Forårsønsker til drengene

Forårsønsker til drengene

Indeholder affiliate links

Det er sådan, at vi har købt minimum til Louie. Han arver jo alt Gustavs, så det synes overflødigt at købe mere. Han har masser af tøj. Gustav, til gengæld, er ved at vokse ud af størrelse 92 og al hans vintertøj – og det er det samme hvert år. Vi når en ny sæson, så pludselig står vi med en masse enten alt for koldt eller alt for varmt tøj i en for lille størrelse.

Heldigvis er Gus nu nået i en alder, hvor han kan bruge tøjet i længere tid. Men det er snart ved at være tid til en størrelse 98 – og gerne noget som passer lidt mere til foråret end hans varme uldsweatre, sorte bukser og vinterstøvler. Så jeg har lavet en lille ønskeliste i min yndlingsfarve (selvom jeg intet selv ejer i den farve) – mintgrøn. Nuvel, noget af det nærmer sig turkis, men det er så fint alligevel og hele Gustavs legeværelse er indrettet efter den farve. Om det er Gustavs yndlingsfarve? Det er umiddelbart lyserød, da han helst vil have sin sut og sin bamse i lyserød, så måske jeg skulle lave en lyserød collage næste gang.

Sidder du og tænker – øh, skal Gustav rende rundt i en natdragt med kaninfødder? Jeg ville synes, at det var noget af det mest nuttede i verden, men Gustav er nok blevet lidt for sej til den slags, så dragten med kaninerne hev jeg med, fordi jeg stadig gerne må proppe Louie i noget nuttet kanintøj <3

1// Liewood drikkedunk   2// Geggamoja hættetrøje    3// Kavat sandaler   4// Catimini t-shirt    5// Carter’s t-shirt

6// GAP hættetrøje   7// Carter’s kanindragt    8// Geggamoja hue    9// NG Baby juniorsengetøj


2 svar til “Forårsønsker til drengene”

  1. Hej.
    Kan man købe Carters i Dk??? Og i så fald, hvorhenne? 😊 Har kun fundet det i USA, hvor de ikke leverede til Dk😬

    • Blusen i midten er fx fra Carter’s, som du kan få ved at trykke på linket under billedet 🙂 De har lidt forskelligt Carter’s derinde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.