Vind Sanzi Beauty i adventsgave

Vind Sanzi Beauty i adventsgave

Reklame for Sanzi Beauty

VINDEREN ER FUNDET

SÅ venner, så blev det sgu også december i år.

Det er første søndag i advent og derfor skal én af jer forkæles med TO gaveæsker fra Sanzi Beauty.

Den første gaveæske indeholder Sanzi Beautys Anti-Age ansigtspleje med en renseskum, en serum og en dagcreme. Jeg er jo ikke  ekspert i hverken hudpleje eller ingredienser og kan derfor ikke dykke ned i det, men jeg vil anbefale at hoppe over på Pudderdåsernes blog, der kommer lidt ind på indholdet. Bevares, det er også en reklame, men de plejer altså at lægge svesken på disken.

Hele serien er vegansk og fri for parfume. Den er lidt anderledes end de billigere cremer, som jeg hidtil har prøvet fra andre brands, da der er et helt andet indhold af aktive ingredienser i Sanzis cremer. Jeg skal selv teste hudplejeserien her i december måned, så jeg kan ikke komme med min vurdering endnu. Eller jo, jeg har prøvet renseskummen et par gange og den dufter simpelthen så dejligt, selvom hele serien er uden parfume.

Soft Cleansing Foam (som den hedder officielt)  er mild og fjerner fedt, snavs og andre urenheder fra huden. Herudover minimeres tilstoppede porer, hvilket gør at huden har lettere ved at absorbere f.eks. en serum eller creme. Som du sikkert også ved, så skal du altid – altid – rense din hus inden du putter serum og creme på ansigtet. Ellers får du ikke noget ud af de lækre, nærende ingredienser, der er i dine cremer. Og det er nu engang ærgerligt, hvis man bruger mange penge på en hudplejeserie.

Bagefter er du klar til Anti-Aging Lifting Serum, som skal på inden cremen. Jeg er egentlig lidt overrasket over, at selve konsistensen er så tynd, men jeg tænker ikke, at du skal lade sig snyde af udseendet. Som Pudderdåserne skriver, så finder du hydroliseret kollagen, hyaluronsyre og C-vitamin i serummet og derudover binder selve geléen fugt i huden sammen med fire planteekstrakter, som alle bidrager til en serum, der opstrammer og fugter i dybden.

Endelig slutter du af med seriens ansigtscreme, Anti-Age Face Cream, som kan bruges både som dag- og natcreme. I den finder du også peptider, sheasmør og acai. Cremen er udviklet til at forebygge aldringstegn og har en aktiv effekt gennem bl.a. vitamin B3, der bidrager til at udglatte hudens små fine linjer sammen med de tilsatte peptider. Vitamin C styrker og genskaber kollagen og elastinfibrene i huden, som er dem, der holder din hud glat og elastisk. Det er også C-vitaminet, der giver din hud en ensartet hudtone og glød til ansigtet.

Hele serien er desuden  tilsat en masse antioxidanter, som har en beskyttende effekt mod frie radikaler, som kommer fra blandt andet luftforurening.

Jeg glæder mig i hvert fald til at skyde mit anti-age projekt i gang snart. Jeg synes ikke, at min hud har akut behov for anti-age cremer, men de kloge siger, at det er bedre at forebygge end at slukke ildebrande, når rynkerne allerede er kommet 😉

Vinderen vinder også en gaveæske med Sanzi Beautys vippeserum, vippebalsam og brynserum. Jeg har brugt deres vippeserum længe – også inden, at jeg begyndte at samarbejde med Sanzi. Mine vipper har virkelig god effekt af vippeserum og især i kombination med vippebalsammen. Jeg har døjet med lidt slidte vipper i en kort periode, fordi jeg i ny og næ får dem bukket, og det kan godt være lidt hårdt for dem. Efter to ugers brug af Sanzis vippebalsam, der var de flotte, lange og fyldige igen. Og jeg vil gerne indrømme, at jeg ikke rigtig troede på det inden, jeg begyndte – men det virker altså for mig.

Det kan være lidt svært at forstå, hvordan det egentlig hænger sammen med de ingredienser, der er i vippesera, fordi navnene er så lange og ikke noget, som den almindelige forbruger burde kende noget til. Jeg har gjort mit allerbedste for også at hjælpe jer til, at I kan føle jer trygge, når I bruger vippeserummet fra Sanzi Beauty og har indsamlet alle sikkerhedsrapporter og deres registreringer hos eksempelvis EU’s kosmetikportal (CPNP).

Sanzi får deres produkter testet uafhængigt på et laboratorie i England, Oxford Bio Sciences. Det får de, fordi man skal sikre, at det er sikkert for forbrugeren at påføre på huden. Det må eksempelvis ikke have en for lav eller høj PH-værdi. Da de er uafhængige, så kan du til en hver tid kontakte dem, hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt lever op til lovkravene. Og du kan også altid kontakte Sanzi Beauty, så skal de på din opfordring udlevere en sikkerhedsrapport, så du kan føle dig tryg, når du bruger deres vippeserum.

I Sanzis vippeserum finder du et prostaglandinderivat kaldet DDDE (dechloro dihydroxy difluoro ethylcloprostenolamide). Det er det, sammen med den anerkendte peptide, Myristoyl Pentapeptide-17, som får vipperne til at vokse. Jeg vil anbefale alle at se denne YouTube video, hvis du gerne vil vide lidt mere om Prostaglandiner fortalt meget simpelt. Det er ikke farligt, da det (især i Sanzis vippeserum) forekommer i et meget lavt koncentrat. Men derfor er det rart at vide, hvor det stammer fra og så kan man jo altid selv tage stilling til, om man vil bruge det. Igen vil jeg gerne henvise til Pudderdåserne, der har skrevet et generelt indlæg om vippesera og deres indhold, så kan du måske også blive klogere den vej.

Jeg er i hvert fald glad for at bruge både vippeserum (og især også balsam) og jeg er så glad for at kunne udlodde to gaveæsker til én af jer <3 Smid en kommentar, så trækker jeg lod på tirsdag d. 3. december – og skulle du ikke vinde? Så kan du altså stadig bruge min kode Hellos1 for 15% rabat på hele sitet.

