Hvorfor instagram blev sat på pause – #1


Jeg er ikke faldet af jordens overflade. Jeg er i live og vi har det allesammen… okay. Faktisk har det været lidt nogle hårde uger, hvor der er flere grunde til, at instagram er sat lidt på pause. Her komme første grund..

Gustav blev i sidste uge syg med hoste, snot, feber, opkast og diarré. Skønt, skønt. Det var ikke den klassiske 24-timers roskildesyge. Han spiste ikke noget i 4 dage og kastede op et par gange. Han var bare træt og utilpas. Men sådan noget sker jo for børn – og for mig, selvfølgelig.

For der går ikke mere end et par dage, så bliver jeg ramt af en massiv kvalme. Det startede i lørdags, hvor jeg kastede op et par gange. Jeg har maks spist en banan og et knækbrød om dagen siden fredag aften. Jeg vejer nu under 50 kilo og fik da også noget kvalmenedsættende af min læge, men i går begyndte det endelig at se lysere ud. Jeg har de sidste dage været den mest sølle udgave af mig selv – troede jeg.

For idet jeg i går bukker mig ned for at samle en bunke tøjvask op jager det pludselig op fra min lænd, ned i balden og hele vejen ned i hælen. Jeg falder simpelthen sammen midt i vasketøjet og kan ikke rejse mig. Jeg er alene med Gustav og Mads er til nogle vigtige møder og jeg kan ikke få fat på ham.

Det. Er. Så. Typisk.

Jeg får rejst mig op og så stor jeg dér i soveværelset, som det lille skravl, jeg er, der ikke har spist og drukket i 5 dage og nu hverken kan gå eller stå. Jeg stortuder. Hulker. Jeg har simpelthen så ondt og er så magtesløs. Gustav griner lidt, når han ser mig – han ved ikke, hvad der sker og det kan jeg se på hans forvirrede reaktion. Jeg ringer til mine forældre, fordi jeg panikker. Hvem skal skifte Gustav? Hvem skal putte ham? Inden de når at komme herind får jeg fat på Mads, som kommer så hurtigt han kan. Han er her ved 20-tiden, men i mellemtiden har Gustav lavet en lorteble og peger på den og forstår ikke, hvorfor han hverken bliver skiftet eller puttet! Stakkels lille fyr. Jeg har aldrig som sådan været ked af det foran ham – og måske han ikke forstår det. Men han var god til at lege med sig selv – måske kunne han mærke, at jeg ikke hverken fysisk eller psykisk var helt i stand til at være hans mor lige der.

Nu har jeg været til kiropraktor. Det er en klassisk ?hold i lænden? og jeg er blevet masseret og presset og trykket på. Det går langsomt fremad og ser frem til en ny tid igen i morgen.

Hvorom alting er, så har jeg virkelig indset, hvor meget instagram afspejler mit liv, mit sind og mine følelser. Jeg har ikke kunne holde ud kun at poste mavesure opslag med al kvalmen og kedsomheden og frustrationen – det er der ingen, der gider læse om. Så her får I det hele samlet. Nu har jeg fået det ud og så kan uge 21 KUN blive en bedre uge. Alt det hverdagsmøg, som jeg garanteret ikke er alene om at have været igennem, men som man føler sig ret alene i alligevel.

Og så skal der lyde et kæmpe tak til min mor, der i dag har været forbi og handlet, ryddet op, klappet mig på hovedet og talt lidt til mig. Det betyder alverden ??

De andre to grunde til stilheden? De kommer når vi er klar til det, men det omhandler blandt andet banker, ejendomsmæglere og nogle forandringer i livet forude.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.