Vores stue er blevet hel! (Og så en rabatkode)

Vores stue er blevet hel! (Og så en rabatkode)

Reklame for Lampemesteren

Som I har kunne følge med i på Instagram, så er vi langsomt ved at få styr på stuen. Meget langsomt. Den tomme, hvide væg, hvis kolde facade har gloet på os i halvandet år, har vi endelig fået malet og indrettet. Nu mangler vi bare billeder – og en masse lamper.

Det er sådan med lamper, at de kan ændre et rum – både selve belysningen, men også stilen af lampe. Vi har (stadig) ikke fået købt alle de rigtige lamper, fordi vi ikke helt kan blive enige. Og de fine designerlamper kan jo godt gå hen og blive en investering, så vi vil så gerne være sikre. Men der var ét sted i hytten, som virkelig trængte, og som jeg ikke synes, at vi kunne trække længere, og det var over vores sofabord. Vores stue er meget stor og uden en lampe blev der meget mørkt i det hjørne uanset, hvor mange gulvlamper, som vi placerede rundt omkring.

Selvom Mads og jeg kan have det svært ved at blive enige, så faldt vi over en smuk lampe fra LE KLINT, som vi med det samme blev enige om ville passe helt perfekt ind i stuen. Vi er begge vokset op i hjem med denne LE KLINT lampe (som i øvrigt er super elegant), men nogle gange vil man gerne indrette hjemmet anderledes end ens forældre gjorde 😀 Vores model hedder Snowdrop og designet er lidt anderledes end de klassiske skærme, som den vores forældre havde. Den er dog stadig lige så klassisk og simpel, som passer som fod i hose til vores forholdsvis lyse og nordiske indretning. Og som I kan se, så er den faktisk på udsalg hos Lampemesteren lige nu.

Vi har valgt lampen i XL, da vores stue er stor og kan bære en stor lampe. Det afgørende for os var, at der hører en “plastikbund” til lampen, som gør, at vi ikke får lyset i øjnene, når vi sidder i sofaen. Den hænger nemlig forholdsvist højt, da den ikke skal være i vejen, når vi ser fjernsyn.

Vi har sat en pære i, hvis lys kan skrues op og ned, så vi kan ændre udtryk alt efter tidspunkt på dagen og stemning. Den samler virkelig rummet og jeg føler, at stuen er blevet hel. I mine øjne var det tydeligt, at der manglede en lampe til at skabe lys, hygge, liv og sammenhæng i stuen. Og nåh ja, så kan vi nu se hinanden og vores gæster efter klokken 17…

Hvis du drømmer om en lampe, der ikke allerede er på tilbud, så kan du bruge min rabatkode HELLOSOFIE15 og få 15% rabat. Den gælder ikke de lamper, der allerede er nedsat og på Philips Hue. Men med de 15% så kan det være, at lampen, som du går og drømmer kommer lidt tættere på dit hjem <3

Newyorker-stil i Carlsberg-byen
I november var jeg med fellow-mor og kollega Frederikke Egel med til åbningen af Lampemesterens nye butik i Carlsbergbyen. I øvrigt – se os lige. Vi ligner en glad lille regnbuefamilie 😀

Det var dejligt at være tilbage på Vesterbro og Lampemesterens nye butik på Bohrsgade 31 passer så smukt ind i den nybyggede og lidt rå Carlsberg-by. Jeg kørte derind og kunne parkere lige under butikken. Lampemesteren har beholdt rørene i loftet og fremhævet den grå cement og kolde overflader, som gør, at deres lamper står endnu smukkere. Jeg havde Louie med, som netop havde lært at gå, så jeg synes egentlig mest, at jeg løb rundt med sved på panden og prøvede at forhindre, at Louie ikke hev en Louis Poulsen lampe på gulvet, men I får lige nogle billeder af den fine nyåbnede forretning, som er et besøg værd.

Jeg ville ikke selv købe en lampe over nettet uden først at have set den i virkeligheden og set hvilket lys, den giver. Du kan jo altid se den først, og så bestille på Lampemesterens hjemmeside. Der er fri fragt ved køb over 499 kroner og hvis lampen alligevel ikke er dig, så får du 100 dages returret. De har også en kundeklub, hvor du får velkomstrabat, særlige tilbud, blogindlæg, indblik i nye trends og aaaalt mulig andet, hvis du er til den slags.

Hvilken lampe går I og drømmer om? Da vi stadig mangler en masse lamper (især væg- og gulvlamper), så tager jeg gerne i mod inspiration 😀


4 svar til “Vores stue er blevet hel! (Og så en rabatkode)”

  1. Det lyder som herhjemme?vi ønsker os mange lamper.Faktisk dem i har over jeres spisebord men også en anden som er en væglampe.
    Mener den hedder Choirs Ambiente K væglampe.Synes den er så fin❤️

  2. Lamper gør en kæmpe forskel! Kan finde så mange jeg “mangler” på markedet ? Er fx tosset med jelde https://www.everclassic.dk/data/images/legacy/800×0/fa839295-c69f-4eb1-8dad-b508322c7200/d0268439596bddd717803c1bed4cb7f1.jpg og drømmer om en flowerpot bordlampe i rosa.
    Jeg har faktisk også postet boligindlæg fra mit nye hus idag, og kom fluks til at se, jeg faktisk, modsat sidste indlæg fra køkkenalrummet fra forrige uge, helt havde glemt at få lamperne med. Må huske dem til sidste etages tour, for synes det giver rum så meget liv – kan godt forstå, I er brandglade for Jeres ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.