Talos S Lux – praktisk, pæn og robust

Talos S Lux – praktisk, pæn og robust

Reklame for Cybex

For nogle uger siden fik jeg den nye Talos Lux klapvogn hjem for at teste og give den en lille anmeldelse. Jeg kan jo lige så godt melde ud, at vi selv købte en Priam, da Gustav blev født og vores første autostol var også fra Cybex. Det er altså et mærke, som jeg synes rigtig godt om, fordi det bare virker – og ser samtidig rigtig lækkert ud (vigtigt jo!). Derfor er jeg også meget glad for det samarbejde, som jeg har haft med Cybex i løbet af året.

Det er jo sådan, at jeg allerede har en Cybex Priam herhjemme, som du i øvrigt kan læse en anmeldelse af her. Jeg har derfor ikke brug for den skønne Talos vogn, som jeg derfor kun har lånt til at anmelde. MEN, så foreslog jeg, at i stedet for at sende den retur, så synes jeg, at en af jer skal have gavn af den. Så dén kan du altså vinde! 😀

Talos Lux minder en smule om Priam-vognen, og så alligevel ikke. Den helt store forskel er, at Talos er designet til at kunne klare lidt mere “off-road“. Den er lidt bedre til at klare brostene, sandet, bakkerne, mudderet. Måske den passer perfekt til sommerhuset, landet, vandreturen, skovturen eller også er den ikke helt skidt til byens mange brosten. Dækkene er lavet af gummi med et fyld af polyurethan (PU). De kan modstå høje temperaturer, er stødabsorberende og der er færre reparationer, da dækkene også er punktérfrie.

Hvis vi skal starte med det allerbedste først, så er det XL-kalechen, som jeg godt kan savne lidt på min Priam. Når du lægger vognen vandret, så kan du folde kalechen ud, så den skygger lige en tand mere end på min Priam. Det er især fedt, når det blæser (hvilket det jo altid gør i Danmark) eller når solen skinner, og du gerne vil skærme barnet så meget som muligt. Kalechen er i UPF50+ beskyttende stof og har et mesh-vindue, som giver dit barn luft på varme dage.

Den er nem at styre og du kan sagtens gøre det med én hånd og en kaffe i den anden. Den har ikke “memory”-knapper som i Priam, når du skal vende sædet om. Det betyder, at du skal bruge begge hænder på at trykke knapperne (de hvide håndtag) ind samtidigt. Til gengæld vejer sædet ikke vildt meget og det er nemt at klikke sædet på igen, så du selv kan styre om dit barn skal kigge på dig eller kigge fremad. Vi skifter lidt herhjemme, men Louie synes det er mest interessant at vende fremad. Jeg vender ham dog tit om, når han skal sove, så han kigger på mig – så har han lidt nemmere ved at koble fra og lukke øjnene.

Da Talos også er en kombivogn kan du skifte klapvognen ud med barnevognsdelen Cot S, hvis du har en lille nyfødt purk. Så kan du altid skifte til klapvognsdelen, når dit barn kan sidde oprejst og holde hovedet selv. Vi har en en stor “sovebarnevogn” i haven, som jeg har købt brugt. For det meste sover Louie lur i den, når vi er hjemme, men på de varme dage her i sommer har det været godt for ham at sove i klapvognen, hvor det ventilerer langt mere.

Talos er ca. 2 kilo tungere end min Priam og det kan faktisk godt mærkes. Den slås sammen lidt anderledes, og måske er det fordi jeg ikke har haft 4 års erfaring med det system (i forhold til den anden), men det ligger ikke helt så nemt i fingrene. Det kræver nok et par gange, men så skulle den vist også sidde der og så er den lige til at smide ind i bilen.

Alt i alt en robust vogn, der kan klare lidt af hvert. Det kan mærkes på flere måder, at jeg er vant til en lidt finere struktur i Cybex Priam. Jeg er stadig meget glad for vores vogn især fordi, at den er så let, nem at slå sammen og så med et langt liggemål på 97 cm, hvor Talos’ liggemål er 90 cm, når sædet ligger fladt ned. Desuden har Talos en max belastning på 22 kilo, hvor Priams er 17 kilo. Desuden har jeg haft vores klapvogn med i sommerhus et par gange og er endt lidt off-road, og der har jeg måtte klappe vores Priam sammen, fordi den egner sig lidt bedre til asfalt.

Du får du også ret meget for pengene, hvis du køber en Cybex Talos. Den koster 4099 kr. for både stel og klapvognsdel. Cybex Priam koster 7500 kr for stel og klapvognsdel.

Som sagt, så har jeg allerede en skøn, velfungerende klapvogn og derfor synes jeg og Cybex, at en af jer skal have mulighed for at vinde denne fede, nye Talos vogn. Smid en kommentar her i indlægget med, hvem der skal bruge klapvognen, så trækker jeg lod på mandag d. 14/09 🙂

Pøj pøj!


961 svar til “Talos S Lux – praktisk, pæn og robust”

 1. Den er godt nok smart, den ville jeg elske at vinde til min søn på 2 år 🙂 Vi har en stor klapvogn, der er besværlig at pakke ned i bilen, så en mindre og lettere klapvogn ville være perfekt til udflugter 🙂

  • Det skal jeg! Ville elske at have en klapvogn til min søn på 9 måneder så vi lettere kan komme afsted på tur ??❤️?

   • Det skal vores barn, som kommer til verden om et par måneder, og som får brug for en klapvogn næste sommer ?

     • Med en lille krudtugle på snart halvandet og en lille bror eller søster i maven, kunne sådan en lækker klapvogn være guld værd til næste sommer mange vandreture til legepladser og andre områder hvor den store kan få gang i de små ben. Håber vi er heldige! Kunne et lille lys her midt i første trimester som er fyldt med kvalme og svimmelhed ?

     • Det skal vores Elliot, som dog kun er ni dage gammel, så der går lige nogle måneder, før han ville kunne cruise rundt i den.

    • Vores klapvogn er desværre ved at dø lidt herhjemme efter kun 9 måneders brug. Den går simpelthen fra hinanden og er ikke samarbejdsvillig længere så derfor kunne det være dejligt at vinde sådan en lækker vogn. Vi har ihvertfald ikke råd til selv at købe sådan en fed en. Vi krydser fingre ?

     • Den kunne være fantastisk at vinde til lillesøster der er på vej! ?????

    • Åh hvor fint. ?Den ville være fantastisk at vinde til vores datter Nova??? vi har en klapvogn, men denne kan kun vende væk fra os- hvilket ikke altid er et hit.

     • Den vil min søn på 10 mdr elske at komme på tur i ? Der er lidt mere comfort i Cybex end i den vi har nu ???

     • Hvis jeg skulle være så heldig at vinde sådan en skøn klapvogn, ville jeg overraske min søster og nevø med den ?????

     • Hvis jeg vandt, skulle den være til min ældste søn, som stadig sover lur ❤️ og har brug for at komme i en vogn, når vi går ture. Vi mangler en, der er nem at gå med og nem at klappe sammen. Efter to børn på armen og bækkenløsninger, kunne jeg godt brug en vogn, der er let at mingelere rundt med 🙂

    • Den vil jeg gerne vinde til min datter, der kommer til verden om et par måneder ??
     Der er så mange ting man skal købe som førstegangsforældre, så det kunne være så rart at slippe for udgiften til en klapvogn ?

   • Malte på 1 år skal have glæde af klapvognen, hvis vi vinder den ??
    Vi går OFTE ture omkring Hørsholm kirke, i skoven, en tur gennem den umådeligt smukke kirkegård, brostensture i Helsingør og rundt omkring i butikker ?

   • Hvis jeg var så heldig, så kommer min pige til at bruge vognen i årene frem. Alle vores ønsker opfyldes i Taos ??? stor kaleche, god på asfalt – men særligt off-road, og at den kan ligges ned. Det lyder bare som en suveræn vogn, og som ikke ligner en der fylder meget i bilen! Booonus!

   • Den skal min datter Ellen på knap 2 år vinde ✌?

    Vi mangler en til strand og mudder, så den her vil jo være helt perfekt ??

    Og så er det altså smart at barnevognsdelen kan tilkøbes ??

  • Den er vild smart! Den vil jeg så gerne vinde. Vi har ingen klapvogn, og lille A bliver 9 måneder om lidt, hvorfor vi snart skal have købt en klapvogn. Vi bor i en opgang, hvor man ikke må stille barnevogn, så en klapvogn er drømmen❤️???

  • Min veninde har netop fortalt mig, at hun venter sig en lille ønskebaby ❤️ Jeg ville blive ovenud lykkelig over at kunne overraske hende med denne vogn, som hun har plapret om i månedsvis (forståeligt, kan jeg læse mig frem til). Det ville glæde mig så meget ?

  • Den ville jeg meget gerne vinde til min lille kusine på 2 år så vi kan komme ud og gå nogle lange ture sammen med den fine klapvogn DEN ER DA FOR GINIAL???❤️

  • Jeg vil gerne vinde den til mig selv og min søn.
   Jeg bor i Blovstrød ud til skov og kunne godt bruger en vogn som kan klare lidt ‘off road’ når der er rødder på tværs af skovstierne, uden vognen er ved at tippe over. Og så er det kun en fordel den fylder så lidt, så den kan klare at komme med på weekendtur ude. At fylde i hele bagagerummet i bilen ???

  • Ville ønske at mine forældre (mormor, morfar, farfar, farmor) kan vinde den, så alle børnebørnene kan køre i klapvogn (6 stk børnebørn fra 4 mdr til 4 år) ??

  • Jeg vil rigtig gerne vinde den så jeg kan køre ikke bare min lille Felix på 1,5 år men også den lille ny baby der kommer til december ♥️

  • Vil så gerne vinde den vogn til mig og min lille pige der kommer til November (lillesøster) ? den ser så nice og nem ud! Krydser fingre ?

