Hjem Inspiration Talos S Lux – praktisk, pæn og robust

Talos S Lux – praktisk, pæn og robust

af hellosofie

Reklame for Cybex

For nogle uger siden fik jeg den nye Talos Lux klapvogn hjem for at teste og give den en lille anmeldelse. Jeg kan jo lige så godt melde ud, at vi selv købte en Priam, da Gustav blev født og vores første autostol var også fra Cybex. Det er altså et mærke, som jeg synes rigtig godt om, fordi det bare virker – og ser samtidig rigtig lækkert ud (vigtigt jo!). Derfor er jeg også meget glad for det samarbejde, som jeg har haft med Cybex i løbet af året.

Det er jo sådan, at jeg allerede har en Cybex Priam herhjemme, som du i øvrigt kan læse en anmeldelse af her. Jeg har derfor ikke brug for den skønne Talos vogn, som jeg derfor kun har lånt til at anmelde. MEN, så foreslog jeg, at i stedet for at sende den retur, så synes jeg, at en af jer skal have gavn af den. Så dén kan du altså vinde! 😀

Talos Lux minder en smule om Priam-vognen, og så alligevel ikke. Den helt store forskel er, at Talos er designet til at kunne klare lidt mere “off-road“. Den er lidt bedre til at klare brostene, sandet, bakkerne, mudderet. Måske den passer perfekt til sommerhuset, landet, vandreturen, skovturen eller også er den ikke helt skidt til byens mange brosten. Dækkene er lavet af gummi med et fyld af polyurethan (PU). De kan modstå høje temperaturer, er stødabsorberende og der er færre reparationer, da dækkene også er punktérfrie.

Hvis vi skal starte med det allerbedste først, så er det XL-kalechen, som jeg godt kan savne lidt på min Priam. Når du lægger vognen vandret, så kan du folde kalechen ud, så den skygger lige en tand mere end på min Priam. Det er især fedt, når det blæser (hvilket det jo altid gør i Danmark) eller når solen skinner, og du gerne vil skærme barnet så meget som muligt. Kalechen er i UPF50+ beskyttende stof og har et mesh-vindue, som giver dit barn luft på varme dage.

Den er nem at styre og du kan sagtens gøre det med én hånd og en kaffe i den anden. Den har ikke “memory”-knapper som i Priam, når du skal vende sædet om. Det betyder, at du skal bruge begge hænder på at trykke knapperne (de hvide håndtag) ind samtidigt. Til gengæld vejer sædet ikke vildt meget og det er nemt at klikke sædet på igen, så du selv kan styre om dit barn skal kigge på dig eller kigge fremad. Vi skifter lidt herhjemme, men Louie synes det er mest interessant at vende fremad. Jeg vender ham dog tit om, når han skal sove, så han kigger på mig – så har han lidt nemmere ved at koble fra og lukke øjnene.

Da Talos også er en kombivogn kan du skifte klapvognen ud med barnevognsdelen Cot S, hvis du har en lille nyfødt purk. Så kan du altid skifte til klapvognsdelen, når dit barn kan sidde oprejst og holde hovedet selv. Vi har en en stor “sovebarnevogn” i haven, som jeg har købt brugt. For det meste sover Louie lur i den, når vi er hjemme, men på de varme dage her i sommer har det været godt for ham at sove i klapvognen, hvor det ventilerer langt mere.

Talos er ca. 2 kilo tungere end min Priam og det kan faktisk godt mærkes. Den slås sammen lidt anderledes, og måske er det fordi jeg ikke har haft 4 års erfaring med det system (i forhold til den anden), men det ligger ikke helt så nemt i fingrene. Det kræver nok et par gange, men så skulle den vist også sidde der og så er den lige til at smide ind i bilen.

Alt i alt en robust vogn, der kan klare lidt af hvert. Det kan mærkes på flere måder, at jeg er vant til en lidt finere struktur i Cybex Priam. Jeg er stadig meget glad for vores vogn især fordi, at den er så let, nem at slå sammen og så med et langt liggemål på 97 cm, hvor Talos’ liggemål er 90 cm, når sædet ligger fladt ned. Desuden har Talos en max belastning på 22 kilo, hvor Priams er 17 kilo. Desuden har jeg haft vores klapvogn med i sommerhus et par gange og er endt lidt off-road, og der har jeg måtte klappe vores Priam sammen, fordi den egner sig lidt bedre til asfalt.

Du får du også ret meget for pengene, hvis du køber en Cybex Talos. Den koster 4099 kr. for både stel og klapvognsdel. Cybex Priam koster 7500 kr for stel og klapvognsdel.

Som sagt, så har jeg allerede en skøn, velfungerende klapvogn og derfor synes jeg og Cybex, at en af jer skal have mulighed for at vinde denne fede, nye Talos vogn. Smid en kommentar her i indlægget med, hvem der skal bruge klapvognen, så trækker jeg lod på mandag d. 14/09 🙂

Pøj pøj!

Følg mig på Bloglovin
961 kommentarer
165

Du vil måske også gerne læse

961 kommentarer

Nana Rosenø 9. september 2020 - 14:29

Den er godt nok smart, den ville jeg elske at vinde til min søn på 2 år 🙂 Vi har en stor klapvogn, der er besværlig at pakke ned i bilen, så en mindre og lettere klapvogn ville være perfekt til udflugter 🙂

Svar
Mia Emilla Olander Gravgaard 9. september 2020 - 15:10

Det skal jeg! Ville elske at have en klapvogn til min søn på 9 måneder så vi lettere kan komme afsted på tur ??❤️?

Svar
Sabine Petersen 9. september 2020 - 16:08

Det skal vores barn, som kommer til verden om et par måneder, og som får brug for en klapvogn næste sommer ?

Svar
Ida 9. september 2020 - 16:49

Den ville vi elske at vinde til vores lille Nora ??

Svar
Caroline 9. september 2020 - 20:34

Det skal min datter, som bliver 1 år d. 15/9?❤

Sarah fürsterlinf 14. september 2020 - 9:48

Med en lille krudtugle på snart halvandet og en lille bror eller søster i maven, kunne sådan en lækker klapvogn være guld værd til næste sommer mange vandreture til legepladser og andre områder hvor den store kan få gang i de små ben. Håber vi er heldige! Kunne et lille lys her midt i første trimester som er fyldt med kvalme og svimmelhed ?

Sara 14. september 2020 - 10:57

Det skal vores Elliot, som dog kun er ni dage gammel, så der går lige nogle måneder, før han ville kunne cruise rundt i den.

Mathilde Kongsgaard 14. september 2020 - 16:34

Den skal min Viggo vinde ???

Simone K Olsen 9. september 2020 - 16:54

Vores klapvogn er desværre ved at dø lidt herhjemme efter kun 9 måneders brug. Den går simpelthen fra hinanden og er ikke samarbejdsvillig længere så derfor kunne det være dejligt at vinde sådan en lækker vogn. Vi har ihvertfald ikke råd til selv at købe sådan en fed en. Vi krydser fingre ?

Svar
Ragnhildur Josefsdottir 10. september 2020 - 8:40

Den kunne være fantastisk at vinde til lillesøster der er på vej! ?????

Kathrine 9. september 2020 - 21:37

Åh hvor fint. ?Den ville være fantastisk at vinde til vores datter Nova??? vi har en klapvogn, men denne kan kun vende væk fra os- hvilket ikke altid er et hit.

Svar
Christina 14. september 2020 - 9:32

Den vil min søn på 10 mdr elske at komme på tur i ? Der er lidt mere comfort i Cybex end i den vi har nu ???

Andrea Sofie 14. september 2020 - 9:40

Hvis jeg skulle være så heldig at vinde sådan en skøn klapvogn, ville jeg overraske min søster og nevø med den ?????

Sophie 14. september 2020 - 14:48

Hvis jeg vandt, skulle den være til min ældste søn, som stadig sover lur ❤️ og har brug for at komme i en vogn, når vi går ture. Vi mangler en, der er nem at gå med og nem at klappe sammen. Efter to børn på armen og bækkenløsninger, kunne jeg godt brug en vogn, der er let at mingelere rundt med 🙂

Laura 14. september 2020 - 10:10

Den vil jeg gerne vinde til min datter, der kommer til verden om et par måneder ??
Der er så mange ting man skal købe som førstegangsforældre, så det kunne være så rart at slippe for udgiften til en klapvogn ?

Svar
Katrine hvenegaard 9. september 2020 - 17:08

Malte på 1 år skal have glæde af klapvognen, hvis vi vinder den ??
Vi går OFTE ture omkring Hørsholm kirke, i skoven, en tur gennem den umådeligt smukke kirkegård, brostensture i Helsingør og rundt omkring i butikker ?

Svar
Christine skjold Schmidt 10. september 2020 - 6:59

Hvis jeg var så heldig, så kommer min pige til at bruge vognen i årene frem. Alle vores ønsker opfyldes i Taos ??? stor kaleche, god på asfalt – men særligt off-road, og at den kan ligges ned. Det lyder bare som en suveræn vogn, og som ikke ligner en der fylder meget i bilen! Booonus!

Svar
Rikke Toft 14. september 2020 - 10:15

Den skal min datter Ellen på knap 2 år vinde ✌?

Vi mangler en til strand og mudder, så den her vil jo være helt perfekt ??

Og så er det altså smart at barnevognsdelen kan tilkøbes ??

Svar
Charlotte 14. september 2020 - 16:46

Den vil være super lækker til min søn ???

Svar
Mia Tobiasen 9. september 2020 - 15:19

Det skal min lille Knud på snart 9 mdr ❤️

Svar
Sofie Christensen 9. september 2020 - 15:20

Den ville være helt perfekt til min lille dreng til vores off-road ture ??

Svar
Frida 14. september 2020 - 10:58

Den skal min søn vinde ?? den ville være så god til de lange ture vi går hverdag ?

Svar
Nina Mohammadi Fink-Jensen 9. september 2020 - 16:20

Den er vild smart! Den vil jeg så gerne vinde. Vi har ingen klapvogn, og lille A bliver 9 måneder om lidt, hvorfor vi snart skal have købt en klapvogn. Vi bor i en opgang, hvor man ikke må stille barnevogn, så en klapvogn er drømmen❤️???

Svar
Freja josephsen 14. september 2020 - 9:28

Det skal min mand der går på barsel de næste 3 måneder med vires skønne pige Luna 🙂

Svar
Emma Kappel-Boysen 9. september 2020 - 16:20

Min veninde har netop fortalt mig, at hun venter sig en lille ønskebaby ❤️ Jeg ville blive ovenud lykkelig over at kunne overraske hende med denne vogn, som hun har plapret om i månedsvis (forståeligt, kan jeg læse mig frem til). Det ville glæde mig så meget ?

Svar
Astrid 9. september 2020 - 16:28

Den ville jeg meget gerne vinde til min lille kusine på 2 år så vi kan komme ud og gå nogle lange ture sammen med den fine klapvogn DEN ER DA FOR GINIAL???❤️

Svar
Martine 9. september 2020 - 16:30

Den krydser jeg fingre for at min søn Holger vinder ?♥️??

Svar
Kathrine Lundmand 9. september 2020 - 17:08

Jeg vil gerne vinde den til mig selv og min søn.
Jeg bor i Blovstrød ud til skov og kunne godt bruger en vogn som kan klare lidt ‘off road’ når der er rødder på tværs af skovstierne, uden vognen er ved at tippe over. Og så er det kun en fordel den fylder så lidt, så den kan klare at komme med på weekendtur ude. At fylde i hele bagagerummet i bilen ???

Svar
Kia 9. september 2020 - 17:27

Det skal jeg, eller rettere den baby jeg har i maven. ☺️ den gad jeg virjelig godt vinde.

Svar
Rikke 9. september 2020 - 17:40

Ville ønske at mine forældre (mormor, morfar, farfar, farmor) kan vinde den, så alle børnebørnene kan køre i klapvogn (6 stk børnebørn fra 4 mdr til 4 år) ??

Svar
Jeanett 9. september 2020 - 18:17

Den ville jeg gerne vinde til min dreng Aksel ???.

Svar
Anne-Sofie Hansen 9. september 2020 - 18:53

Jeg vil rigtig gerne vinde den så jeg kan køre ikke bare min lille Felix på 1,5 år men også den lille ny baby der kommer til december ♥️

Svar
Carina Løvenfald Christiansen 9. september 2020 - 18:58

Vil så gerne vinde den vogn til mig og min lille pige der kommer til November (lillesøster) ? den ser så nice og nem ud! Krydser fingre ?

Svar
Michele 9. september 2020 - 19:10

Det skal vores mindste pige ❤

Svar
Kristine 9. september 2020 - 19:18

Den vil jeg gerne vinde til min datter ?

Svar
Michelle e 14. september 2020 - 10:17

Min datter ville elske sådan en klapvogn, som så nemt kan smides bag i bilen så vi kan komme på ture med den ❤️

Svar
Cille 9. september 2020 - 19:24

Jeg ville elske at vinde den til min Mindste. Vores nuværende klapvogn synger virkelig på sidste vers, så det ville være fantastisk med en ny ????❤️

Svar
Nanna Kiel Pedersen 9. september 2020 - 19:37

Den ville jeg elske. Min mand og jeg går rigtig mange ture med vores søn William. Men vi har ikke en særlig praktisk klapvogn.. ?❤️

Svar
Katrine 9. september 2020 - 19:39

Den ville være så dejlig at vinde til min søn, så vi kan komme ud på nogle dejlige gåture ☺️

Svar
Simone Pallesen 9. september 2020 - 19:41

Den er da vel nok smart ? sådan en kunne vi godt bruge til vores søn Hugo på 2 år ?

Svar
Amelie 10. september 2020 - 10:31

Den vil jeg gerne vinde til min lille Arnold ❤️

Svar
Katrine Jacobsen 9. september 2020 - 19:48

? Jeg vil meget gerne vinde denne fine klapvogn til vores lille datter som kommer i starten af det nye år. ?

Svar
Christine Kopka Heerup 9. september 2020 - 19:50

Den ser godt nok smart ud! Den vil vi rigtig gerne vinde til vores datter Agnes på 10mdr ❤️
Vi har ikke nogen klapvogn og den vil være perfekt, når vi skal hente og bringe ?

Svar
Katrine Lea Westfall 9. september 2020 - 19:58

Den skal min søn, der i en alder af 15 måneder aldrig har brugt barnevogn eller klapvogn – men mon ikke det er på tide med sådan en sej cruiser?✨

Svar
Nadia 9. september 2020 - 20:12

Jeg vil meget gerne vinde klapvognen så min søn Walter kan komme på tur i den ??

Svar
Marie 9. september 2020 - 20:59

Det skal min veninde ??

Svar
Cecilie Thit Jensen 9. september 2020 - 21:04

Den ville jeg elske at vinde til mine dejlige børn på snart 1 og 3 år ??? Vores nuværende klapvogn er efterhånden meget træt ?

Svar
Kia 9. september 2020 - 21:50

Årh, den vil vi gerne vinde. Har savnet at have en vogn hvor man kan se set barn, så vi bruger tit stadig barnevognen til tur, selvom fisen snart bliver 2 .. Og så kunne den være god hvis barn nummer 2 banker på..

Svar
Cecilie 9. september 2020 - 22:00

Den skal jeg selv vinde ??