/S

 

 


685 svar til “Vind Sanzi Beauty i adventsgave”

 1. Glædelig december! Sikke en virkelig dejlig adventskonkurrence! Krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder 🤞🏼🎄❤️

 2. Ej en lækker giveaway, den ville jeg elske at vinde! Jeg trænger til lidt ekstra mommy-Care her for tiden, så den ville falde på et tørt sted! 🤞🏼😅

 3. Amen det ville være den mest vanvittige luksus at vinde noget selvpleje, når nu jeg skal sidde med eksamen fra 13-23. december i år 🤯 Krydser alt jeg har 🤞🏼🎄

 4. Jeg krydser fingre for at vinde de lækre produkter især fra Sanzi Beautys vippeserum, vippebalsam og brynserum. 💗🤞🏼 Glædelig jul og god 1. advent 🤶🏼🎅🏼

 5. Ville simpelthen elske at vinde! Er gravid for 2. Gang (barn nr. 1) er 2 år, og det har sat sit præg på min hud. Er kun 30, men synes til tider, jeg ligner en på 40, og hvor ville det være dejligt at gøre noget ved. Mangler at huske at forkæle mig selv som småbørns forælder ☺️

 6. Lyder som nogen rigtige gode produkter ville være dejligt at vinde her inden opstart af arbejde efter barsel i det nye år.

 7. Det ville være så skønt at vinde Sanzis produkter. Jeg har længe ville teste deres øjenvippeserum efter at have set dig bruge den😍😍

 8. Håber på mega meget magisk juleheld så mit trætte mor-ansigt kan få et tiltrængt fix med disse lækre produkter🌟
  Tak for en rigtig interessant blog med mange skriblerier som man kan relatere til som co-mom til 2 labaner✨

 9. Uha, det kunne være skønt! Det at være nybagt mor giver ikke rigtig rum til selvforkælelse… så dette kunne jo være perfekt. 😍

 10. Jeg har prøvet flere forskellige hudplejeserier, og jeg synes ikke helt at jeg har fundet en der fungerer for mig. Krydser fingre for at det er mig der vinder 😊 Glædelig 1 søndag i advent 🎄

 11. Det vil jeg elske at vinde ! Er lige startet på barselsdagpenge, så der er ikke råd til noget selvforkælelse til mor her 🙏🏼🤞🏼☺️

 12. Kunne være så lækkert at vinde, så jeg kan holde min hud frisk og dejlig ind over den kolde vinter 😍

 13. Min vintertørre og mortrætte hud kunne godt bruge lidt opmærksomhed, så jeg krydser fingre for, at jeg er heldig 🤞🏻🎅🏻

 14. Det lyder som en skøn præmie! Lidt selvforkælelse ville være på sin plads med to små børn, hvoraf den mindste er en værre ammeglad søvnterrorist, som vågner natten lang 😅

 15. Årh ville være skønt at prøve her efter jeg har født (er 40+4 og venter stadig). Sådan en omgang selvforkælelse ville være fantastisk 🤩

 16. Som nybagt mor til en, meget brystglad, 2 mdr. gammel pige har jeg ammet mellem 14-20 gange i døgnet, siden hun blev født. Det kan ses på min hud grundet mangel på søvn så sådan et par æsker med forkælelse ville jeg såååå gerne vinde 🤞🏼🍀😍

 17. Måske det kunne hjælpe mig til at se friskere ud(læs færre rynker😉), da det holder hårdt m to børn under 3 år😳🤞🏽🌟🙏🏻

 18. Mine bryn og især vipper kunne bruge lidt kærlighed så de kunne vokse sig liiiidt længere ❤️🙏🏻

 19. Efter fået påsat vipper en del gang med efterfølgende øjenbetændelse har jeg besluttet at jeg aldrig skal have vipper på igen, istedet vil jeg gerne pleje min egne og derfor smider jeg et lod i puljen, så mine vipper kan vækkes til live igen:-)

 20. Jeg venter en lille pige, som melder sin ankomst midt december.
  Jeg glæder mig til at kunne forkæle mig selv med lidt ekstra god pleje.

 21. Hold da fast en lækker præmie, jeg smider straks et lod i puljen!
  Rigtig go’ 1. december og glædelig jul!

 22. Det kunne være SÅ lækkert at vinde! Som studerende på SU er det ikke altid hudpleje og øjenvippeserum der kommer først, så derfor kunne det være ekstra lækkert her i juletiden

 23. Wauw ! Det er da en konkurrence man godt gad at vinde ! 😍🤞🏼Det kunne være det hjalp lidt på huden, når man ikke altid får ens søvn, når man har en 2årig 😅💁🏼‍♀️

 24. Jeg har længe gerne ville prøve deres produkter, særligt vippe produkterne. Krydser fingre🤞 Glædelig jul 🎄🎁

 25. Åh en præmie – den vil jeg meget gerne smide et lod i puljen om 👌🏼 Ville være en skøn gave til mig selv! ❤️

 26. Kære Sofie
  Sikke en fin konkurrence, du har i dag.
  Jeg smider gerne et lod i puljen – har længe gerne ville prøve øjenvippeserum, men når man har en lille, er jeg blevet dårlig til selvforkælelse.
  Jeg håber, at du og Gus har haft en dejlig dag i svømmeren og på Lagkagehuset 🤗

 27. Kunne være så lækkert at vinde, især når man som studerende ikke lige har penge til det😍😍😍

 28. Efter at jeg så du anbefalede Sanzi Beauty’s vippeserum købte jeg den – og elsker, elsker, elsker den! 😍 Har lige skrevet ønskeliste til familien i weekenden hvor jeg har skrevet brynserum på listen, da jeg er blevet ret så glad for deres produkter. Dette ville være en fantastisk ting at vinde – også lige op til jul! 🤗 Jeg krydser naturligvis alt hvad der kan krydses – og håber jeg bliver den heldige vinder.. God første søndag i advent til dig og dine, Sofie. 🎅🏻🎄

 29. Åh. Jeg har ønsket mig at afprøve deres produkter i lang tid, så man kunne jo håbe! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 30. Jeg krydser fingre for lidt vinterforkælelse – trænger fordi hverdagen er fyldt med intet mindre end 6 unger 😁

 31. Jeg vil SÅ gerne vinde! Har overvejet mange gange at prøve vippeserummet, men ikke fået mig taget sammen til at bestille. Det ville være den bedste julegave til mig selv.