   • Min datter ville elske sådan en klapvogn, som så nemt kan smides bag i bilen så vi kan komme på ture med den ❤️

  • Jeg ville elske at vinde den til min Mindste. Vores nuværende klapvogn synger virkelig på sidste vers, så det ville være fantastisk med en ny ????❤️

  • Den ville jeg elske. Min mand og jeg går rigtig mange ture med vores søn William. Men vi har ikke en særlig praktisk klapvogn.. ?❤️

  • ? Jeg vil meget gerne vinde denne fine klapvogn til vores lille datter som kommer i starten af det nye år. ?

  • Den ser godt nok smart ud! Den vil vi rigtig gerne vinde til vores datter Agnes på 10mdr ❤️
   Vi har ikke nogen klapvogn og den vil være perfekt, når vi skal hente og bringe ?

  • Den skal min søn, der i en alder af 15 måneder aldrig har brugt barnevogn eller klapvogn – men mon ikke det er på tide med sådan en sej cruiser?✨

  • Den ville jeg elske at vinde til mine dejlige børn på snart 1 og 3 år ??? Vores nuværende klapvogn er efterhånden meget træt ?

  • Årh, den vil vi gerne vinde. Har savnet at have en vogn hvor man kan se set barn, så vi bruger tit stadig barnevognen til tur, selvom fisen snart bliver 2 .. Og så kunne den være god hvis barn nummer 2 banker på..

  • Den vil jeg vinde til min kommende søn, som ligge og hygger inde i maven og som vi skal møde til januar ♥️

  • Den vil min kæreste og jeg gerne vinde, så vi er topklar når vores første baby kommer til verden til marts 2021 ❤️

  • Den skal jeg vinde til vores datter Ella. Vi er på udkig efter en klapvogn til hende og denne opfylder umiddelbart alle de krav vi har til en klapvogn????

  • Ej hvor er den fed!?

   Den skal min dejlige datter Veneda vinde, hun er 4,5 måned og vokser med lynets hast så der går ikke længe før at vi får brug for en klapvogn ??♥️

  • Den har jeg ønsket mig længe til lille Uma som elsker at køre i sin “barne” (barnevogn) men snart er for stor til barnevognen ?

  • Er netop i gang med projekt find-den-bedste-klapvogn til vores datter på 8 måneder. Kunne være skønt at vinde 🙂

  • Den ville jeg elske at vinde. Den vi har nu mangler seler, hvilket betød, at vores 1 årige i sin flugt for at komme ud og se verden tog et hovedstyrt !! ?‍♀️? den har nu stået stille siden! Vi kunne godt bruge en ny, så vi ikke vinder flere pladser som årets væreste mor !

  • Årh, den skal vi vinde herhjemme. Vi venter vores første barn, og det er altså lidt af en udskrivning, så at vinde sådan en fin vogn ville da ikke gøre noget ??

  • Jeg ville elske at vinde den til begge mine drenge!
   Vi har fået en tur til Disney Land af mine svigerforældre, og den ville være perfekt at have med til Paris ???

  • Den vil jeg gerne vinde til baby nr. 2! Vi har været ret trætte af at den vi har vender “forkert” ?

  • Den skal vores lille søn trille rundt i og opleve verden udenfor sammen med os ?

  • Den vil jeg så gerne vinde til lillebror i mavsen – med en nummer 3 på vej, kunne klapvognen herhjemme virkelig godt trænge til en udskiftning ?

  • Øj hvor ville min lille pige, Emmelie, være glad for at kunne bruge denne klapvogn ????? Den er virkelig smart og pæn, og det skader jo ikke ? Og jeg tror min kæreste bliver ekstra glad, hvis vi kan spare lidt økonomisk her, såfremt jeg er så heldig at vinde ??

  • Den skal jeg og min datter Esther på 1 år vinde? vores gamle klapvogn er lige tabt det ene hjul? så det er vist på tide med en ny?

  • Den vil jeg meget gerne selv vinde til min søn på alder med Louie. Jeg står i en rigtig lorte situation, hvor min kæreste og jeg lige har besluttet at gå fra hinanden og jeg vil derfor stå og mangle en klapvogn.
   Krydser alt hvad der kan krydses??☺️

  • Den vil jeg elske at vinde til min søn på 14 mdr.! Jeg kunne godt bruge en klapvogn med den alder, han har nu, i stedet for en barnevogn. Vi bor tæt på skov og strand, så den lyder den helt oplagt!

  • Jeg ville elske at vinde den her til mit tredje barn – så fancy en model kommer hun slet ikke til at køre rundt i? Sonja 9 uger skal vinde ?

  • Hvor er den fin! Vores klapvogn kunne godt trænge til en opdatering inden lillebror Leo melder sin ankomst ?? Jeg krydser finger!

  • Ej, hvor kunne det være fedt at vinde den klapvogn til lillesøster Evi ? Vi har en rejseklapvogn som er helt uduelig og lige til at smide ud. Så en ny sammenklappelig forholdsvis let sag vil være kærkomment ?

  • Ih den ville jeg helt vildt gerne vinde til min yngste ? med 3 børn og en lille bil, mangler vi bare rigtigt meget en god klapvogn der kan foldes nemt sammen!

  • Ville elske at vinde denne lækre klapvogn , så min lækre datter kan blive transporteret i en lækker karet ??

  • Hvis jeg vinder skal min søster have klapvognen ? Hun er gravid med hendes første lille blop og vil helt sikkert elske den lækre vogn ❤️

  • Den vil jeg vildt gerne selv vinde! ??Til min store pige og nyankommende lillesøster – så skulle den nok få kørt en del (1000) kilometer. Især nu hvor vores egen klapvogn lige er gået i stykker ?

  • Min datter Vilje ❤️ Vi mangler en god vogn som er let at klappe sammen når hun skifter mellem at være hos mig og hos sin far+kæreste ❤️❤️❤️

  • Den skal min lille Holger! Han er 9 måneder og egentlig for stor til kombivognens barnevognsdel – men klapvognsdelen fra storebror er desværre forsvundet i flytningen ? Vi ville elske denne lille smart vogn ❤?

 2. Min datter Leah på snart 9 måneder , da vores gamle er gået i stykker og dækket af fugt pletter ?

  • Den ville jeg elske at vinde til min søn Anker, der lige er 1 måned ældre end Louis. Hans klapvogn er lige gået i stykker i låsefunktionen ved hjulene, så en erstatning ville Come in handy ?

  • Den ville vi elske at vinde til vores søde Herman, der fylder 2 år om lidt og som pt bliver kørt rundt i en gammel, rusten klapvogn, vi har arvet ??

  • Håber, at jeg kan vinde den til vores lille Johannes på 1 år. Men mon ikke også storesøster Sigrid på snart 4 år vil prøve en tur.

 3. Den ville jeg elske at vinde til min lille søn ? har har kun en barnevogn, så en klapvogn til når han kan holde hoved og krop selv vil være perfekt ??

  • Nøj den ville jeg gerne vinde til min søn ?? Vi har ikke investeret i klapvogn endnu, men den her lyder som et godt bud.

  • Ville elsker at vinde den til min limme niece ?. Og så får jeg også selv gavn af den, da min brors kone gemmer fe fine ting til mig ?. Krydser fingre!

  • Den må meget gerne komme hjem til os, så H og jeg kan trave Fælleden endnu mere tynd. Det lyder vildt lækkert med kalechen.

 4. Den ville jeg ELSKE at vinde til min søn, Walter ??. Han er ellers typen der arver ??, så det ville være fedt for ham at få noget helt nyt ??

 5. Den skal jeg vinde så min søn og jeg rigtigt kan komme på eventyr. Godt nok er han noget lille lige nu men det betyder blot at vi kan have glæde af den i et par år ?

 6. Hvis jeg er heldig at vinde vognen skal min 2 årige søn Johan sidde i den, da han har måtte ofre sin nuværende kombivogn til lillesøster, der forhåbentligt melder sin ankomst inden længe (termin i overmorgen).

 7. Den kunne jeg virkelig godt tænke mig at vinde! Jeg venter mit andet barn til februar, og da det er syv år siden sidst (!), er vores klapvogn for længst afgået ved døden. Så jeg mangler virkelig en ny og kan slet ikke overskue, hvor jeg skal lede. At denne her er god til det lidt off road, lyder perfekt, for selv om vi bor i byen, har jeg store intentioner om at gå en masse ture på Sydhavnstippen under min barsel.

 8. Vi kunne virkelig godt bruge en klapvogn herhjemme. Den vi havde er lige gået i stykker ? og sønnike er helt glad for ture i barnevognen. ?

 9. Den vil jeg rigtig gerne vinde til Augusta. Så kan vi komme ud og gå i skoven, hvilket vores Bugaboo ikke duer til. ??????????

  • Den vil jeg gerne vinde til lillebror, så han kan få en lækker klapvogn istedet for den vi har fra storesøster

 10. Den ville jeg elske at vinde til vores lillesøster. Vi bor på landet og den lyder bare perfekt til de lange gåture?

 11. Efter jeg aborteret i starten af året, udnyttede vi lockdownen (hehe) og nu venter vi en dreng <3 jeg er hel vild med designet på vognen og den vil bare passe perfekt ind til vores hverdag og familie liv ?

  • MIN SØSTER (INSTAGRAM KAT__JAKOBSEN) SOM INDERLIGT ØNSKER SIG AT BLIVE MOR. HUN GØR DET ALENE OG ER PISSE SEJ!

   HUN ER I GANG MED 4. FORSØG OG ER BLEVET GRAVID EN GANG. DESVÆRRE BLEV DET IKKE TIL NOGET. NU KRYDSER VI ENDNU ENGANG FOR, AT 4. GANG ER LYKKENS GANG INDEN DET SÅ DESVÆRRE STÅR PÅ IVF.

   OG ÅH HVOR VIL JEG BARE GERNE FORKÆLE OG FORÆRE HENDE SÅDAN EN ❤️????

 12. Den skal min datter Birka vinde ?? Vi har kun en barnevogn, så en klapvogn vil være helt perfekt at vinde.

 13. Den ser vildt lækker ud! Vi har en datter på 2 år og vores klapvogn er lige gået i stykker ? Der kommer en lillebror til november, som også kan få glæde af den ????

