Men hvordan skal jeg nu se ud?

Men hvordan skal jeg nu se ud?

Reklame for Sinnerup 

Jeg har fundet mig selv i en lille, stor identitetskrise. Altså, helt overordnet går jeg og er ved at finde ud af, hvem jeg er nu, hvor jeg ikke arbejder i Deloitte mere. Vores identitet er i høj grad hægtet op på vores arbejde – og hvad så, hvis ikke man har et? Eller hvad nu, hvis arbejdet er at blogge og passe børn? Er det “mig” nu?

Det kan jeg jo ikke komme udenom. Jeg kan heller ikke komme uden om, at jeg bruger betydeligt flere timer herhjemme end jeg gjorde før – og det betyder, at jeg går 200% mere med joggingbukser nu end jeg gjorde, da jeg arbejdede i Deloitte. Men når jeg ikke hopper i joggingbuksen – når vennerne kommer over, jeg skal i mødregruppe eller til et event, hvad hopper jeg så i?

Det tøj, som “man” går med i Deloitte passede mig faktisk helt okay, fordi jeg er frygtelig konservativ. Jeg skejer sjældent ud, og kunne eksempelvis aldrig hoppe med på kjole-uden-på-buks-moden. Bevares, det kan klæde andre, men det er slet ikke mig. Så hvis du kigger på mit tøj og tænker, at det er da egentlig lidt mørkt, så er det fordi, at jeg elsker mørkt, pænt tøj, som jeg også kan bruge om 5 år, fordi det ikke er gået af mode. Og så er det altså også ved at være ret gråt og trist udenfor, og min kulør indbyder ikke til så mange farver, synes jeg. Det skulle da lige være lyserød, den farve går altid.

Jeg var ret glad for at få lov til at prøve en masse tøj i Sinnerup, som er åbnet i Kronen Vanløse og er den eneste butik på Sjælland. Jeg ikke har prøvet det dér try-out koncept før, og jeg elskede det. Jeg skulle lige overskride en personlig grænse og næste gang vil jeg nok være mere modig – bare fordi jeg prøver det på, betyder det ikke, at jeg skal købe det.

Jeg havde ikke været der før, men var inde og smugkigge på hjemmesiden først for at se om der var tøj i min stil – og det var der. Der er dog mange af tingene, som er i butikken, der ikke er på nettet. Derfor kan jeg heller ikke linke til tingene, da meget af det altså ikke ligger på nettet – men jeg synes også, hvis du er i nærheden, at du skal besøge butikken – især her i juletiden for der er SÅ meget juledims at gå amok i. Hvis du desuden mangler inspiration til julegaven, så har de altså lidt for alle – indretning, møbler, tøj, sko, pynt – you name it. Deres smykker er af mærker Aqua Dulce og koster ikke en krig. Bevares, det er ikke ægte diamanter, men ret fint til en julegave til veninde eller mor.

Sinnerups udvalg af tøj var ikke alt for dyrt og så en god blanding af egne mærker, som Créton, og dem “man kender” fra eksempelvis Bestseller. De mærker, der især falder i min smag, fordi deres designs er klassiske og alligevel med sjove detaljer er mærker som Just Female – som er der min kjole med de karrygule heste er fra – Second Female og Soft Rebels.

Jeg har fået fløjlsnederdelen med hjem fra Only, som ellers ikke er et mærke, som jeg shopper amok i. Men den her sad godt, og så kan man bruge sådan en nederdel til uendeligt meget. Jeg fandt også lidt fine ting fra Object (som også er et nyt mærke for mig), som eksempelvis den grå strik, som jeg har på til sammen med nederdelen.

Jeg endte jeg med selv at købe en jakke fra Tretorn. Den ser måske ikke ud af meget, men den er simpelthen så lækker at have på. Den er let, puffet, vind- og vandtæt – og selvom den koster 1600 kr, og derfor ikke er helt billig, så synes jeg, at sådan en god jakke i tydelig god kvalitet, er pengene værd. 

Også mærket Pulz Jeans overraskede mig lidt, da jeg ikke før er faldet over mærket eller har haft noget derfra. Jeg synes i hvert fald, at det er en mega fin kjole, som passer til mange anledninger. Jeg fik ikke taget et billede uden bælte, men på mig, gør den sig altså klart bedst med bælte.

Som I kan se, så er jeg altså stadig lidt i et Deloitte-mindset. Jeg er vant til at vælge ting, som kan bruges på kontoret. Måske jeg bare skal varme lidt op, men jeg elsker altså sneakers og hvem ved – måske jeg snart hopper i et par jeans med lidt slid på! Uha!

Jeg ved godt, at min stil ikke er for alle. Jeg tror, at man foretrækker mere farve. Der skal ske lidt mere, måske. Men i bund og grund skal jeg føle mig komfortabel i mit tøj, og jeg vil gerne fylde min garderobe med ting, som kan mikses og bruges til flere lejligheder – og det er i øvrigt også grunden til, at jeg sjældent shopper. Jeg har ‘the basics’ og på kryds og tværs danner de en fin garderobe.

Og så fortjener Sinnerup altså lige et besøg. Hvis ikke du er til tøjet, så for deres juleshopping eller alt det, som de har til huset og haven – der er helt sikkert noget, du kan sætte på ønskelisten 🙂

/S


6 svar til “Men hvordan skal jeg nu se ud?”

  1. Jeg vil bare knytte en kommentar og sige thank you! Jeg er indbegrebet af konservativ tøjstil, så du rammer plet hos mig selvom du ikke mixer print eller whatever 😊 Bevares, jeg har masser af farver og print i mit klædeskab men jeg har en tendens til altid at vælge sort/blåt/hvidt om morgenen, indimellem med en farve til. Men uanset hvor fint det er til andre, kommer jeg aldrig til at mixe print eller gå med lag-på-lag tøj 😅

  2. Hej Sofie, altså jeg synes din tøjstil er fænomenal. For mig er den ikke for konservativ. Synes det er stilet og passer til mange ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.