Svar
Pernille M 9. september 2020 - 22:04

Den vil jeg vinde til min kommende søn, som ligge og hygger inde i maven og som vi skal møde til januar ♥️

Svar
Michelle G 10. september 2020 - 8:07

Den vil min kæreste og jeg gerne vinde, så vi er topklar når vores første baby kommer til verden til marts 2021 ❤️

Svar
Maja 11. september 2020 - 19:30

Sikke en vild konkurrence! Åh, jeg gad jeg godt at vinde den til min søn ?

Svar
Michelle Pedersen 10. september 2020 - 9:18

Den skal jeg vinde til vores datter Ella. Vi er på udkig efter en klapvogn til hende og denne opfylder umiddelbart alle de krav vi har til en klapvogn????

Svar
Mathilde 10. september 2020 - 12:07

Den ville Albert på 8 måneder rigtig gerne vinde ??

Svar
Melanie 10. september 2020 - 14:53

Ej hvor er den fed!?

Den skal min dejlige datter Veneda vinde, hun er 4,5 måned og vokser med lynets hast så der går ikke længe før at vi får brug for en klapvogn ??♥️

Svar
Jo 12. september 2020 - 22:17

Den har jeg ønsket mig længe til lille Uma som elsker at køre i sin “barne” (barnevogn) men snart er for stor til barnevognen ?

Svar
Sofie Riget Nielsen 13. september 2020 - 19:05

Er netop i gang med projekt find-den-bedste-klapvogn til vores datter på 8 måneder. Kunne være skønt at vinde 🙂

Svar
Randi Rix 14. september 2020 - 9:11

Den ser godt nok dejlig ud. Perfekt til gåture med vores lillesøster, Astrid????

Svar
Rikke Bulic 14. september 2020 - 9:12

Det skal min datter, Mina på 1 år❤️✨

Svar
Line 14. september 2020 - 9:20

Den ville jeg elske at vinde. Den vi har nu mangler seler, hvilket betød, at vores 1 årige i sin flugt for at komme ud og se verden tog et hovedstyrt !! ?‍♀️? den har nu stået stille siden! Vi kunne godt bruge en ny, så vi ikke vinder flere pladser som årets væreste mor !

Svar
Nicoline 14. september 2020 - 9:21

Årh, den skal vi vinde herhjemme. Vi venter vores første barn, og det er altså lidt af en udskrivning, så at vinde sådan en fin vogn ville da ikke gøre noget ??

Svar
Stine Lindhard 14. september 2020 - 9:26

Jeg ville elske at vinde den til begge mine drenge!
Vi har fået en tur til Disney Land af mine svigerforældre, og den ville være perfekt at have med til Paris ???

Svar
Andrea Rønn Sørensen 14. september 2020 - 9:27

Jeg ville gerne vinde den til min datter ?

Svar
Camilla 14. september 2020 - 9:29

Den vil jeg gerne vinde til baby nr. 2! Vi har været ret trætte af at den vi har vender “forkert” ?

Svar
Maria Jürs 14. september 2020 - 9:30

Jeg ville elske at vinde den fine klapvogn! Den ser så praktisk og lækker ud ?

Svar
Elisabeth 14. september 2020 - 9:35

Det skal min datter ???♥️ Ville elske en nemmere klapvogn end den vi har nu ?

Svar
Samantha Kjærsgaard 14. september 2020 - 9:38

Hvis jeg vinder, skal min søn på snart 3 måneder have den ❤️

Svar
Rikke Emilie Dalsgaard Jørgensen 14. september 2020 - 9:39

Den skal vores lille søn trille rundt i og opleve verden udenfor sammen med os ?

Svar
Line 14. september 2020 - 9:40

Min søn Huxi skal bruge den! Krydser ???

Svar
Rikke 14. september 2020 - 10:13

Det skal jeg (og min søn Storm på snart 9 måneder) ?

Svar
Rikke-Sofie Yaman 14. september 2020 - 10:20

Min datter Kornelia, som bliver 6 mdr. på lørdag ??

Svar
Maria Hougaard 14. september 2020 - 10:54

Den vil jeg så gerne vinde til lillebror i mavsen – med en nummer 3 på vej, kunne klapvognen herhjemme virkelig godt trænge til en udskiftning ?

Svar
Christina Svendsen 14. september 2020 - 10:55

Øj hvor ville min lille pige, Emmelie, være glad for at kunne bruge denne klapvogn ????? Den er virkelig smart og pæn, og det skader jo ikke ? Og jeg tror min kæreste bliver ekstra glad, hvis vi kan spare lidt økonomisk her, såfremt jeg er så heldig at vinde ??

Svar
Rikke Kring 14. september 2020 - 11:00

Det skal jeg forhåbentlig til næste år ??

Svar
Katrine Nejst 14. september 2020 - 11:06

Den skal jeg og min datter Esther på 1 år vinde? vores gamle klapvogn er lige tabt det ene hjul? så det er vist på tide med en ny?

Svar
Karina Sørensen 14. september 2020 - 11:11

Den vil jeg meget gerne selv vinde til min søn på alder med Louie. Jeg står i en rigtig lorte situation, hvor min kæreste og jeg lige har besluttet at gå fra hinanden og jeg vil derfor stå og mangle en klapvogn.
Krydser alt hvad der kan krydses??☺️

Svar
Nanna Astrup 14. september 2020 - 11:58

Den vil jeg elske at vinde til min søn på 14 mdr.! Jeg kunne godt bruge en klapvogn med den alder, han har nu, i stedet for en barnevogn. Vi bor tæt på skov og strand, så den lyder den helt oplagt!

Svar
Heidi 14. september 2020 - 12:28

VI SKAL ?♥️

Svar
Mette Vestergaard 14. september 2020 - 12:55

Jeg ville elske at vinde den her til mit tredje barn – så fancy en model kommer hun slet ikke til at køre rundt i? Sonja 9 uger skal vinde ?

Svar
Kathrine 14. september 2020 - 13:07

Min søn på snart 15 mrd. Kunne helt sikkert godt bruge den! ?

Svar
Line 14. september 2020 - 13:16

Den kunne storebror godt bruge, når nu lillebror er kommet dumpende og har tyvstjålet hans barnevogn ???

Svar
Thea 14. september 2020 - 14:05

Min datter ???

Svar
Laura 14. september 2020 - 14:08

Mig ??‍♀️ Lillemand herhjemme mangler i den grad en vogn – og denne ser helt perfekt ud!

Svar
Anne christensen 14. september 2020 - 14:08

Jeg ville elske at overraske mig kommende nevø med sådan en lækker vogn ???

Svar
Michelle Schmidt 14. september 2020 - 14:37

Hvor er den fin! Vores klapvogn kunne godt trænge til en opdatering inden lillebror Leo melder sin ankomst ?? Jeg krydser finger!

Svar
Silke Visby 14. september 2020 - 14:45

Ej, hvor kunne det være fedt at vinde den klapvogn til lillesøster Evi ? Vi har en rejseklapvogn som er helt uduelig og lige til at smide ud. Så en ny sammenklappelig forholdsvis let sag vil være kærkomment ?

Svar
Marie 14. september 2020 - 15:15

Den kunne jeg godt bruge til min søn Harald 🙂

Svar
Linda 14. september 2020 - 15:15

Min søde datter Selma❤️

Svar
Louise Nyborg 14. september 2020 - 15:25

Den skal min datter Leonora vinde ?

Svar
Suzanne 14. september 2020 - 15:25

Ih den ville jeg helt vildt gerne vinde til min yngste ? med 3 børn og en lille bil, mangler vi bare rigtigt meget en god klapvogn der kan foldes nemt sammen!

Svar
Louise Johansen 14. september 2020 - 15:53

Ville elske at vinde denne lækre klapvogn , så min lækre datter kan blive transporteret i en lækker karet ??

Svar
Rosa 14. september 2020 - 16:23

Min datter kunne godt bruge sådan en lækker vogn ?

Svar
Carina Birgisson 14. september 2020 - 18:23

Min lille dreng nr 2 som kommer nytårsaften ???

Svar
Malene Lunddal Jannsen 14. september 2020 - 19:22

Hvis jeg vinder skal min søster have klapvognen ? Hun er gravid med hendes første lille blop og vil helt sikkert elske den lækre vogn ❤️

Svar
Anne Mette 14. september 2020 - 19:30

Den vil jeg vildt gerne selv vinde! ??Til min store pige og nyankommende lillesøster – så skulle den nok få kørt en del (1000) kilometer. Især nu hvor vores egen klapvogn lige er gået i stykker ?

Svar
Sanne 14. september 2020 - 19:39

Den ser super fin og smart ud! Hvis jeg vinder, skal den bruges af mine to piger ❤️

Svar
Sanne degnegaard 14. september 2020 - 19:43

Min datter Vilje ❤️ Vi mangler en god vogn som er let at klappe sammen når hun skifter mellem at være hos mig og hos sin far+kæreste ❤️❤️❤️

Svar
Ditte Tobiasen 14. september 2020 - 20:03

Min datter Andrea, hvis vi er så heldige ??

Svar
Gry 14. september 2020 - 20:36

Den skal min lille Holger! Han er 9 måneder og egentlig for stor til kombivognens barnevognsdel – men klapvognsdelen fra storebror er desværre forsvundet i flytningen ? Vi ville elske denne lille smart vogn ❤?

Svar
Mette 14. september 2020 - 20:36

Ville elske at vinde den til den lille ny, der er på vej <3

Svar
Ida 9. september 2020 - 15:05

Min dejlige søn Gustav ❤️

Svar
Vanessa Cardaklija Dausel 9. september 2020 - 15:05

Min datter Leah på snart 9 måneder , da vores gamle er gået i stykker og dækket af fugt pletter ?

Svar
Natalie 9. september 2020 - 16:21

Den ville jeg elske at vinde til min søn Anker, der lige er 1 måned ældre end Louis. Hans klapvogn er lige gået i stykker i låsefunktionen ved hjulene, så en erstatning ville Come in handy ?

Svar
Julie 9. september 2020 - 17:04

Den ville vi elske at vinde til vores søde Herman, der fylder 2 år om lidt og som pt bliver kørt rundt i en gammel, rusten klapvogn, vi har arvet ??

Svar
Simone 9. september 2020 - 17:53

Den skal min søn bruge – den aflagte fra storesøster er efterhånden ved at give op??

Svar
Joel 10. september 2020 - 14:54

Den skal min datter vinde ??

Svar
Nina 9. september 2020 - 15:05

Det skal min lille nye nevø ???

Svar
Sabine Fredskov Larsen 14. september 2020 - 9:48

Håber, at jeg kan vinde den til vores lille Johannes på 1 år. Men mon ikke også storesøster Sigrid på snart 4 år vil prøve en tur.

Svar
Simone 9. september 2020 - 15:06

Den ville jeg elske at vinde til min lille søn ? har har kun en barnevogn, så en klapvogn til når han kan holde hoved og krop selv vil være perfekt ??

Svar
Katrine Rasmussen 9. september 2020 - 15:12

Nøj den ville jeg gerne vinde til min søn ?? Vi har ikke investeret i klapvogn endnu, men den her lyder som et godt bud.

Svar
Diana orfaly 9. september 2020 - 18:47

Ville elsker at vinde den til min limme niece ?. Og så får jeg også selv gavn af den, da min brors kone gemmer fe fine ting til mig ?. Krydser fingre!

Svar
Diana orfaly 9. september 2020 - 18:48

Lille*

Svar
Karen 9. september 2020 - 21:22

Den må meget gerne komme hjem til os, så H og jeg kan trave Fælleden endnu mere tynd. Det lyder vildt lækkert med kalechen.

Svar
Stine Bertelsen 9. september 2020 - 15:06

Den ville jeg ELSKE at vinde til min søn, Walter ??. Han er ellers typen der arver ??, så det ville være fedt for ham at få noget helt nyt ??

Svar
Anne koefoed skinnes 9. september 2020 - 15:06

Åhh den ville jeg elske at vinde til min datter ? Vi mangler lige præcis en klapvogn ?

Svar
Sacha Maria laugesen 9. september 2020 - 15:06

Min kommende søn skal vinde den ??

Svar
Louise 9. september 2020 - 15:06

Vil så gerne vinde den smarte vogn til min lille Agnes ?????? elsker at følge med hos dig.

Svar
Henriette Sommerlund 9. september 2020 - 15:07

Den skal jeg vinde så min søn og jeg rigtigt kan komme på eventyr. Godt nok er han noget lille lige nu men det betyder blot at vi kan have glæde af den i et par år ?

Svar
Amalie Elia Kuhre Wøelsted 9. september 2020 - 15:07

Hvis jeg er heldig at vinde vognen skal min 2 årige søn Johan sidde i den, da han har måtte ofre sin nuværende kombivogn til lillesøster, der forhåbentligt melder sin ankomst inden længe (termin i overmorgen).

Svar
Caroline 9. september 2020 - 15:07

Den kunne jeg virkelig godt tænke mig at vinde! Jeg venter mit andet barn til februar, og da det er syv år siden sidst (!), er vores klapvogn for længst afgået ved døden. Så jeg mangler virkelig en ny og kan slet ikke overskue, hvor jeg skal lede. At denne her er god til det lidt off road, lyder perfekt, for selv om vi bor i byen, har jeg store intentioner om at gå en masse ture på Sydhavnstippen under min barsel.

Svar
Amanda 9. september 2020 - 15:07

Den skal min datter Birka vinde ???

Svar
Mary jeyaratnam 9. september 2020 - 15:07

Vi kunne virkelig godt bruge en klapvogn herhjemme. Den vi havde er lige gået i stykker ? og sønnike er helt glad for ture i barnevognen. ?

Svar
Pernille 9. september 2020 - 15:07

Det skal min veninde som har termin i januar 🙂

Svar
Olivia Mulvad 9. september 2020 - 15:08

Den vil jeg rigtig gerne vinde til Augusta. Så kan vi komme ud og gå i skoven, hvilket vores Bugaboo ikke duer til. ??????????

Svar
Tina 9. september 2020 - 15:08

Smart klapvogn ?

Svar
Britt 9. september 2020 - 20:53

Den vil jeg gerne vinde til lillebror, så han kan få en lækker klapvogn istedet for den vi har fra storesøster

Svar
Katrine 9. september 2020 - 15:08

Den er da så utroligt smart! Den skal min søde veninde vinde ?

Svar
Trine 9. september 2020 - 15:08

Det skal min lille søn Pelle ?

Svar
Stine 9. september 2020 - 15:08

Den ville jeg elske at vinde til vores lillesøster. Vi bor på landet og den lyder bare perfekt til de lange gåture?

Svar
Canija 9. september 2020 - 15:08

Efter jeg aborteret i starten af året, udnyttede vi lockdownen (hehe) og nu venter vi en dreng <3 jeg er hel vild med designet på vognen og den vil bare passe perfekt ind til vores hverdag og familie liv ?

Svar
Nanna E. 9. september 2020 - 15:09

Den vil være god, at trille min søn rundt i, på gåture i skoven. Så jeg krydser fingre ?

Svar
Louise 14. september 2020 - 9:33

MIN SØSTER (INSTAGRAM KAT__JAKOBSEN) SOM INDERLIGT ØNSKER SIG AT BLIVE MOR. HUN GØR DET ALENE OG ER PISSE SEJ!

HUN ER I GANG MED 4. FORSØG OG ER BLEVET GRAVID EN GANG. DESVÆRRE BLEV DET IKKE TIL NOGET. NU KRYDSER VI ENDNU ENGANG FOR, AT 4. GANG ER LYKKENS GANG INDEN DET SÅ DESVÆRRE STÅR PÅ IVF.

