Julegaveinspiration og en rabatkode

Julegaveinspiration og en rabatkode

Reklame for Apopro

En gang i mellem deler jeg et link med jer, når der hos Apopro er tilbud på Lactocare d-dråber eller Olivy til babynumsen – og de tilbud er meeeeget populære hos jer, kan jeg fortælle. Jeg gætter, at en del af jer læsere har små børn, og det giver jo egentlig god mening til en profil som min 😉

Jeg kan lige så godt melde ud, at jeg ELSKER Apopro og sætter stor pris på at omtale dem og linke til deres website. Det er – ligesom så meget andet, der kan foretages fra sofaen af – helt genialt at kunne købe sin medicin og indkassere sine recepter online, så man ikke skal slæbe sig selv eller sit syge barn ned på et fysisk apotek. Det samme gælder helt basic varer som netop d-dråber og vitaminpiller, som jeg som oftest opdager, at jeg er ved at løbe tør for, når flasken allerede er tom.

Jeg bestilte nogle produkter i går aftes klokken 22-ish – og i dag klokken 17 ringer det på døren med pakken for 0 kr. i levering. Det kan næsten ikke gøres hurtigere. Og nåh ja, selvom det er lidt fjollet, så slipper man altså også for, at ham den flotte mand bagved skal høre om dine cremer til svamp, ringorm, lus eller andet godt, der kunne være i omløb i familien. I pakken havde Apopro lagt en seddel, hvor der stod, at de d-dråber jeg havde købt var ved at få skiftet emballage, og derfor var der nogle, som skulle i køleskabet og andre, som godt kunne holde sig ved stuetemperatur (som der står på nettet, at de godt kan). Derfor skulle man være ekstra opmærksom og læse på emballagen, hvordan de skulle opbevares efter åbning. Det var da gennemtænkt, at de tilføjer den information og ikke bare lader det være op til forbrugeren at være opmærksom på det.

Men derudover er der altså virkelig meget information at hente derinde – om selve medicinen, om bivirkninger, om symptomer. Normalt vil farmaceuten give mig vejledning med, når jeg køber min medicin i den fysiske forretning og den vejledning står selvfølgelig også på Apopro. Og det er jo egentlig ret smart, hvis du har tendens til at glemme, hvad den søde kvinde i den hvide kittel sagde, fordi det måske/måske ikke handlede om ringorm og du egentlig ikke lige havde lyst til at stå lige der og tale om ringorm. Hvis du godt kan lide, at der er en rigtig person til at hjælpe dig, så har Apopro også en chat-funktion, så du kan live-chatte med en fagperson, som kan guide dig.

En masse fine julegaver til gode priser

Men Apopro er altså mere end medicin og akutshopping for os med små børn. De har faktisk rigtig mange lækre produkter, som gør sig rigtig godt til en adventsgave eller en julegave. Jeg har lavet et lille udvalg til både mænd og kvinder, som du måske kan blive inspireret af her.

De fleste af produkterne er på tilbud lige nu og så får du yderligere 10% rabat med koden “HelloSofie10”. Det eneste, du ikke kan bruge rabatkoden til er lægemidler samt modermælkserstatning. 

 

//1: Mommy and Me Balm     //2: Ecooking Vitamin Boost Serum     //3: Avene Hydrance BB creme     //4: Konjac Sponge     //5: SARD Essentielle læbepomade     //6: Pure Professional ansigtsmaske     //7: SARD Arganolie     //8: Rudolph Care – Bodyguards in a Box

Jeg har fået flere beskeder fra desperate kvinder, der ikke ved, hvad de skal give deres mænd. Jeg ved ikke, om jeg er den bedste at spørge, da Mads og jeg har valgt at bruge vores penge på et fælles møbel. Men jeg synes, at Apopro har nogle gode produkter, som du kan give til din mand, din bror eller din far, hvis han er til den slags – det er Mads i hvert fald. Han elsker at få det i gave, fordi han aldrig selv ville bruge penge på lækre cremer og andet hudpleje.

 

 

//1: Vichy Homme barberskum     //2: IDUN hårmaske     //3: Australian Bodycare Aftershave     //4: Ecooking Skæg- og kropsolie     //5: Vichy Homme Structure Force

Hvis du bestiller inden fredag d. 20 klokken 12.30, så er du helt sikker på at modtage din ordre inden juleaften. Der er dog også udvalgte postnumre i (Stor)københavn, som kan bestille helt indtil d. 23. december 12.30 og så modtage pakken samme aften. Rigtig glædelig jul og jeg håber, at I får større behov for at bruge Apopro til gaver end til recepter, men det er da dejligt, at begge ting kan klares på én gang 🙂

/S


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.