  • Wauw den vil min datter Savannah eeeeelske at sidde i og den vil være helt perfekt til tur i et meget lille bagagerum ???

 14. Vi skal flytte fra hus til lejlighed, så det er lige sådan en flot og handy model vi har brug for ?????

 15. Din konkurrence kommer lige netop som jeg har forelsket mig i præcis denne klapvogn – den vil vi SÅ gerne vinde til sønnike på 6 måneder herhjemme, der er ved at være klar til klapvogn ?? Den vil være så god både inde i byen og ude i skoven, og jeg er som dig fan af Cybex. Jeg krydser alt, der krydses kan – for denne konkurrence kommer som sendt fra oven ???❤️

 16. Jeg ville elske at vinde den, er på jagt efter vores første klapvogn og syntes den lyder vildt smart og med lige de ting vi ønsker en klapvogn skal kunne .
  Vores søn er 3 måneder idag, så inden længe er det klapvogns tid . Årh … de bliver bare så pokkers hurtigt store <3

 17. DAMN, den vil jeg gerne vinde til min lille 1-årige, så jeg slipper for at bruge min SU på klapvognskøb :S 😀 <3

 18. Mig mig mig!? Til skal min søn på snart 11 mdr. vi har en større klapvogn, som vi købte da vores ældste på nu 4 år var lille, men vi kunne virkelig godt bruge sådan en smart en. Og kunne virkelig godt bruge en der ikke fylder så meget af bilen når vi skal i sommerhus, og man har 1000 andre ting med til 2 børn. ????
  P.S. tak for din ærlighed i forhold til det at være mor. Det har hjulpet mig så meget, siden jeg fik min ældste dreng i sept. 2016?

 19. Den ville jeg SÅ gerne vinde til min veninde og hendes kæreste, der venter deres første barn til december ? De er begge studerende, så jeg tror på, at den ville falde i god jord hos dem begge!

 20. Den vil jeg gerne vinde til min datter på to år. Vi har en stor klapvogn som vi er rigtig glade for, men det er bare lidt dumt med en stor klapvogn og en lille bil. Så en ny mindre klapvogn vil være perfekt til vores lille familie.

 21. Den skal min venindes datter skønne lille Saga have. De har en babyjogger, som desværre kun kan vende fremad, og det gør det svært for den lille mus at falde til ro i klapvognen ? Jeg har selv en Priam som jeg elsker, så jeg synes, at hun som den fantastiske mor hun er, fortjener en Cybex vogn, som forhåbentlig kan give både datter og mor nogle roligere gåture ☺️

 22. Hvor ser den bare lækker ud! Lillebror Pelle kunne godt bruge sådan en sag til når han lige om lidt er klar til klapvogn. Den ser easy peasy ud at klappe sammen hvilket er en kæææmpe fordel. Det skal bare være nemt! Vi krydser fingrer og håber på at kunne cruise i en Talos ??

 23. Den skal mit barnebarn Theodor og hans forældre vinde, så de er godt kørende når de kommer rundt omkring 😀

  Fin blog.
  Mvh Tina

 24. Den skal min søn på 7,5 måned sidde og opleve verden i ❤️ Han er ved at være træt af sin barnevogn, så det ville være perfekt.

 25. Den vil jeg rigtig gerne bruge til vores datter Mollie på 16 måneder og så kan lillebror/søster overtage den. ❤????

 26. Den er bare pis’ smart og heller ikke helt grim at kigge på! Du ville blive stor-forgudet hvis den røg min vej. Jeg har en veninde der venter sig deres førstefødte og det ville være en fantastisk gave at kunne levere til hende, til når bebsi bliver en smule større ??

 27. Ville elske at vinde sådan en sag til min første søn, der melder sin ankomst i november ??♥️

 28. Vil elske at vinde den til min søn på 1 år ? Er lige blevet alenemor og er under uddannelse, så det ville gøre en kæmpe forskel, da jeg er presset økonomisk??

 29. Ej hvor er den lækker!!
  Den vil jeg gerne vinde til min datter Vibe som lige er blevet seks uger gammel❤️??

 30. Åh den ville jeg gerne vinde ? herude på landet, hvor vi bor, med grusveje gennem mark og skov, der skal “vognparken” altså kunne holde til lidt af hvert ???

  • Ej den gad jeg godt vinde til Lillebror ?
   Vi har en skøn gammel Brio vogn som vi har arvet. Men den er KÆMPE og vi kan næsten lige så godt tage barnevognene med når vi feks skal pakke den i bilen.
   Så en ny lækker vogn kunne være rart nu hvor vi er 4 der skal pakkes i bilen?

 31. Det skal min søn Axel som alt alt for hurtigt bliver stor og synes det er for kedeligt at ligge i en lukket barnevogn ?
  Kh Line

 32. Den skal min datter på 1 år vinde. Hun har ellers arvet sin storesøsters gamle klapvogn (som med alt andet i hendes liv – #lillesøsterlivet). Den gamle er dog skæv i stellet, har et ødelagt dæk, som vi ikke kan finde nyt nogen steder OG så er der en solsort som har haft rede i den i vores garage hen over sommeren og fugleungerne har efterladt usandsynligt mange fuglelorte i den. Med andre ord: vi skal vidst have en ny ?

 33. Ville elske at vinde den til vores 2-årige Adam, som nok for inddraget sin nuværende kombi-klapvogn når lillebror/søster snart melder sin ankomst. Hans nuværende kombivogn er arvet fra fætter og kusine og kører på 11. år, så mor her ville da også elske noget lidt nyere gear! ?

 34. Vores lille rosin i pølseenden, der kommer til februar og dermed bliver nr. 7 i rækken med kun 17 måneder op til storebror… Selvom man er yngst og sidst i søskendeflokken kan man godt blive lidt forkælet og ikke bare arve alting ??

 35. Det lyder som en klapvogn min dreng ville kunne lide, og han er ellers ikke den store klapvogns-fan??‍♀️??‍♀️

 36. Den lyder lækker! Den ville jeg elske til vores lillebror der kan komme når som helst. ?

 37. Den lyder god. Så jeg smider et lod i puljen. Den skal jeg vinde til min lille datter. Hun er den 3. og sidste her i huset, og den eneste klapvogn vi har er min gamle retro fra firserne. Så jeg kunne godt tænke mig lidt mere moderne 😉

 38. Den ville jeg elske at vinde til min datter. Den lyder som om den passer super godt til vores familie, med lange og lidt mere off road ture! ??⛅️

 39. Den vil jeg elske at vinde til min yngste søn Benjamin. Den vil være skøn at have, når vi skal på tur med storebror.

 40. Jeg vil gerne vinde denne lækre klapvogn til min søn ????? Vi kunne godt bruge en klapvogn er lidt mere solid off-road, når vi er i sommerhuset og i skoven ??????☀️

 41. Jeg kunne godt tænke mig at vinde den til min datter; hun har snart en alder hvor hun har brug for barnevogn og jeg er fuldstændig på bar bund omkring hvilken en som er god til vores behov. Dén her lyder god!

 42. Det er lige sådan en vi står og mangler ?? vi har bøvlet med en til vores datter på 1 som er elendig på ujævnt terræn (som vi er omringet af). Kan slet ikke overkomme hvor skønt det ville være at kunne putte til lur mens man går tur med hunden, uden at pådrage barnet hjernerystelse ?? Vi har også Cybex autostol og ELSKER den.

  • Den ville vi elske at vinde til vores søde Herman, der fylder 2 år om lidt og som pt bliver kørt rundt i en gammel, rusten klapvogn, vi har arvet ??

 43. Den ville jeg simpelthen elske at vinde. Den ville være perfekt at tage med i sommerhuset når der skal gåes lange ture i det lidt grovere terræn ????????

 44. Den vil jeg gerne vinde til vores søn på 4 mdr, som allerede er ved at være for stor til vores barnevogn med kort liggemål. ?

 45. Den ville jeg elske at vinde til min Aske på 9 måneder ? Vi købte en kombivogn i sin tid, og modsat barnevognsdelen, som er så fin, så er klapvognsdelen desværre ret skramlet.

 46. Min Theo ? helt perfekt efter vi er flyttet på landet. Og en nem klapvogn er altid et plus når man har to krudtugler?

 47. Vi har en Cybex Priam, som vi er vilde med, fordi den er helt genial til vores datter på 1 år. Min bror bliver far i begyndelsen af det nye år, og hvis jeg vandt, så skulle han han have den til deres lille ny. ❤️ Han har været ramt jobmæssigt under corona, så det ville falde på et tørt sted.

 48. En af mine bedste venner skal være far. Han og hans kæreste har allerede kigget på Cybex autostol. Han bliver sådan en dejlig far, så jeg syntes at han fortjener at vinde den til deres kommende lille pige/dreng. Kønnet er en hemmelighed.

 49. Åh den ville lande godt her med en stor baby på 5 mdr og en storebror som skal starte i børnehave lige om lidt ?♥️♥️

 50. Det skal min søn Rasmus ? Vi ønsker os virkelig en ordentlig klapvogn til vores gåture så vi ikke altid behøver slæbe det store barnevognskrummel med ?

 51. Min bedste veninde gennem 25 år skal være mor for første gang om nogle måneder. Og det ville simpelthen betyde en verden til forskel for dem med sådan en smart klapvogn!
  Så jeg krydser fingre og håber på, jeg kan få lov at glæde hende og hendes datter ??????

 52. Den skal min datter Andrea på 5 mdr i, når hun er gammel nok. Lige så nysgerrig hun er, lige så meget har hun brug for nærkontakten med os, så det ville være perfekt med en vendbar vogn ??

 53. Nøj en fin idé at give den et nyt hjem i stedet for at sende den tilbage til Cybex!
  Jeg vil elske at vilde den til min lille Vincent. Han bliver faktisk 3 måneder på mandag, og ikke nok med det, kan det være en ‘tillykke-med-vi-har-været-gift-i-seks-måneder-skat’ gave til min mand ????