 32. Det vil jeg super gerne vinde – sikke en fantastisk gave! Har prøvet vippeserum og tror hudplejeserien vil være rigtig god til min meget skandinaviske sarte hud 👩🏻‍

 33. Ih jeg vil så gerne prøve dette, måske det kan friske den trætte mor-kulør her lidt op igen 🤞🏻🤩

 34. Årh. Jeg ville elske at vinde dette 😍 Med termin om 9 dage glæder jeg mig sådan til at få babyen ud og kunne få min krop en smule tilbage. Så skal den plejes lidt igen, når tiden er til det ☺️

 35. Det ville være fantastisk at vinde denne skønne gave, i en tid hvor der ikke altid er overskud til selvforkælelse ❤️

 36. Sikke en fin konkurrence. Den ville jeg gerne vinde så jeg kan forkæle mig selv lidt .. Jeg håber i får en skøn december 🎄

 37. Ej hvor kunne det være dejligt med noget selvforkælelse i sådan en travl tid! Jeg vil så gerne vinde😍😍

 38. Hvor er det en fed konkurrence! Det er da lige det sådan et træt moransigt trænger til. Jeg er godt nok kun 24 men med to små rødder synes jeg hurtigt trætheden ses og hænger ved 😬😅 Jeg krydser fingre! 🍀

  Glædelig 1. December til jer ☃️🎄

 39. Uhhh hvor kunne det være lækkert at vinde disse lækre sager😍. Krydser fingrene! Hilsen den trætte mor 😂🤪😅

 40. Det er godt nok en lækker giveaway adventsgave 👏🏼😊 Jeg krydser 🤞🏼for at jeg vinder denne.. Det ville være så skønt ovenpå manglende selvforkælelse..

 41. Kunne være skønt at vinde til når jeg får besøg henover julen! Glædelig 1. December og advent fra Australien ☺️

 42. Uhh jeg ville elske at prøve disse produkter. Har en sensitiv hud, så måske dette mærke kunne være det nye hit for mig 😍👌

 43. Jeg krydser for at jeg bliver den heldige vinder, min hud er gået hormon-bananas efter jeg er blevet gravid 😅🤞🏼

 44. Ej hvor lækkert! Efter graviditet og 2 mdr med en nyfødt er dette mere end tiltrængt 🤓😴 🙏🏻

 45. Åh, det er lige hvad min hud har brug for!🤰😍Hvor ville det være lækkert at vinde disse produkter. Glædelig 1.advent.

 46. En fantastisk selvforkælelseskonkurrence! Jeg smider et lod i, da jeg gerne vil prøve alle produkterne. Jeg netop selv købt vippeserum, og jeg krydser fingre for gode resultater 😊 Stor fan af at det hele er vegansk!

 47. Åh hvor ville jeg gerne vinde denne alt for lækre adventsgave 🙌🏼🎅🏼 Jeg krydser fingre for at jeg bliver den heldige, der snart kan få lækker hud og lange vipper 💁🏼‍♀️🤞🏼

 48. Sikke nogle fantastiske præmier! Sådan en omgang kunne jeg godt bruge, i mit nystartede barselsliv❤️🎄

 49. Håber jeg er så heldig at vinde dette lækre sæt. Bruger selv serum derfra, og vil elske at prøve de andre produkter 🤞🏼😍

 50. Jeg har også hørt at det er godt at være på forkant med de rynker, og desuden trænger mine vipper og bryn virkelig også til lidt kærlighed ☺️ Jeg krydser fingre for lidt juleheld 😍🤞🏻

 51. Sikke en dejlig adventsgave, det ville være! 😍 Jeg ville elske at vinde. Glædelig jul 🎁🎄

 52. Som kommende mor (liiiiiiige om lidt) kunne det være fantastisk at vinde lidt selvforkælelse 😍🤞🏼🤰🏻

 53. Nøj, det ville gøre underværker til det trætte mor-til-en-7-ugers-kolik-baby – ansigt 🤞🏻😴👀

 54. Det ville være så lækkert at vinde top min trætte hud der ikke har sovet i halvandet år 🤞🏼🙈🎅🏽

 55. Sikke en skøn adventskonkurrence 😍 Jeg krydser fingre for at blive den heldige vinder 🍀 Jeg har simpelthen så svært ved at skabe en god rutine til hudpleje, så de her produkter ville være et godt incitament til at komme i gang ☺️ Rigtig god 1. advent og søndag til dig, Mads, Gustav og Louie ❤️

 56. Som mor til lille dreng kunne det være den lækreste forkælelse til mit trætte ansigt 😅 Glædelig 1 søndag i advent! ♥️🕯🎅🏻🎄

 57. Kunne være det fedeste! Det er nogle dyre produkter, jeg ejer selv deres fantastiske vippeserum og vil så gerne prøve deres hudpleje serie! 😍💥🤞🏼

 58. Som småbarnsmor ville det virkelig kunne pynte på mit trætte ansigt! 😅🎅🏻 Glædelig december! 🕯🎅🏻🎄🌷

 59. Det gad jeg SÅ godt vinde! Efter en graviditet der har spoleret min i forvejen trætte hud, kunne jeg godt bruge lidt selvforkælelse 😕 Krydser fingre! 🤞🏼🍀❤️

 60. Jeg er ny følger, og vil bare sige at det er en vildt hyggelig blog du har! Jeg nyder at læse på den og følge med i dine posts på Instagram.

  Glædelig jul til dig og din søde familie 🎅🏻

 61. Åh.. jeg vil meget gerne vinde den til mig selv! 😍 har 3 børn under 2 år, ja. Nemlig. Og pengene et så små herhjemme for tiden.,, jeg synes selv at jeg godt kunne bruge lidt forkælelse! 😏

 62. Hvor ville det da være lækkert med sådan nogle produkter🤞🏼Har længe ville prøve deres vippeserum, vippebalsam og brynserum😍

 63. Orv det vil jeg så gerne vinde, synes jeg trænger efter utallige søvnløse nætter sammen med baby 😉🤣😴 lidt ligesom dig 🙈

 64. Det vil simpelthen være SÅ Nice at vinde det her sæt! Både ansigt og vipperne kunne godt trænge til en boost efter snart 11 mdr barsel og arbejde der venter i starten af det nye år!

