Om at være nærig – og stolt af det

Om at være nærig – og stolt af det

Annonce for Lidl

Som vores bankrådgiver sagde til mig og Mads, da vi skulle optage lån til huset og vi talte vores økonomi igennem: “I ved jo, der er en samler og en spreder i ethvert forhold”. Jeg ved nu ikke, om det gør sig gældende i alle forhold, men egentlig er det slet ikke så skidt endda. Mads er slet ikke håbløs med sin økonomi (tvært imod, det er ham, der har styr på budgetterne herhjemme), men han er god til at bruge, hvad han har. Han elsker tøj både til sig selv og til ungerne, og jeg får nogle meget fine gaver af ham. Jeg er til gengæld typen, der holder på, hvad jeg har. Jeg har aldrig haft en særskilt konto til min opsparing, for min lønkonto er min opsparing.

Da jeg var yngre, var jeg nærig. I dag vil jeg altså hellere kalde mig økonomisk. Det er ikke svært for mig at bruge penge på en god middag med Mads, en gave til en jeg holder af, eller på en rejse. Men du skal se mig køre i to-tre forskellige supermarkeder fordi, at jeg ved, at jeg kan spare penge i de billige supermarkeder som eksempelvis Lidl. Jeg køber heller ikke tøj så ofte, fordi jeg ikke kan tage mig sammen til at trykke køb.

Derfor ser I også primært reklamer på min profil, hvis prisleje de fleste kan være med på, fordi det er dem, jeg som oftest selv ville vælge. Jeg har de seneste måneder reklameret for hudpleje, børnetøj og legetøj, som alle ligger i den billigere ende. Det betyder selvfølgelig ikke, at alt billigt er godt. Nogle gange er det alle pengene værd at betale mere for produktet! Måske har produktet været dyrere at producere og skal produktet holde i mange år, så kan det også være dét værd. Når jeg reklamerer for lidt dyrere produkter, så tænker jeg altid over, om det er en god gaveidé, hvor man typisk gerne vil give lidt mere for produktet eller om det kan noget særligt, og dermed er pengene værd.

Samarbejdet med Lidl er et af de samarbejder, som jeg synes fungerer super godt for mig og for mange af jer. Jeg kan mærke, at I derude er enige i, at det er billige produkter af god kvalitet. I engagerer jer tit med de reklamer, som jeg laver og I giver mig god feedback på de ting, som I har prøvet til børnene af Lidls eget mærke Lupilu. Vi bruger virkelig mange bleer til især Louie, og jeg kunne aldrig finde på at købe de dyreste på markedet. Især når Lupilus bleer fungerer så super godt til begge børn, de har Den Blå Krans, er Svanemærket og testvindere hos Vores Børn. Deres snacks, som vi herhjemme bruger mange af til Gustav, koster helt ned til 3,95 kr. for en bar. De er uden tilsat sukker og så er de økologiske. Lupilu (og Lidl generelt, der stiller strengere krav til sprøjtemidler i frugt og grønt. I Lidl skal indholdet være 66 procent under lovens grænseværdi, hvilket er den højeste procent af alle de supermarkeder, der deltog Forbrugerrådet Tænks undersøgelse i 2019) er i min verden i hvert fald ‘value for money’. Det koster virkelig ikke meget, men de har de rigtige kvalitetsmærker, og jeg kan ikke sætte en finger på dem. De virker bare.

Og det skal fejres med en konkurrence, som I kan deltage i på min instagram profil, hvis I gerne vil være med. Jeg har været ambassadør for Lupilu i omtrent 2 år og nu skal I også have lov til at prøve de bleer, som jeg taler så meget om. Derfor kan én af jer vinde et gavekort på 2000 kr., som rækker til cirka et års forbrug af Lupilus bleer.

Og så vil jeg da gerne lige høre om du er sprederen eller samleren i dit forhold? 😀

/S

 

 


13 svar til “Om at være nærig – og stolt af det”

 1. Desværre er vi begge sprederen herhjemme 🙈 jeg er nok lidt bedre til at behovsudsætte, mens min mand er kanon til at gøre en god forretning – så vi komplimenterer alligevel hinanden lidt

 2. Jeg vil sige jeg er begge dele, jeg elsker at bruge penge, men jeg handler også 3 steder for at få tilbuddene og køber meget ofte brugt.
  Jeg elsker at få brugt kvalitet til lav pris, og med planer om at være. Hjemmemor efter endt barsel, så skal jeg virkelig være samleren😊

 3. Samlerne – jeg er selv bankrådgiver og er barn af to bankrådgivere, så det ligger ligesom i generne😄

 4. Jeg er klart samler, og har vist altid været det, er min fars datter. 😅 Ooog min kæreste derimod, har over 10.000 mere til sig selv om måneden end jeg, og bruger stadig altid hver en krone – jeg gør ikke😁 😂.

 5. Spederen. 100 procent. Jeg er den der synes vi mangler ting, kigger efter dem – og køber den/dem. Min kæreste er bare god til at være tilfreds med det han har. Er dog også meget glad for Lidl. De har rigtig mange virkelig gode basisting.

 6. Er så enig kører også gerne 3 steder hen, for at få tingene så billigt som muligt, elsker at sparer penge så er der flere til oplevelser og ferier.
  Til tøj og sko når der er behov.
  Elsker at kigge på loppemarkeder / loppe haller efter tøj til mig selv, som pædagog skal jeg bare have tøj på hvor det ikke er mega øv der sker noget med det. Men samtidig kan jeg godt li at være klædt pænt på, så længe leve fede jeans og lækre trøjer til meget små penge 😊
  Er også til budget venlige ting 👍
  Elsker at følge med
  Lene

 7. Jeg er i den grad sprederen. Min mand er samleren ( nærig ) og det kan godt være lidt irriterende at leve med en samler, når man selv kan li’ at købe. Men på den lange bane er jeg alligevel taknemmelig for at den ene af os holdet igen, så alle pengene ikke ruller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.