 54. Den vil jeg rigtig gerne vinde min søn Alfred ? Vi har ingen klapvogn endnu og kunne godt bruge en god og robust vogn.

 55. Den gad vi virkelig godt vinde, til vores lille søn, der snart er stor nok til klapvogn. Vi bor i byen, men nyder tiden i sommerhus, hvor den klapvogn ville være perfekt begge steder ?? ?

 56. Den skal min datter vinde, da hun kører rundt i en meget gammel, arvet klapvogn uden alle mulige smarte funktioner og komfort!

 57. Den ønsker jeg mig til lillesøster der kommer en gang i oktober/november. (Og så er det tilmed på min fødselsdag vinderen bliver trukket – meant to be!) ?????‍♀️

 58. Åh den ville jeg elske at vinde til vores lillebror. Vi er flyttet på landet mellem første og andet barn, og hele vores vognpark trænger derfor til en udskiftning, da alt er købt til bykørsel, som bare ikke er helt så praktisk her på landet ?

 59. Den vil vi da elske at kunne give vores datter i 1 års fødselsdagsgave d. 23. Sep., så vi kan gå ture hjemme ved bedsteforældrene “ude på landet” ?

 60. Vi venter vores første barn lige om lidt, og den vogn ville da bare være helt perfekt at vinde i denne forbindelse ????

 61. Åh hvor er det en lækker giveaway!
  Det er da værd at smide et “lod” i puljen! ?
  Min veninde kunne helt sikkert godt bruge sådan en..

 62. Min lille 2,5 uger gamle søn Holger vil uden tvivl få mægtig glæde af den fine vogn, når han bliver stor nok. Vi har en dejlig skov lige i baghaven, og der vil den jo være helt kanon ??

 63. ØJj den vil vi da gerne vinde til vores datter som fylder 1 år d 23. Sep., det vil være en dejlig fødselsdagsgave at give hende – især når vi skal hjem til bedsteforældrene som “bor på landet”.

 64. ØJj den vil vi da gerne vinde til vores datter som fylder 1 år d 23. Sep., det vil være en dejlig fødselsdagsgave at give hende – især når vi skal hjem til bedsteforældrene som “bor på landet”.

 65. Tak for en rigtig god anmeldelse. Jeg krydser fingre for, at jeg er heldig:-) Ville være perfekt til eventyr og den daglige tur til og fra børnehaven.

 66. Det skal min lille dreng Johan, så vi kan gå nogle lange ture i Hareskoven, som vi snart flytter meget tæt på?????

 67. Uh, hvor vil det være skønt at vinde klapvognen til alle de mange ture vi tager på i skoven 🙂 Den ser så lækker ud!

 68. Det skal min elskede datter da. Den vil være helt perfekt til de forhåbentlig lange sensommer dage ??☺️

 69. Øjj den vil vi meget gerne vinde herhjemme til min datters 1 års fødselsdag. Det vil være alletiders gave, at give hende. Den skal især bruges når vi besøger bedsteforældrene som “bor på landet”. ☺️

  • Øjj den vil vi meget gerne vinde herhjemme til min datters 1 års fødselsdag. Det vil være alletiders gave, at give hende. Den skal især bruges når vi besøger bedsteforældrene som “bor på landet”. ☺️

 70. Den ville jeg bruge til min kommende 3’er??????? Til de to andre har vi haft emmaljunga men synes den har været så stor og klodset at få i bilen så tænker denne må være en drøm at komme hurtigt rundt med. Her 3. gang skal alt bare køre lidt mere smooth når man har to(!) andre?

 71. Det skal min søn Conrad på 1,5 år ??? Han bliver nemlig storebror til foråret, og i den forbindelse har vi brug for endnu et køretøj ?

 72. Den vil vi gerne vinde til 1 år fødselsdag herhjemme d. 23. sep. ? min datter vil elske, at få sådan en lækker vogn med til Jylland hos bedsteforældrene

 73. Den ønsker Eske sig. Han har 2 storebrødre og må finde sig i utroligt meget arvegods – inklusiv en efterhånden slidt klapvogn, der trænger til udskiftning. Og så ønsker forældrene sig den også, så de mange, lange traveture bliver lidt sjovere – Eske synes nemlig, det dér søvn er lidt overvurderet. Måske er der god søvnkarma i denne? ????????

 74. Vores klapvogn er 12 år gammel og lige punkteret for 100. gang, så vi kunne virkelig godt bruge en ny til vores søn på 1,5 år! ?
  Og så ser den jo også ret lækker ud ☺️

 75. Den vil jeg rigtig gerne vinde til min datter Josefine. Hun nægter at sove i sin barnevogn for tiden, så en god robust klapvogn hun kan ligge godt i vi være meget brugbar.

 76. Den lyder helt fantastisk! Vi er simpelthen så trætte af vores nuværende – på trods af at det er en rigtig bestseller! Jeg drømmer om en, som er god til den skov vi har i baghaven OG én som kan vendes ?

 77. Den vil jeg MEGA gerne vinde til min datter på 7 mdr.
  Vi har plads problemer i bilen, så den ville virkelig være genial!

 78. Jeg er førstegangsgravid og nyder at læse med hos dig! Jeg tager imod alle råd fra erfarne mødre med kyshånd, og det lyder til, at denne vogn vil være helt perfekt til min familie og vores behov??

 79. Den ville jeg elske at vinde til vores lille Ellinora! Vi har kun en stor og besværlig en der ikke passer nemt i bilen og tager tid at gøre klar.. og denne lyder perfekt til ture og udflugt ?❤️

 80. Vi har en super uduelig klapvogn, der ikke kan lægges helt fladt og i øvrigt fylder meget, når den står i opgangen – heldigvis ingen naboklager endnu. Det var desværre, hvad der var budget til, så krydser fingre for at denne kan blive vores datters – som fylder et år om 10 dage. 🙂

 81. Vi står netop og mangler klapvogn, da hjulet på vores klapvogn lige er afgået ved døden pg.a. en off road tur ? Så den kunne vi godt bruge! Og så ser den iøvrigt ret lækker ud, den der ?

 82. Den skal lillebror Frederik på 10 måneder bruge, hvis vi vinder?? Savner nogle gange en vogn, som kan vendes så han kigger på os. Det kan man med denne her, det er så smart???

 83. Den ville være perfekt til lillebror der kommer om lidt! Og til når vi om et halvt år vender snuderne tilbage til det lidt mere “offroad” Jylland efter 5 gode år i København ?

 84. Den ville være skøn at bruge til lillebror Otto på 5 mdr ?? God anmeldelse af begge vogne. Hvis ikke jeg er heldig, må jeg nok ud og have fingre i en af modellerne ?

 85. Præcis sådan én klapvogn jeg har haft i kiggerten ?️? til mig og mine drenges eventyr. Vi mangler en god vogn til vores ture ud i naturen, som samtidig kan være i bilen når vi alle 4 + hund skal være der ??

  Jeg krydser alle mine fingre ??

 86. Den lyder altså smart! Den ville jeg gerne vinde til min datter, som bliver 2 år lige om lidt.
  Vi bor på landet, så det lyder som den helt rigtige klapvogn for os ??

 87. Mega god idé med give away frem for at sende tilbage. Jeg vil gerne melde mig i løbet til at vinde den seje vogn. Med nummer to på vej og den gamle kombivogne fuld af skimmelsvamp skal jeg nu ud og investere i en ny. Så hvis jeg vinder, vil jeg opgradere den med barnevognsdelen.
  Tak for detaljeret anmeldelse. Det er top fedt.

 88. Åh den vogn ville jeg så godt vinde til lillebror, som snart er 1 år og kunne godt bruge en vogn som denne!

 89. Den vil min lille Sigurd (og hans mor ?) gerne vinde, er sikker på den kan give masser af Street Cred ned gennem gågaden.

 90. Sådan en vil jeg gerne vinde i anledning af min og min datters fødselsdag i denne weekend ? Aflastning af mors ryg og afslapning til mini når benene bliver trætte ?

 91. Jeg vil elske at kunne give den til en gravid veninde ?? og så kunne jeg måske selv låne den efterfølgende, hvis det en dag skulle ske for mig ??

 92. Den ønsker jeg at vinde til mit kommende barn ?? Min gode veninde har barnevognsdelen, som vi kan låne, og det ville jo være luksus at undgå at skulle trække penge ud af det stramme dagpengebudget til både klap- og barnevogn ????????

 93. Damn, den ser lækker og nem ud! Den vil jeg gerne vinde til min datter på 2,5 – og så kan lillebror jo overtage den, når han melder sin ankomst – og kan sidde ????

 94. Ej men altså, vil være perfekt at vinde da jeg i disse uger er på udkig efter barnevogn til min førstefødte datter Elly ???❤️???

 95. Shit den ville falde på et tørt sted. Har siddet hjemme 4 måneder nu fordi den lille ikke vil barnevognen. Så så snart hun kan sidde op selv skal hun i klapvogn så hun kan følge med. Håber inderligt at vinde.

 96. Den kunne vi godt bruge til vores kommende lille datter. Vi har prioriteret at købe en stor barnevogn i første omgang, og har derfor ikke købt en klapvogn endnu ? denne klapvogn vil være meget nemmere at have med i bilen, når hun bliver lidt større og kan sidde i den ?

 97. Den ville jeg elske at vinde til vores lille pige, der ser dagens lys inden for er par uger, så vi nemt kan komme på eventyr sammen ?

 98. Det skal min søn.. eller måske mest mig? men vi står og mangler sådan en lækker klapvogn, når vi skal på tur?‍?‍?

 99. Det skal jeg og min lille søn Noah ?? han er ved at være for stor til barnevognen. Vi ville elsker at vinde en klapvogn. Det ville være en kæmpe hjælp til os. ?