 65. Det ville være perfekt at vinde efter to graviditeter som (åbenbart) har slidt på mine vipper 🙈😳😍

 66. Neeeej hvor kunne mit trætte barsels fjæs (grundet tvillinger der ikke sover) godt bruge sådan en omgang forkælelse 😳🤞🏼

 67. Øj, det lyder som noget, der ville være godt for min meget trætte hud og krop. Og i en helt anden kategori, så vil jeg bare sige tak for din fantastisk behagelige, troværdige og lige til måde at være på på din profil (og sandsynligvis også i virkeligheden). Det glæder mig at læse dine opslag hver eneste gang 🙂 Glædelig jul til dig og dine drenge!

 68. Det lyder rigtig godt! Jeg vil bare prove den vippeserum! ❤️ Tak for denne konkurance. Den anti-age lyder også godt og vil gerne prøve 😍😍

 69. Jeg ville elske at vinde den, og dele den med min søster, der også fortjener lidt selvforkælelse ❤❤❤❤

 70. Ej, det er da noget af en vild adventsgave! Jeg vil meget gerne smide et lod i puljen, for en chance for at vinde de to fine gaveæsker 🤞🏻🌸

 71. Wauwsi for en fed adventsgave 😍🙏🏻 Håber det bliver mig som skal afprøve Sanzi Beautys hudplejeserie og serum ✨🙏🏻

 72. Med en lille ny 👶🏻 🎀 ( har også 2 🧒🏻👦🏼💙) synes jeg virkelig godt jeg kunne trænge til lidt forkælelse med lækre produkter 🤗🙏🏻🧚 og så heldig synes jeg også min kære mor også skal være 😁

 73. Det vil jeg rigtig gerne vinde 🤞🏻 Med en deprimeret mand, en dejlig 1-årig datter og et hjem som skal passes synes jeg, at jeg efterhånden trænger til lidt forkælelse

 74. Jeg er selv dårlig til at passe på mine vipper 😅, så jeg og mine vipper ville elske at vinde. Og så vil jeg dele det hele med min mor.

 75. Jeg kunne virkelig godt bruge noget selvforkælelse 🙏🙏 Og mine vipper har altid været korte, så har længe tænkt jeg ville give det et forsøg 🤩

 76. Jeg synes jeg trænger til lidt seriøs forkælelse efter 2 hårde operationer i nakken på knap 6 uger ❤️

 77. Jeg har nærmest ingen øjenbryn og kan begynde at mærke at min hud bliver ældre, så ville elske at prøve Sanzis produkter

 78. Vippeserum står allerede på ønskelisten, men ville være så fedt at vinde alle de herligheder 😍😍

 79. Det ville jeg vildt gerne vinde. Nærmer mig de 40(39) og med 3 unger indenfor 3,5 år er der knald på herhjemme. Ungerne er nu 7, 9 og 10 år. Jeg arbejder 37 timer for at få det til at hænge sammen økonomisk. Du er super sej at følge og ville ønske jeg havde mulighed for at gå hjemme 😍

 80. Jeg vil dele med min søde mor, som for længst har opgivet mascara, grundet hendes meget små og slidte vipper. Det kunne være den bedste julegave for hende ❤️

 81. Ville dele med min skønne veninde Simone, fordi vi lige er fyldt 30 begge to og godt kunne bruge at fejre vores fællesrynker med lidt lækker glæde 😁

 82. Oh jeg ville gerne kunne skrive, at jeg vil dele sættet med nogle af mine kære – men sandheden er, at jeg har brug for det HELE 🤭. Jeg er netop begyndt på job efter barsel, og min hyggelige morgenrutine er blevet erstattet med en hurtig omgang et-eller-andet i ansigtet og at børste håret på gode dage. Jeg trænger i den grad til noget forkælelse og lange vipper til at aflede fra mine trætte, trætte øjne 👀. Glædelig 1. advent fra mig og min sofapude (samt dens aftryk på mit ansigt)

 83. Rigtig glædelig 1. søndag i advent ❤️
  Sikke en lækker konkurrence at starte julen med 😍🤞🏼👏🏼

 84. Uuuh hudplejeserien kunne mit ansigt rigtig godt bruge. Men det til øjenvipperne vil jeg helt klart give til min veninde.

 85. det kunne være så fantastisk at prøve. trænger til lidt selvforkælelse. med to små børn, er det ikke mor der bliver prioriteret højest.

 86. Glædelig advent! Sikke da en lækker og fin give away! Krydser fingre for, jeg bliver den heldige vinder 🤞🎅🎄✨

 87. Det ville mine vipper og bryn elske!😍 min søn er nu 10 mdr. og mine vipper falder pludselig af i massevis og knækker! Jeg krydser fingre!

 88. Glædelig første søndag i advent! 🎄 Skøn adventsgave som i den grad er delbar! Min storesøster kunne nok godt trænge til noget forkælelse, som nybagt mor 🎁😊

 89. Mega lækker adventsgave. Vil så gerne dele det med min søde søster som lige har født jordens sødeste lille pige 🤞🏼😁❤️

 90. Uhhh jeg ville gerne prøve den vippeserum! Og så ville jeg lade min mor nyde gaveæsken med cremer ❤️

 91. Ville være perfekt til min trætte gravide krop 😅🤰🏼 Og så ka jeg få lækre øjenvipper efter fødslen 🤞🏻

 92. Ej hvor vil jeg gerne vinde dette til min tørre vinter ansigt. Og mine knækkede vipper trænger såååå meget til kærlighed!!