OG ÅH HVOR VIL JEG BARE GERNE FORKÆLE OG FORÆRE HENDE SÅDAN EN ❤️????

Svar
Emil 9. september 2020 - 15:09

Den skal min datter Birka vinde ?? Vi har kun en barnevogn, så en klapvogn vil være helt perfekt at vinde.

Svar
Katrine 9. september 2020 - 15:09

Den ser vildt lækker ud! Vi har en datter på 2 år og vores klapvogn er lige gået i stykker ? Der kommer en lillebror til november, som også kan få glæde af den ????

Svar
Maria ryberg 14. september 2020 - 11:58

Wauw den vil min datter Savannah eeeeelske at sidde i og den vil være helt perfekt til tur i et meget lille bagagerum ???

Svar
Line Andersen 9. september 2020 - 15:09

Vi skal flytte fra hus til lejlighed, så det er lige sådan en flot og handy model vi har brug for ?????

Svar
Pernille 9. september 2020 - 15:09

Din konkurrence kommer lige netop som jeg har forelsket mig i præcis denne klapvogn – den vil vi SÅ gerne vinde til sønnike på 6 måneder herhjemme, der er ved at være klar til klapvogn ?? Den vil være så god både inde i byen og ude i skoven, og jeg er som dig fan af Cybex. Jeg krydser alt, der krydses kan – for denne konkurrence kommer som sendt fra oven ???❤️

Svar
Nanna 9. september 2020 - 15:10

Wow en flot konkurrence! Den vil min lille søn på 9 måneder bare så gerne vinde ??

Svar
Trine 9. september 2020 - 15:10

Den vil Carla da gerne fragtes rundt i ♥ ?

Svar
Kitt Lynge 9. september 2020 - 15:10

Jeg ville elske at vinde den, er på jagt efter vores første klapvogn og syntes den lyder vildt smart og med lige de ting vi ønsker en klapvogn skal kunne .
Vores søn er 3 måneder idag, så inden længe er det klapvogns tid . Årh … de bliver bare så pokkers hurtigt store <3

Svar
Kia 9. september 2020 - 15:10

Det skal min søn på 2 år. Den vil være perfekt til alle vores turer i sommerhuset.

Svar
Nicoline Fillipa 9. september 2020 - 15:10

DAMN, den vil jeg gerne vinde til min lille 1-årige, så jeg slipper for at bruge min SU på klapvognskøb :S 😀 <3

Svar
Signe 9. september 2020 - 15:10

Den vil jeg gerne vinde til søde Otto ❤️

Svar
Charlotte 9. september 2020 - 15:11

Wauw? Min lille datter Siv???

Svar
Julie 9. september 2020 - 15:11

Mig mig mig!? Til skal min søn på snart 11 mdr. vi har en større klapvogn, som vi købte da vores ældste på nu 4 år var lille, men vi kunne virkelig godt bruge sådan en smart en. Og kunne virkelig godt bruge en der ikke fylder så meget af bilen når vi skal i sommerhus, og man har 1000 andre ting med til 2 børn. ????
P.S. tak for din ærlighed i forhold til det at være mor. Det har hjulpet mig så meget, siden jeg fik min ældste dreng i sept. 2016?

Svar
Camilla Naldahl 9. september 2020 - 15:11

Den ville jeg SÅ gerne vinde til min veninde og hendes kæreste, der venter deres første barn til december ? De er begge studerende, så jeg tror på, at den ville falde i god jord hos dem begge!

Svar
Mette Banke 9. september 2020 - 15:11

Jeg vil rigtig gerne vinde denne smarte vogn til min søn Lauge.

Svar
Nanna 9. september 2020 - 15:12

Min lille prut som bliver et år på fredag(!) ?

Svar
Christine 9. september 2020 - 15:12

Den vil jeg gerne vinde til min datter på to år. Vi har en stor klapvogn som vi er rigtig glade for, men det er bare lidt dumt med en stor klapvogn og en lille bil. Så en ny mindre klapvogn vil være perfekt til vores lille familie.

Svar
Maiken 9. september 2020 - 15:12

Den skal min venindes datter skønne lille Saga have. De har en babyjogger, som desværre kun kan vende fremad, og det gør det svært for den lille mus at falde til ro i klapvognen ? Jeg har selv en Priam som jeg elsker, så jeg synes, at hun som den fantastiske mor hun er, fortjener en Cybex vogn, som forhåbentlig kan give både datter og mor nogle roligere gåture ☺️

Svar
Anna 9. september 2020 - 15:12

Hvor ser den bare lækker ud! Lillebror Pelle kunne godt bruge sådan en sag til når han lige om lidt er klar til klapvogn. Den ser easy peasy ud at klappe sammen hvilket er en kæææmpe fordel. Det skal bare være nemt! Vi krydser fingrer og håber på at kunne cruise i en Talos ??

Svar
Ann Sofie 9. september 2020 - 15:12

Den ville være perfekt til min søn på snart et halvt år, som ikke er kæmpe fan af sin barnevogn ?

Svar
Elizabeth 9. september 2020 - 15:12

Den skal min søn på 1 år bruge ❤️

Svar
Tina 9. september 2020 - 15:12

Den skal mit barnebarn Theodor og hans forældre vinde, så de er godt kørende når de kommer rundt omkring 😀

Fin blog.
Mvh Tina

Svar
Josephine 9. september 2020 - 15:12

Den skal min søn på 7,5 måned sidde og opleve verden i ❤️ Han er ved at være træt af sin barnevogn, så det ville være perfekt.

Svar
Karina 9. september 2020 - 15:12

Den vil jeg rigtig gerne bruge til vores datter Mollie på 16 måneder og så kan lillebror/søster overtage den. ❤????

Svar
Josefine 9. september 2020 - 15:12

Den ville jeg elske at vinde til min søn Magne. ???

Svar
Camma L. 9. september 2020 - 15:13

Den er bare pis’ smart og heller ikke helt grim at kigge på! Du ville blive stor-forgudet hvis den røg min vej. Jeg har en veninde der venter sig deres førstefødte og det ville være en fantastisk gave at kunne levere til hende, til når bebsi bliver en smule større ??

Svar
Marie Hørsøe 9. september 2020 - 15:13

Ville elske at vinde sådan en sag til min første søn, der melder sin ankomst i november ??♥️

Svar
Lise Suhr Pedersen 9. september 2020 - 15:13

Den ville være perfekt til min Datter 🙂

Svar
Maja 9. september 2020 - 15:13

Ville elske at vinde den til vores kommende lillesøster/bror ❤️ Den er så smart.

Svar
Mille 9. september 2020 - 15:14

Vil elske at vinde den til min søn på 1 år ? Er lige blevet alenemor og er under uddannelse, så det ville gøre en kæmpe forskel, da jeg er presset økonomisk??

Svar
Philip 9. september 2020 - 15:14

Den skal min søn vinde, så vi kan komme flot og lækkert omkring når jeg skal på barsel med ham .

Svar
Marte Eriksen 9. september 2020 - 15:14

Ej hvor er den lækker!!
Den vil jeg gerne vinde til min datter Vibe som lige er blevet seks uger gammel❤️??

Svar
Alberte 9. september 2020 - 15:14

Den skal bruges til min kommende nevø, som gerne skulle komme ud og hilse på os i november ?????

Svar
Nanna 9. september 2020 - 15:14

Åh den ville jeg gerne vinde ? herude på landet, hvor vi bor, med grusveje gennem mark og skov, der skal “vognparken” altså kunne holde til lidt af hvert ???

Svar
Astrid 9. september 2020 - 20:36

Ej den gad jeg godt vinde til Lillebror ?
Vi har en skøn gammel Brio vogn som vi har arvet. Men den er KÆMPE og vi kan næsten lige så godt tage barnevognene med når vi feks skal pakke den i bilen.
Så en ny lækker vogn kunne være rart nu hvor vi er 4 der skal pakkes i bilen?

Svar
Ina 9. september 2020 - 15:15

Den vil jeg så gerne vinde til min datter! ??

Svar
Line 9. september 2020 - 15:15

Det skal min søn Axel som alt alt for hurtigt bliver stor og synes det er for kedeligt at ligge i en lukket barnevogn ?
Kh Line

Svar
Elisabeth 9. september 2020 - 15:15

Den skal min datter på 1 år vinde. Hun har ellers arvet sin storesøsters gamle klapvogn (som med alt andet i hendes liv – #lillesøsterlivet). Den gamle er dog skæv i stellet, har et ødelagt dæk, som vi ikke kan finde nyt nogen steder OG så er der en solsort som har haft rede i den i vores garage hen over sommeren og fugleungerne har efterladt usandsynligt mange fuglelorte i den. Med andre ord: vi skal vidst have en ny ?

Svar
Sofie 9. september 2020 - 15:16

Den ville jeg elske at vinde til min søn☺️??

Svar
Mette 9. september 2020 - 15:16

Ville elske at vinde den til vores 2-årige Adam, som nok for inddraget sin nuværende kombi-klapvogn når lillebror/søster snart melder sin ankomst. Hans nuværende kombivogn er arvet fra fætter og kusine og kører på 11. år, så mor her ville da også elske noget lidt nyere gear! ?

Svar
Tina Ganzhorn 9. september 2020 - 15:16

Vores lille rosin i pølseenden, der kommer til februar og dermed bliver nr. 7 i rækken med kun 17 måneder op til storebror… Selvom man er yngst og sidst i søskendeflokken kan man godt blive lidt forkælet og ikke bare arve alting ??

Svar
Lene 9. september 2020 - 15:16

Det lyder som en klapvogn min dreng ville kunne lide, og han er ellers ikke den store klapvogns-fan??‍♀️??‍♀️

Svar
Anne-Sofie Holm Arnoldus 9. september 2020 - 15:16

Den lyder lækker! Den ville jeg elske til vores lillebror der kan komme når som helst. ?

Svar
Anne 9. september 2020 - 15:16

Årh jeg ville ønske at inde den selv? med termin om 19 dage kunne det være lækkert ????

Svar
Maria 9. september 2020 - 15:17

Det skal min datter ?

Svar
Nanna 9. september 2020 - 15:17

Den lyder god. Så jeg smider et lod i puljen. Den skal jeg vinde til min lille datter. Hun er den 3. og sidste her i huset, og den eneste klapvogn vi har er min gamle retro fra firserne. Så jeg kunne godt tænke mig lidt mere moderne 😉

Svar
Rebecca 9. september 2020 - 15:17

Den ville jeg elske at vinde til min datter. Den lyder som om den passer super godt til vores familie, med lange og lidt mere off road ture! ??⛅️

Svar
Pernille Kruse Pedersen 9. september 2020 - 15:18

Den vil jeg elske at vinde til min yngste søn Benjamin. Den vil være skøn at have, når vi skal på tur med storebror.

Svar
Cecilie 9. september 2020 - 15:19

Det ville være fantastisk at vinde denne til min datter ❤️

Svar
Josefine J 9. september 2020 - 15:19

Det skal min dreng Laurits! ?

Svar
Charlotte 9. september 2020 - 15:19

Den ville jeg gerne vinde til den lille pige der gemmer sig ind i maven??

Svar
Isabella 9. september 2020 - 15:19

Jeg vil gerne vinde denne lækre klapvogn til min søn ????? Vi kunne godt bruge en klapvogn er lidt mere solid off-road, når vi er i sommerhuset og i skoven ??????☀️

Svar
Iza 9. september 2020 - 15:19

Den vil jeg gerne vinde, til min lille datter, Marie ??
??

Svar
Maiken Pedersen 9. september 2020 - 15:20

Jeg kunne godt tænke mig at vinde den til min datter; hun har snart en alder hvor hun har brug for barnevogn og jeg er fuldstændig på bar bund omkring hvilken en som er god til vores behov. Dén her lyder god!

Svar
Mia Tobiasen 9. september 2020 - 15:20

Det skal min lille Knud på knap 9 mdr ❤️

Svar
Sasha 9. september 2020 - 15:21

Det er lige sådan en vi står og mangler ?? vi har bøvlet med en til vores datter på 1 som er elendig på ujævnt terræn (som vi er omringet af). Kan slet ikke overkomme hvor skønt det ville være at kunne putte til lur mens man går tur med hunden, uden at pådrage barnet hjernerystelse ?? Vi har også Cybex autostol og ELSKER den.

Svar
Thea 9. september 2020 - 15:21

Den kunne min kusine godt bruge

Svar
Ida 9. september 2020 - 15:21

Det skal min søn Alfred ❤️

Svar
Julie 9. september 2020 - 17:05

Den ville vi elske at vinde til vores søde Herman, der fylder 2 år om lidt og som pt bliver kørt rundt i en gammel, rusten klapvogn, vi har arvet ??

Svar
Cecilie Siggaard Knoph 9. september 2020 - 15:22

Til vores lillebror Isak ??

Svar
Sofie Christensen 9. september 2020 - 15:22

Den ville være perfekt til min lille dreng til vires off-road ture ??

Svar
Maja Kjærgaard Christensen 9. september 2020 - 15:22

Den ville jeg simpelthen elske at vinde. Den ville være perfekt at tage med i sommerhuset når der skal gåes lange ture i det lidt grovere terræn ????????

Svar
Julie Klampe 9. september 2020 - 15:22

Min skønne søster som venter en lille pige ??

Svar
Malene Kjærsgaard 9. september 2020 - 15:23

Den ville min egen søn, Arthur på 16mdr, skulle bruge ?

Svar
Pernille Thyrring 9. september 2020 - 15:23

Åhh, den gad jeg altså godt vinde til min datter, Freja ???

Svar
Stine 9. september 2020 - 15:23

Den ville være dejlig at have til når min datter kan komme i klapvogn ??

Svar
Louise 9. september 2020 - 15:23

Den vil jeg gerne vinde til vores søn på 4 mdr, som allerede er ved at være for stor til vores barnevogn med kort liggemål. ?

Svar
Sophia 9. september 2020 - 15:23

Hej Sofie,

Sådan en ville være fantastisk til vores knægt på 2 år. ???

Kh Sophia

Svar
Mie Kirk 9. september 2020 - 15:24

Til min lille Aksel på 1 år ??

Svar
Lærke 9. september 2020 - 15:25

Den ville jeg elske at vinde til min Aske på 9 måneder ? Vi købte en kombivogn i sin tid, og modsat barnevognsdelen, som er så fin, så er klapvognsdelen desværre ret skramlet.

Svar
Julie 9. september 2020 - 15:25

Ville være perfekt til min datter Alma på snart 2 år?

Svar
Lena 9. september 2020 - 15:25

Min Theo ? helt perfekt efter vi er flyttet på landet. Og en nem klapvogn er altid et plus når man har to krudtugler?

Svar
Majken 9. september 2020 - 15:25

Min søn på 3,5 år og min datter, som fortsat er i maven en lille måned endnu ♥️?

Svar
Amanda 9. september 2020 - 15:25

Vi har en Cybex Priam, som vi er vilde med, fordi den er helt genial til vores datter på 1 år. Min bror bliver far i begyndelsen af det nye år, og hvis jeg vandt, så skulle han han have den til deres lille ny. ❤️ Han har været ramt jobmæssigt under corona, så det ville falde på et tørt sted.

Svar
Ann-Sophie 9. september 2020 - 15:26

En af mine bedste venner skal være far. Han og hans kæreste har allerede kigget på Cybex autostol. Han bliver sådan en dejlig far, så jeg syntes at han fortjener at vinde den til deres kommende lille pige/dreng. Kønnet er en hemmelighed.