 100. Den vil jeg meget gerne vinde til min datter på 1 år, der lige pt har en meget stor og besværlig klapvogn ???

 101. Øj, den ville jeg gerne vinde til mit barn, Mynte på 14mdr.
  Vi rejser en hel frem og tilbage mellem hovedstaden og Jylland for at besøge familie, og vi ejer hverken en SUV eller stationcar at pakke barnevognen i, så den fylder ræddi møj ?. Den lyder perfekt til at bruge på landet og i byen.

 102. Min lille dreng på et halvt år?
  Det lyder som om, den er helt perfekt til vores behov med både bykørsel og ture i skoven. Og kommende søskende kunne også nyde godt af den❤️

 103. Lyder som en rigtig smart klapvogn som jeg gerne selv vil vinde ??
  Så har jeg et dejlig by venlig kørestil til min kommende datter ( har termin d 2.10)???

 104. Den skal min lillesøster og kommende niece vinde? De bor i byen og elsker naturen så den er peeerrrfekt ❤️

 105. Min søn på knap 8 mdr. der har fart over feltet ☺️ Vi er blevet snydt af en sælger ??‍♀️? Også er den jo bare fed ?

 106. Den ville vi blive glade for. I vores klapvogn mangler vi muligheden for at hun kan kigge på os. Har en datter der er fra 19. januar 2019, så har lige været en måned bagud ift til jer, og det har været/ og er så sjovt at følge med 🙂

 107. Vi ville elske at vinde den herhjemme til vores datter på 10 måneder, hun er så nysgerrig på alt men har et lidt skidt udsyn da vi stadig triller i barnevogn. ?

 108. Wauw, den er godt nok mere luksus end den vi har. Jeg krydser fingre for, at det er min Viola der vinder den ??

 109. Den skal min søn vinde, da han skifter til klapvogn lige om lidt, da barnevogns-lyfe er sooooo yesterday og mega kedeligt, åbenbart ?

 110. Åååh hvor ville det være dejligt med sådan en. Min lille dreng vil ikke længere ligge i barnevognen så det ville være så fedt at kunne komme lidt ud på andre måder end at jeg skal holde ham hele tiden. Uuuuh krydser fingre for mig selv ?

 111. Den ville lillesøster herhjemme blive glad for! Indtil videre har hun måtte nøjes med en paraplyklapvogn, fordi vores Emmaljunga er alt for bøvlet?

 112. Jeg ville elske at vinde denne til vores søn Karl- den er så praktisk og flot! Tænker lige den passer til os??
  Mvh Ditte

 113. Vi venter vores første barn, og bor på 2. Sal, så en skøn og let vogn ville være fantastisk at vinde til vores lille prinsesse. ?

 114. Fuldstændig genial vogn, og så lækker!
  Vi venter os en lille mere til marts, har to i forvejen på 3 og 1, så den lille nye ville få meget glæde af cybex! Så ham på 1 kan beholde sin barnevogn ??❤️

 115. Den ville absolut være lækker at vinde (jeg tror faktisk jeg ville give den i gave til min veninde der er gravid, for vi har egentlig en vogn herhjemme)

 116. Hold da op, den ser smart ud! Den virker super nem at folde ud og skille ad igen ? Den kunne være fed at vinde ❤️

 117. Det ville være fantastisk, at kunne vinde sådan én til min datter, som vi kan tage i brug, når hun bliver lidt ældre ?

 118. Det skal min fantastiske søster og svoger, som bliver forældre til min kommende nevø til januar ❤️❤️

 119. Nøøj den gad jeg godt skubbe min datter rundt i ?? vi har kun en barnevogn og det er nu en gang lidt besværligt når man skal alene af sted ?

 120. Jeg ved ikke en dyt om klapvogne, men jeg ved, at min søster har snakket vældig meget om netop denne og det vil derfor være fantastisk at vinde sådan en til hende og min nevø på 1 år ?

 121. Min kæreste, min datter og jeg bor til daglig tæt på skov og vand, og er derfor næsten dagligt ude at gå tur i naturrige omgivelser og terræn, hvortil det kunne være SÅ lækkert med en god klapvogn! Den vil vi da elske at vinde. ???????

 122. Min søn og vores kommende datter. Vores gamle klapvogn er gået i stykker, så det ville være super lækket med en ny vogn??

 123. Det skal mine to piger – vi har på 3 år og 6måneder så kan storesøster sidde der på lange ture og lillesøster kan bruge den når vi er på tur, så vi ikke skal have den store barnevogn med ??❤️

 124. Hvis jeg vandt den, ville jeg give den i gave til min søster som er gravid og som kun lige skal til at investere i udstyr til den lilles ankomst ☺️ Så er der jo styr på både barne- og klapvogn, hvis de køber liften dertil ?

 125. Den ville vi elske at vinde til vores datter, Leonora på snart 1 år! Vi prøvede med en Babyjogger City Elite – den var slet ikke os.. Hun sad ret dårligt, og det fungerede slet ikke for os, at vi ikke kunne se hinanden, så den blev solgt.. Den her lyder virkelig
  smart og som en, vi ville blive meget glade for! ????

 126. Sikke en god idé med en konkurrence af vognen! ?
  Jeg vil elske at vinde netop denne vogn, ud fra din kommentar om at den kan klare lidt mere “hårdt” miljø. Vi er netop flyttet indefra midtbyen, og 17 kilometer ud fra centrum, og derfor er det lige pludselig et andet terræn vi kommer på. Min datter er nu 5 måneder, så det vil passe perfekt med en ny klapvogn, da hun inden længe får brug for en ????

 127. Sikke en fin og lækker vogn! Den vil jeg SÅ gerne vinde til vores lille søn på snart 2 år – og vores fremtidige børn ❤️?

 128. Wow en vild konkurrence! ?
  Efter maaaaange år i fertilitetsbehandling håber jeg på at den her gang er Lykkens gang og at vi bliver forældre til 2021! ??❤️
  Det ville være smukt at have en første ting til baby (skal selfølgelig købe barnevognsdelen som er så fin)?
  Hvis det ikke lykkes for os så ville jeg forære den til min lillesøster og hendes vidunderlige søn på 9 måneder. De bor i den svenske skov, så den ville da passe perfekt til terrænet! ?
  Tak fordi at du og dine børn giver mig kraft at fortsætte min kamp. ? jeg drømmer om at en dag have en lille familje, som jeres , med alt det dejlige og det hårde som hører til. ?❤️

 129. Nej hvor ville den være genial til turen i skoven eller bare i parken.
  Vores egen barnevogn er ved at være godt brugt og lillesøster på 5 mdr har nu arvet den fra storebror. En ny vogn ville være så lækkert.

 130. Det skal min lille søn Georg på et par måneder ❤️ Den ville passe så godt til vores mange ture i skoven/i markerne/på stranden – og ellers når jeg triller træt rundt på brosten inde i byen ☺️

 131. Den vil jeg elsker at vinde til min datter Augusta!?? Vi har kun babyjogger, og mangler virkeLig den funktion, at hun kan kigge mod os i stedet for fremad??

 132. Vil elske at vinde den til mit barnebarn Oliver på 7 mdr – han er så træt af sin barnevogn og har brug for en dejlig klapvogn, så han kan se mere af verden ?❤️??

 133. Den skal min kæreste have, når han går fra på en lang barsel med vores datter, så de nemt kan komme på tur på lidt mere spændende steder end bare fortovene og asfalten i vores eget område.

 134. Det skal min søn Arthur. Arthur er mildest talt ikke fan af barnevognen, så jeg venter i længsel på, at han – om et par måneder eller 3 – kan komme over i klapvogn. Og jeg tænker, at det ville være svært for ham at blive sur på sådan en fin klapvogn ????

 135. Det skal storebror på 2, som lige om lidt skal til at dele alt andet med lillebror – som selvfølgelig skal overtage den ?

  • Den vil jeg rigtig gerne vinde til min pige på snart 8 måneder, der pt stadig sidder sin barnevogn, når vi er på tur ?

 136. Vi venter en dreng til oktober og det er helt klart ham der skal gøre brug af den her lækre klapvogn, når tid er til det!?

 137. Den vil jeg rigtig gerne vinde til min søn som kun er 4 uger nu. Den vil være rigtig god til når han bliver lidt ældre ??

 138. Den ville vi elske at vinde til vores søde Herman, der fylder 2 år om lidt og som pt bliver kørt rundt i en gammel, rusten klapvogn, vi har arvet ??

 139. Jeg ville elske at køre mine døtre rundt i klapvognen. Først Liva på 2 og efterfølgende min nyfødte, Astrid, når hun bliver stor nok ❤️

 140. Dén gad jeg godt at vinde til min datter. Vores “gamle” klapvogn blev stjålet, så vi mangler én, til når hun rigtig skal til at opleve verden om et par måneder. Jeg krydser alt hvad jeg har! 🙂

  • Det skal min datter på 7 måneder. Vi mangler en klapvogn til hende, da vi kun har en barnevogn???

 141. Jeg har termin om 4 dage og ville elske denne vogn til vores kommende dreng. Den lyder perfekt til vores ture i skoven:)

 142. Tak for en anmeldelse, der virkelig kan bruges. Også dejligt du sammenligner de to, så det giver indblik i, hvad man vælger til hos dem begge.
  Ville gerne vinde den til min søn Anker. Ville være perfekt til ture til stranden og i skoven ?

 143. Jeg vil gerne vinde til min yngste, Victor, der inden længe bliver for stor til liften og derfor skal skifte til en list større vogn ??

 144. Vi skal til at udskifte vores dobbeltvogn og denne ville være perfekt til lillesøster da vi bor tæt på skov og strand ??

 145. Den kunne vi virkelig godt bruge til lillesøster Caroline ??? Vi har brug for en vogn der både kan bruges til ture i Dyrehaven og tril på byens brosten ??
  Krydser fingre for at vi bliver de heldige vindere!

 146. Den vil jeg gerne vinde til gåturene med min søn på 2 år! Vi er ofte i mine svigerforældres sommerhus, hvor der er mange grusveje, og i mine forældres hus i Norge, hvor den ville være perfekt at have med ??