 93. Ejj, det skal jeg bare vinde
  For at dele med veninde
  Lækre sager elsker vi
  Og især dem fra Sanzi!

  Glædelig Jul 🎄

 94. Har længe ønsket mig vippeserum fra Sanzi beauty 😍😍 og tænk at vinde alle de andre produkter også!!

 95. Med en 12 dage gammel baby med Mavekneb, mor med influenza og far på nattearbejde har huden set bedre dage – it’s in desperate need for some loving😵🤧🤞🤞

 96. Det ville være så fedt at vinde de to lækre sæt.
  Hvis jeg vinder, vil jeg forære Anti-age serien til min mor, den ville hun blive SÅ glad for🤞🏻
  Glædelig jul🎄🎄

 97. Uh! Det ville da være lækkert at vinde. Tror jeg vil dele det lidt med min mor også 🙌🏻😍

 98. Det ville jeg vildt gerne vinde ….. Har længe ønsket mig at prøve deres produkter 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

 99. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde og prøve deres produkter og se om de er gode til lin utrolig tøre hud 🙏🏻

 100. Wow kæmpe stort ja tak 😃👏🎁😍 jeg vil elske at prøve deres produkter, har hørt og læst så meget godt om det, og jeg er også ret nysgerrig på den meget omtalte vippeserum 😃 det kan være, at den ligefrem kan hjælpe lidt i mit trætte mor-ansigt 🙈😃🎁👏😍

 101. Kunne være fantastisk med lidt til mig selv 😍 er gravid i uge 35 med nummer 3. Det er dæleme ved at være hårdt. Og glemmer lidt mig selv.

 102. Okay det ville være fedt at vinde jo 😱 Til en første gangs mama til en 6 måneder baby Girl, der godt kunne bruge et lille selvforkælelses kit 😱😍

 103. Det ville virkelig være lækkert her til december måned, så huden kan få en god omgang og også vipperne; så det hele kan spille til min fødselsdag lige om lidt🤩

 104. Ej en lækker gave – den vil jeg mægtig gerne vinde. Har længe ønsket at prøve vippeserum, men det er dyrt at have børn🙈😅😂

 105. Ej en lækker gave – den vil jeg mægtig gerne vinde. Har længe ønsket at prøve vippeserum, men det er dyrt at have børn🙈😅😂 glædelig 1. December🎅🏻

 106. Hvor ville det da bare være en fest at vinde – jeg krydser en helt masse🤞🏼✨ Glædelig jul🎄

 107. Åh det vil være fantastisk og vinde! 😍 Jeg har glædet mig hele min graviditet til og prøve serummet og nu har jeg født, og kan endelig prøve det 🙌🏼

 108. Jeg er blevet vildt glad for deres øjenvippeserum, så disse pakker vil være det rene luksus. 😍

 109. Jeg ville ELSKE at vinde præmien! Jeg har så længe gerne ville prøve Sanzi Beauty, især vippeserummet, men mit SU-budget rækker desværre ikke så langt 😅🍀

 110. Uhhhh hvor lækkert. Vil meget gerne vinde. Hos mig var der ikke kun håret på hovedet der faldt af efter graviditet. Mine øjenvipper er nærmest også væk, og mascara kan nærmest ikke redde det. Plejeprodukterne til huden vil være prikken på toppen af lagkagen 😃.

 111. Det lyder som de lækreste produkter!!😍
  Tror bestemt de ville gøre gavn for min hud, som her under min graviditet er blevet ret tør og svær at “kontrollere”

 112. Det ville mit trætte mor-ansigt eeeeelske at vinde 😍🤞🏼Shit en lækker giveaway 😱👌🏼

 113. Det ville gøre en (meget) træt mor til to små rigtig godt🤞🏻 Jeg har længe ønsket at prøve deres produkter 😊

 114. Sikke et fint indslag med masser af gode henvisninger!
  Det ville være ret spændende og prøve et nyt produkt 😍☺️

 115. Åh jeg ville elske at vinde dette sæt så jeg kan forkæle min veninde Mette som er indlagt på Neonatal med en lille babydreng der kom 3 måneder for tidligt. ❤️🤞🏼

 116. Århhh det ville være lækkert at vinde har brug for lidt forkælelse efter en hård eksamensperioden

 117. Årh det ville jeg gerne vinde. Så kunne det være jeg ku føle mig bare lidt lækker her i barselstiden præget af joggingtøj, brysterne fremme og gylpeklatter på tøjet 🤪🤞

 118. Ville elske at vinde lidt forkælelse til min trætte graviditetshud, der kun går og venter på, hvilken en af decembers dage lillesøster melder sin ankomst 😴❄️🤰🏽👧🏼✨

 119. Sikke en lækker gaw! Den vil jeg gerne vinde til mit tredje-gangs-barslende-trætte-ansigt 😅. Og den anden pakke vil gå til min barslende svigerinde. Rigtig god søndag til både mads, dig og børnene 💕

 120. Tak for den fine guide til vippeserum-junglen! Jeg har længe ønsket at give mig selv en ordenlig opfrisker, men i hverdagens trummerum, har jeg ikke haft overskudet til at sætte mig ind i de forskellige produkter. For helt ærligt, hvor starter og slutter man lige? Men jeg har fuldt med hos dig i flere år, og sætter stor pris på din anbefaling her. Så nu skal vippeserummet prøves! Og så gjorde det heller ikke spor, hvis jeg kunne supplere med de andre produkter i den flotte gaveæske 🙂 Bh Ida

 121. Har selv også fået deres vippeserum i fødselsdagsgave og er super gladfor den, så jeg vil da være super glad hvis jeg var den heldige vinder af deres skønne produkter (:

 122. Sikke dog en skøn adventspræmie ❤️ Jeg har længe gerne ville prøve deres produkter ❄️❤️

 123. Årh – jeg ville elske at vinde! Det kunne helt bestemt lyse min eksamensperiode op – og så er der også mulighed for mange overspringshandlinger i form af selvforkælelse 😍

 124. Wow, det vil jeg elske at vinde. Med termin om 14 dage og en træt krop, ville lidt selvforkælelse være lækkert

 125. Uhh ville elske at vinde de to gaveæsker, ville dele anti-age æsken med min mor da jeg ikke har behovet endnu. Men mine vipper kunne godt bruge lidt første hjælp ☺️🤞🏼🍀😍🤩

 126. Sikke en fin præmie 💕 Ville elske at vinde især hudplejeserien, for er der noget, der har behov for anti-aging er det trætte mor-har-ageret-sut-hele-natten ansigter

 127. Åh en lækker præmie 😍 krydser fingre for at jeg vinder, så jeg kan afprøve endnu flere af Sanzis geniale produkter 🤞🙏

 128. Det ville være den skønneste adventsgave at få! Hvem trænger ikke til lidt ekstra forkælelse i disse hårde eksamens- og vintertider 😅😍