Svar
Camilla 9. september 2020 - 15:26

Det skal min datter ????

Svar
Michelle 9. september 2020 - 15:26

Åh den ville lande godt her med en stor baby på 5 mdr og en storebror som skal starte i børnehave lige om lidt ?♥️♥️

Svar
Christina Lauritzen 9. september 2020 - 15:28

Den skal min søn Johannes bruge ? og forhåbentligt en mindre søskende også ???

Svar
Sofie 9. september 2020 - 15:28

Det skal min søn Rasmus ? Vi ønsker os virkelig en ordentlig klapvogn til vores gåture så vi ikke altid behøver slæbe det store barnevognskrummel med ?

Svar
Annika 9. september 2020 - 15:28

Det skal vores lillesøster, så hun kan komme med ud på tur ?

Svar
Maja Bærentzen 9. september 2020 - 15:28

Jeg ville elske at vinde den til min datter ? ?

Svar
Mette 9. september 2020 - 15:28

Min bedste veninde gennem 25 år skal være mor for første gang om nogle måneder. Og det ville simpelthen betyde en verden til forskel for dem med sådan en smart klapvogn!
Så jeg krydser fingre og håber på, jeg kan få lov at glæde hende og hendes datter ??????

Svar
Sidsel Møller Christensen 9. september 2020 - 15:28

Den skal min datter Andrea på 5 mdr i, når hun er gammel nok. Lige så nysgerrig hun er, lige så meget har hun brug for nærkontakten med os, så det ville være perfekt med en vendbar vogn ??

Svar
Elizabeth 9. september 2020 - 15:29

Nøj en fin idé at give den et nyt hjem i stedet for at sende den tilbage til Cybex!
Jeg vil elske at vilde den til min lille Vincent. Han bliver faktisk 3 måneder på mandag, og ikke nok med det, kan det være en ‘tillykke-med-vi-har-været-gift-i-seks-måneder-skat’ gave til min mand ????

Svar
Albdn@live.dk 9. september 2020 - 15:29

Min lille datter der kommer i starten af november ?

Svar
Cecilia 9. september 2020 - 15:29

Den skal min datter have glæde af ?

Svar
Tilde B. jensen 9. september 2020 - 15:29

Den vil jeg rigtig gerne vinde min søn Alfred ? Vi har ingen klapvogn endnu og kunne godt bruge en god og robust vogn.

Svar
Dionne de Graaf 9. september 2020 - 15:30

Den vil jeg gerne vinde, primært til min søn ❤️?

Svar
Steffen Fisker 9. september 2020 - 15:31

Den ser super lækker ud!

Svar
Kia 9. september 2020 - 15:31

Min kommende niece?

Svar
Lotte Jensen 9. september 2020 - 15:33

Det skal min søn Oskar ??

Svar
Ida 9. september 2020 - 15:33

Min søn Viktor på 8 mdr. skal vinde den så vi kan komme mere ud og køre offroad i skoven???

Svar
Benedicte 9. september 2020 - 15:33

Den gad vi virkelig godt vinde, til vores lille søn, der snart er stor nok til klapvogn. Vi bor i byen, men nyder tiden i sommerhus, hvor den klapvogn ville være perfekt begge steder ?? ?

Svar
Hege 9. september 2020 - 15:34

Den vil jeg gerne vinde til min søn ??

Svar
Merete 9. september 2020 - 15:34

Den skal min datter vinde, da hun kører rundt i en meget gammel, arvet klapvogn uden alle mulige smarte funktioner og komfort!

Svar
Katarina Sewohl 9. september 2020 - 15:35

Min skønne søn Melvin på 5-6 mdr. som snart skal bruge en klapvogn ??

Svar
Lise 9. september 2020 - 15:35

Den ønsker jeg mig til lillesøster der kommer en gang i oktober/november. (Og så er det tilmed på min fødselsdag vinderen bliver trukket – meant to be!) ?????‍♀️

Svar
Sara 9. september 2020 - 15:35

Åh den ville jeg elske at vinde til vores lillebror. Vi er flyttet på landet mellem første og andet barn, og hele vores vognpark trænger derfor til en udskiftning, da alt er købt til bykørsel, som bare ikke er helt så praktisk her på landet ?

Svar
Mia 9. september 2020 - 15:36

Min søn skal vinde den, så jeg kan kigge på ham, når vi går tur ☺️

Svar
Sine Rønnow 9. september 2020 - 15:36

Den vil vi da elske at kunne give vores datter i 1 års fødselsdagsgave d. 23. Sep., så vi kan gå ture hjemme ved bedsteforældrene “ude på landet” ?

Svar
Isabella 9. september 2020 - 15:36

Vi venter vores første barn lige om lidt, og den vogn ville da bare være helt perfekt at vinde i denne forbindelse ????

Svar
Line Jørgensen 9. september 2020 - 15:36

Vil også gerne vinde til min datter Saga på 18 måneder ?

Svar
Mette Madsen 9. september 2020 - 15:36

Hvor er den fed!! Jeg vil vildt gerne vinde den til min søn på 10 mdr. ??????

Svar
Marlene L. Jørgensen 9. september 2020 - 15:37

Åh hvor er det en lækker giveaway!
Det er da værd at smide et “lod” i puljen! ?
Min veninde kunne helt sikkert godt bruge sådan en..

Svar
Louise Erichsen 9. september 2020 - 15:37

Min lille 2,5 uger gamle søn Holger vil uden tvivl få mægtig glæde af den fine vogn, når han bliver stor nok. Vi har en dejlig skov lige i baghaven, og der vil den jo være helt kanon ??

Svar
Janni bermann 9. september 2020 - 15:37

Den ville jeg elske at vinde til min søn, Viggo som snart har 1 års fødselsdag ??????

Svar
Maiken 9. september 2020 - 15:38

Den ville være helt perfekt til vores lille Kaya – så kan vi rigtig komme på tur! ☺️?

Svar
Mette 9. september 2020 - 15:38

Det skal min søn Hugo

Svar
Cecilie 9. september 2020 - 15:39

Den vil jeg gerne vinde til min søn, den vil være helt perfekt ??

Svar
Maria Wommelsdorff 9. september 2020 - 15:39

Den kan Vilfred godt bruge ?

Svar
Sine Roennow 9. september 2020 - 15:39

ØJj den vil vi da gerne vinde til vores datter som fylder 1 år d 23. Sep., det vil være en dejlig fødselsdagsgave at give hende – især når vi skal hjem til bedsteforældrene som “bor på landet”.

Svar
Lise 9. september 2020 - 15:39

Den ska jeg selv bruge til min søn på 9 måneder. ??

Svar
Sine ronnow 9. september 2020 - 15:41

ØJj den vil vi da gerne vinde til vores datter som fylder 1 år d 23. Sep., det vil være en dejlig fødselsdagsgave at give hende – især når vi skal hjem til bedsteforældrene som “bor på landet”.

Svar
Astrid Reinhold Kildemoes 9. september 2020 - 15:41

Den vil jeg mægtig gerne vinde☺️ Vi har 2 drenge som begge kan få glæde af den.

Svar
Fie 9. september 2020 - 15:42

Tak for en rigtig god anmeldelse. Jeg krydser fingre for, at jeg er heldig:-) Ville være perfekt til eventyr og den daglige tur til og fra børnehaven.

Svar
Kirstine 9. september 2020 - 15:42

Krydser ammebrysterne og håber på det bedste ???

Svar
Line 9. september 2020 - 15:43

Det skal min lille dreng Johan, så vi kan gå nogle lange ture i Hareskoven, som vi snart flytter meget tæt på?????

Svar
Malene 9. september 2020 - 15:44

Uh, hvor vil det være skønt at vinde klapvognen til alle de mange ture vi tager på i skoven 🙂 Den ser så lækker ud!

Svar
Kamilla Korsholm Gladov 9. september 2020 - 15:44

Det skal min elskede datter da. Den vil være helt perfekt til de forhåbentlig lange sensommer dage ??☺️

Svar
Sine Jensen 9. september 2020 - 15:44

Øjj den vil vi meget gerne vinde herhjemme til min datters 1 års fødselsdag. Det vil være alletiders gave, at give hende. Den skal især bruges når vi besøger bedsteforældrene som “bor på landet”. ☺️

Svar
Sine 9. september 2020 - 15:45

Øjj den vil vi meget gerne vinde herhjemme til min datters 1 års fødselsdag. Det vil være alletiders gave, at give hende. Den skal især bruges når vi besøger bedsteforældrene som “bor på landet”. ☺️

Svar
Astrid Reinhold Kildemoes 9. september 2020 - 15:45

Den vil jeg mægtig gerne vinde☺️ Vi har 2 drenge som kan få glæde af den.

Svar
Sophie 9. september 2020 - 15:45

Min lille store dreng ville elske at have sådan et lækkert ride ?

Svar
Johanne 9. september 2020 - 15:45

Den vil jeg elske at vinde til vores baby, der melder ankomst næste år ?

Svar
Rikke 9. september 2020 - 15:45

Det skal min søn på 1 år, jeg og min mand i weekenderne, når vi går skønne lange ture ?????

Svar
Emma 9. september 2020 - 15:46

Uh! Den skal min søn Bille vinde ?

Svar
Sofie 9. september 2020 - 15:47

Den ville jeg bruge til min kommende 3’er??????? Til de to andre har vi haft emmaljunga men synes den har været så stor og klodset at få i bilen så tænker denne må være en drøm at komme hurtigt rundt med. Her 3. gang skal alt bare køre lidt mere smooth når man har to(!) andre?

Svar
Camilla 9. september 2020 - 15:47

Det skal min søn Conrad på 1,5 år ??? Han bliver nemlig storebror til foråret, og i den forbindelse har vi brug for endnu et køretøj ?

Svar
Maria 9. september 2020 - 15:47

Ville elske at have sådan en til min datter, det er virkelig smart! ??

Svar
Sine Jensen 9. september 2020 - 15:47

Den vil vi gerne vinde til 1 år fødselsdag herhjemme d. 23. sep. ? min datter vil elske, at få sådan en lækker vogn med til Jylland hos bedsteforældrene

Svar
Sine Dyrsø-Højsgaard 9. september 2020 - 15:48

Den ønsker Eske sig. Han har 2 storebrødre og må finde sig i utroligt meget arvegods – inklusiv en efterhånden slidt klapvogn, der trænger til udskiftning. Og så ønsker forældrene sig den også, så de mange, lange traveture bliver lidt sjovere – Eske synes nemlig, det dér søvn er lidt overvurderet. Måske er der god søvnkarma i denne? ????????

Svar
Karen 9. september 2020 - 15:48

Min søn Abel ??

Svar
Sofie Lund Kuipers 9. september 2020 - 15:49

Min dejlige datter Neel?

Svar
Anne 9. september 2020 - 15:49

Den skal min datter på knap 2 år vinde ?

Svar
Annette 9. september 2020 - 15:50

Til vores kommende søn ????

Svar
Rosa Plückelmann 9. september 2020 - 15:50

Vores klapvogn er 12 år gammel og lige punkteret for 100. gang, så vi kunne virkelig godt bruge en ny til vores søn på 1,5 år! ?
Og så ser den jo også ret lækker ud ☺️

Svar
Rikke Jeppesen 9. september 2020 - 15:50

Den skal min datter Karen sidde i??

Svar
Anna Anstrup 9. september 2020 - 15:50

Dén vil jeg gerne vinde til min lille søn?????

Svar
Rikke Jensen 9. september 2020 - 15:51

Den vil jeg rigtig gerne vinde til min datter Josefine. Hun nægter at sove i sin barnevogn for tiden, så en god robust klapvogn hun kan ligge godt i vi være meget brugbar.

Svar
Camilla 9. september 2020 - 15:51

Den lyder helt fantastisk! Vi er simpelthen så trætte af vores nuværende – på trods af at det er en rigtig bestseller! Jeg drømmer om en, som er god til den skov vi har i baghaven OG én som kan vendes ?

Svar
Louise Verding 9. september 2020 - 15:51

Den vil jeg MEGA gerne vinde til min datter på 7 mdr.
Vi har plads problemer i bilen, så den ville virkelig være genial!

Svar
Marie 9. september 2020 - 15:51

Det ville gøre mig lykkelig at vinde den til min datter på 9 mdr, som er vokset ud af sin barnevogn ??

Svar
Natasja Fischer 9. september 2020 - 15:51

Jeg er førstegangsgravid og nyder at læse med hos dig! Jeg tager imod alle råd fra erfarne mødre med kyshånd, og det lyder til, at denne vogn vil være helt perfekt til min familie og vores behov??

Svar
Malene 9. september 2020 - 15:52

Jeg smider et lod i puljen, og vil gerne vinde den til min søn på knap 8 måneder ?

Svar
Nadia S 9. september 2020 - 15:52

Den vil jeg elske at vinde til min datter ?

Svar
Michelle 9. september 2020 - 15:52

Den skal min søn på 15 måneder bruge ??

Svar
Sophie Ree 9. september 2020 - 15:53

Den ville jeg elske at vinde til vores lille Ellinora! Vi har kun en stor og besværlig en der ikke passer nemt i bilen og tager tid at gøre klar.. og denne lyder perfekt til ture og udflugt ?❤️

Svar
Line 9. september 2020 - 15:53

Vi har en super uduelig klapvogn, der ikke kan lægges helt fladt og i øvrigt fylder meget, når den står i opgangen – heldigvis ingen naboklager endnu. Det var desværre, hvad der var budget til, så krydser fingre for at denne kan blive vores datters – som fylder et år om 10 dage. 🙂

Svar
Katia Møller 9. september 2020 - 15:54

Vi står netop og mangler klapvogn, da hjulet på vores klapvogn lige er afgået ved døden pg.a. en off road tur ? Så den kunne vi godt bruge! Og så ser den iøvrigt ret lækker ud, den der ?

Svar
Hanna Morthorst 9. september 2020 - 15:54

Den skal lillebror Frederik på 10 måneder bruge, hvis vi vinder?? Savner nogle gange en vogn, som kan vendes så han kigger på os. Det kan man med denne her, det er så smart???

Svar
Kathrine 9. september 2020 - 15:55

Den skal min søn bruge, når han bliver stor nok til at sidde i klapvogn ????

Svar
Liv 9. september 2020 - 15:55

Det skal min lille skrubbe Nora på 9 mdr da ???

Svar
anvi22 9. september 2020 - 15:55

Oliver vil dælme være godg rullende i den ?? Oooog… Så skal den arves af min lillebror efter ❤

Svar
Sophie 9. september 2020 - 15:56

Min lille pige som bliver 4 mdr lige straks ??

Svar
Mathilde 9. september 2020 - 15:57

Den ville være perfekt til lillebror der kommer om lidt! Og til når vi om et halvt år vender snuderne tilbage til det lidt mere “offroad” Jylland efter 5 gode år i København ?

Svar
Juliane Ehlert 9. september 2020 - 15:58

Jeg ville bruge den til min lille dreng som ville elske at have en klapvogn i sommerhuset ???

Svar
Sophie 9. september 2020 - 15:58

Så fin og nem! Den skal vores lille Alfred bruge ??

Svar
Julie 9. september 2020 - 15:58

Det skal min datter Ellinor??

Svar
Line Baes 9. september 2020 - 15:58

Den ville være skøn at bruge til lillebror Otto på 5 mdr ?? God anmeldelse af begge vogne. Hvis ikke jeg er heldig, må jeg nok ud og have fingre i en af modellerne ?

