Carter’s børnetøj til de små

Carter’s børnetøj til de små

Siden min sidste collage fik jeg en del spørgsmål om, hvordan man kunne købe Carter’s tøj i Danmark uden at skulle købe på en udenlandsk hjemmeside og betale told. Det kan man godt! Jeg har fundet (forholdsvist) meget Carter’s børnetøj på Babyshop og på Zalando. Er der andre danske sider, jeg ikke kender til, som har Carter’s?

Jeg har lavet lidt fodarbejde og har fundet de sødeste ting til jer. Og som I ved, så er jeg ikke så kønsforskrækket, så jeg har samlet tøj til både drenge og piger – og så må man selv bestemme, hvem der skal bruge det 😉

//1 Bjørnedragt*   //2 Cardigan*  //3  Bjørnesæt*   //4 Blå smækbukser*   //5 Buksedragt med frynser*  //6  Dinosaur natdragt*  //7 Blomstret body*   //8 Sweater med dinosaur*   //9 Jordbærdragt*    //10 Kjole*    //11  Enhjørning*   //12 Røde smækbukser

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.