Når leverpostej er smukt

Når leverpostej er smukt

Reklame/Fotograferingen er modtaget gratis

For en måned siden var Jess Lycoops forbi igen. Som I nok ved efterhånden, så var det Jess, der tog de smukke billeder fra min fødsel. Siden da har vi fået et samarbejde, som jeg sætter meget stor pris på. Jess tager dokumentariske billeder – det er en stil, der endnu ikke er så udbredt i Danmark. Men hun fanger små øjeblikke i hverdagen; for hende er følelsen vigtigere end det æstetiske.

Jess er med på sidelinjen i Louies første år, hvor hun vil dokumentere i alt fire søndage. I kan se den første billedserie her fra da Louie kun var et par måneder.

Jeg har realitetssans nok til at se, at når jeg skriver “almindelig” søndag og “leverpostej”, så er det ikke helt rigtigt. Vi tager pænere tøj på end jeg ellers ville på en søndag og så har jeg makeup på. Bare lige så I ikke sidder og tror, at vi ser sådan ud om søndagen uden planer. Men vi laver ikke særligt meget og rutinerne er de samme, som alle andre weekender. Og ja. Vi matcher allesammen. Det var ikke meningen og vi tænkte slet ikke over det før vi så billederne!

Hvis du også kunne tænke dig en fotografering af Jess – du bestemmer om det skal være til anledning eller bare “en helt almindelig dag” – så kan du få 500 kr. rabat på fotograferingsprisen. Bare sig, at du har fået rabatten fra mig og bestil fotograferingen senest søndag d. 21. juli (rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud).

Jess har lavet en lille video med nogle af billederne. Vi blev meget rørt, da vi så den. Det forventer jeg ikke, at I gør, da den her slags billeder jo egentlig er ret private. Det er ikke en stor anledning. Men leverpostej kan også være smukt.

Da videoen fylder for meget til at jeg kan uploade den her, så skal I lige hoppe herind:

https://jess-lycoops-photography.smartslides.com/louie-og-gustav-juni-2019

Tak fordi I følger med.

/S


2 svar til “Når leverpostej er smukt”

  1. Jeg blev mega rørt! Hold nu op hvor er det godt fanget. Og godt sammensat. Sød, sød familie, I er, altså.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.