 147. Hvor er den smart og praktisk! Den vil jeg så gerne vinde til vores lille W (William, som bliver 7 mdr i morgen). ???

 148. Jeg synes det er lidt en jungle det med barnevogne, som så meget andet, når man er førstegangsmor og ikke ved så meget ? Derfor ville det være fantastisk at vinde den her til min kommende vinter-baby???

 149. Jeg vil meget gerne vinde den fine vogn til den datter, min kæreste og jeg bliver forældre til om et pr måneder.

 150. Den vil jeg gerne vinde til min datter, så mormor altid kan hente hende i klapvogn og gå nogle dejlige ture 🙂

 151. Den vil vores Olau på 5 måneder elske at blive kørt rundt i! Og super fedt, den kan vende begge veje 😀 Vi har en lille nysgerrig fyr, som elsker at følge med i det hele, men samtidig synes jeg som mor, det er super trygt, den kan vendes rundt, hvis han skal sove lur i den. Vi krydser fingre! 😀

 152. Den kan vi rigtig meget bruge herhjemme til lillebror på 2 år som er ved at være lidt tung til vikler ?????

 153. Det skal min kommende niece som kommer til dec. Jeg skal være moster for første gang – det er stort. Så vil elske at kunne give sådan en flot vogn i barselsgave ❤️❤️

 154. Den ville min kæreste og jeg elske at vinde til vores lille septemberpige ❤️ Som førstegangs forældre og studerende ville det være ren forkælelse af både forældrene og vores lille pige.

 155. Der er vidst ingen tvivl om at det kunne være helt vildt lækkert med sådan en vogn! Vi flytter snart til en lille by med masser af brosten, så den lyder bare smart ??

 156. Den skal min søn bruge – den aflagte fra storesøster er efterhånden ved at give op??

 157. Årh den vil vi mægtig gerne vinde til min datter da vi bor lige ved skoven og går rigtig mange ture i al slags vejr ???❤️?

 158. Den ville jeg elske at vinde til min datter Freja, der bliver 5 måneder i dag. Hun ELSKER at sidde op i barnevognen og følge med i verden, så det ville være drømmen at have en klapvogn som er meget nemmere at komme rundt med i metroen og byen ?✌?

 159. Den ville jeg elske at vinde til vores kommende lille barn der kommer i marts efter lang fertilitetsbehandling ???

 160. Den ville jeg vinde til mig selv og min dejlige søn på 8 mdr ☺ Vi er gået på klapvogns jagt. Men shit det er svært, så den vil være så kærkommen ??

 161. Årh altså, ikke noget som en god gammeldags blog-give away ?? Jeg ville bruge den smarte klapvogn til at udforske byen med min søn, og have den med på bilture til strand og skov. Vi mangler lidt noget smart til bilen, som han kan sove lur i når vi er ude, fremfor at slæbe hele den store barnevogn med. Super smart altså, jeg krydser alt hvad jeg har!

 162. Den ser virkelig smart ud ? Den ville jeg gerne vinde til vores lille peanut i maven som kommer til marts ❤️?

 163. Det skal jeg, så jeg kan have min datter på 1 år der i når vi er ude at gå. Det vil være lækkert med noget andet end barnevognen ?

 164. Den ville jeg elske at vinde til lillesøster, som er 4mdr. Den skal bruges til gåture i skoven og til når vi skal “følge” storesøster i dagpleje. Den ville være perfekt ?????

 165. Vores gamle klapvogn mangler et hjul, så min datter vil gerne vinde en ny tur-klapvogn så vi ikke skal låne min brors når vi skal afsted ?

 166. Den ville jeg så gerne vinde til min datter Agnes på 9 måneder. Det vil være perfekt med en lækker klapvogn lige nu ???

 167. Det ville være det fedeste, hvis vi kunne få lov at vinde vognen!
  Vi bor ude midt på en mark med knap 1 km grusvej til nærmeste asfalt vej, så den lyder som skabt til os! Vi har siden vores datter var helt lille haft en billig genbrugsklapvogn (fordi studerende ?‍♀️), og den har altså set bedre dage, så vi kunne virkelig godt bruge en ny ??????

 168. Ej den vil jeg gerne vinde til vores yngste søn på snart 8 måneder???? Perfekt timing, da vores klapvogn lige er gået i stykker ?

 169. Den ville jeg elske at vinde til vores søn på samme alder som Louie ???, der bare elsker at sidde og følge med når vi går ud på tur, hvilket han desværre primært stadig gør fra barnevognen… ??❤️ Krydser alt for, at den smukke vogn skal herned til Dragør ???

 170. Den ville jeg elske at vinde til vores søn på samme alder som Louie ???, der bare elsker at sidde og følge med når vi går ud på tur, hvilket han desværre primært stadig gør fra barnevognen… ??❤️ Krydser alt for, at den smukke vogn skal herned til Dragør ???

 171. Den må jeg vinde til Osvald på 6 måneder og storebror på 3 år, som elsker at skubbe lillebror rundt.
  Vores gamle klapvogn blev købt brugt og er derfor ikke meget værd længere, så at vinde en ny vil være så fedt!

 172. Den er godt nok smart!
  Den vil jeg rigtig gerne vinde til min første lille nevø og hans forældre. De har en lille bil, så for dem er det super vigtigt at den kan være i bilen når de skal rundt ?

 173. Ej, den lyder og ser virkelig virkelig fin ud!
  Vi har ligenu en paraply klapvogn – den er både svær at køre med (især fx på brosten eller igennem grus) og der lyder denne jo helt perfekt ift stødabsorbering osv.

  Ville virkelig elske at kunne skifte den gamle slidte klapvogn ud med sådan en luksus udgave ?

 174. Vores lillebror herhjemme vil have stor glæde af en ny Cybex vogn. Vi har en Cybex Balios fra storebrors tid men der er kommet grus i den ene bremse. Det er lidt upraktisk og derfor vil det være skønt at vinde en ny god klapvogn

 175. Cybex laver de lækreste vogne ? Denne klapvogn vil vi få brugt en masse til vores datter… Og så kan den gå i arv til fætter Felix ?

 176. Jeg ville elske at kunne give min mor en rigtig god klapvogn til når hun skal være sammen med min datter ??❤️

 177. Den kunne jeg virkelig godt bruge til min datter! Vi har lidt en gammel sag, der godt kunne trænge til en opdatering.

 178. Den ville være perfekt til vores lille Ebba da storesøster endnu ikke er klar til at sige farvel til hendes klapvogn ??‍♀️

 179. Wow det er stort at sende videre – godt for miljøet ovenikøbet.
  Vores Elly på 13 mdr skal trilles i den, vi mangler nemlig en klapvogn men har ikke fundet den rette endnu. Derfor er test som dine uundværlig. En ærlig mening og vurdering af produktet siger meget mere end selv produktbeskrivelsen fra producenten. Så tak for det ???

 180. Jeg vil vinde den til min 1 årlige søn. Det ville være dejligt med en let klapsammenlig vogn, når man skal på tur.

 181. Den ville jeg elske at vinde til min søn på 2 år ? vi skifter lige nu imellem vores cybex priam klapvogn- og barnevognsdel til henholdsvis vores søn på 2 år og datter på 7 uger så ku være godt med en ekstra

 182. Den vil jeg super gerne vinde til min datter Josefine, så hun kan sidde ordentligt når vi går ind til byen ? og med 1års fødselsdag på lørdag, ville det være den skønneste gave ??

 183. Den ser godt nok fin ud – den ville jeg og familiens nyankomne lillesøster blive rigtig glad for at vinde ☺️

 184. Det skal min datter Siff på 5 måneder. Hun er nr 2 i flokken og arver meget fra sin storesøster. Det kunne være lækkert at forkæle hende med en ny lækker vogn som kan vende begge veje. ?

 185. Det skal min søn fra juli i år. Det er mit første barn og nøj hvor er det overvældende med alt det skal der købes, vi har endnu ikke alt. Vi kunne derfor have rigtig god glæde af den ???

 186. Den vil jeg meget gerne vinde til min søn, Malthe, på otte måneder. Han er en nysgerrig og eventyrlysten dreng, der elsker at opleve verden omkring ham. Han vil så fint kunne udforske alle omgivelser i denne vogn!

 187. Den ville være perfekt til vores Vilma, som også har brug for en klapvogn at sidde i, samt sove i, når vi fx er på tur. Mor ville i hvert fald også rigtig gerne have en lettere vogn at manøvrere rundt med inde i byen ? krydser fingre for at vi vinder ????

 188. Den skal jeg vinde til min datter, vi har indtil nu lånt en klapvogn, men har været ked af at den ikke kunne vendes begge veje, og det er noget vi ville have fokus på når vi selv skulle ud og have en klapvogn, hvilket er lige om lidt ????? krydser fingre ??

 189. Det skal min mand Casper, når han er på barsel med vores dreng Axel – Axel er så nysgerrig nu og gider bestemt ikke at ligge ned, så det vil være godt til ham at komme i klapvogn ?

 190. Den vil vi gerne vinde til vores store datter på 1,5 år, der til december skal være storesøster, og som derfor skal undvære hendes Cybex Priam ?

 191. Det skal min datter Cleo på halvandet. Vi købte en brugt gammel babyjogger som er ved at stå af, og tanken om at sædet kan vendes om, så hun kan se mig, er jo genial! Fingers crossed??

 192. Jeg ville gerne selv vinde den ?? Vi kommer til, at mangle en klapvogn når vores nuværende kombivogn skal laves til en barnevogn når vi ventet vores nr 2 til januar ????

 193. Den skal mindstemanden på 10 måneder sidder i, når vi skal på tur.
  Og jeg har fødselsdag på mandag, så det kunne da være en dejlig ekstra ting at vinde

 194. Vi er netop ved at kigge på klapvogne til vores Sophie på 13 måneder, og havde egentlig fravalgt Cybex, fordi vi syntes, at de var for lette og mere rettede til bykørsel. Men den her ser godt nok lækker ud! Den kunne være skøn at vinde ?

