Gaver til en 3-årig

Gaver til en 3-årig

Reklamelinks er markeret med *

Jeg ville gerne have lavet denne listen inden Gustav havde fødselsdag for at give jer lidt inspiration, men sagen er den, at Gustav jo egentlig ikke mangler noget legetøj eller gear. Sådan er det jo med mange børn, men vi har fokuseret på at få mere af dét, som bringer ‘rolige’ Gustav frem – det vil sige ting som puslespil, modellérvoks og hørebøffer. Derudover er jeg (og han) så heldige, at jeg laver en kampagne for Fisher-Price, så Gustav har fået virkelig meget sejt legetøj, som han skal teste.

Indtil videre har alle gaverne været en succes, men der var én bil, som klart overtog førstepladsen. Lad os starte med den.

Wonder Wheels Take-Apart bil*

Den her smarte sag har en batterdreven skruetrækker, så han selv kan skrue skruerne ind og ud. Han kan derfor skulle bilen ad og (i princippet) samle den igen. Så lang er vi ikke kommet og den ville nok også være sjov for en 4-årig. Jeg har personligt ikke rigtig fundet ud af, hvordan jeg samler den, men der hører heldigvis en vejledning til 😉 Gustav brugte timer på sin fødselsdag kun med den her. Vi prøver dog stadig at lære ham, at skruetrækkeren kun må bruges på bilen og ikke i Louies øjne…

Djeco modellérvoks + forme*

Gus fik denne samt to separate pakker kun med modellervoks. Blandt andet denne udgave med lyserøde farver*, som jeg er ret fan af 😉 Nu har han VIRKELIG meget modellervoks, for han fik også øko-udgaven af mærket Ailefo*. Jeg tror, at vi køber lidt flere forme og evt. noget, som han kan lave til ‘mad’ eller noget i den dur.

Buddyphones høretelefoner

Gustav har fået de grønne høretelefoner med aben på af os. Han elsker at høre lydbog, og nogle gange kunne det være rart, hvis vi slap for at høre Karius og Baktus for 106. gang 😉 Mads har lavet meget research og de her skulle være ret gode, fordi de giver mulighed for 4 lydtilstande, så lydstyrken passer til forskellige situationer som fx. i flyet. Og så er det gennem bluetooth, så der ikke er en ledning i vejen.

Puky løbehjul*

Det her er en gave fra far, og jeg er måske en anelse i tvivl om, hvorvidt det er nødvendigt med et tre-hjulet løbehjul og om han ikke snart er klar til en normalt løbehjul. Men det drejer virkelig godt og jeg kan mærke, at det er i god kvalitet. Og så slapper vi måske også lidt mere af velvidende han ikke falder konstant.

Mickey Mouse ur

Jeg ved ikke, hvor det her ønske kom fra, men Gustav var begyndt at tale meget om et Mickey Mouse ur. Han er alt for lille til at kunne klokken og kommer ikke til at få gavn af funktionen i et stykke tid. Men hvor var han stolt, da han vist sit splinternye Mickey Mouse ur frem i børnehaven, som alle gerne ville se. Det koster ikke en formue, så en ret hyggelig gave fra mine forældre.

Magic tracks med remote

De her sæt kan simpelthen lyse i mørket og bilen både blinker og spiller musik. Kort sagt, det larmer af helvede til, men Gustav elsker det. Det gode er, at han kan blive ved med at udvide samlingen med flere biler og flere tracks. Mads valgte denne udgave, da der er en remote med, hvilket Gustav synes er det sejeste.

Huskespil med vilde dyr

Min svigermor elsker at gå på jagt i små independent forretninger både herhjemme og i udlandet. Er lidt i tvivl om, hvor hun har fundet det her finde vendespil, men det passer rigtig godt til Gustavs alder lige nu og der er tilpas mange brikker til, at Gustav bliver udfordret.

Paw Patrol puslespil

Okay, jeg indrømmer, at nogle af disse puslespil nok liiige er i overkanten til, hvad Gustav kan finde ud af. Men til gengæld holder det også længere 🙂

Bøger:

Skal vi lege håndværker? 

En puslespilsbog, hvor Gustav skal matche værktøjet de rigtige steder. Han finder det ret nemt og kan sagtens gives til en 2-årig også. Men selvom han synes det er nemt, så bruger han god tid på den og den er så interessant, at Louie IKKE må røre den.

Min mormors gebis*

Det her er virkelig den bedste bog med børnerim! Jeg nyder at læse højt for Gustav, fordi tegningerne er sjove og rimene er så gode. Gustav nyder også de sjove rim – det er win win og kan kun anbefale denne bog.

 

 

 


Ét svar til “Gaver til en 3-årig”

  1. Wonder wheels bilerne er fantastiske. Dem som ikke kan skilles ad er et hit her, og har været det siden han var 12 mdr. 👍👍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.