Svar
Laura Cecilie Strauss Hansen 9. september 2020 - 15:59

Præcis sådan én klapvogn jeg har haft i kiggerten ?️? til mig og mine drenges eventyr. Vi mangler en god vogn til vores ture ud i naturen, som samtidig kan være i bilen når vi alle 4 + hund skal være der ??

Jeg krydser alle mine fingre ??

Svar
Sofie Holtse 9. september 2020 - 16:00

Den lyder altså smart! Den ville jeg gerne vinde til min datter, som bliver 2 år lige om lidt.
Vi bor på landet, så det lyder som den helt rigtige klapvogn for os ??

Svar
Caroline Fares 9. september 2020 - 16:00

Uhh den ville jeg gerne vinde til min søn på 1 år ????

Svar
Maya 9. september 2020 - 16:00

Mega god idé med give away frem for at sende tilbage. Jeg vil gerne melde mig i løbet til at vinde den seje vogn. Med nummer to på vej og den gamle kombivogne fuld af skimmelsvamp skal jeg nu ud og investere i en ny. Så hvis jeg vinder, vil jeg opgradere den med barnevognsdelen.
Tak for detaljeret anmeldelse. Det er top fedt.

Svar
Sandra Nørkjær 9. september 2020 - 16:01

Åh den vogn ville jeg så godt vinde til lillebror, som snart er 1 år og kunne godt bruge en vogn som denne!

Svar
Mette Schneller 9. september 2020 - 16:02

Den ville jeg elske at vinde til min søn ??

Svar
Inger Møller 9. september 2020 - 16:02

Den vil min lille Sigurd (og hans mor ?) gerne vinde, er sikker på den kan give masser af Street Cred ned gennem gågaden.

Svar
Pernille 9. september 2020 - 16:03

Sådan en vil jeg gerne vinde i anledning af min og min datters fødselsdag i denne weekend ? Aflastning af mors ryg og afslapning til mini når benene bliver trætte ?

Svar
Line 9. september 2020 - 16:03

Ej, den lyder jo bare helt fantastisk ??? Jeg ville elske at vinde den til min Hollie ?

Svar
Kirsten 9. september 2020 - 16:03

Den vil jeg gerne selv vinde, til når min lille familie skal på eventyr. ✨

Svar
Sara 9. september 2020 - 16:04

Sådan en kunne vi godt bruge her i NV ?

Svar
Nanna 9. september 2020 - 16:05

Jeg vil elske at kunne give den til en gravid veninde ?? og så kunne jeg måske selv låne den efterfølgende, hvis det en dag skulle ske for mig ??

Svar
Cæcilie L R 9. september 2020 - 16:05

Den ønsker jeg at vinde til mit kommende barn ?? Min gode veninde har barnevognsdelen, som vi kan låne, og det ville jo være luksus at undgå at skulle trække penge ud af det stramme dagpengebudget til både klap- og barnevogn ????????

Svar
Karen 9. september 2020 - 16:05

Damn, den ser lækker og nem ud! Den vil jeg gerne vinde til min datter på 2,5 – og så kan lillebror jo overtage den, når han melder sin ankomst – og kan sidde ????

Svar
Lyng Løfstrøn 9. september 2020 - 16:06

Den vil jeg gerne vinde ???
Min datter skal fragtes i den fine vogn ??

Svar
Cigena 9. september 2020 - 16:08

Ej men altså, vil være perfekt at vinde da jeg i disse uger er på udkig efter barnevogn til min førstefødte datter Elly ???❤️???

Svar
Louise 9. september 2020 - 16:08

Shit den ville falde på et tørt sted. Har siddet hjemme 4 måneder nu fordi den lille ikke vil barnevognen. Så så snart hun kan sidde op selv skal hun i klapvogn så hun kan følge med. Håber inderligt at vinde.

Svar
Emilie 9. september 2020 - 16:09

Den kunne vi godt bruge til vores kommende lille datter. Vi har prioriteret at købe en stor barnevogn i første omgang, og har derfor ikke købt en klapvogn endnu ? denne klapvogn vil være meget nemmere at have med i bilen, når hun bliver lidt større og kan sidde i den ?

Svar
Sarah 9. september 2020 - 16:09

Den ville jeg elske at vinde til vores lille pige, der ser dagens lys inden for er par uger, så vi nemt kan komme på eventyr sammen ?

Svar
Trine 9. september 2020 - 16:11

Indtil jeg selv får børn, skal min niece bruge den, så den ikke bare står til pynt indtil da ?

Svar
Maria 9. september 2020 - 16:11

Det skal min søn.. eller måske mest mig? men vi står og mangler sådan en lækker klapvogn, når vi skal på tur?‍?‍?

Svar
Louise Lejbach 9. september 2020 - 16:11

Åh den vil jeg gerne vinde til min søn på snart 9 måneder ❤️?

Svar
Albana 9. september 2020 - 16:12

Det skal jeg og min lille søn Noah ?? han er ved at være for stor til barnevognen. Vi ville elsker at vinde en klapvogn. Det ville være en kæmpe hjælp til os. ?

Svar
Mie 9. september 2020 - 16:12

Den lyder god! Den vil jeg gerne vinde til mine dejlige unger! ??

Svar
Line Rasmussen 9. september 2020 - 16:12

Den vil jeg meget gerne vinde til min datter på 1 år, der lige pt har en meget stor og besværlig klapvogn ???

Svar
Tine 9. september 2020 - 16:12

Det skal min bror og hans dejlige kone til deres datter Sophia. Ville virkelig hjælpe dem meget?

Svar
Line 9. september 2020 - 16:13

Fed præmie?? Den kunne sikkert også blive et hit hos os⭐️

Svar
Christina 9. september 2020 - 16:13

Åh den ville jeg elske at vinde til min lille søn❤️

Svar
Louise Mikkelsen 9. september 2020 - 16:14

Det skal vores Luis ??????

Svar
Rikke 9. september 2020 - 16:14

Øj, den ville jeg gerne vinde til mit barn, Mynte på 14mdr.
Vi rejser en hel frem og tilbage mellem hovedstaden og Jylland for at besøge familie, og vi ejer hverken en SUV eller stationcar at pakke barnevognen i, så den fylder ræddi møj ?. Den lyder perfekt til at bruge på landet og i byen.

Svar
Rikke 9. september 2020 - 16:14

Den vil min lille Clara på 4 mdr. få så meget glæde af når hun bliver lidt større?

Svar
Marie P 9. september 2020 - 16:14

Min lille dreng på et halvt år?
Det lyder som om, den er helt perfekt til vores behov med både bykørsel og ture i skoven. Og kommende søskende kunne også nyde godt af den❤️

Svar
Camilla 9. september 2020 - 16:15

Lyder som en rigtig smart klapvogn som jeg gerne selv vil vinde ??
Så har jeg et dejlig by venlig kørestil til min kommende datter ( har termin d 2.10)???

Svar
Simone 9. september 2020 - 16:16

Den skal min lillesøster og kommende niece vinde? De bor i byen og elsker naturen så den er peeerrrfekt ❤️

Svar
Amalie Pedersen 9. september 2020 - 16:17

Den vil jeg gerne vinde så min lille Majse kan komme med ud og opleve verden ?

Svar
Malene 9. september 2020 - 16:17

Min søn på knap 8 mdr. der har fart over feltet ☺️ Vi er blevet snydt af en sælger ??‍♀️? Også er den jo bare fed ?

Svar
Julia Korff 9. september 2020 - 16:18

Den ville vi blive glade for. I vores klapvogn mangler vi muligheden for at hun kan kigge på os. Har en datter der er fra 19. januar 2019, så har lige været en måned bagud ift til jer, og det har været/ og er så sjovt at følge med 🙂

Svar
Nanna Nielsen 9. september 2020 - 16:18

Vi ville elske at vinde den herhjemme til vores datter på 10 måneder, hun er så nysgerrig på alt men har et lidt skidt udsyn da vi stadig triller i barnevogn. ?

Svar
Tina 9. september 2020 - 16:19

Åh den ville være super som vores klap vogn, og dejligt med et godt resume til en førstegangs mor! ?

Svar
Kristine 9. september 2020 - 16:19

Skøn konkurrence. Jeg håber at vinde den til min datter Alma og til de kommende børn i fremtiden. ??

Svar
Camilla Anker-Birch 9. september 2020 - 16:19

Wauw, den er godt nok mere luksus end den vi har. Jeg krydser fingre for, at det er min Viola der vinder den ??

Svar
Anna 9. september 2020 - 16:20

Den vil jeg gerne køre min søn på 2 år rundt i 🙂

Svar
Liv 9. september 2020 - 16:21

Den skal min kommende datter Molly (tror vi hun skal ende med at hedde) køres rundt i ?

Svar
Camilla 9. september 2020 - 16:21

Den skal min søn vinde, da han skifter til klapvogn lige om lidt, da barnevogns-lyfe er sooooo yesterday og mega kedeligt, åbenbart ?

Svar
Annebelle 9. september 2020 - 16:21

Min lille dreng Oskar ?

Svar
Marie 9. september 2020 - 16:21

Vi skal snart på udkig efter klapvogn til vores barn på snart 9 mdr ? Den ville jo være helt perfekt ?

Svar
Line 9. september 2020 - 16:23

Perfekt til min søn Oscar på 1 år ??.

Svar
Julie 9. september 2020 - 16:23

Åååh hvor ville det være dejligt med sådan en. Min lille dreng vil ikke længere ligge i barnevognen så det ville være så fedt at kunne komme lidt ud på andre måder end at jeg skal holde ham hele tiden. Uuuuh krydser fingre for mig selv ?

Svar
Linette 9. september 2020 - 16:23

Til lillebror ?

Svar
Josephine 9. september 2020 - 16:26

Det skal min dejlige datter! ???

Svar
Kathrine 9. september 2020 - 16:26

Den ville lillesøster herhjemme blive glad for! Indtil videre har hun måtte nøjes med en paraplyklapvogn, fordi vores Emmaljunga er alt for bøvlet?

Svar
Kristina Toft Bay 9. september 2020 - 16:27

Det skal min lille datter ❤

Svar
Ditte Sloth 9. september 2020 - 16:28

Jeg ville elske at vinde denne til vores søn Karl- den er så praktisk og flot! Tænker lige den passer til os??
Mvh Ditte

Svar
Pernille klampe 9. september 2020 - 16:28

Vi venter vores første barn, og bor på 2. Sal, så en skøn og let vogn ville være fantastisk at vinde til vores lille prinsesse. ?

Svar
Sabrina Damberg 9. september 2020 - 16:29

Fuldstændig genial vogn, og så lækker!
Vi venter os en lille mere til marts, har to i forvejen på 3 og 1, så den lille nye ville få meget glæde af cybex! Så ham på 1 kan beholde sin barnevogn ??❤️

Svar
Anna 9. september 2020 - 16:29

Den ville absolut være lækker at vinde (jeg tror faktisk jeg ville give den i gave til min veninde der er gravid, for vi har egentlig en vogn herhjemme)

Svar
Nada Saleh 9. september 2020 - 16:31

Lækker lækker vogn!! Den vil jeg gerne vinde til min søn ?

Svar
Cathrine Bredgaard 9. september 2020 - 16:32

Hold da op, den ser smart ud! Den virker super nem at folde ud og skille ad igen ? Den kunne være fed at vinde ❤️

Svar
Louise 9. september 2020 - 16:33

Det ville være fantastisk, at kunne vinde sådan én til min datter, som vi kan tage i brug, når hun bliver lidt ældre ?

Svar
Caroline 9. september 2020 - 16:34

Jeg ville elske at vinde klapvognen til min lille, nysgerrige Gustav på 6 måneder ?????

Svar
Anne Schiøth 9. september 2020 - 16:35

Den skal vi selv vinde til vores skønne lille Henry på snart 1 år???

Svar
Sara Klausen 9. september 2020 - 16:37

Jeg kunne rigtig godt bruge klapvognen til min dreng Liam ?

Svar
Vivi 9. september 2020 - 16:37

Det skal lillebror, der er lige på trapperne ?

Svar
Sarah 9. september 2020 - 16:38

Den vil jeg såååå gerne vinde til min datter Alma ?

Svar
Kathrine 9. september 2020 - 16:39

Det skal min fantastiske søster og svoger, som bliver forældre til min kommende nevø til januar ❤️❤️

Svar
Lærke 9. september 2020 - 16:39

Nøøj den gad jeg godt skubbe min datter rundt i ?? vi har kun en barnevogn og det er nu en gang lidt besværligt når man skal alene af sted ?

Svar
Pernille Jensen 9. september 2020 - 16:39

Jeg ved ikke en dyt om klapvogne, men jeg ved, at min søster har snakket vældig meget om netop denne og det vil derfor være fantastisk at vinde sådan en til hende og min nevø på 1 år ?

Svar
Kathrine 9. september 2020 - 16:39

Min kæreste, min datter og jeg bor til daglig tæt på skov og vand, og er derfor næsten dagligt ude at gå tur i naturrige omgivelser og terræn, hvortil det kunne være SÅ lækkert med en god klapvogn! Den vil vi da elske at vinde. ???????

Svar
Anne Karkov Sørensen 9. september 2020 - 16:40

Den vil jeg vinde til vores lille Svend ?.

Svar
Ida Topp 9. september 2020 - 16:40

Min søn og vores kommende datter. Vores gamle klapvogn er gået i stykker, så det ville være super lækket med en ny vogn??

Svar
Anna Sofie 9. september 2020 - 16:40

Det skal min datter Ella på snart 9 måneder?

Svar
Trine 9. september 2020 - 16:40

Hvor er den lækker! Den vil jeg gerne vinde til min søn ❤️

Svar
Victoria Basse 9. september 2020 - 16:41

Det skal mine to piger – vi har på 3 år og 6måneder så kan storesøster sidde der på lange ture og lillesøster kan bruge den når vi er på tur, så vi ikke skal have den store barnevogn med ??❤️

Svar
Regitse 9. september 2020 - 16:41

Hvis jeg vandt den, ville jeg give den i gave til min søster som er gravid og som kun lige skal til at investere i udstyr til den lilles ankomst ☺️ Så er der jo styr på både barne- og klapvogn, hvis de køber liften dertil ?

Svar
Charlotte Gleesborg 9. september 2020 - 16:41

Den vil jeg elske at vinde til vores kommende lillesøster ☺️☺️

Svar
Maria Simone Fønsskov 9. september 2020 - 16:42

Den ville vi elske at vinde til vores datter, Leonora på snart 1 år! Vi prøvede med en Babyjogger City Elite – den var slet ikke os.. Hun sad ret dårligt, og det fungerede slet ikke for os, at vi ikke kunne se hinanden, så den blev solgt.. Den her lyder virkelig
smart og som en, vi ville blive meget glade for! ????

Svar
Rikke Louise 9. september 2020 - 16:43

Håber jeg vinder til min lille søn Oliver ☺️??

Svar
Carina 9. september 2020 - 16:43

Sikke en god idé med en konkurrence af vognen! ?
Jeg vil elske at vinde netop denne vogn, ud fra din kommentar om at den kan klare lidt mere “hårdt” miljø. Vi er netop flyttet indefra midtbyen, og 17 kilometer ud fra centrum, og derfor er det lige pludselig et andet terræn vi kommer på. Min datter er nu 5 måneder, så det vil passe perfekt med en ny klapvogn, da hun inden længe får brug for en ????