 195. Den vil jeg meget gerne vinde til min datter på knap 1,5 år ?. Den ser ud til at passe perfekt i bagagerummet på vores lille Up! ? så jeg slipper for at skille vores nuværende klapvogn fuldstændig ad når den skal med i bilen ??

 196. Venter vores 3. barn, og det kunne være dejligt at bytte storesøstrenes slidset gear ud med en sprit ny klapvogn, når den tid kommer ❤️

 197. Oj en fin en! Den vil jeg gerne vinde til min søn Jonathan på 6mdr som snart er klar (og stor nok) til klapvogn ????

 198. Det skal min dejlige Ella på 15 måneder❤️ Ville elske en klapvogn som er lidt mere handy, end den vi har nu????

 199. Ville elske at vinde den til min lille Wigga mus ?- Vi har arvet en klapvogn fra hendes kusiner, men ville elske at vinde sådan en ny lækker sag, da den vi har nu er lidt besværlig når vi er ude på eventyr i skov osv…. Krydser fingre for den kommer hjem til os ??

 200. Den gad jeg godt vinde til min datter Nora på halvandet ❤️ Vi har en meget stor klapvogn (som engang har været en barnevogn) og den er bare ikke super handy – det er med hjul af og på, når den skal ind i bilen. Denne lyder lidt mere fiks, så det kunne være for lækkert ✨

 201. Den skal vi vinde til min datter, Karla. Hun er 7 mdr og ville elske at sidde at se med fra klapvognen! Det ville være lækkert med en klapvogn lige til at smide i bilen, da vi ligenu kun orker at tage bæresele med når vi skal på tur. Og hun er snart ved at være tung at slæbe rundt på ?

 202. Den gad vi godt vinde til lillesøster der kommer til december ?❤️ og så selvfølgelig også storebror på 1,5 år

 203. Det ville være SÅ skønt at vinde denne lækre klapvogn til mine piger ??? Den er da så super smart.
  Min datter på snart 2 år vil helt sikkert elske at køre off road i klapvognen med farmand. Og så snart lillesøster er gammel nok til det også, så vil hun med garanti også elske den ??? Så vi krydser fingre herhjemme ??

  Og så lige et cadeau til dig Sofie! Det er fedt at læse en udførlig og gennemført anmeldelse af produktet, samtidig med at du sammenligner den med et lignende produkt. Så kan vi andre få et ordentligt indblik i, hvad den kan, og dét kan jeg lide! For det kan nogle gange godt være lidt uoverskueligt at navigere i alle de vogne, der findes ? Så tak for det! ? Og tak for din blog helt generelt ??

 204. Den ville min søn Albert på 1 år elske, vi har nemlig stadig ikke fundet en god klapvogn.
  Så vi ?? for at vi kan være den heldig vinder.
  ??

 205. Det skal min lille søn Severin, så han er klar til de vilde off road-ture vi forhåbentligt får, når vi endelig finder drømmehuset i skoven ???

  • Den er mega smart! Vi mangler en klapvogn til min datter som fylder 11 måneder om lidt ♥️?? Vi købte en brugt Teutonia klapvogn på Reshopper for 2 mdr siden, men den kørte så ustabilt (også bare på fortovet) og var SÅ besværligt at pakke ned i bilen/tage på bussen, at vi endte med at smid den ud. Vi tager ofte til familiesommerhuset, hvor der er både grusveje og sand, så det ville være fantastisk at vinde denne robuste klapvogn. ???? Krydser fingre!

 206. Jeg venter lillebror til november og storebror og adskillige gåture på Amager Fælled har slidt Emma Ljungaen op? Så det ville komme som en gave fra himlen. Og så er det jo altid lidt spændende at skifte til et nyt barnevognsmærke!

 207. Den vil kige være noget for min bror og svigerinde der bliver forældre for første gang til oktober. Hvis jeg vinder den, så skal se have den ?????

 208. Den har min lille Frida så meget fortjent at vinde, da vores klapvogn er ved at være slidt fra storesøster❤️???

  • Jeg krydser fingre for, jeg vinder den!
   Da vi i sin tid skulle købe barnevogn/klapvogn, gik vi mere op i at få en god barnevogn fremfor klapvogn. Vi købte derfor en dyr barnevogn og billig klapvogn, hvilket jeg nu lidt fortryder. For egentlig bruger vores datter mere tid i klapvogn end barnevognen og vores nuværende klapvogn er elendig at sove i, synes vores datter. Så nu hvor lillesøster er på vej kunne det være virkelig dejligt med en så lækker klapvogn som Cybex ????

 209. Det skal min datter Kamille på 5 mdr. som ikke er vild med sin barnevogn, men er sikker på hun bliver glad for at bruge klapvogn, så hun kan følge lidt med i hvad der sker når vi går ?

 210. Den skal min datter vinde. Helt perfekt til den vestjyske natur, når storebror på 3.5 år skal ud og pleve verden og også når vi skal hjem og besøge familien i Nordsjælland med enten tog eller bil ???

 211. Den vil jeg bare rigtig gerne vinde til den lille gut, der stadig ligger inde i maven og hygger sig ? Vi bor på landet, så det lyder som den helt perfekt vogn til os ????

 212. Wow! Den vil vi virkelig gerne vinde til vores datter på 10 mdr. Vi har kun en barnevogn, og den er lidt tung at slæbe på/slå sammen når man har endnu en baby på vej. Så en klapvogn ville bestemt gøre det lettere imens vi venter på en lillebror eller lillesøster 🙂

 213. Den vil være perfekt herhjemme! ? Med tre unger farer vi rundt, så det ville være skønt med så lækker og robust vogn ??
  Min 1årige vil sidde perfekt lige der ?

 214. Super fed giveaway!! Min lille datter Olivia vil elske at sidde i den vogn, når hun bliver større <3

 215. Den vil jeg gerne vinde til min lille dreng, der snart bliver 4 måneder. Jeg forestiller mig mange gåture med den, når han er blevet lidt ældre.

 216. Det skal min bror og svigerinde, som venter deres nr 2 til marts ?? Det ville være en drøm, at få lov til at overraske dem med sådan en fed vogn ???

 217. Det kunne være for lækkert at vinde denne vogn til Vester.
  Muligheden for, at han kan kigge på os når vi kører afsted er da ikke til at stå for?

 218. Så skøn en give away ??

  Mine store børn Anne på 10 og Anton på 12 år skal vinde den så de endelig kan gå tur med deres efternøler lillebror Arthur på 7 mdr. Vores barnevogn er nemlig for stor og tung for dem at manøvrere rundt så den her ville være perfekt ??

 219. Jeg synes, min søster skal have glæden af den, da hun har en søn på 1 år og ingen klapvogn (de bruger stadig barnevogn), og da jeg selv har en klapvogn til min datter, synes jeg, at min søster skal have glæden af mindre fylde i bilen end en kæmpe barnevogn ???

 220. Det skal min mand.. Han hader vores nuværende med en intens passion, som giver turene hvor den skal pakkes i bilen lidt ekstra startvanskeligheder ? Så han (og mig?!) fortjener lidt zen med en nemmere klapvogn til vores skønne datter:)

 221. Øj den ville jeg gerne vinde til min lille Leonora til alle vores fremtidige ture i skoven – vi har ingen klapvogn endnu og jeg drømmer sådan om en cypex. Alt er krydset! ???

 222. Jeg ville ELSKE at vinde den, vi har meget pludselig adopteret en lille baby, og står og skal ud og købe en masse af alting.

 223. Uh, den vil vi gerne vinde! Vi venter nummer 2 any day, og jeg ved simpelthen ikke hvordan vi skal få plads til os alle fire i vores lille Ford Ka ? Ville være genialt med denne klapvogn, som lige er til at smide ind i det smalle bagagerum ??

 224. Jeg ville elske at vinde den! ?? Har altid hænderne fulde af mine to børn på henholdsvis 9 måneder og 2,5 år – og vores klapvogn har været ude for et uheld, så den kan ikke klappes sammen længere????

 225. Vores genbrugskøb af en cybex kombivogn er blevet noget træt her til 2. barn – blandt andet kan de drejelige hjul ikke dreje mere, og det gør den bare lige 100% mindre fiks ??

 226. Årh, den vil vi gerne vinde. Har savnet at have en vogn hvor man kan se set barn, så vi bruger tit stadig barnevognen til tur, selvom fisen snart bliver 2 .. Og så kunne den være god hvis barn nummer 2 banker på..

 227. Den ville jeg elske og vinde til vores dreng William på 7 mdr. Han er lige begyndt at kunne sidde op selv så nu vil ud på tur i klapvogn ?

 228. Den vil gerne vinde til min søn som snart er 4.mdr og hans storebror (2år) ville også få glæde af den ???

 229. Det skal min datter på 6 måneder – vi bor ved Vesterhavet så det kunne være super med en terrængpende, så vi kan komme helt ned i vandkanten ??

 230. Åh!!! Den vil passe perfekt ind i vores liv ??? Min 1 årige datter vil ELSKE den og det samme vil hendes far som er ved at flå vores nuværende klapvogn i smadder hver gang den skal med i bilen ? !! Fingrene er krydset!!!

 231. Åh!!! Den vil passe perfekt ind i vores liv ??? Min 1 årige datter vil ELSKE den og det samme vil hendes far som er ved at flå vores nuværende klapvogn i smadder hver gang den skal med i bilen ? !! Fingrene er krydset!!! Meget!

 232. Åh den vil jeg gerne vinde til min kæreste og jeg. Vi bor i gåafstand til skov og vand, og så lyder Cybex Talos Lux som den perfekte klapvogn!?

 233. Den ville vi elske at vinde til vores Albert. Vi bor tæt på skov og meget natur, så det ville være fedt med en offroader, der kan klare lidt af hvert ???

