Huskelisten til din sommerferietaske

Huskelisten til din sommerferietaske

Reklame for Apopro

Sommerferien er over os og hvor har jeg ventet på den længe. Jeg skal være ærlig at sige, at ugerne op til vores ferie har vi begge været presset. Det hænger normalt sådan sammen, at hvis den ene er presset, så bliver den anden det typisk også, fordi det betyder længere arbejdsdage, dobbeltputninger, tidligere morgener – you get it.

Derfor har vi heller ikke så mange planer den næste måned andet end lidt dage på Fyn og en tur til Langeland med venner. Jeg tænker ikke, at der er så mange, der skal ud at rejse, men mon ikke de fleste har et eller andet planlagt, hvor du skal huske at pakke dig selv og ungerne ned – og måske også lidt mere end det. For husk nu solen, det lille sår, feberen og alt det andet, som er godt at pakke til. Især, når man også har børnene med. Du kan få det hele hos Apopro og hvis du bruger koden Hellosofie10, så får du 10% ekstra på dit køb undtaget modermælkserstatning, lægemidler og medicinsk udstyr.

Så nu gør jeg pakkearbejdet lidt lettere for dig og kommer med et lille feriekit, som altid er rart at have med sig. Noget mere musthave end andet:

Sollotion som alle kan bruge: Det står dig selvfølgelig helt frit for, hvilken sollotion, du vælger at pakke ned – og hånden på hjertet, så har jeg endnu ikke prøvet Apotekets sollotion. Jeg ved godt, at det måske ikke er den mest sexede sollotion og umiddelbart lidt anonym, men den kan bruges til hele familien, så du ikke behøver pakke flere forskellige. Dog vil jeg sige, at jeg bedst kan lide “min egen” solcreme til ansigtet, da den gerne må have en anden konsistens. Jeg har før talt om denne SPF 50 ansigtscreme fra La Roche-Posay, som simpelthen er så nem at smøre ud. Den er super god under makeup også. Hvis du vil have en solcreme med farve i, så er jeg ret vild med denne solcreme til ansigtet fra Madara, da den dækker godt og desuden også fungerer som foundation (eller nok mere BB-creme). Den har en lidt speciel duft og er fede i konsistensen – det skal man måske være forberedt på.

Rudolph Care 50 SPF-stick: Jeg bruger den hele tiden til ungernes kinder og næse, når de lige skal opfriskes. Jeg bruger den til mit eget pigmentoverskæg (it’s a thing) og til Louies lille ar, der stadig ikke har godt af sol. Du kan selvfølgelig få den i andre mærker også, men jeg kan rigtig godt lide denne, der endda er på tilbud lige nu (og du får ekstra 10% med koden Hellosofie).

Smertestillende til store og små: Jeg synes tit, at jeg har stået med et feberbarn på ferie og ikke haft smertestillende med mig. Jeg har også selv været ramt af brystbetændelse og andre småtterier, der har givet feber og jeg glemmer altid at pakke til det. Hermed en reminder 🙂

Termometer: Ja, apropros smertestillende, så husk også lige termometeret. Det her har en bøjelig spids (kan anbefales til ungerne) og er 10 sekunder om at aflæse temperaturen.

Plaster: Det er altid en god idé at pakke lidt plastre ned til et skrabet knæ eller en rift på armen – om ikke andet på for trøstens skyld 😉 Jeg har fundet de her plastre fra Frost, som Gus er ret vild med. Det er nok også en god idé at pakke til voksne, og måske du endda vil have en hel, lille førstehjælpskasse med, hvis I skal på camping og ikke lige er i nærheden af naboer eller andet hjælp. Og ved du, hvad vi næsten altid mangler? Vabelplastre. Så vi ender altid med normale plastre og det er bare ikke det samme!

Myggespray: Det er jo sådan med myggespray, at det hjælper på nogen og ikke på andre. Jeg har altid haft god gavn af det, men eksempelvis min far bliver ædt op af myg uanset 😀 Jeg har linket til denne fra Autan, da jeg så, at den var bedst i test, men husk, at den kun må bruges til børn fra 3 år.

Mod insektbid og myggestik: Jeg har faktisk endnu ikke brugt det selv til drengene, men det måske en fin idé at pakke en creme ned, der dæmper kløe og desinficerer, som eksempelvis denne fra Faaborg Pharma. Du kan også få den sammen med en lille repair creme og en tredje creme til at køle en solskoldning. Og hey – har I prøvet en giftsuger? Jeg kender flere, der sværger til sådan én, men hverken jeg eller drengene er før blevet stukket eller bidt af andet end myg.

D-dråber: Husk dem nu! Jeg kæmper stadig med at huske det, men heldigvis er dem fra Lactocare nu udviklet sådan, at man ikke behøver at have dem i køleskab. De er i øvrigt på tilbud lige nu og du får ekstra 10% oveni med rabatkoden, så det er et fint køb.

Shampoo til alle: Man kan lidt gå to veje, når man pakker. Enten en stor flaske, som hele familien kan bruge eller små beholdere, hvis man nu gerne vil have lidt lækkert for sig selv. Jeg er jo på Curly Girl metoden, og der er det ikke alle shampoo’er og balsammer, jeg må bruge. Den her lille rejseversion af Purely Professional Balsam 1 “må” jeg bruge, da den er uden sulfat og silikone, så det var måske en idé at tage den med mig. Apopro har flere forskellige lækre “rejsesampak”, hvis du vil forkæle dig selv. Der er den her fra Meraki og Rudolph Care har også de fleste produkter i rejsestørrelse – og ellers er kan du købe tomme beholdere og fylde dit eget produkt i.

Husk lige tandbørsten: Jeg glemmer den seriøst A L T I D. Det er noget med, at jeg altid lige skal børste tænder inden vi kører og så får jeg den aldrig med mig. Så hermed på listen – måske mere for min skyld end for jeres 😀 I øvrigt kan du også finde tandbørster til ungerne hos Apopro. Jeg ved ikke med jer, men Louies forsvinder typisk efter 1-9 dage, og så skal vi finde en ny til ham.

Og så lad os slutte af med håndspritten og en reminder om at passe på hinanden derude. Corona er stadigvæk farlig for samfundets ældre og udsatte, så husk spritten og hold afstand – også selvom det er sommerferie <3

Og jeg ved godt, at denne liste ikke er udtømmende eller livsnødvendig – man kan klare sig med mindre (og langt mere). Tilføj endelig i kommentarerne, hvis der er noget, du synes, jeg mangler.

Bedste sommerkram

/S


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.