Mine 10 hverdagsfavoritter


Vi har allesammen de dér produkter, som vi bruger hver dag. Dem, der bare virker for dig. Og nu deler jeg dem, som virker for mig.

Jeg får tit spørgsmål om min makeup, så det fylder en del på listen:

Mine 10 favoritter:

1. BareMinerals pudderfoundation har jeg brugt i mange år. Giver et virker naturligt look og fjerne ikke min naturlige glød (hvis jeg har en god dag og der rent faktisk er et spor af glød i mit ansigt!). Jeg skifter lidt mellem Light og Medium og den Originale eller Matte. Der er mange farver og variationer, så jeg ville nok forsøge mig hos forhandleren. Jeg køber altid mit stash, når jeg besøger USA eller UK.

2. BareMinerals Warmth er vel en bronzener. Jeg bruger den til at skabe glød og farve på kindben og pande.

3. Blush fra MAC i farven Fleur Power. Fineste lyserøde/pink farve til de store æblekinder.

4. Foundation fra Darphin i farven beige. Jeg bruger BareMinerals i hverdagen, men hvis min hud skaber sig eller jeg skal ud, så jeg er hurtigt blevet stor fan af denne foundation. Giver et virkelig naturligt og let look.

5. Concealer fra MAC ?Select cover up? i farven 30 eller 35 alt efter, hvor meget sol jeg har fået i løbet af sommeren. Er desuden glad for to farver, da den under øjet gerne på være lysere end den jeg dækker en bums med 😉 Holder længe, er nem at påføre og samler sig ikke i min træthedspose under øjet.

6. Mascara fra Lancome. Jeg er ret heldig, at jeg er født med lange vipper. Derfor stiller jeg ikke de store krav til min mascara andet end at de ikke må drysse i løbet af dagen og de skal ikke klumpe. Denne er virkelig nem at bruge og gør mine vipper virkelig lange og afskiller dem rigtig fint.

7. Lorea?l Silver Shampoo er ret kras og jeg bruger den kun et par gange om ugen. Normalt bruger jeg shampoo, balsam og sæbe uden parfume. Men den her virker helt vildt godt og tager den gule farve ud af mit blonde hår og giver mig en koldere farve.

8. Body balm fra Rudolph Care er jeg først begyndt at bruge siden jul. Men den er virkelig god til tørre ben! Mine ben støver, hvis ikke jeg gør noget og denne er meget drøj i brug og om aftenen kan jeg stadig mærke effekten.

9. Læbestift fra Bobbi Brown i Imperial Red har rigtig mange spurgt til! Den er meget rød, hvis du giver den en ordentlig omgang og pink, hvis du kun tager lidt på. Jeg er først lige begyndt at bruge læbestift og har ikke meget erfaring, men den smitter ikke voldsomt af og holder i timer.

10. Clinique scrub med fine små korn, som ikke er for hård med huden. Bruger den et par gange om igen i badet og udtørrer ikke min hud efter.

Og så til sidst et lille selfie, hvor I kan se makeuppen in action 🙂


8 svar til “Mine 10 hverdagsfavoritter”

  1. Tak Camilla – jeg er også vild med den! Det er faktisk min første læbestift som jeg købte under januarudsalg i Magasin. Den kostede 65 kroner og selv ekspedienten troede det var en fejl!

  2. Tak Camilla – jeg er også vild med den! Det er faktisk min første læbestift som jeg købte under januarudsalg i Magasin. Den kostede 65 kroner og selv ekspedienten troede det var en fejl!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.