 234. Den vogn ville passe perfekt til vores lille dreng, som skal på sine første klapvognsture til efteråret ❤️

 235. Jeg har termin lige om lidt til en lille dreng. Jeg glæder mig til at møde mit første barn. Vi har styr på de fleste ting og sager og selvom man nok ikke skal bruge en klapvogn fra start af, så ville det være fantastisk at vinde denne 🙂

 236. Til min datter Frida, der aldrig rigtig har været glad for nogen barnevogn, klapvogn mm. ? måske kan denne noget, de andre ik kan ??‍♀️ ???

 237. Den vil vi elske at vinde til vores datter på 1 år. Vi bruger ikke længere vores søskendevogn, da storesøster er for stor, så vi står og mangler ?????

 238. Den vil jeg meget gerne vinde til min søn, så vi kan komme på gode lange ture sammen med vores hund og han kan følge med i hvad der sker samt sove lur ?

 239. Den vil min lille datter elske af komme på tur i. Hun hader sin barnevogn, da hun er alt for nysgerrig. Den klapvogn var har nu er bare desværre ikke særlig god ude i det landlige miljø hvor vi bor ?‍♀️??

 240. Den ville min mand og jeg elske at vinde? Med en lille bil med kun tre døre og begrænset bagagerumsplads er sådan en vogn jo helt perfekt at klappe sammen – endelig noget der ikke kræver at blive skilt ad for at passe ned i. Og vores dreng vil være helt klar til skovtur i den her?

 241. Den ville være perfekt til Oliver, som i følge sig selv er stooor og kan godt gå selv, og 10 skridt efter bliver træt i benene…

 242. Den vil jeg gerne vi de til vores datter Cornelia – vi venter nr 2 om 4 uger så dee ville være perfekt med to vogne ?????

 243. Den vil jeg så gerne vinde til min søster og lille nye niece, som jeg desværre ikke har mødt endnu grundet Corona. Ville være den skønneste overraskelse ?

 244. Det skal min søn. Vi bor i byen, så det kunne være helt eminent med en vogn der er lidt mere habil på brosten ?

 245. Tak for god reel anmeldelse ? Jeg troede ikke, at jeg en dag frivilligt ville læse sådan et indlæg – men livet rammer jo ?? Jeg og min lille familie ville elske den til min skønne datter Alberte ♥️♥️

 246. Den vil jeg gerne vinde til vores to små piger (én på 2 år og én på 3 mdr), ??? vi har pt en søskende vogn, men kunne også være rart at ikke altid skille have den store vogn med

 247. Min søn Asger på lidt over 1 år. Jeg har længe været på udkig efter en klapvogn, men synes simpelthen det er så dyrt! Så det kunne være helt fantastisk at vinde ?✌?❤️

 248. Den vil jeg så gerne vinde til min datter.
  Vi er lige flyttet på landet og mangler en god klapvogn der kan klare lidt af hvert ?

 249. Den vil gøre stor lykke herhjemme hos vores 2 drenge. Den “store” bliver ofte træt i benene mens den lille ikke kan gå så langt endnu.

 250. Den vil vi mega gerne vinde! Først kan storesøster Luna få gavn af den, og senere baby som vi venter på kommer ud (termin i fredags….) ??????

 251. En sommerhusklapvogn, genialt, den ville gavne både min søn på 1 år og hans kusine og fætter der også ofte hænger ud i familiesommerhuset med både grusveje, sand og stenstrand.

 252. Storesøster har slidt sin vogn op, så ville være så skønt at vinde en ny til lillebror/lillesøster som kommer i det nye år ❤️

 253. Jeg vil vildt gerne vinde den til min kæreste og mit nye hus, som vi flytter ind i lige om lidt.
  Så kunne klapvognen være genial til de søde små hoveder, der kommer på besøg. Og når vi selv skal have børn ?. Jeg håber så meget ??????

 254. Den håber jeg sådan bliver vores ???????
  Vi har en brugt klapvogn, som fungerer fint – Bevars – men det ville godt nok være en lækker upgrade med sådan en Talos ???

 255. Det vil jeg super gerne vinde til min søn på 7 måneder, som snart skal have en klaphat. Jeg krydser fingre ???

 256. Hvor er den sej! Har altid været lidt misundelig på jeres Cybex klapvogn, så kan være min datter kan blive den heldige ejer af den flotte Talos ???

 257. Den skal min datter bruge ? den ville være så dejlig at tage med til saksild hvor farmor og farfar har sommerhus. Så kan vi gå lange ture ved stranden og i skoven ??

 258. Det skal vores datter Emma, hendes barnedåb blev aflyst da hendes far skulle opereres akut. Hun havde ellers ønsket sig en Cybex vogn i dåbsgave ??

 259. Det skal min datter og hende kusine, når de er på besøg hos mormor og morfar, som ofte mangler en vogn til dem.

 260. Den ville jeg så gerne vinde. Jeg har ledt med lys og lygte efter ny klapvogn, der kan vendes begge veje. Min søn er født for tidligt og kan ikke klare alle de indtryk, så han sidder stadig vendt imod mig. (Han er 2,4 år).
  Jeg har ikke selv råd til sådan en lækker klapvogn, så jeg krydser arme og ben og håber det bliver min søn der får glæde af den skønne vogn.

 261. Den vil jeg mega gerne vinde ? Får min første til marts og har ærlig talt ikke købt noget som helst endnu ? Den her ville være perfekt til lange gåture på fælleden og så ville den også kunne komme ind i vores lille bitte bil ?

 262. Jeg vil elske at vinde så lækker en klapvogn til min datter på 1 år og 9 mdr ❤️
  Så skal den bruges på vej til dp, på ture i skoven og på mormor og morfars grusvej mm. ??

 263. Min lille søn fra marts i år. Vi bor tæt på skoven og elsker at bruge tid der. Derfor ville denne robuste klapvogn være perfekt!

 264. Hvis jeg vinder den, skal Vilde sidde i den mens storesøster cykler ved siden af. Det er perfekt til vores ture i skoven ?

 265. Den ser virkelig fin og praktisk ud, og god i kvaliteten! Jeg kunne virkelig godt tænke mig en klapvogn, der kan vende både ind og ud, til min datter, der pt er 3 måneder. Og som kan lægges helt nede i sovestilling, så man slipper for at slæbe flere vogne med, hvis man fx skal på weekend. Jeg krydser fingre! ?

 266. Det lyder som en rigtig god vogn! Vores klapvogn har virkelig brug for en udskiftning efter 3,5 års tro tjeneste, da kurven nu slæber mod jorden (hvem kan nøjes med at transportere 5kg af gangen ??‍♀️??.)
  Lillebror er 7 mdr og mere end klar på klapvogn, og denne ser så godt ud med den store kaleche. Krydser fingre ?

 267. Den skal min veninde helt klart vinde – det fortjener hun virkelig ❤️
  Jeg ved at hun ville tude af glæde hvis hun fik sådan en ?

 268. Den ser virkelig lækker ud ? Fed ide ikke at sende den tilbage ?
  Vi krydser fingre for at vi er de heldige ???

 269. Hvis jeg vinder den skal min datter på 4 måneder bruge den når hun bliver lidt større. Det er en mega god præmie som vil falde i god jord her hjemme, hvor både mor og far er på su ???

 270. Jeg ville vælge at beholde den selv hvis vi vandt! ♥️ Vi har en lille fyr på 6 måneder som er klar til at sidde i klapvogn og aldrig har gider barnevognen. Han trænger til at komme på tur ? og så skulle den få i arv til min kommende niece!

 271. Den ville min søn (og datter for den sags skyld, når benene bliver trætte) blive meget glade for. Ja og deres forældre, bevares! Detaljen med at den kan vende begge veje et helt genialt! Krydser fingre 🙂

 272. Den ser seriøst ud til at være en lækker vogn at køre rundt med – og får barnet at sidde i! Min datter er 3 måneder, men hun vil da ELSKE at blive transporteret rundt i så fin en vogn, når hun kommer til rette alder!?

 273. Vores klapvogn er 6 år gammel og gået i arv fra min datter til min søn på 1,5 år – og han kunne så godt bruge sådan en ny fin klapvogn! ??

 274. Vi står snart og skal til at købe en klapvogn til Asger på 8 måneder. Det ville være så lækkert at vinde denne vogn, da det netop er en robust klapvogn der kan klare grusveje og skovstier vi er på udkig efter ???

 275. Jeg har termin om 5 dage med vores 3. Barn. Vores gamle klapvogn har vel en ti år på bagen, så vi kunne godt bruge en ny, lækker vogn ???

 276. Den ville være helt fantastisk til min datter Filippa og til lillebror/lillesøster, der kommer til februar 🙂

 277. Jeg ligger også lige en stemme i bunken 🙂 ville elske at vinde denne til min datter. Vi havde en lækker Babyjogger men da hun hadede at sidde i den solgte jeg den videre igen ? hun er klart mere til at kunne se dem der kører, men da prisen også hurtigt bliver derefter har vi endnu ikke købt en ny ☺️

 278. Den skal vores 1-årige Edward vinde ?? Som lillebror arver man jo alt, så det vil være lækkert med en spritny klapvogn ?

 279. Ih den skal vi bruge! Vi har en lille ny på vej i Schweiz, og den her “off-road” model passer perfekt til vores weekendture i Alperne, og XL-kalechen er super til det solrige og varme klima. Det kunne være fantastisk med sådan en flot Talos kombivogn, og så er det endda min 25 års fødselsdag i morgen ???

 280. Hej Sofie.
  Jeg vil gerne vinde, og ville bruge vognen til min datter på 2 år nu, og senere til lillebror eller lillesøster, der bobler i maven. Så der ville jeg nok tilkøbe barnevognsdelen. Vores arvede Bugaboo Buffalo har netop givet op, så vi står og mangler. Kunne være godt at prøve Cybex.
  Dbh.
  Ida

 281. Den vil jeg vildt gerne vinde til min kommende søn som gerne skulle komme til verden indenfor de næste 2 uger ??

 282. Den ville være perfekt hjem til os, da vores gamle netop er gået i stykker! Med en 3 årig og en baby