Jeg pakker ungerne ned og flyver sydpå

Jeg pakker ungerne ned og flyver sydpå

Den her beslutning er SÅ ulig mig. Jeg er meget lidt spontan og impulsiv og skal typisk bruger uger på at tygge på en beslutning. Men hey, det er heller ikke særlig meget mig at sige mit job op for at gå hjemme, så måske jeg bare skal tillade mig selv at vokse og ændre mig med årene.

Fordi i dag har jeg været så impulsiv, at mit hjerte banker lidt hurtigere ved tanken om, hvad jeg skal på søndag.

Jeg skal til Gran Canaria med ungerne i en lille uge. Alene. Okay okay, to be fair, så ikke helt alene, fordi mine forældre er dernede også. Men jeg skal fragte mig selv, to unger, en kuffert, en rygsæk og en klapvogn tur/retur til Gran Canaria. Jeg har prøvet at flyve før med begge unger, men sgu da aldrig alene. Men mer’ om min nervøsitet om lidt.

Jeg har booket turen til Lopesan Baobab, som mine forældre bookede for nogle uger siden. Som I måske kan huske, så forsøgte jeg at få Mads med, men det hele blev ret dyrt og Mads har travlt på arbejdet. I går sad jeg og kiggede på hotel og flybillet uden om charterbureauerne og jeg fandt et ret godt tilbud for os tre! Det var næsten 10.000 kr. billigere end Apollo og de andre bureauer, hvoraf de fleste alligevel havde udsolgt.

Vi boede på Lopesan i marts 2018 (lige omkring da Louie blev en realitet – dog højst sandsynligt ikke på selve ferien, fordi der sgu ik’ er meget hanky panky på sådan en børneferie, hvor vi alle sover i samme seng 😀 ). Og det var bare den bedste ferie. Vi hyggede os og følte, at vi også fik noget ferie ud af det. Det er et virkelig dejligt resort, som er børnevenligt, men man føler ikke, at der render børn under alle vegne og skriger.

Mads mumlede lidt om, at han alligevel har en travl uge og jeg er altså ved at køre død i de samme rutiner herhjemme, hvor jeg står for dele hele. Det her skal ikke være en pegen fingre af Mads, fordi det er aftalen, men mere en konstatering af, at jeg er træt af rutinerne med bringe, hente, indkøb, madlavning, bleskift putning, regnvejr, leverpostejsmadder. Jeg så lige uden for mig, hvor jeg de fleste timer i døgnet er alene med ungerne og tænkte ‘fuck it’, så kan jeg sgu da lige så godt være alene med dem på Gran Canaria! Helt ærligt, så havde jeg ikke gjort det, hvis ikke mine forældre var der til at give en hjælpende hånd. Er der nogen alenemødre derude, der har været på ferie helt alene med deres to små unger?! I er magiske mennesker – det må I være.

Det bliver så helt enormt dejligt med det her vejr:

Det er vel en slags ferie for os alle

Mit hjerte liiige banker lidt hurtigere, når jeg tænker på rejsen frem og tilbage og nætterne alene med ungerne samt de tidlige morgener, hvor der ikke er en Mads til at tage over. Ferie får en lidt anden betydning, men har er alene om ansvaret. Hvis Mads havde taget ungerne sydpå og jeg fik en hel uge derhjemme uden mand og børn, men bare mit job og min seng, så sku’ I se mig danse på bordene 😀 Selvom Mads siger, at han vil savne os, så ved jeg, at han glæder sig helt vildt til at ligge inde i sengen igen – uden babygråd og uden morgentjansen klokken 5.45. Så lad os kalde det win-win på en måde. Vi får begge en slags “ferie” 🙂

Er der nogen erfarne derude med et godt tip til en mor, der skal rejse alene med to små børn under 3,5 år?

/S


5 svar til “Jeg pakker ungerne ned og flyver sydpå”

  1. Jeg skal flyve med tre næste uge, tre under fem..men blot en time. Jeg har gjort det før, ink forsinket fly, cancellered fly og bagasje som kom 1.5 døgn efter..da var den minste 8 uger, men det gik super godt.
    Min erfaring er at folk er ret gode til at hjælpe, og spør hvis du behøver hjælp.

    You can do it!

  2. Jeg og min veninde har været to gange afsted med to små børn hver. Første gang var de 4 mdr og 3.5 år, og anden gang 1 år og 5 år. Pisse fedt og alletiders! Hårdt ja, for man står jo med det hele 24/7, men det gør jeg i praksis også tit herhjemme fordi far arbejder meget. Det er bare rart at komme lidt væk fra dagligdagen, børnene hygger sig og man får lidt luksus i form af minus oprydning og opvask og den slags. Jeg har fløjet mange, mange gange alene med mine børn mellem dk og Kina da vi boede der, og det er altså no problem. Man kommer op og man kommer ned og alt derimellem er bare at få det bedste ud af det. God tur!

  3. Nu er de jo heldigvis store nok til at div nedsmeltninger kan klares med is ad libitum. Whatever works;-) rigtig dejlig tur, jeg er dødmisundelig!!

  4. Mit bedste råd må være at medbringe din bæresele/slynge til loui! Og så går det hele lige meget hvad. 😉

  5. Bare husk alle de snacks og smooties du kan slæbe med dig. Mætte børn er som regel nemmere at have med at gøre, og du kan ikke være sikker på, at de gider spise det, de serverer på flyveren. Så snacks, brød og frugt. Og gerne en IPad til den store og måske lidt nyt legetøj, det er også altid et hit. God rejse og nyd ferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.