Svar
Amanda 9. september 2020 - 16:44

Den ville vi elske at vinde her hjem til vores pige ❤️

Svar
Melissa Gade 9. september 2020 - 16:44

Sikke en fin og lækker vogn! Den vil jeg SÅ gerne vinde til vores lille søn på snart 2 år – og vores fremtidige børn ❤️?

Svar
Anna Cecilia 9. september 2020 - 16:45

Wow en vild konkurrence! ?
Efter maaaaange år i fertilitetsbehandling håber jeg på at den her gang er Lykkens gang og at vi bliver forældre til 2021! ??❤️
Det ville være smukt at have en første ting til baby (skal selfølgelig købe barnevognsdelen som er så fin)?
Hvis det ikke lykkes for os så ville jeg forære den til min lillesøster og hendes vidunderlige søn på 9 måneder. De bor i den svenske skov, så den ville da passe perfekt til terrænet! ?
Tak fordi at du og dine børn giver mig kraft at fortsætte min kamp. ? jeg drømmer om at en dag have en lille familje, som jeres , med alt det dejlige og det hårde som hører til. ?❤️

Svar
Mia Olesen 9. september 2020 - 16:46

Den vil jeg gerne vinde til Elina ❤️

Svar
Maria 9. september 2020 - 16:46

Den vil jeg virkelig elske at vinde til min søn på 1 år ?❤️

Svar
Laura Riscaldini 9. september 2020 - 16:48

Nej hvor ville den være genial til turen i skoven eller bare i parken.
Vores egen barnevogn er ved at være godt brugt og lillesøster på 5 mdr har nu arvet den fra storebror. En ny vogn ville være så lækkert.

Svar
Marlene Kallan 9. september 2020 - 16:49

Det skal min lille søn Georg på et par måneder ❤️ Den ville passe så godt til vores mange ture i skoven/i markerne/på stranden – og ellers når jeg triller træt rundt på brosten inde i byen ☺️

Svar
Louise thomsen 9. september 2020 - 16:50

Den ville jeg elske at køre min datter Havana rundt i ??

Svar
Maria Rose 9. september 2020 - 16:51

Den vil jeg elsker at vinde til min datter Augusta!?? Vi har kun babyjogger, og mangler virkeLig den funktion, at hun kan kigge mod os i stedet for fremad??

Svar
Merete 9. september 2020 - 16:52

Vil elske at vinde den til mit barnebarn Oliver på 7 mdr – han er så træt af sin barnevogn og har brug for en dejlig klapvogn, så han kan se mere af verden ?❤️??

Svar
Line 9. september 2020 - 16:53

Den håber jeg min datter vinder ??

Svar
Sarah Alsing 9. september 2020 - 16:56

Ja, tak – det ville være en fantastisk økonomisk hjælp at vinde vognen?

Svar
Vibeke 9. september 2020 - 16:58

Det skal min datter Ellie ?

Svar
Pernille 9. september 2020 - 16:58

Den skal min kæreste have, når han går fra på en lang barsel med vores datter, så de nemt kan komme på tur på lidt mere spændende steder end bare fortovene og asfalten i vores eget område.

Svar
Sophie 9. september 2020 - 17:01

Theodor på snart 1 1/2 år ? Vi går masser af ture og ville elske at cruise rundt med den lækre vogn ?

Svar
Maria 9. september 2020 - 17:01

Det skal min søn Arthur. Arthur er mildest talt ikke fan af barnevognen, så jeg venter i længsel på, at han – om et par måneder eller 3 – kan komme over i klapvogn. Og jeg tænker, at det ville være svært for ham at blive sur på sådan en fin klapvogn ????

Svar
Louise Bengtsson 9. september 2020 - 21:13

Den vil jeg gerne vinde til vores datter Liva ??

Svar
Annmari Aalbæk Jensen 9. september 2020 - 17:02

Det skal storebror på 2, som lige om lidt skal til at dele alt andet med lillebror – som selvfølgelig skal overtage den ?

Svar
Mathilde 9. september 2020 - 19:26

Den vil jeg rigtig gerne vinde til min pige på snart 8 måneder, der pt stadig sidder sin barnevogn, når vi er på tur ?

Svar
Mia 9. september 2020 - 17:04

Vi venter en dreng til oktober og det er helt klart ham der skal gøre brug af den her lækre klapvogn, når tid er til det!?

Svar
Anette Simonsen 9. september 2020 - 17:04

Den ville jeg elske til min lille datter på 3 måneder?❤️??????

Svar
Line 9. september 2020 - 17:05

Den vil jeg rigtig gerne vinde til min søn som kun er 4 uger nu. Den vil være rigtig god til når han bliver lidt ældre ??

Svar
Christine 9. september 2020 - 17:06

Det ville være nogle fede wheels til vores lille Lea ?

Svar
Julie 9. september 2020 - 17:07

Den ville vi elske at vinde til vores søde Herman, der fylder 2 år om lidt og som pt bliver kørt rundt i en gammel, rusten klapvogn, vi har arvet ??

Svar
Line Lindegaard 9. september 2020 - 17:08

Jeg ville elske at køre mine døtre rundt i klapvognen. Først Liva på 2 og efterfølgende min nyfødte, Astrid, når hun bliver stor nok ❤️

Svar
Martine 9. september 2020 - 17:10

Dén gad jeg godt at vinde til min datter. Vores “gamle” klapvogn blev stjålet, så vi mangler én, til når hun rigtig skal til at opleve verden om et par måneder. Jeg krydser alt hvad jeg har! 🙂

Svar
Trine K 9. september 2020 - 17:11

Den vil vi super gerne vinde til vores datter… ???

Svar
Camilla Gaffron Wingsted 14. september 2020 - 13:35

Det skal min datter på 7 måneder. Vi mangler en klapvogn til hende, da vi kun har en barnevogn???

Svar
Mie F 9. september 2020 - 17:12

Jeg har termin om 4 dage og ville elske denne vogn til vores kommende dreng. Den lyder perfekt til vores ture i skoven:)

Svar
Camilla 9. september 2020 - 17:13

Tak for en anmeldelse, der virkelig kan bruges. Også dejligt du sammenligner de to, så det giver indblik i, hvad man vælger til hos dem begge.
Ville gerne vinde den til min søn Anker. Ville være perfekt til ture til stranden og i skoven ?

Svar
Monica Nielsen 9. september 2020 - 17:17

Den vil jeg så gerne vinde ?
Jeg vil elske at gå lange ture med min søn i den ?

Svar
Sandra 9. september 2020 - 17:20

Jeg vil gerne vinde til min yngste, Victor, der inden længe bliver for stor til liften og derfor skal skifte til en list større vogn ??

Svar
Simone 9. september 2020 - 17:20

Vi skal til at udskifte vores dobbeltvogn og denne ville være perfekt til lillesøster da vi bor tæt på skov og strand ??

Svar
Line Batenburg 9. september 2020 - 17:22

Den kunne vi virkelig godt bruge til lillesøster Caroline ??? Vi har brug for en vogn der både kan bruges til ture i Dyrehaven og tril på byens brosten ??
Krydser fingre for at vi bliver de heldige vindere!

Svar
Stine Hermansen 9. september 2020 - 17:22

Den vil jeg gerne vinde til gåturene med min søn på 2 år! Vi er ofte i mine svigerforældres sommerhus, hvor der er mange grusveje, og i mine forældres hus i Norge, hvor den ville være perfekt at have med ??

Svar
Anna Sophie 9. september 2020 - 17:22

Jeg ville bruge til min kommende datter ❤️

Svar
Maria 9. september 2020 - 17:24

Til min dejlige søn ??

Svar
Malene schousboe 9. september 2020 - 17:24

Hvor er den smart og praktisk! Den vil jeg så gerne vinde til vores lille W (William, som bliver 7 mdr i morgen). ???

Svar
Terese 9. september 2020 - 17:28

Jeg synes det er lidt en jungle det med barnevogne, som så meget andet, når man er førstegangsmor og ikke ved så meget ? Derfor ville det være fantastisk at vinde den her til min kommende vinter-baby???

Svar
Mathilde 9. september 2020 - 17:31

Den håber jeg på at vinde til vores pige Elmine på snart 8 måneder ??

Svar
Mette 9. september 2020 - 17:35

Jeg vil meget gerne vinde den fine vogn til den datter, min kæreste og jeg bliver forældre til om et pr måneder.

Svar
Julie Dahl 9. september 2020 - 17:38

Den vil jeg gerne vinde til min datter, så mormor altid kan hente hende i klapvogn og gå nogle dejlige ture 🙂

Svar
Julie 9. september 2020 - 17:42

Den vil vores Olau på 5 måneder elske at blive kørt rundt i! Og super fedt, den kan vende begge veje 😀 Vi har en lille nysgerrig fyr, som elsker at følge med i det hele, men samtidig synes jeg som mor, det er super trygt, den kan vendes rundt, hvis han skal sove lur i den. Vi krydser fingre! 😀

Svar
Ida Pontoppidan 9. september 2020 - 17:46

Den ser godt nok lækker ud. Ville elske at vinde den til min datter. ?

Svar
Katrine Kjems 9. september 2020 - 17:47

Den kan vi rigtig meget bruge herhjemme til lillebror på 2 år som er ved at være lidt tung til vikler ?????

Svar
Vivi 9. september 2020 - 17:48

Det skal min kommende niece som kommer til dec. Jeg skal være moster for første gang – det er stort. Så vil elske at kunne give sådan en flot vogn i barselsgave ❤️❤️

Svar
Josefine N. Andersen 9. september 2020 - 17:52

Den ville min kæreste og jeg elske at vinde til vores lille septemberpige ❤️ Som førstegangs forældre og studerende ville det være ren forkælelse af både forældrene og vores lille pige.

Svar
Vika Kirstine 9. september 2020 - 17:53

Der er vidst ingen tvivl om at det kunne være helt vildt lækkert med sådan en vogn! Vi flytter snart til en lille by med masser af brosten, så den lyder bare smart ??

Svar
Maja 9. september 2020 - 17:53

Den vil jeg gerne vinde til mig selv??

Svar
Simone Kikkenborg-Jakobsen 9. september 2020 - 17:55

Den skal min søn bruge – den aflagte fra storesøster er efterhånden ved at give op??

Svar
Tine 9. september 2020 - 17:59

Årh den vil vi mægtig gerne vinde til min datter da vi bor lige ved skoven og går rigtig mange ture i al slags vejr ???❤️?

Svar
Josefine A 9. september 2020 - 18:02

Det skal lillesøster i maven ????

Svar
Line Larsen 9. september 2020 - 18:02

Den skal find venindes datter nyde at blive kørt rundt i

Svar
Louise 9. september 2020 - 18:04

Den ville jeg elske at vinde til min datter Freja, der bliver 5 måneder i dag. Hun ELSKER at sidde op i barnevognen og følge med i verden, så det ville være drømmen at have en klapvogn som er meget nemmere at komme rundt med i metroen og byen ?✌?

Svar
Mia Andersen 9. september 2020 - 18:05

Den ville jeg elske at vinde til vores kommende lille barn der kommer i marts efter lang fertilitetsbehandling ???

Svar
Andrea 9. september 2020 - 18:06

Åh det skal jeg, den anden mor og den lille ny som gør os til en lille ægte familie ?❤️

Svar
Camilla H 9. september 2020 - 18:08

Ville elske at vinde denne til vores vennepar. Det fortjener de ??

Svar
Mette 9. september 2020 - 18:08

Den ville jeg vinde til mig selv og min dejlige søn på 8 mdr ☺ Vi er gået på klapvogns jagt. Men shit det er svært, så den vil være så kærkommen ??

Svar
Malene Jagd 9. september 2020 - 18:10

Ååååårh, den gad jeg virkelig godt vinde! Ser så smart ud! ?

Svar
Alberte 9. september 2020 - 18:10

Den kunne vi virkelig godt bruge herhjemme! ???

Svar
Maria 9. september 2020 - 18:14

Årh altså, ikke noget som en god gammeldags blog-give away ?? Jeg ville bruge den smarte klapvogn til at udforske byen med min søn, og have den med på bilture til strand og skov. Vi mangler lidt noget smart til bilen, som han kan sove lur i når vi er ude, fremfor at slæbe hele den store barnevogn med. Super smart altså, jeg krydser alt hvad jeg har!

Svar
Maiken Payne 9. september 2020 - 18:15

Den ser virkelig smart ud ? Den ville jeg gerne vinde til vores lille peanut i maven som kommer til marts ❤️?

Svar
Lotte Petersen 9. september 2020 - 18:17

Den vil min søn få glæde af, hvis jeg vandt den ?

Svar
Nanna 9. september 2020 - 18:19

Det skal jeg, så jeg kan have min datter på 1 år der i når vi er ude at gå. Det vil være lækkert med noget andet end barnevognen ?

Svar
Line 9. september 2020 - 18:22

Den ville jeg elske at vinde til lillesøster, som er 4mdr. Den skal bruges til gåture i skoven og til når vi skal “følge” storesøster i dagpleje. Den ville være perfekt ?????

Svar
Pernille 9. september 2020 - 18:24

Vores gamle klapvogn mangler et hjul, så min datter vil gerne vinde en ny tur-klapvogn så vi ikke skal låne min brors når vi skal afsted ?

Svar
Natalie Friborg 9. september 2020 - 18:24

Den ville vi elske at vinde til vores datter Liv ??

Svar
Stine Laursen 9. september 2020 - 18:25

Den vil jeg meget gerne vinde til min søn Anton på snart 15 måneder

Svar
Camilla Forum Bendtsen 9. september 2020 - 18:26

Det skal min søn Arthur på 9 måneder ?

Svar
Caroline Kjærgaard 9. september 2020 - 18:27

Den ville jeg så gerne vinde til min datter Agnes på 9 måneder. Det vil være perfekt med en lækker klapvogn lige nu ???

Svar
Anne-Sofie 9. september 2020 - 18:29

Den kunne jeg rigtig godt bruge til min søn på 9 måneder ☺️

Svar
Tanja 9. september 2020 - 18:32

Det ville være det fedeste, hvis vi kunne få lov at vinde vognen!
Vi bor ude midt på en mark med knap 1 km grusvej til nærmeste asfalt vej, så den lyder som skabt til os! Vi har siden vores datter var helt lille haft en billig genbrugsklapvogn (fordi studerende ?‍♀️), og den har altså set bedre dage, så vi kunne virkelig godt bruge en ny ??????

Svar
Lisa 9. september 2020 - 18:32

Den ville jeg SÅ gerne vinde til min søn, Vilhelm. Den ser virkelig god ud! ???????

Svar
Anna 9. september 2020 - 18:33

Ej den vil jeg gerne vinde til vores yngste søn på snart 8 måneder???? Perfekt timing, da vores klapvogn lige er gået i stykker ?

Svar
Clara 9. september 2020 - 18:34

Det skal min datter på to uger 🙂 SÅ skal vi i skoven, så Mama her kan komme i form 😉

Svar
Mette Slott Jørgensen 9. september 2020 - 18:36

Den er da for lækker! Den må min datter på 3 måneder meget gerne vinde ?❤️

Svar
Tine-Marie Hviid Hansen 9. september 2020 - 18:37

Den ville jeg elske at vinde til vores søn på samme alder som Louie ???, der bare elsker at sidde og følge med når vi går ud på tur, hvilket han desværre primært stadig gør fra barnevognen… ??❤️ Krydser alt for, at den smukke vogn skal herned til Dragør ???

