Sofies Serieservice prøver noget nyt

Sofies Serieservice prøver noget nyt

Reklame for C More

Jeg elsker at lave samarbejde, der involverer serier. Haha – det kunne ikke være mere mig! Så jeg har hevet Sofies Serieservice til bloggen og vil præsentere jer for de serier, som vi ser på C More lige nu og hvilke, vi overvejer. Måske I også vil komme med input?

Lad os starte med den, som vi har haft mest optur over. Yes, det er selvfølgelig sæson 5 af Peaky Blinders, som vi har ventet med at gå i gang med, så der er nogle afsnit at tage fat på. Nu er vi helt opdateret og serien bliver kun mørkere og mere voldsom – og præcis som den skal være. Okay, måske synes jeg nogle enkelte afsnit bliver lidt for grafiske, men i det mindste er der en god historie bag og ikke bag en lam actionfilm med masser af vold og uden handling.

Vi ser serien på C More, som er den eneste streamingtjeneste, der endnu har den nyeste sæson! Så hop lige ind og se de nyeste afsnit, hvis du også er til PB (og synes Tommy er en kæmpe snack). Du kan faktisk gøre det gratis, fordi jeg har fået lov til at give jer 5 ugers gratis adgang til C More. Du hopper bare ind her – and enjoy. Der er ingen binding og du kan afslutte, når du vil. Efter de 5 uger, så koster det 99 kr. om måneden.

Vi skal i gang med nye serier

Vi har allerede set hele sæsonen og har shufflet lidt rundt og været i tvivl om, hvilken serie vi nu skulle starte på. Vi er gået med den (meget) dystre thrillerserie Mr. Mercedes på C More. Den handler om en gal seriemorder, som går fri efter at have kørt ind i en menneskemængde i en stjålet Mercedes. To år senere genoptager den pensionerede mordefterforsker Hodges sagen, da han modtager en række makabre beskeder… Det skal lige siges, at jeg ser nogle lidt mere.. øhm.. uforpligtende serier, når jeg ser dem alene. Det er ikke så vigtigt, om den er mega spændende eller “god” ifølge anmelderne. Jeg skal bare blive lidt fanget og den må gerne være sjov – og så skal handlingen kunne holde til, at jeg liiige checker ud for at ordne vasketøj, lave frokost eller hente Louie ude i barnevognen. Når Mads og jeg skal vælge serie sammen, så skal den gerne være spændende og Mads elsker sin action. Stephen King er Executive Producer og det kan mærkes. Den er ret makaber og jeg er stadig her i 4. afsnit af første sæson ved at finde ud af, om jeg måske synes, at den er for meget? Jeg synes det dér med gyserklovne, blod og incest er en voldsom cocktail – og så er der 3 sæsoner! Er der nogen derude, der har været flere sæsoner igennem? Så er jeg i det mindste advaret om, at spændingen fortsætter. Og den er virkelig spændende, det skal den have. Jeg aner ikke, hvordan den udvikler sig eller hvordan den ender. Og med Stephen King kan det gå alle veje.

Hvis den bliver for meget, for spændende, for makaber, så tror jeg, at vi går i gang med The Night Manager, som er en thrillerserie instrueret af Susanne Bier og som er baseret på en bestseller af John Le Carré, hvis bøger jeg elsker – så det kan ikke gå helt galt, tænker jeg. Nogen på linjen, der har set den og kan anbefale den?

Det skal lige siges, at Mads og jeg HAR set alle de serier, som alle har set (og hvis ikke, så kom i gang ;-). Vikings, GOT, Handmaid’s Tale, House of Cards, Narcos, Westworld, Mad Men, The Sinner, Ozark, Sharp Objects, True Detective, Billions ooog så mange andre. I må selvfølgelig gerne komme med anbefalinger, men jeg synes, at vi har været rundt om de mest gængse serier. Det bliver fedt at starte på en ny serie, som alligevel ikke er helt ny, så vi kan binge lidt 😉

En af de serier, som jeg har tænkt mig at gå i gang med, når jeg har nogle minutter for mig selv, mens Louie sover, er UnREAL, som umiddelbart lyder lidt pjattet, men den har fået virkelig gode anmeldelser. Det handler om intriger og drama på settet i en reality-serie, og hvad man ikke gør for at forblive interessant og skabe det mest skandaløse TV muligt.

Jeg vil gerne indrømme, at jeg er forholdsvis ny på C More, men jeg er overrasket over, hvor mange nye serier, som jeg ikke kender, der ligger der. Der er også nye, danske tegnefilm som eksempelvis Gummi Tarzan, som Gustav kender fra lydbogen. Det er dejligt forfriskende, når nu jeg føler, at de andre streamingtjenester er gennemtrawlet for de bedste og nyere serier.

Kom gerne med gode anbefalinger – man kan aldrig få for mange og så kan andre også få lidt inspiration. Og hvis du stadig mangler et overblik, så kan jeg virkelig anbefale app’en PlayPilot, som har samlet alle serier (både nye og gamle) fra alle streamingtjenester. Man kan se, hvad de har fået i rating på IMDb og læse, hvad de handler om.

Good binging and enjoy 🙂

/S

 

 

 


3 svar til “Sofies Serieservice prøver noget nyt”

  1. Du anbefalede på et tidspunkt Workin’ moms, som jeg binge-watchede her under min barsel – kan du anbefsle andre lignende? 😅

  2. Hvis i mangler en ny serie, vil jeg helt klart anbefale “papirhuset”, hvis i ikke har set den 😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.