 129. Jeg bruger deres vippeserum, og har aldrig haft længere og pænere vipper end jeg har nu, så jeg ville elske at prøve deres ansigtspleje også 🤞🏻😍

 130. Wow de gaveæsker ville jeg elske at vinde! Jeg er næsten løbet tør for sanzi vippeserum, og jeg elsker den 😍

 131. Det er aldrig for tidligt at starte, så lidt anti aging til mit snart 32-årige face ville være godt 😅

 132. Hvis der findes noget der kan redde min knastørre, urene, forsømte hud efter to børn på to år, så skal jeg have et lod i den pulje 😅😁

 133. Det sæt vil jeg rigtig gerne vinde! Jeg er yderst højgravid og savner mine lange vipper 🤞🏼🤰🏼

 134. Sikke en fin konkurrence – og med din flotte hud og fantastiske vipper, krydser jeg virkelig fingre for denne konkurrence 🤩🎄🎅🏼

 135. Behøver jeg skrive andet, end at dine øjenvipper snakker jo for sig selv! Hvem ville ikke eje dem!? Jeg ville dø over at have sådan nogle smukke bambi-øjne (okay, måske ikke dø.. but you know what I mean, right?)
  Jeg krydser fingre, ben, arme og hvad der nu ellers kan krydses i håb om at heldet tilsmiler mig denne gang.
  Hav den skønneste, fantastiske og mest magiske jul💫

 136. Har været alene med ungerne i 5 dage… jeg magter ikke at forklare hvordan jeg ser ud, men tænker du kan relatere. Hvis jeg blot kunne se 5% lækrere ud når min mand kommer hjem om en uge…(!) vil jeg blive så uendeligt taknemlig!

 137. Har drømt om at få fat på den serum længe! Men på SU er den ikke blevet testet endnu… Ej, hvor gad jeg godt vinde det her 🙌🌸

 138. Åhhhh det kunne min hud godt trænge til! 😳 Den er simpelthen så slem & teenage-agtigt! Så jeg vil godt have et lod i puljen! 🤣🙌🏻

 139. På grund af dig, har jeg længe gerne ville prøve Sanzis produkter – ville være så lækkert at vinde dem 🤞🏽

 140. To unger på hhv. 4 mdr og 18 mdr. kræver SERIØØST noget forkælelse til moderen snart. Den gevinst ville falde på et knastørt sted ❤️🙏🏻

 141. Jeg ønsker mig hele sættet i 30års d. 14 dec! Så det ville da været helt iorden, at tage lidt forskud på festlighederne 😍✨

 142. Jeg ville elsker at vinde, da min hud lider under vinterens kulde og virkelig har brug for noget forfriskende, men SU’en rækker ikke så langt i december 😍

 143. Jeg krydser fingre for at jeg vinder de her sæt. Det er lige hvad jeg trænger til efter at være startet på jo efter 11 måneders barsel – og efter jeg ovenikøbet er fyldt 30 i dag 👵🏻🤞🏻

 144. 😍 Det vil jeg gerne vinde! Altså ligesom alle de andre 😅 Men et lod i puljen, dét skal der til. Og jeg vil dele med min barselsveninde. Vores hud trænger til lidt forkælelse efter graviditeterne 💆🏽‍♀️

 145. Jeg vil meget gerne vinde, især vippe serum, da jeg synes mine vipper er blevet meget korte det sidste år 😞

 146. Nøj, det vil jeg gerne vinde til min tørre graviditetshud, også kan jeg få lækre lange vipper når lillebror er ude 🤞🏻

 147. Sikke en dejlig konkurrence! Nu hvor jeg åbenbart er blevet for voksen til at få adventsgaver, ville det da være toppen med sådan en skøn gave😍

 148. Hold da op en overdrevet lækker konkurrence. Det vil både min krop og sind elske! 💜🙏🏼 (Måske jeg endda kan skjule minus-søvn-siden-jul-for-4år-siden til julefrokosten så 😅🤷🏼‍♀️)

 149. Efter at være blevet mor for 2. gang for 8 uger siden, trænger mit ansigt i den grad til en overhaling😴 Min hud er træt og mine øjenvipper har aldrig været så korte🤯 Jeg ville elske at vinde de her lækre hudplejeprodukter og serum♥️

 150. Mit ansigt og især mine vipper TRÆNGER til kærlighed og jeg vil gerne sætte dem op med produkterne fra Sanzi Beauty. Jeg krydser fingre for at heldet er med mig 🤞🏻

 151. Uhh.. det ville jeg rigtig gerne vinde 🙂 Så kan jeg rigtig forkæle mig selv, hvilket altså nogle gange er tiltrængt 😉

 152. Jeg ville elske at vinde, det kunne virkelig være lækkert, både min hud og mine vipper kunne godt bruge en ordenlig omgang forkælelse 🤞🏼😍

 153. Nu har jeg prøvet flere vippeserums, der bare ikke har virket, så vil SÅ gerne prøve den fra Sanzi😁 Og så er en hudplejeserie oveni jo bare endnu bedre😍😍

 154. Sindssyg lækker konkurrence!😍 Krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder🤞🏼🎄⛄️

 155. Det ville være helt fantastisk at vinde det sæt 😍🧖🏼‍♀️💅🏻💆🏼‍♀️🤞🏻 Lidt self-care er tiltrængt med en lille dreng på 11 måneder 👶🏼🌪💙

 156. Vil elske at vinde sættet 😍❤️ Og vil særligt blive glad for vippeserummet da mine vipper er blevet lidt ødelagt og har brug for et ekstra boost her op til alle julefrokosterne 🎅🏼🎄🙈 glædelig jul

 157. Det ville jeg elske at vinde!! Synes ikke rigtig jeg har meget tid eller overskud til selvforkælelse efter jeg er blevet mor, så jeg ville elske at vinde dette!

 158. Det ville jeg elske at vinde!! Synes ikke rigtig jeg har meget tid eller overskud til selvforkælelse efter jeg er blevet mor, så jeg ville elske at vinde dette!

