Gode apps til de 3 til 4-årige

Gode apps til de 3 til 4-årige

For en lille måned siden spurgte jeg jer kloge mødre, om I ikke kunne anbefale nogle gode spil til iPad og mobilen til Gustavs alder og måske lidt ældre. Dét var der rigtig mange, der var interesserede i at høre mere om, så her deler jeg alle de gode input. Jeg fik selvfølgelig også lige en kommentar om, at det var bedre at lege med sit barn end at være på iPad… tak, hermed noteret. Det vidste jeg nemlig ikke.

Eeej, spøg til side. Jeg ser ikke noget galt i, at Gustav får lov til at spille nogle spil, der kan stimulere og underholde ham, når jeg eksempelvis skal lave mad med to børn i ulvetimen. Alle kneb gælder og alle er glade, hvis Gus får lov til at sidde lidt med en iPad. Problemet har dog været, at vi enten har fundet apps, der var for nemme til ham eller for indviklede, og hvor han altid fik sig forvildet ind et sted, hvor man skal købe flere baner eller andet fjollet, når det er en 3-årig, der sidder ved skærmen.

Så her deler jeg jeres input. Jeg har endnu ikke fået prøvet nogle af spillene og kan derfor ikke komme med min egen dom. Jeg sætter dem dog lidt op i prioriteret rækkefølge, så du kan fornemme, hvor mange, der har nævnt de forskellige apps. Flere gik nemlig lidt igen. Der er også nogle af spillene, der koster lidt, men det synes jeg, er helt OK, så længe de får noget ud af app’en.

Kom endelig med forslag til flere gode apps, hvis du synes, at der mangler nogle gode 🙂

Gode børneapps 

Lego Juniors

Rasmus Klump

Toca Boca

Lego Tower

Ramasjang

Alfons Åberg

Sago Mini

Panko

Savanna

Peppas Paint Box

Jesperhus

Dr Panda

Lego Duplo

Pepi spil

BRIO

Puppet Pals

Hupsi (denne har vi selv købt. Har en dejlig melodi og en fin bane – men der er kun én bane, så Gustav blev hurtig træt af spillet).

Homer apps

Spil for (små) børn

App for børn

Bimi Boo spil (malespil, talspil etc.)

Det perler

Spil fra Pazu

I peel good

Børnespil – talspil for børn

Happy color

Som sagt har jeg ikke selv prøvet spillene, så jeg har blot videregivet dem, som jeg har fået foreslået af jer mine co-mødre 🙂

/S

 

 

 


2 svar til “Gode apps til de 3 til 4-årige”

  1. Hej Sofie,hvis det stadig er relevant med bud på gode apps, vil jeg gerne anbefale vores to udgivelser 🙂 “Fuzzy House” og “Wonder Woollies Play World” – begge dansk udviklede apps med fokus på fri leg, kreativitet og fantasi… bedste hilsner fra Marianne, Fuzzy House

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.