Svar
Tine-Marie 9. september 2020 - 18:37

Den ville jeg elske at vinde til vores søn på samme alder som Louie ???, der bare elsker at sidde og følge med når vi går ud på tur, hvilket han desværre primært stadig gør fra barnevognen… ??❤️ Krydser alt for, at den smukke vogn skal herned til Dragør ???

Svar
Betina 9. september 2020 - 18:37

Den må jeg vinde til Osvald på 6 måneder og storebror på 3 år, som elsker at skubbe lillebror rundt.
Vores gamle klapvogn blev købt brugt og er derfor ikke meget værd længere, så at vinde en ny vil være så fedt!

Svar
Katrine 9. september 2020 - 18:39

Den ville være perfekt til vores mange skovture med datter ☺️??

Svar
Susanne 9. september 2020 - 18:40

Den er godt nok smart!
Den vil jeg rigtig gerne vinde til min første lille nevø og hans forældre. De har en lille bil, så for dem er det super vigtigt at den kan være i bilen når de skal rundt ?

Svar
Stine Vangsgaard 9. september 2020 - 18:45

Ej, den lyder og ser virkelig virkelig fin ud!
Vi har ligenu en paraply klapvogn – den er både svær at køre med (især fx på brosten eller igennem grus) og der lyder denne jo helt perfekt ift stødabsorbering osv.

Ville virkelig elske at kunne skifte den gamle slidte klapvogn ud med sådan en luksus udgave ?

Svar
Sanne 9. september 2020 - 18:46

Det skal jeg til min søde Alma ?

Svar
Lærke rosendahl Jørgensen 9. september 2020 - 18:46

Den vil Holger gerne vinde

Svar
Nete 9. september 2020 - 18:47

Den vil jeg så gerne vinde til min lille datter:)

Svar
Pipaluk 9. september 2020 - 18:47

Min søn skulle sidde i den ?

Svar
Signe 9. september 2020 - 18:47

Vores lillebror herhjemme vil have stor glæde af en ny Cybex vogn. Vi har en Cybex Balios fra storebrors tid men der er kommet grus i den ene bremse. Det er lidt upraktisk og derfor vil det være skønt at vinde en ny god klapvogn

Svar
Nanna Balleby 9. september 2020 - 18:48

Uh den ville jeg gerne vinde til vores pige på 2 år ❤️

Svar
Maibritt J 9. september 2020 - 18:49

Det skal min kommende søn Viggo

Svar
Nana 9. september 2020 - 18:50

Den ville jeg gerne vinde ?? ser smart ud!

Svar
Louise 9. september 2020 - 18:52

Ville gerne vinde den til min lille nevø som snart kommer til verdenen! ☺️☺️

Svar
Camilla 9. september 2020 - 18:54

Den vil jeg da gerne vinde til min søn på 1 år ?

Svar
Ditte Jul 9. september 2020 - 18:54

Cybex laver de lækreste vogne ? Denne klapvogn vil vi få brugt en masse til vores datter… Og så kan den gå i arv til fætter Felix ?

Svar
Susanna 9. september 2020 - 18:56

Jeg ville elske at kunne give min mor en rigtig god klapvogn til når hun skal være sammen med min datter ??❤️

Svar
Mette 9. september 2020 - 18:56

Den kunne jeg virkelig godt bruge til min datter! Vi har lidt en gammel sag, der godt kunne trænge til en opdatering.

Svar
Louise Schultz 9. september 2020 - 18:59

Den ville jeg helt vildt gerne vinde til min Agnes på 5 måneder ??

Svar
Mille Vinther 9. september 2020 - 19:00

Den ville være perfekt til vores lille Ebba da storesøster endnu ikke er klar til at sige farvel til hendes klapvogn ??‍♀️

Svar
Oline 9. september 2020 - 19:00

Jeg ville blive glad for at vinde den til min søn, som elsker at udforske verden 🙂

Svar
Elisabeth Madsen 9. september 2020 - 19:01

Det skal jeg, til min datter ??

Svar
Susan jensen 9. september 2020 - 19:06

Wow det er stort at sende videre – godt for miljøet ovenikøbet.
Vores Elly på 13 mdr skal trilles i den, vi mangler nemlig en klapvogn men har ikke fundet den rette endnu. Derfor er test som dine uundværlig. En ærlig mening og vurdering af produktet siger meget mere end selv produktbeskrivelsen fra producenten. Så tak for det ???

Svar
Trine Theophil Andersen 9. september 2020 - 19:07

Jeg ønsker mig, at vi de den til min dejlige søn! ???

Svar
Signe 9. september 2020 - 19:10

Jeg vil vinde den til min 1 årlige søn. Det ville være dejligt med en let klapsammenlig vogn, når man skal på tur.

Svar
Nanna 9. september 2020 - 19:17

Den ville jeg elske at vinde til min søn på 2 år ? vi skifter lige nu imellem vores cybex priam klapvogn- og barnevognsdel til henholdsvis vores søn på 2 år og datter på 7 uger så ku være godt med en ekstra

Svar
Camilla Hell 9. september 2020 - 19:19

Den vil jeg super gerne vinde til min datter Josefine, så hun kan sidde ordentligt når vi går ind til byen ? og med 1års fødselsdag på lørdag, ville det være den skønneste gave ??

Svar
Rebecca 9. september 2020 - 19:19

Min datter Vilja ???

Svar
Mia S 9. september 2020 - 19:19

Den ser godt nok fin ud – den ville jeg og familiens nyankomne lillesøster blive rigtig glad for at vinde ☺️

Svar
Anette 9. september 2020 - 19:21

Det skal min datter Siff på 5 måneder. Hun er nr 2 i flokken og arver meget fra sin storesøster. Det kunne være lækkert at forkæle hende med en ny lækker vogn som kan vende begge veje. ?

Svar
Helene 9. september 2020 - 19:22

Den vil jeg rigtig gerne vinde til min Emil?

Svar
Louise Nhu 9. september 2020 - 19:25

Det skal min søn fra juli i år. Det er mit første barn og nøj hvor er det overvældende med alt det skal der købes, vi har endnu ikke alt. Vi kunne derfor have rigtig god glæde af den ???

Svar
Ane 9. september 2020 - 19:25

Min søn kunne helt klart godt bruge en bedre klapvogn en det skrummel, vi render rundt med ?

Svar
Natascha Therkelsen 9. september 2020 - 19:26

Den vil jeg virkelig elske at vinde til lillebror, der kommer til marts ?

Svar
Maja Hermansen 9. september 2020 - 19:27

Den vil jeg meget gerne vinde til min søn, Malthe, på otte måneder. Han er en nysgerrig og eventyrlysten dreng, der elsker at opleve verden omkring ham. Han vil så fint kunne udforske alle omgivelser i denne vogn!

Svar
Jannie 9. september 2020 - 19:27

Den ville være perfekt til vores Vilma, som også har brug for en klapvogn at sidde i, samt sove i, når vi fx er på tur. Mor ville i hvert fald også rigtig gerne have en lettere vogn at manøvrere rundt med inde i byen ? krydser fingre for at vi vinder ????

Svar
Rikke Aagaard 9. september 2020 - 19:31

Den vil jeg rigtig gerne vinde til min datter ?

Svar
Camilla Noach Nielsen 9. september 2020 - 19:32

Den skal jeg vinde til min datter, vi har indtil nu lånt en klapvogn, men har været ked af at den ikke kunne vendes begge veje, og det er noget vi ville have fokus på når vi selv skulle ud og have en klapvogn, hvilket er lige om lidt ????? krydser fingre ??

Svar
Sabrina 9. september 2020 - 19:33

Den vogn vild vi elske at vinde til vores lille William, som er 15 dage gammel ???

Svar
Sofie 9. september 2020 - 19:33

Den vil jeg så gerne vinde til min søn Aksel❤

Svar
Sofie T. 9. september 2020 - 19:33

Det skal min mand Casper, når han er på barsel med vores dreng Axel – Axel er så nysgerrig nu og gider bestemt ikke at ligge ned, så det vil være godt til ham at komme i klapvogn ?

Svar
Aisha 9. september 2020 - 19:33

Den vil vi gerne vinde til vores store datter på 1,5 år, der til december skal være storesøster, og som derfor skal undvære hendes Cybex Priam ?

Svar
Mathilde 9. september 2020 - 19:34

Den håber jeg min pige skal sidde og have en fest i, når vi er på tur ?

Svar
Isabel 9. september 2020 - 19:38

Det skal min datter Cleo på halvandet. Vi købte en brugt gammel babyjogger som er ved at stå af, og tanken om at sædet kan vendes om, så hun kan se mig, er jo genial! Fingers crossed??

Svar
Mette Jeppesen 9. september 2020 - 19:39

Vi mangler en klapvogn til lillesøster – den ville være perfekt ❤️

Svar
Maja 9. september 2020 - 19:40

Jeg ville gerne selv vinde den ?? Vi kommer til, at mangle en klapvogn når vores nuværende kombivogn skal laves til en barnevogn når vi ventet vores nr 2 til januar ????

Svar
Nanna Holst 9. september 2020 - 19:41

Den skal min lille søn på 6 måneder og jeg vinde til utallige gåture på Amager fælled ??

Svar
Marie 9. september 2020 - 19:44

Den skal mindstemanden på 10 måneder sidder i, når vi skal på tur.
Og jeg har fødselsdag på mandag, så det kunne da være en dejlig ekstra ting at vinde

Svar
Marie Bangsbo 9. september 2020 - 19:47

Den skal min dejlige nevø Malthe vinde ??

Svar
Camilla 9. september 2020 - 19:50

Vi er netop ved at kigge på klapvogne til vores Sophie på 13 måneder, og havde egentlig fravalgt Cybex, fordi vi syntes, at de var for lette og mere rettede til bykørsel. Men den her ser godt nok lækker ud! Den kunne være skøn at vinde ?

Svar
Marie 9. september 2020 - 19:52

Den vil jeg gerne vinde til vores lillebror Eskild. Ville passe perfekt til vores behov.

Svar
Fatma 9. september 2020 - 19:55

Den ville min søn på 9 mdr være rigtig glad for <3

Svar
Cecilie Sørensen 9. september 2020 - 19:55

Den skal jeg vinde til min nevø ????????

Svar
Maya 9. september 2020 - 19:56

Den vil jeg meget gerne vinde til min datter på knap 1,5 år ?. Den ser ud til at passe perfekt i bagagerummet på vores lille Up! ? så jeg slipper for at skille vores nuværende klapvogn fuldstændig ad når den skal med i bilen ??

Svar
Cecilie Skøtt 9. september 2020 - 19:57

Den ville jeg elske at vinde til min lille Peter! ??

Svar
Julie K. 9. september 2020 - 19:59

Vi ville elske at vinde en klapvogn, da vi endnu kun har investeret i en barnevogn ?

Svar
Julie 9. september 2020 - 20:01

Venter vores 3. barn, og det kunne være dejligt at bytte storesøstrenes slidset gear ud med en sprit ny klapvogn, når den tid kommer ❤️

Svar
Anne-Sofie 9. september 2020 - 20:02

Oj en fin en! Den vil jeg gerne vinde til min søn Jonathan på 6mdr som snart er klar (og stor nok) til klapvogn ????

Svar
Emma 9. september 2020 - 20:04

Det skal min dejlige Ella på 15 måneder❤️ Ville elske en klapvogn som er lidt mere handy, end den vi har nu????

Svar
Pernille Jensen 9. september 2020 - 20:08

Ville elske at vinde den til min lille Wigga mus ?- Vi har arvet en klapvogn fra hendes kusiner, men ville elske at vinde sådan en ny lækker sag, da den vi har nu er lidt besværlig når vi er ude på eventyr i skov osv…. Krydser fingre for den kommer hjem til os ??

Svar
Amy 9. september 2020 - 20:09

Det ville være en perfekt klapvogn til vores lille datter ?

Svar
Sofie Eichen 9. september 2020 - 20:10

Den gad jeg godt vinde til min datter Nora på halvandet ❤️ Vi har en meget stor klapvogn (som engang har været en barnevogn) og den er bare ikke super handy – det er med hjul af og på, når den skal ind i bilen. Denne lyder lidt mere fiks, så det kunne være for lækkert ✨

Svar
Anna 9. september 2020 - 20:10

Min mindste dreng, Vilhelm ?

Svar
Line Bonde 9. september 2020 - 20:11

Det skal min dreng Alfred på 1 år ??

Svar
Helle 9. september 2020 - 20:12

Det skal min søn ?

Svar
Nadia 9. september 2020 - 20:13

Jeg vil meget gerne vinde klapvognen til min søn Walter ??

Svar
Trine Dahl 9. september 2020 - 20:16

Jeg ville vinde den til min dreng på 1 år lige om lidt fa vi er på udkig efter en klapvogn

Svar
Laura Spang 9. september 2020 - 20:17

Den skal vi vinde til min datter, Karla. Hun er 7 mdr og ville elske at sidde at se med fra klapvognen! Det ville være lækkert med en klapvogn lige til at smide i bilen, da vi ligenu kun orker at tage bæresele med når vi skal på tur. Og hun er snart ved at være tung at slæbe rundt på ?

Svar
Nanna Cecilie Petersen 9. september 2020 - 20:19

Den gad vi godt vinde til lillesøster der kommer til december ?❤️ og så selvfølgelig også storebror på 1,5 år

Svar
Helene 9. september 2020 - 20:19

Det ville være SÅ skønt at vinde denne lækre klapvogn til mine piger ??? Den er da så super smart.
Min datter på snart 2 år vil helt sikkert elske at køre off road i klapvognen med farmand. Og så snart lillesøster er gammel nok til det også, så vil hun med garanti også elske den ??? Så vi krydser fingre herhjemme ??

Og så lige et cadeau til dig Sofie! Det er fedt at læse en udførlig og gennemført anmeldelse af produktet, samtidig med at du sammenligner den med et lignende produkt. Så kan vi andre få et ordentligt indblik i, hvad den kan, og dét kan jeg lide! For det kan nogle gange godt være lidt uoverskueligt at navigere i alle de vogne, der findes ? Så tak for det! ? Og tak for din blog helt generelt ??

Svar
Anne Mette 9. september 2020 - 20:20

Den vil jeg gerne vinde til min datter Alva ❤️?

Svar
Trine Wulf 9. september 2020 - 20:22

Din skønne nevø, Kalle ❤️

Svar
Linda 9. september 2020 - 20:25

Den ville min søn Albert på 1 år elske, vi har nemlig stadig ikke fundet en god klapvogn.
Så vi ?? for at vi kan være den heldig vinder.
??

Svar
Stephanie 9. september 2020 - 20:28

Yaaaaay. Miiiiiiig (læs: min datter). ??‍♀️??

Svar
Mathilde Friis-Burden 9. september 2020 - 20:29

Den ville jeg elske at vinde til min datter ??

Svar
Julie 9. september 2020 - 20:34

Det skal min lille søn Severin, så han er klar til de vilde off road-ture vi forhåbentligt får, når vi endelig finder drømmehuset i skoven ???

Svar
Dershini 10. september 2020 - 21:09

Den er mega smart! Vi mangler en klapvogn til min datter som fylder 11 måneder om lidt ♥️?? Vi købte en brugt Teutonia klapvogn på Reshopper for 2 mdr siden, men den kørte så ustabilt (også bare på fortovet) og var SÅ besværligt at pakke ned i bilen/tage på bussen, at vi endte med at smid den ud. Vi tager ofte til familiesommerhuset, hvor der er både grusveje og sand, så det ville være fantastisk at vinde denne robuste klapvogn. ???? Krydser fingre!

