En smuk efterårsdag i forstaden (og rabat på fotografering)


Reklame (jeg har modtaget fotograferingen i gave af Jess Lycoops)

Skønne Jess, som tog billeder af Louies fødsel, var her igen for nogle uger siden. Det er 3. gang og næste og sidste gang bliver i december, hvor Louie fylder et år. Hun er dokumentarisk fotograf og tager derfor billeder i en stil, som ikke er så udbredt herhjemme. Konceptet er, at hun trisser rundt en helt normal dag og er en flue på væggen. Det gør hun vanvittig godt, og når jeg modtager billederne er der altid nogle, hvor jeg tænker, ‘stod hun seriøst lige dér’?

Det giver virkelig nogle unikke billeder, som I kan se i videoen, som hun har klippet sammen til os lige her:

https://jess-lycoops-photography.smartslides.com/louie-og-gustav-oktober-2019

I bestemmer, hvad I skal lave, når hun er hos jer. Da Jess var forbi, så legede vi lidt både indenfor og udenfor i det smukke vejr – and that is it. Det ville vi alligevel have lavet en søndag, men nu har vi nogle af de sødeste billeder, som dokumenterer grin, gråd, kedsomhed, håndvask og tandbørstning.

Hvis I gerne vil have jeres egne billeder, så kan I med koden ‘hellofoto’ få 1000 kr. rabat på alle slags fotograferinger – rabatten gælder ikke produkter som bøger, filer og print.

Enjoy 🙂

/S

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.