Billige sommerkøb

Billige sommerkøb

Alle links er reklamelinks

Jeg shopper ikke særlig tit. Ofte sidder jeg og shuffler rundt og lægger forskellige varer i kassen (shopper kun på nettet fordi #momlife), men jeg får sjældent købt det. Nåhmen, det fik jeg denne gang! Jeg har en følelse af, at jo tættere jeg kommer på jobstart, jo større behov får jeg for at opdatere garderoben. Jeg ved i øvrigt ikke om I kan fornemme det, men jeg går aldrig helt rogue. Jeg ender oftest med at købe hvide, sorte og blå klassiske ting, som jeg kan sammensætte med resten af min garderobe.

Her kan I se, hvad jeg har købt hos H&M i sidste uge. Det rammer i alt cirka 1000 kr., og så synes jeg især kjolen og blusen er så fine her i sommervarmen. Især kjolen, der har en indbygget underkjole i er jeg stor fan af – selvom den ikke er ammevenlig. Jeg hader, når jeg køber tøj, som er gennemsigtigt og så skal jeg selv stå for underkjolen – for sådan en har jeg ikke og så ender jeg med ikke at bruge det.

1//Sommerkjole med pufærmer, 499 kr.    2//Smalt bælte, 69,95 kr.    3//Hårbøjle med perler, 79,95 kr.     4//Perlespænder, 79,95 kr.     5//Nederdel, 199 kr.      6//Skjortebluse, 179 kr.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.