Hvorfor instagram blev sat på pause – #2


Jeg skrev jo i mit sidste indlæg, at der var flere grunde til, at min instagram har været lidt stille.

Grund nummer 1 var rigtig træls. Rigtig, rigtig træls. Men det er vi heldigvis ovre nu og grund nr 2 er en meget bedre nyhed!

Vi har nemlig købt et hus i Hørsholm!

Den er sgu go? nok. Vi har ledt siden november og hvor har vi brugt mange søndage på at drømme, blive skuffet, ryste på hovedet, håbe… Men vi har nok mest af alt været kræsne – og dovne. Vi er ikke gør-det-selv typerne og har faktisk heller ikke overskuddet til at sætte et hus i stand, selvom vi betaler os fra det.

Så vi har nok haft et håb om at finde et lækkert, istandsat hus, som er mindst 140 kvm og med værelser nok til, at vi kan bo der de næste 10 år og med en maks pris på 5,8 mio.

Hvis du ikke leder efter hus i Nordsjælland, så kan jeg godt forstå, at det lyder helt til grin, at man ikke kan finde et hus til de penge! Det er bare virkelig dyrt at købe hus i det område, hvor vi kigger og jeg er blevet skuffet mange gange over, hvor mange penge man skal betale for et hus, der ikke er helt i orden.

Hvorom alting er, så har de sidste uger været ret intense. Det er sgu store beslutninger, som vi skal tage hurtigt for ellers ryger det til nogle andre. Derfor har jeg trukket mig lidt fra de sociale medier, for jeg havde brug for at tænke og tage beslutninger og ikke tale om alt mulig andet ligegyldigt, som egentlig ikke fyldte så meget i hverdagen for tiden.

Først bød vi på et hus, som var liiidt lille i forhold til, hvad vi havde håbet på, men det var bare mega lækkert. Men vi endte i en budrunde, hvor man kun har et skud i bøssen – og man aner jo ikke hvad de andre byder! Der var nogle, der bød 200.000 kroner over udbudsprisen, og det var vi trods alt ikke med på. Men så kom huset. Vores hus.

Vi er efterhånden blevet ret gode venner med ejendomsmæglerne i Hørsholm og vi stod i de fleste kartoteker. Så vi kom ud og se huset inden det kom på markedet. Jeg havde omgangssyge, da jeg var ude og se det første gang og så mest af alt gulvet og haven. Så ærlig talt investerede jeg ikke mange følelser i det første gang, men Mads var hooked fra starten af.

Og nu har Mads og jeg efterhånden været sammen så længe, at vores fornemmelser og holdninger lidt smitter af på hinanden. Så vi bød sgu på det et par dage efter.

Det tog sælgerne en uges tid at finde ud af om de ville prøve det af på markedet først, fordi de måske kunne få mere for det. Men for en gangs skyld i denne husjagt var heldet med os – og huset på 163 kvm med det flotteste køkkenalrum, den fineste have (med flagstang!), 2 badeværelser og 3 soveværelser er nu vores. Og det skal lige siges, at jeg har set det igen siden og det kan kun blive godt!

Det er nu lidt mærkeligt, at vi har købt et hus som vi endnu ikke har overtaget til penge, som egentlig ikke er vores. Vi overtager først huset d 1. september, og det er egentlig meget fint, at vi får lov til at sige farvel til dejlige København i ro og mag.

Og hvad med Gustav og vuggestue? Jeg får sådan ondt i maven, når jeg tænker på, at han skal ud af sin vuggestue og ind i en ny. Han er blevet så glad for alle og kan alles navne. Vi må tage det som det kommer, og han er vel ikke det første barn, som må flytte vuggestue.

I disse GDPR-tider vil jeg ikke vise billeder indefra endnu. Det må I vente på til vi overtager huset 🙂

Kæmpe krammer og god energi herfra!


18 svar til “Hvorfor instagram blev sat på pause – #2”

 1. Ej hvor lækkert! Kæmpe tillykke med den gode nyhed! Det bliver da så dejligt for jer! Og jeg er sikker på, at Gustav nok skal klare et skift. Som du skriver, det har mange børn prøvet før. Han er da så nuttet, og får den bedste velkomst det nye sted <3

 2. Ej hvor lækkert! Kæmpe tillykke med den gode nyhed! Det bliver da så dejligt for jer! Og jeg er sikker på, at Gustav nok skal klare et skift. Som du skriver, det har mange børn prøvet før. Han er da så nuttet, og får den bedste velkomst det nye sted <3

 3. Kæmpe tillykke!
  Mine svigerforældre bor i folehavekvarteret i Hørsholm, og her er über lækkert!
  I klarer den uden problemos mht Gustav!
  Igen, kæmpe tillykke med forstadslivet.
  (Jeg selv er 30 år og elsker at være forstadsfrue)

 4. Kæmpe tillykke!
  Mine svigerforældre bor i folehavekvarteret i Hørsholm, og her er über lækkert!
  I klarer den uden problemos mht Gustav!
  Igen, kæmpe tillykke med forstadslivet.
  (Jeg selv er 30 år og elsker at være forstadsfrue)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.