Vores første og eneste barselsferie

Vores første og eneste barselsferie

Reklame for Eliza Was Here

For små to måneder siden skrev jeg dette indlæg om, at Mads og jeg har valgt ikke at tage på den famøse månedslange barselsrejse. Det er en mundfuld at rejse med to små blebørn, så vi gemmer den lange ferie med spandevis af minder til en dag, hvor børnene er mere selvkørende og bedre kan huske, hvor vi har været.

Men som jeg også skriver i indlægget, så har vi i mange måneder vidst, at vi skulle ud at rejse med Eliza Was Here, som jeg har lavet et samarbejde med. Og vi glæder os til at komme en uge væk fra vasketøj og oprydning! Selvom det er et bevidst valg at bruge det meste af vores barsel sammen her i Danmark, så er det også kærkomment at opleve noget nyt sammen og være sammen med ungerne i nye omgivelser for en kort stund. Den her tur er også min første “arbejdsferie”, hvilket lyder helt fjollet. Jeg ved godt, at det ikke går ind under kategorien “arbejde”, men hvorom alting er, så hiver jeg familien med til Gran Canaria for at vise jer, hvordan øen også kan se ud, når man kommer lidt væk fra de store ferieresorter.

Mads og jeg har faktisk været på De Kanariske Øer de sidste 4 år (!). Vi har været på Lanzarote, Fuerteventura og Gran Canaria før, og fælles for alle vores ture har været, at der har været sol og en 20 grader i marts måned. Og med en flyvetur på kun 5-6 timer er det en oplagt destination, når man har små børn og rejsen ikke skal blive al for lang, men man alligevel har brug for noget andet vejr end det danske vintervejr. Vi joker lidt med, at der er noget i luften dernede, fordi jeg blev gravid med Gustav, da vi besøgte Lanzarote over nytår i 2015/16 og igen med Louie, da vi besøgte Gran Canaria i marts 2018. Så deeeeet…. Jeg kan dog love jer én ting venner; det kommer IKKE til at ske denne gang også 😉

Eliza Was Here er et lidt andet slags rejsebureau end de andre store, som I allerede kender. Deres lille niche i markedet med fine, små og anderledes indlogeringer omkring Middelhavet er jeg vild med. Eliza (ja, det hedder hun også i virkeligheden) har selv besøgt alle de steder, som man kan booke. Hun har selv taget billeder og har skrevet små tekster til alle hotellerne om, hvorfor lige netop det hotel er unikt. Selvom jeg også er tilhænger af vandrutsjebaner og all inclusive, så indrømmer jeg gerne, at jeg savner charmen, kulturen og det autentiske ved de steder, vi har boet tidligere. Bevares, det har været skønne ferier, men Eliza Was Here kan noget andet, og jeg glæder mig helt vildt til at opleve et andet Gran Canaria end det, som vi så fra vores resort sidst, vi besøgte øen.

Vi skal først bo 3 dage på Finca Las Lonqueras. Det er et lille hotel i Ageate-dalen, der er beklædt med alt fra kaktusser i det tørre kystområde til indlandets fyrreskovsbeklædte bjerge. Der er frugttræer, palmer og blomstrende haver med idylliske huse. Midt mellem bananpalmer, appelsintræer, avokadoer og papajaer, ligger Finca Las Longueras. Der er swimmingpool og ikke mange værelser, så jeg tror, at vi kan se frem til et par rolige dage, hvor vi lige kan lande og nyde de smukke omgivelser.

Herefter kører vi til Villa los Naranjos og bor de sidste fire dage. Hotellet ligger på østkysten af Gran Canaria og er – som navnet antyder – omgivet af appelsinplantager. Her skal vi bo i en 3-værelses bungalow. Der er pool med tilhørende loungeområde, og stedet er en lille og rolig oase. Selvom begge steder ligger i naturen og lidt væk fra masserne, så er vi tæt på landsbyer med restauranter og butikker samt stranden.

Behøver jeg skrive, at jeg glæder mig til at vise jer to så fine, unikke hoteller omgivet af frugtplantager og palmer.

/S

 

 


4 svar til “Vores første og eneste barselsferie”

  1. Der er åbenbart bare noget med De Kanariske Øer, jeg blev i december 16 gravid da vi var på Tenerife 😂

  2. Hej Sofie. Lækre steder! Vi skal selv til gran canaria med vores 7 måneder gamle søn. Er der børne/baby venligt de to steder i skal hen? Altså ift pool og andre faciliteter 🙂

    • Det er Eliza Was Here, der har booket rejsen for os. Hun ved godt, at vi har børn med, så stederne er valgt ud fra, at man sagtens kan have børn med. Jeg laver et indlæg, når vi kommer hjem og, hvordan det var og fungerede med børnene 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.