Hjem Hverdagsglimt Livet med børn i billeder

Livet med børn i billeder

af hellosofie

Indeholder reklame for Jess Lycoops

For nogle uger siden havde jeg Jess Lycoops trissende rundt herhjemme på en ganske almindelig søndag. Og Jess, som også var fotograf til min fødsel (som du kan se lidt billeder fra her) ved, hvordan man bare blender ind. Hun har selv tre børn i alderen 3 til 8 år, så det er så naturligt for hende at være en del af vores søndag, hvor tandbørstningen, påklædningen og oprydningen er en kamp – som det meste er med en 2,5-årig.

I starten skal vi lige vænne sig til, at hun tager billeder af os, for man er jo så vant til at posere og sikre gode vinkler og hyggelige stunder. Men Jess er dokumentarisk fotograf og derfor går hun efter de små hverdagshistorier. Dem, som ikke er opstillede og gerne de historier og detaljer i billederne, som man ikke lige lægger mærke til, til at starte med.

Jess vil komme tre gange til i løbet af året og tage billeder af mig og familien. Og hvor er det en gave at have så mange billeder af os allesammen sammen. Godt nok er jeg mest på Louie og Mads mest på Gus på billederne – og selvom jeg ville ønske, at jeg havde flere billeder (kun) med Gustav, så er det ikke sådan vores hverdag ser ud lige nu.

Nedenfor er en kronologisk samling fra dagen, som Jess har sat sammen. Hvis du også godt kunne tænke dig at få taget de her slags billeder – eller hvilken som helst slags billeder (fx. hvis du tør kaste dig ud i en fødselsfotografering!), så kan I få 15% rabat, hvis I booker Jess inden for den 12. april (altså om en måned). Tag fat i Jess og nævn hellosofie – så ved hun, hvad det handler om 🙂 Fotograferingen må gerne ligge efter den 12. april, men I skal bare huske at booke hende inden da. Ooog så kan rabatten ikke kombineres med andre tilbud.

I kan enten se videoen her eller her:

Kan I genkende nogle af øjeblikkene fra jeres eget (børnefamilie)liv?

Hverdagskrammer!

/Mama S

Følg mig på Bloglovin

Du vil måske også gerne læse

1 kommentar

Trine 13. marts 2019 - 9:33

Årh, hvor er det fint og hyggeligt.

Svar

Skriv en kommentar

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse, huske dine indstillinger, og til statistik formål. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken Accepter Læs Mere