fede plakater sammen, som jeg synes passer sammen. Måske det kan give lidt inspiration til din billedvæg?

Hvis du mangler nogle plakater eller rammer, så er der lige nu BLACK WEEK hos Desenio, og du får derfor 40% rabat på dine plakater til og med d. 26 november med koden hellosofie40. Rabatten gælder ikke rammer, handpicked og personlige plakater.

En veninde er flyttet til byen

Først skal I se et eksempel på en billedvæg, der kun er sort/hvid. Jeg har en veninde, der lige er flyttet til byen og hendes vægge er gabende tomme. Derfor har jeg givet hende en billedvæg, som de selv måtte designe. og Billedvæggen er i deres “bibliotek”, som er et rum med reoler fra gulv til loft. De er derfor blevet enige om sort/hvid billeder, så det passer ind i biblioteksstemningen 🙂

Selvom vi kun selv har plakater med farve, så synes jeg det spiller sindssygt godt i det her rum. Men hvis nu du ikke er til sort/hvid plakater, så har jeg sammensat lidt forskellige farver til dig, som du måske kan lade dig inspirere af. Jeg har blot sat dem sammen i klynger, men husk, at du jo som oftest vil sætte dem op i forskellige størrelser. Det giver meget spil, og hvis du synes en plakat måske fylder for meget i farverne, så kan du måske lade den være en lille én?

Du kan bruge Desenios billedvægsværktøj, hvis du vil forsøge dig med nogle prædefinerede billedvægge, som du selv vælger plakater til. På den måde kan du se, om farverne spiller sammen – så kan du jo altid vælge selv at designe din egen væg.

Vi har alle sammen forskellig smag og sådan skal det være. Nedenstående plakater er alle fundet under kategorien “kunstplakater”, da det klart mest er min stil. Man kan dog sagtens blande fra forskellige kategorier, så det hele ikke er abstrakt kunst 😉

Navne på plakater: Pastel Abstract NO2, Pastel Seashell, Mint Pastel, Pastel Abstract NO1
Navne på plakater: Green Abstraction No2, Abstract Lines and Shapes No1, Ash and Moss No2, Graphic Body No2.
Navne på plakater: Hazel Shape og Figurative Strokes No1
Navne på Plakater: Life of an artist og Lilac Abstract
Navne på plakater: Pastel Figure No1, Pastel Abstract No1, Abstract Forms No1, Sweet Papaya
Navne på plakater: Cream Yellow Cuts, Woman in Blue og Contemporary Yellow No1

Hvis I fornemmer, at der er en bestemt stil, der går igen, så har I helt ret 😀 Jeg elsker de fine pasteller blandet med et par stærkere farver og så skal det helst være abstrakt eller en illustration. Desenio har så mange plakater og jeg kan godt lide deres nyheder, som giver et frisk pust til de plakater, man måske har set lidt for ofte – og nyheder kommer der heldigvis tit flere af.

Pøj pøj med indretningen og håber at I kan bruge rabatkoden 🙂

/S


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.