Svar
Zenia 9. september 2020 - 20:36

Den skal min niece vinde! Så bliver det endnu nemmere at gå tur i skoven med hende !

Svar
Rikke 9. september 2020 - 20:36

Åh, hvor er den smart! Den ville jeg vinde til min søn, han elsker at komme på tur?

Svar
Jeanet 9. september 2020 - 20:39

Sikke en lækker klapvogn. Det vil jeg vildt gerne vinde til kommende barn ????

Svar
Drude 9. september 2020 - 20:42

Klapvognen skal bruges af mine to piger på hhv. 2 år og 7 måneder, hvis jeg vinder. ♥️

Svar
Vanessa 9. september 2020 - 20:43

Ville elske at vinde den til min yngste dreng ??

Svar
Charlotte Hallbæck 9. september 2020 - 20:43

Jeg venter lillebror til november og storebror og adskillige gåture på Amager Fælled har slidt Emma Ljungaen op? Så det ville komme som en gave fra himlen. Og så er det jo altid lidt spændende at skifte til et nyt barnevognsmærke!

Svar
Betina Jensen 9. september 2020 - 20:43

Den kunne min søn (og jo jo hans mor da ?) rigtig godt bruge! Den virker ganske fiks 😉

Svar
Michaela Roland 9. september 2020 - 20:46

Den vil jeg gerne vende til min søde storesøster som mangler en klapvogn

Svar
Julie 9. september 2020 - 20:50

Den vil kige være noget for min bror og svigerinde der bliver forældre for første gang til oktober. Hvis jeg vinder den, så skal se have den ?????

Svar
Camilla 9. september 2020 - 20:55

Den har min lille Frida så meget fortjent at vinde, da vores klapvogn er ved at være slidt fra storesøster❤️???

Svar
Julie 9. september 2020 - 20:58

Den vil jeg helt vild gerne vinde til min datter ?????

Svar
Cille 10. september 2020 - 14:04

Jeg krydser fingre for, jeg vinder den!
Da vi i sin tid skulle købe barnevogn/klapvogn, gik vi mere op i at få en god barnevogn fremfor klapvogn. Vi købte derfor en dyr barnevogn og billig klapvogn, hvilket jeg nu lidt fortryder. For egentlig bruger vores datter mere tid i klapvogn end barnevognen og vores nuværende klapvogn er elendig at sove i, synes vores datter. Så nu hvor lillesøster er på vej kunne det være virkelig dejligt med en så lækker klapvogn som Cybex ????

Svar
Marie 9. september 2020 - 20:59

Det skal min datter Kamille på 5 mdr. som ikke er vild med sin barnevogn, men er sikker på hun bliver glad for at bruge klapvogn, så hun kan følge lidt med i hvad der sker når vi går ?

Svar
Mette Christiansen 9. september 2020 - 21:01

Den skal min datter vinde. Helt perfekt til den vestjyske natur, når storebror på 3.5 år skal ud og pleve verden og også når vi skal hjem og besøge familien i Nordsjælland med enten tog eller bil ???

Svar
Anne Friisberg 9. september 2020 - 21:02

Den vil jeg bare rigtig gerne vinde til den lille gut, der stadig ligger inde i maven og hygger sig ? Vi bor på landet, så det lyder som den helt perfekt vogn til os ????

Svar
Pernille 9. september 2020 - 21:04

Wow! Den vil vi virkelig gerne vinde til vores datter på 10 mdr. Vi har kun en barnevogn, og den er lidt tung at slæbe på/slå sammen når man har endnu en baby på vej. Så en klapvogn ville bestemt gøre det lettere imens vi venter på en lillebror eller lillesøster 🙂

Svar
Mia 9. september 2020 - 21:04

Den vil være perfekt herhjemme! ? Med tre unger farer vi rundt, så det ville være skønt med så lækker og robust vogn ??
Min 1årige vil sidde perfekt lige der ?

Svar
Emilie Toft 9. september 2020 - 21:04

Den ville være perfekt til min datter ???

Svar
Anna Sofie Højmark 9. september 2020 - 21:07

Det skal min lille datter Esther på 2 måneder, som endnu ingen vogn har ?❤️

Svar
Anna 9. september 2020 - 21:08

Den skal min lille Ellen vinde??

Svar
Julie Mahler 9. september 2020 - 21:11

Super fed giveaway!! Min lille datter Olivia vil elske at sidde i den vogn, når hun bliver større <3

Svar
Camilla 9. september 2020 - 21:14

Den vil jeg gerne vinde til min lille dreng, der snart bliver 4 måneder. Jeg forestiller mig mange gåture med den, når han er blevet lidt ældre.

Svar
Helena Thomassen 9. september 2020 - 21:17

Den vil min kæreste Jacob og jeg helt vildt gerne vinde til vores datter Camille!! ????

Svar
Rikke 9. september 2020 - 21:18

Det skal min bror og svigerinde, som venter deres nr 2 til marts ?? Det ville være en drøm, at få lov til at overraske dem med sådan en fed vogn ???

Svar
Camilla Keller 9. september 2020 - 21:20

Det kunne være for lækkert at vinde denne vogn til Vester.
Muligheden for, at han kan kigge på os når vi kører afsted er da ikke til at stå for?

Svar
Jeanette 9. september 2020 - 21:24

Så skøn en give away ??

Mine store børn Anne på 10 og Anton på 12 år skal vinde den så de endelig kan gå tur med deres efternøler lillebror Arthur på 7 mdr. Vores barnevogn er nemlig for stor og tung for dem at manøvrere rundt så den her ville være perfekt ??

Svar
Louise 9. september 2020 - 21:28

Jeg synes, min søster skal have glæden af den, da hun har en søn på 1 år og ingen klapvogn (de bruger stadig barnevogn), og da jeg selv har en klapvogn til min datter, synes jeg, at min søster skal have glæden af mindre fylde i bilen end en kæmpe barnevogn ???

Svar
Sofie 9. september 2020 - 21:28

Den vil jeg også gerne vinde til min datter?

Svar
Melisa Ujkanovic 9. september 2020 - 21:29

Den ville jeg elske at vinde til mine forældre, så de kan gå ture med min søn??

Svar
Ditte K. 9. september 2020 - 21:31

Det skal min mand.. Han hader vores nuværende med en intens passion, som giver turene hvor den skal pakkes i bilen lidt ekstra startvanskeligheder ? Så han (og mig?!) fortjener lidt zen med en nemmere klapvogn til vores skønne datter:)

Svar
Marie 9. september 2020 - 21:31

Yaaay, fed vogn – og god, ærlig anmeldelse.
Den vil jeg elske at køre med min lille Jeppe i!

Svar
Frederikke 9. september 2020 - 21:31

Øj den ville jeg gerne vinde til min lille Leonora til alle vores fremtidige ture i skoven – vi har ingen klapvogn endnu og jeg drømmer sådan om en cypex. Alt er krydset! ???

Svar
Sanne Blond Hansen 9. september 2020 - 21:33

Ej den ville jeg virkelig gerne vinde til vores lillesøster??????

Svar
Christina Jensen 9. september 2020 - 21:34

Jeg ville ELSKE at vinde den, vi har meget pludselig adopteret en lille baby, og står og skal ud og købe en masse af alting.

Svar
Kristina 9. september 2020 - 21:43

Den skal min søn vinde. Det ville være den perfekte 1 års fødselsdagsgave 🙂

Svar
Carina 9. september 2020 - 21:45

Uh, den vil vi gerne vinde! Vi venter nummer 2 any day, og jeg ved simpelthen ikke hvordan vi skal få plads til os alle fire i vores lille Ford Ka ? Ville være genialt med denne klapvogn, som lige er til at smide ind i det smalle bagagerum ??

Svar
Elizabeth R 9. september 2020 - 21:48

Den ville glæde min datter ?

Svar
Katarina 9. september 2020 - 21:49

Den ville være SÅ lækker til min lille søn Ozias som ELSKER at følge med i alt omkring ham.

Svar
Kaja Vandborg 9. september 2020 - 21:49

Jeg ville elske at vinde den! ?? Har altid hænderne fulde af mine to børn på henholdsvis 9 måneder og 2,5 år – og vores klapvogn har været ude for et uheld, så den kan ikke klappes sammen længere????

Svar
Kit Jürgens 9. september 2020 - 21:50

Vores genbrugskøb af en cybex kombivogn er blevet noget træt her til 2. barn – blandt andet kan de drejelige hjul ikke dreje mere, og det gør den bare lige 100% mindre fiks ??

Svar
Kia 9. september 2020 - 21:52

Årh, den vil vi gerne vinde. Har savnet at have en vogn hvor man kan se set barn, så vi bruger tit stadig barnevognen til tur, selvom fisen snart bliver 2 .. Og så kunne den være god hvis barn nummer 2 banker på..

Svar
Christina Madsen 9. september 2020 - 21:55

Den ville jeg elske og vinde til vores dreng William på 7 mdr. Han er lige begyndt at kunne sidde op selv så nu vil ud på tur i klapvogn ?

Svar
Sevilay Korkmaz 9. september 2020 - 21:56

Den vil gerne vinde til min søn som snart er 4.mdr og hans storebror (2år) ville også få glæde af den ???

Svar
Line N 9. september 2020 - 21:57

Den kunne vi godt bruge til lillebror der kommer om nogle måneder ?❤️

Svar
Gamze 9. september 2020 - 21:58

Den ville vi blive rigtig glade for til vores lille Aksel ???

Svar
Ditte 9. september 2020 - 21:59

Det skal min datter på 6 måneder – vi bor ved Vesterhavet så det kunne være super med en terrængpende, så vi kan komme helt ned i vandkanten ??

Svar
Amanda 9. september 2020 - 22:02

Åh!!! Den vil passe perfekt ind i vores liv ??? Min 1 årige datter vil ELSKE den og det samme vil hendes far som er ved at flå vores nuværende klapvogn i smadder hver gang den skal med i bilen ? !! Fingrene er krydset!!!

Svar
Amanda 9. september 2020 - 22:03

Åh!!! Den vil passe perfekt ind i vores liv ??? Min 1 årige datter vil ELSKE den og det samme vil hendes far som er ved at flå vores nuværende klapvogn i smadder hver gang den skal med i bilen ? !! Fingrene er krydset!!! Meget!

Svar
Emilie Milling 9. september 2020 - 22:06

Åh den vil jeg gerne vinde til min kæreste og jeg. Vi bor i gåafstand til skov og vand, og så lyder Cybex Talos Lux som den perfekte klapvogn!?

Svar
Camilla 9. september 2020 - 22:06

Den ville jeg elske at vinde til vores søn ????

Svar
Tine 9. september 2020 - 22:09

Den ville vi elske at vinde til vores Albert. Vi bor tæt på skov og meget natur, så det ville være fedt med en offroader, der kan klare lidt af hvert ???

Svar
Iben Riishede 9. september 2020 - 22:11

Den vogn ville passe perfekt til vores lille dreng, som skal på sine første klapvognsture til efteråret ❤️

Svar
Maja Kristensen 9. september 2020 - 22:13

Jeg har termin lige om lidt til en lille dreng. Jeg glæder mig til at møde mit første barn. Vi har styr på de fleste ting og sager og selvom man nok ikke skal bruge en klapvogn fra start af, så ville det være fantastisk at vinde denne 🙂

Svar
Emma 9. september 2020 - 22:14

Til min datter Frida, der aldrig rigtig har været glad for nogen barnevogn, klapvogn mm. ? måske kan denne noget, de andre ik kan ??‍♀️ ???

Svar
Line 9. september 2020 - 22:14

Den vil vi elske at vinde til vores datter på 1 år. Vi bruger ikke længere vores søskendevogn, da storesøster er for stor, så vi står og mangler ?????

Svar
Maria 9. september 2020 - 22:14

Min datter ??❤

Svar
Katrine 9. september 2020 - 22:19

Den vil jeg meget gerne vinde til min søn, så vi kan komme på gode lange ture sammen med vores hund og han kan følge med i hvad der sker samt sove lur ?

Svar
Cæcilie 9. september 2020 - 22:22

Den vil min lille datter elske af komme på tur i. Hun hader sin barnevogn, da hun er alt for nysgerrig. Den klapvogn var har nu er bare desværre ikke særlig god ude i det landlige miljø hvor vi bor ?‍♀️??

Svar
Rikke 9. september 2020 - 22:23

Den ville min mand og jeg elske at vinde? Med en lille bil med kun tre døre og begrænset bagagerumsplads er sådan en vogn jo helt perfekt at klappe sammen – endelig noget der ikke kræver at blive skilt ad for at passe ned i. Og vores dreng vil være helt klar til skovtur i den her?

Svar
Nina 9. september 2020 - 22:33

Den ville være perfekt til Oliver, som i følge sig selv er stooor og kan godt gå selv, og 10 skridt efter bliver træt i benene…

Svar
Cecilie Reim 9. september 2020 - 22:35

Den vil jeg gerne vi de til vores datter Cornelia – vi venter nr 2 om 4 uger så dee ville være perfekt med to vogne ?????

Svar
Mette 9. september 2020 - 22:36

Den skal min datter vinde ????

Svar
Henriette 9. september 2020 - 22:41

Den vil jeg så gerne vinde til min søster og lille nye niece, som jeg desværre ikke har mødt endnu grundet Corona. Ville være den skønneste overraskelse ?

Svar
Marie 9. september 2020 - 22:53

Den ville vores yngste på 2 år elske. Lidt mindre klodset end vores nuværende dobbelt klapvogn ??

Svar
Line 9. september 2020 - 22:55

Vognene til min veninde.

Svar
Cecilie Frey 9. september 2020 - 23:01

Det skal min søn. Vi bor i byen, så det kunne være helt eminent med en vogn der er lidt mere habil på brosten ?

Svar
Sara Lückow 9. september 2020 - 23:14

Tak for god reel anmeldelse ? Jeg troede ikke, at jeg en dag frivilligt ville læse sådan et indlæg – men livet rammer jo ?? Jeg og min lille familie ville elske den til min skønne datter Alberte ♥️♥️

Svar
Pernille 10. september 2020 - 0:04

Den vil jeg gerne vinde til vores to små piger (én på 2 år og én på 3 mdr), ??? vi har pt en søskende vogn, men kunne også være rart at ikke altid skille have den store vogn med

Svar
Louise N 10. september 2020 - 0:37

Min søn Asger på lidt over 1 år. Jeg har længe været på udkig efter en klapvogn, men synes simpelthen det er så dyrt! Så det kunne være helt fantastisk at vinde ?✌?❤️

Svar
Trine 10. september 2020 - 0:37

Den vil jeg så gerne vinde til min nyfødte datter Iben??

Svar
Line 10. september 2020 - 1:08

Den skal min dejlige Elliot på 7,5 mdr. vinde ?☺️

Svar
Michelle 10. september 2020 - 1:36

Den vil jeg så gerne vinde til min datter.
Vi er lige flyttet på landet og mangler en god klapvogn der kan klare lidt af hvert ?

Svar
Camilla Pedersen 10. september 2020 - 3:35

Den vil gøre stor lykke herhjemme hos vores 2 drenge. Den “store” bliver ofte træt i benene mens den lille ikke kan gå så langt endnu.

Svar
Line 10. september 2020 - 6:03

Min yngste ?

Svar