 159. Uh ville elske at vinde lidt selvforkælelse til en slidt og brugt moooaaar 😄🙌🏻🤞🏻😍

 160. Ej men ja tak til farvel til eventuelle og allerede de hidkommede rynker og med håber om at vinde 🤞🙏

 161. Det vil jeg SÅ gerne vinde til min mor som trænger til lidt ekstra forkælelse og omsorg efter vi har flyttet min far på plejehjem (Alzheimers 👊🏼) ❤️

 162. Ville være så lækkert at vinde sådanne produkter. Ville også forkæle min søster med nogle af dem 🙌🏼❤️🤩

 163. NØJ, hvor ville det være fedt, hvis jeg blev den heldige på tirsdag 🤞🏼 krydser alt hvad jeg kan til tirsdag, når du finder vinderen. Forhåbentlig jeg bliver den heldige, der kan få lidt forkælelse 🙈🤩❤️ GOD JUL 🎅🏼🎄

 164. I anledningen af at jeg rætti godt kunne tænke mig, at vinde den her omgang til lidt mor-forkælelse i et hjemmemor-liv, så vil jeg også lige fortælle dig noget, jeg egentlig har tænkt på længe – også længe før, du valgte at blive hjemmegående. Hvor er det bare en inspirerende rejse du har været på, siden du blev mor og jeg tager hatten af for hvor god du er til at se bakspejlet i et klart lys. Jeg er selv begyndt at tænke mere på, hvor okay det faktisk er at ændre mening, blive klogere og ja. Være et menneske. Så tak for at dele din rejse.

  • Haaaaløjsa Mette! Du har vundet konkurrencen. Tillykke altså og jeg håber, at dit trætte morfjæs kan bruge både ansigtsplejen er lidt serum til vipperne. Om ikke andet kan det gøre sig til en flot gave. Jeg happer lige din mail og sender den videre, så vil min agent række ud til dig 🙂

 165. Lækker gave! Efter min graviditet er mine vipper fuldstændig ødelagte og ikke særlig flotte. Vippeserum skal der til 🌲❤👍

 166. Har efterhånden fulgt med længe og bliver lige så imponeret hver gang jeg ser dig omtale Sanzi Beautys vippeserum! Det kunne derfor være så fedt at vinde den til mig selv. Anti-age gaveæsken skal dog helt sikkert gå til min fantastiske mor ❤️

 167. Årh det gad jeg godt vinde til mig selv. Pengene er små som hjemmegående, så der er ikke prioriteret meget til selvforkælelse 😆

 168. Ihhh hvor ville jeg gerne vinde, så er der da en mulighed for, at den trætte mor ikke ser helt udkørt ud, når hun (igen) glemmer at tage mascara på inden hun rammer kontoret 🙈

 169. Jeg er dog kun 22, men vil gerne holde mig ung og smuk ligesom dig, så mon ikke det hjælper hvis man bruger de samme produkter som du bruger? Det er da forsøget værd!

 170. Hvor lyder det lækkert! Super fed konkurrence. Jeg håber at jeg bliver den heldige vinder 🤞🤞🤞

 171. Den vil jeg så gerne vinde, så jeg kan give min mormor den ene af æskerne i julegave❤️ Håber jeg vinder🙏🏽

 172. Det lyder utroligt lækkert. Jeg burde nok vælge en anden end mig selv, men jeg vælger alligevel mig selv, da mit ret ofte trætte mor ansigt godt kunne trænge til lidt forkælelse 😊🙈

 173. Til mig selv! 🤞🏻 Tiltrængt til en travl mor til to små hoveder, der slet ikke har tid selvforkælelse i disse juledage 😅🎅🏻🎁

 174. Som mor til to skønne piger kunne jeg virkelig godt bruge lidt selvforkælelse da det er så nemt at glemme sig selv.

 175. Jeg krydser alt hvad jeg har, og håber det bedste😍 så vil jeg nemlig forære gaveæskerne til en som fortjener det mere end mig!

 176. Jeg har længe gerne ville prøve vippeserum😍 og ville helt klart dele gaven med min skønne veninde, som så meget har fortjent den!

 177. Glædelig 1. søndag i advent! ❤️ Jeg håber på at vinde lidt forkælelse til mig selv (er gravid i 3. trimester og kunne godt trænge til en ordentligt omgang 🙈)

 178. Nu har jeg hørt så godt om Sanzis produkter længe, at jeg ville elske at prøve dem!💗🧖🏼‍♀️

 179. Jeg gad godt prøve de lækre produkter til min trætte gravide krop og ansigt🙈🤞🏼🤞🏼🤞🏼

 180. Som mor til snart 3 små børn På under 5 år, ville jeg elske at vinde sådan en omgang selvforkælelse 🍀🤞🏻

 181. Hvis jeg vandt ville jeg give hudplejesættet til min skønne mor, og vippe- og brynsættet til mig selv 😻✨

 182. Krydser fingre for at det er mig der er den heldige vinder🤞🏼🍀 Kunne være helt fantastisk med lidt forkælelse, til den trætte mor hud😅🙈

 183. Kunne såå godt tænke mig at prøve deres hudpleje, vippeserumet bruger jeg allerede og det virker fantastisk godt 😊

 184. 🙏🙏🙏 let it be me!! 🤞🤞🤞jeg trænger virkelig til lidt forkælelse. Har lavet nada! til mig selv efter min lille dreng kom til verden for et år siden (på tirsdag!! What? Coincidence?? 😁🤞)

 185. Ville elske at vinde produkterne! Krydser virkelig fingre! I denne juletid ville det være skønt at vinde lidt til selvforkælelse 🤞🏼🤶🏼😍

 186. Åh! Jeg krydser alt jeg har!! Jeg har meget korte vipper og også ret sarte, derfor har jeg aldrig kunne få gjort noget ved det i form af behandlinger! Derfor kunne det være dejligt at vinde denne pakke 😍

 187. Åh! Jeg krydser alt jeg har!! Jeg har meget korte vipper og også ret sarte øjne, derfor har jeg aldrig kunne få gjort noget ved det i form af behandlinger! Derfor kunne det være dejligt at vinde denne pakke 😍

 188. Min barsel slutter til februar, og så tænker jeg en vippeserum er GENIAL til lige at spare 5 minutter på mascara om morgenen 😁

 189. Bruger selv Sanzi vippeserum og er glad for det! Men den er snart tom… Og så vil jeg virkelig gerne prøve deres andre produkter 🎄

 190. Det gad jeg godt vinde. Lidt Mom pleje, efter to unger og en flytning. Føler jeg er blevet 30 år ældre og gråhåret. Trænger til en seriøs opdatering.

