Gaver til Fars Dag

Gaver til Fars Dag

Links efterfulgt af * er reklamelinks.

Jeg spurgte jo mine kære mandlige følgere, hvad de godt kunne tænke sig i fars dags gave. Jeg tror, jeg fik 10 svar 😀 Nogle af deres ønsker gik igen, så nu har jeg samlet dem, som jeg synes spiller og så måske nogle af mine egne idéer – fordi nogle mænd og deres ønsker er bare sådan lidt…. mjah 😉

Det er jo selvfølgelig en god idé at lade den lille lave noget til far. Sådan et fint… papudklip med.. øh.. noget glimmer og en bussemand. Det er jo det skønne ved at være forældre – dit barn kan give dig hva’ som helst og du synes stadig, at han eller hun er det største geni på jorden med en fremtid inden for kunst.

Hvis ikke dit barn har lavet noget til far – eller måske er for lille – så kommer der nogle idéer her.

P.S Jeg havde tænkt mig at lave en fin kollage, men Louie sover ikke så længe som han plejer og bruger meget længere tid på at falde i søvn, så min tid på bloggen de her dage er begrænset. Derfor får I nu en liste med nogle links – det er bedre end ingenting 🙂

De 10 Fars Dags gaver

1. Billetter til landskamp i Parken: Yas, jeg synes den her var en god idé, hvis din mand eller far er til fodbold. Der er den 7. eller 10. juni

2. Basics til manden: De dér “kedelige” stykker tøj, som han går med næsten hver evig eneste dag. Herhjemme er det hvide skjorter (Eton* fungerer godt til Mads’ slanke figur 😉 og hvide t-shirts – især fra Uniqlo, Les Deux og Arket*. Jeg har overvejet at give Son of a Tailor og Organic Basics* et skud. Nogle der har prøvet dem?

3. En god rom, vin eller øl: Vi får ikke frukket så super meget alkohol herhjemme, men flere mænd er kommet med disse bud. Jeg har læst mig til, at denne rom har vundet priser i nogle år i træk! Ellers er der nogle gode rødvine her (men det har jeg virkelig heller ikke forstand på) og ellers kan du selv designe dit label på nogle øl til manden?

4. En oplevelse med konen: Måske nogle stand-up billetter til Anden Bringer Ud?

5. Kaffeabonnement fra Ønsk*: Jeg har selv modtaget 3 måneders kaffeabonnement fra Ønsk, og synes det er et super godt koncept. Hver måned modtager man to poser forskellige slags bæredygtig, økologisk og virkelig god kaffe. Hvis du bruger koden “Sofieønsk” får du 15% på første abonnementskaffe (Jeg får ikke noget ud af salget – det er bare ren service, at jeg lige har skaffet jer en rabatkode 😉

6. Greenfee til golf: Lad manden spille lidt golf (uden at blive bitter 😉 og giv ham eventuelt en greenfee til et af de steder, hvor det alligevel er lidt for dyrt til “bare lige” at booke en tid hver weekend. Et godt bud kunne være Scandinavian.

7. En ølkøler til jorden: Jaøh – tag et kig på den. Den er altså ikke helt billig!

8. En god bog: Her er det ret svært at komme med bud, da det kommer helt an på din mand eller far. Men et af buddene, som jeg fik er Vesten mod Vesten.

I den lidt dyrere ende finder vi en robotplæneklipper og kaffemaskine. Vi ønsker os en robotplæneklipper, men sådan én får Mads sgu ikke af mig – det er alt for dyrt 😀  Selv fik vi en kaffemaskine i bryllupsgave – så det er nok i den al for dyre ende til en fars gave også. Men hvis din mand er lidt en kaffenørd, så kunne denne kaffebrygger være et godt bud!

Smid endelig jeres fars dags gaver i kommentarfeltet, så vi kan fylde lidt på mændenes (ellers meget fine) bidrag 😉


8 svar til “Gaver til Fars Dag”

 1. Sikke gode bud!

  Her får verdens bedste far noget lækkert sportstøj – han elsker simpelthen nyt. Han har dog fået det på forskud her søndag, da mig og mine søstre for nylig gav vores forældre et kro-ophold i kærestedag-gave, og det skal ham og vores mor hen, på onsdag. Heldigvis faldt både Asics t-shirten og Puma shortsene i god jord 😀

  – A

 2. Min søn og jeg kunne ikke vente, så her hjemme har far fået ‘Happy Socks’ Rolling Stones edition, og fede robot plakater fra ‘Desinio’ til kontorer! Kiggede også på øl fra ‘Crafted by’ som skræddersyr øl og etiketten. Sejt!!

 3. Son of a tailor – gav min kæreste sådan en T-shirt for 3 år siden. Kvaliteten er stadig i top(!) og så tror jeg egentligt det er lidt fedt, at de kære mænd selv skal stå for designet 😉
  Organic basic bruger han faktisk dagligt under sin skjorte på arbejde (Y)

 4. Jeg har købt min et par nye fodboldstøvler som var sat gevaldigt ned! Men det er jo kun en god ide hvis manden spiller fodbold. Eller som min godt kan lide at sige han spiller fodbold, men i virkeligheden drikker øl på en græsplæne og sparker lidt til en bold med 15 andre gutter 🤷🏻‍♀️

 5. Her har jeg købt en ølkøler til 395 i Harald Nyborg. Den klarer altså også fint jobbet og faldt i mega god jord hos farmand!

 6. Jeg har booket tid hos en tatovør, så han kan få den tatovering han altid snakket om 😃

 7. Jeg er ude i sidste øjeblik som altid, og har lige været ude at købe ind til en kæmpe snackkurv – slik, chips, nødder, slik, dip you name it. Alt det han elsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.