En barsel med knald på

En barsel med knald på

Jeg er faktisk lidt overrasket over, at efter jeg er flyttet ud af byen, så har jeg meget mere at se til under min barsel. Jeg syntes, at jeg havde rætti mange dage under barslen med Gustav, hvor jeg så Downton Abbey eller noget i den dur. Hvis jeg skulle have et dagligt projekt, så var det måske at købe en liter mælk i Netto eller nappe en times salmesang.

Jeg tror, det er en blanding af, at jeg denne gange har flere veninder på barsel og min familie bor tæt på. Derudover er der godt gang i både Instagram og blog og det afføder også nogle events og nogle små opgaver i løbet af ugen. Men åh, jeg hygger mig. Jeg har drive og jeg bliver fyldt af energi. Når det er sagt, så ved jeg også, hvornår jeg skal prioritere anderledes. Som i torsdags, hvor jeg endnu engang stod i mit køkken og så dobbelt af træthed og havde Louie på armen, som jo er lige så meget vågen som mig om natten og derfor også er lidt klatøjet. Så der fik jeg aflyst det event inde i byen, som jeg havde planlagt, så jeg kunne få taget mig en lur, trænet, ordnet hytten, drukket kaffe og givet Louie en masse opmærksomhed.

Og hvad stod min uge så på? Ja, det lyder måske ikke overvældende, når du læser det. Men hver dag kommer Gus hjem omkring 15-15.30, og så står den på Gustav-tid, madlavning og så ruller aftenen derfra. Og jer, der måske er synes, det er lidt hårdt at skulle op på arbejde mandag morgen og ser min uge? Det er okay at være en smule misundelig. Barsel er sgu hyggeligt.

Mandag: Mads fløj til London tidligt, så jeg var alene med drengene. Hver mandag går jeg til pilates. Det tager cirka 20 minutter at gå derop, så jeg får også lidt motion frem og tilbage. Bagefter mødtes jeg med min veninde Maja på Lagkagen (goes without saying – the place to be i Hørsholm) og fik øjnene op for iskaffe med havremælk. Det er jo virkelig godt?!

Tirsdag: Endnu en alenedag, hvor jeg havde en virkelig dårlig morgen (og det havde Gustav også), og inden vuggestue skulle jeg med begge børn op på kommunen og lave pas. Vi skal nemlig til Italien om 2 ugers tid, så jeg er lidt sent ude. Men vejret var skønt og en frokost-date i læ på Rungsted Havn med Acie og én fra min mødregruppe fyldte mig med ny energi. De kender hinanden fra L’Oréal, hvor Acie arbejdede inden hun gik selvstændig som boss-blogger. Vi sad der i solen kun nogle dage efter skyderiet mellem to bander lidt længere nede ad vejen på Strandvejen, der endte ret tragisk. Men den tirsdag klokken 13, der var gæsterne primært enten over 50 år eller med en barnevogn trillende foran sig og havnen fra ganske ufarlig 🙂 Acie (eller Christine eller bare AC) er gået hen og blevet en god veninde. Vi fulgte ikke hinanden på de sociale medier før jeg flyttede til Hørsholm, men fandt pludselig hinanden på Instagram, og mødtes senere til en kaffe. Siden da har vi en næsten ugentlig kaffe-date, hvor vi taler om stort og småt og det går op for os, hvor ens vores liv er lige hér i Hørsholm med børn, mand, blog, barsel og alt det dér, som alle andre også går rundt med.

Onsdag: Jeg vågnede op med Mads ved siden af mig, som var kommet sent hjem fra London. Klokken 10 ramte jeg Østerbro med en sovende Louie i bilen. Jeg besøgte min veninde fra gymnasiet, som havde disket op med te og frugt. Men der må jeg jo bare kigge min veninde i øjnene (der endnu ikke har børn) og fortælle hende, at jeg simpelthen bliver nødt til at bede om en kop kaffe ellers så falder jeg muligvis i søvn. Hun havde lavet det fineste bord med vandmelon og jordbær – men hun er nabo (no shit) til Juno the Bakery og jeg blev jo nødt til at vide, hvad all the fuss was about. Så efter at have sat hende i gang med at lave kaffe til mig smuttede jeg selv ned i bageret og nappede en af deres kendte kardemomme-snurrer (OMG) og en croissant til min veninde. Det.var.amazing. Efter et par timer gik jeg 50 meter længere ned ad vejen på Baryl for at spise frokost med min veninde Thea og hendes 5 uger gamle baby. Tænk, så meget de vokser. En 5 uger gammel baby ser jo nyfødt ud, når man har én på snart 4 måneder! Jeg nåede hjem og hældte en kaffe i mig mens jeg stenede i sofaen inden Gus blev hentet. Det er så vigtigt lige at have den halve time til at trække vejret inden det går løs igen.

Torsdag: Louie er en meget nem gut. Og han finder sig i det meste og er blevet hevet ind og ud af bilen, af barnevognen og af huset mange gange allerede i denne uge. Så torsdag skulle det være på hans præmisser. Han skulle sove, når han ville og lige så længe han kunne. Imens fik jeg ordnet hytten og mig selv, trænet, drukket kaffe og set serie. Det var en helt perfekt dag.

Fredag: Den såkaldte “pressedag”, hvor jeg hev garvede Frederikke Egel med mig. Hun er lige så ekstrovert, smilende, varm og umiddelbar som hun er på sin Instagram og sin blog. Jeg nyder hendes selskab og hun er så naturlig, når vi gæster de forskellige PR-bureauer, hvor hun kender alle. Jeg besøgte kun Elephants and Ants og Impression PR, som har henholdsvis baby- og børnebrands og beauty/livsstil. Og hvorfor går man egentlig til de her pressedage? Tjo, netværk i blogverdenen er utrolig vigtigt og i bund og grund handler det om at se og blive set. Bevares, det handler også om inspiration og bureauets brands, men mest af alt handler det om at værne om eget brand og holde sig til ilden. Desuden har mange jo ikke kollegaer, som de fleste af os kender dem, og disse events er også en mulighed for at (gen)se andre, som beskæftiger sig med det samme som dig. Det er en helt ny verden for mig – og jeg synes altså, at den er ret sjov! Dagen endte med, at vi inviterede os selv på sushi hos mine forældre, hvor vi overnattede efter en omgang X-Factor finale.

Nu sidder jeg her efter en uge med fuld knald på og er klar til en uge uden særlig mange planer fra på torsdag. Vi skal nemlig ikke noget i Påsken, fordi vi ugen efter skal til Italien.

Har I nogle gode idéer til aktiviteter med en 2,5-årig i løbet af dagene?

//S


Ét svar til “En barsel med knald på”

  1. Haha, hvor lyder det hyggeligt – jeg er glad for at høre, jeg ikke er den eneste der brænder penge af på cafehygge i rå mængder. Når man har et deltidsjob (eller er på barsel), og har indbygget livsnydergen, er det svært fristende.
    Min kæreste grinede af mit blogindlæg idag, af selv samme grund – det er somom mænd lidt mere går ud og får en bajer sammen 😁

    A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.