 191. Det ville da være vildt lækkert med en gang selvforkælelse med en lille baby herhjemme, der har monopol på forkælelse for tiden 😅

 192. Krydser fingre for at vinde, elsker at prøve nye og spændende produkter og hvem gad ikke have lige så lækre vipper som dig 😍😁

 193. Som nybagt mor til min 2.søn Louie og med storebror Felix på 3 år er der fart på – denne gave vil virkelig være tiltrængt 💕

 194. Med en lille fis på 1 år under armen og en kandidat der skal laves færdig, ville det være rart at kunne forlade matriklen om morgen og ligne et nogle lunde civiliseret menneske 😆😅 jeg krydser fingere for at jeg bliver den heldige 🙏

 195. Åh😍 ville ELSKE at vinde så min ‘efterfødselshud- og vipper’ kan få lidt hjælp🤞🏻🎄

 196. Mine vipper er nærmest knækket i halv efter et vippebuk, som gik galt, så jeg krydser arme, ben, fingre og tæer for, at jeg bliver den heldige vinder af redningspakken til hud og vipper 🤞🤞🤞

 197. Ejjj en lækker lækker gave!!
  Har så længe ville prøve deres vippeserum 🤩
  Med en 6 ugers baby ville den være genial! 🤞🏼

 198. Jeg har så svært ved, sådan helt ned i maven, at tro på, at det vippeserum virker, men jeg vil så gerne prøve det – så jeg ligger også lige et optimistisk lod i puljen 😅🤞🏼🌟

 199. Det vil være så lækkert at vinde nogle nye produkter her i den travle eksamensperiode 🤞🏼🎄

 200. Med 600 kommentarer er det måske nok rabatkode man skal satse på – men man vinder jo aldrig noget hvis man ikke deltager. Jeg krydser fingre og beder til julemanden 🤞🏻

 201. Ville være vildt lækkert at vinde – med baby på 5 mdr tænker jeg, at jeg skulle være begyndt på at anti age produkter for længe siden 🙈🤪😍🤞🏼

 202. Uhh det kunne være lækkert at vinde. Jeg har prøvet en anden serum som simpelthen ikke virkede på mig. Og døjer (grundet vejret) for tiden med meget irriteret og tør hud. Er begyndt at få eksemlignende plamager. Så det kunne være rart med at alt der kunne tilføje noget fugt 👌🏻

 203. Ej, sikke en Nice konkurrence! Mine vipper kunne virkelig godt trænge til lidt forkælelse 👁

 204. Sikke en hyggelig lille jule overraskelse til os følgere. Jeg håber desperat at vinde da mine vipper er nogle korte stive børster. Samt min hud er tør og vinter grå. Jeg trænger til peps og plejet i mig ansigt 😍

  Tak for fantastik blog og gode skriverier samt hverdags tanker ❤️

 205. Hvis jeg er så heldig at vinde, skal jeg selv bruge hudplejeprodukterne, men så forære jeg vippe- og brynserum til min søster, som har disse højt stående på sin ønskeliste. Jeg må desværre ikke selv bruge dem da jeg er gravid, men så kan jeg glæde hende med en tidlig julegave 🤞

 206. Har lige fået mit andet barn, så kunne virkelig godt bruge god gang selvforkælelse ☺️❤️🤞🏻

 207. Det ville være mega fedt at vinde for en træt mor, med to små børn og et fuldtidsarbejde. Jeg har aldrig før set så træt ud som jeg gør pt, så jeg burde nok oppe mit game med skønhedsprodukterne 🙄

 208. Vil elske at vinde nogle af disse lækre produkter. En travl og hektisk hverdag sætter sine spor og måske disse vil kunne rette lidt op på nogle af dem😜🤞🏻

 209. Jeg ville ELSKE at vinde alle de lækre ting. Hilsen en træt og lykkelig mor til to på under 3 år❤️

 210. Det vil jeg SÅ gerne vinde. Jeg har kun ét barn, men han sover ikke særlig godt om natten, så mor her har nærmest ikke sovet i to år zzzz… måske produkterne kunne camouflere det en smule 😉

 211. Ej, hvor lækkert! Som studerende kan det til tider være svært lige at få råd til den gode selvpleje, så det ville sørme være lækkert 🤞🤞

 212. Jeg gad SÅ godt vinde denne her pakke! Jeg er mor til to dejlige børn, men ihh hvor de suger al saft og kraft ud af mig! Det kan efterhånden ses, at jeg ikke gør det store ud af hudplejen, så denne pakke ville dæhlme falde på et tørt sted (min hud!!)

 213. Jeg gad SÅ godt vinde denne her pakke! Jeg er mor til to dejlige børn, men ihh hvor de suger al saft og kraft ud af mig! Det kan efterhånden ses, at jeg ikke gør det store ud af hudplejen 🧟‍♀️ så denne pakke ville dæhlme falde på et tørt sted (min hud!!) 🙈 Jeg krydser hvad krydses kan, og ønsker dig en dejlig jul❤️🎄

 214. Jeg gad SÅ godt vinde denne her pakke! Jeg er mor til to dejlige børn, men ihh hvor de suger al saft og kraft ud af mig! 🧟‍♀️ Det kan efterhånden ses, at jeg ikke gør det store ud af hudplejen, så denne pakke ville dæhlme falde på et tørt sted (min hud!!)🙈 Jeg krydser, hvad krydses kan, og ønsker dig en dejlig jul🎄💕

 215. Vildt lækker konkurrence. Nu er jeg dog kun en pige på de små 18 år, som ingen børn har 😉 men dog knokler jeg hårdt med sidste år i skole, arbejde, venner, familie og kæreste, som også tager utroligt hårdt på en. Dog kunne min mor også godt blive forkælet lidt ❤️ Så jeg vil gerne dele lidt med hende

 216. Åh det her er højt på min ønskeliste! 🙋🏻‍♀️ Jeg er højgravid med nr 2 og har en bandit med fart i på 3 år herhjemme – hvis ikke jeg havde brug for anti-age før har jeg det da ihvertfald nu 😅👵🏼