Lidt beauty midt i bleer og barsel

Lidt beauty midt i bleer og barsel

Annonce for Goodiebox

Jeg er faktisk ret glad for at lave en kampagne for Goodiebox. Ikke kun fordi, at det er en dansk start-up (og dem skal vi heppe på!), men også fordi, at det er et rigtig godt koncept. Sådan et ‘jeg har fødselsdag hver måned’-agtig koncept.

Og jo jo, bevares, du har selvfølgelig selv betalt for din månedlige fødselsdagsgave, men kun 169 kroner om måneden for et abonnement med en månedlig Goodiebox, der altid har en værdi af mindst 550 kroner. Og så er der lagt lidt tanker bag, så hver måneds boks har et nyt tema med produkter, der er tænkt ind i det tema. I denne måned er konceptet “On the Go” med små produkter i en toilettaske, som man kan have med sig ud at rejse, i sportstasken – eller som mig bare liggende i pusletasken, så Louies og Gustavs bleer får selskab af lidt glam.

Du kan tilmelde dig denne måned Goodiebox og læse mere om konceptet her 🙂

Det varierer en lille smule, hvad boksene indeholder, da man udfylder en personprofil, når du signer op, og så vil Goodiebox, så godt som de nu kan, vælge produkter, som passer allerbedst til dig og mig. Den indeholder dog altid mellem 5-7 produkter – nogle af dem full-size og andre i mindre versioner. Der er faktisk ret stor forskel på de månedlige Goodieboxes, så jeg synes lige du skal hoppe ind på deres hjemmeside og se, hvad der har været i Goodieboxen de andre måneder.

Det er ikke bare random produkter, der passer til tasken, som er i denne måneds box. Jeg kan godt se den røde tråd – for i den lyserøde toilettaske finder du en tandbørste, shampoo, dagcreme, bronzer, makeupbørste, blush-stick og en makeupfjerner. Det eneste jeg personligt selv skal huske i tasken udover det, er en børste til mit knækkede ammehår og en concealer til mine trætte render under øjnene, og så er jeg good to go. Personligt er jeg ret glad for boksens makeupbørste fra Niré, fordi jeg er typen, der kun har (en efterhånden ret beskidt) børste fra H&M i skuffen. Derudover er jeg også svært tilfreds med blushen fra GOSH, da et par let røde kinder gør underværker, når man ikke har sovet i snart 3 år.

Forventningens glæde er pengene værd

Du skal helst sikkert gi’ Goodiebox et forsøg, hvis du gerne vil prøve et udvalg af forskellige beauty- og plejeprodukter. Men dét, der gør boksen alle pengene værd er forventningens glæde. Ikke at jeg bliver skuffet, når jeg ser indholdet, men det er glæden ved at modtage noget, der kun er til mig hver måned. Ting, som jeg aldrig ville få købt til mig selv, hvis ikke jeg fik dem i en Goodiebox. Det ER lidt ligesom at have fødselsdag – det er tanken, der tæller og dét at åbne gaven er en del af værdien, synes jeg.

En god gaveidé

Jeg håber ikke min mor læser med lige nu (gør du?), men hun har fødselsdag om præcis en måned, og jeg har blandt andet tænkt mig at give hende tre måneders abonnement til Goodiebox.. Så kan hun altid fortsætte selv, hvis hun ligesom mig synes, at det er nogle lækre produkter, og får samme glæde ved at blive overrasket hver måned.

Måske det skal være en barselsgave – og hvis du ik’ rigtig orker kombinationen af bronzer, blush og barsel, så synes jeg, at den ville gøre sig godt som en “velkommen tilbage fra barsel”-gave. Måske en studentergave, men jeg tror faktisk også, at en konfirmand ville blive glad for en Goodiebox.

Hvis du gerne vil prøve denne måneds box, så kan du melde dig til her.

Jeg glæder mig i hvert fald allerede til at se, hvad der er i næste måneds boks. Og så skal jeg ellers bare nyde min pink toilettaske her i Jesperhus og dyrke dens kontrast til børn, badeland og bleer.

/S


Ét svar til “Lidt beauty midt i bleer og barsel”

  1. Glæder mig meget til at høre om jeres tur til Jesperhus. Om det kan leve op til hypen 😀 God aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.