Vores bryllup 30/09-2017

Vores bryllup 30/09-2017

Wow. Så kom dagen endelig, som jeg ikke synes var særlig sjov at planlægge, men endte med at være den smukkeste og bedste dag lige efter vores hjerter.

Jeg har fået en masse spørgsmål om dagen, så her får I en masse (smukke) billeder fra Sergio fra Storybook Studio, som jeg første gang faldt over på bloggen Emiliblog og jeg elskede stilen på hendes bryllupsbilleder. Det meget fine, lyse og smukke kombineret med lidt rå og afslappede omgivelser. Jeg ville for alt i verden undgå en akavet “vi gemmer os lige bag et træ mens vi kigger på hinanden”-situation. Flere gæster har senere sagt til mig, at de slet ikke opdagede, at Sergio havde taget billeder af dem. Han er gør sig ikke bemærket og det skaber helt klart de bedste billeder. Så jeg havde et møde med Sergio i februar og en af de eneste ledige lørdage, han havde tilbage var lørdag den 30. september. Bum, så var vores bryllupsdag sat. Inden jeg fortsætter får I lige nogle fra de forskellige kapitler på dagen:

Hold nu op, jeg synes de er så flotte. Og jeg synes godt, at jeg kan italesætte elefanten i rummet. Ja, de rigtig gode fotografer koster også mere. Det er mange penge, men uanset om I vælger Sergio eller en helt 4. fotograf, så gør jer selv den tjeneste ikke at få en fætter eller anden hobbyfotograf til at tage billeder på din bryllupsdag. Tænk, hvis de ikke bliver så gode. I kan aldrig tage dem om. Det er en gang i livet og jeg sætter stor pris på, at billederne (næsten 500 af dem OG en video, der snart kommer) er så smukke, som jeg husker dagen være det.

Godt så. Med det på plads kan vi fortsætte til kjolen. Den er fra Karim Design og jeg er så glad for den. Jeg har selv valgt, hvordan den skal se ud og Hesam (som har overtaget biksen fra sin far) har syet den derefter. Indrømmet, så har der været en del fittings, fordi den ikke helt var, som jeg ville. Men det gør mig nu ikke noget, når den endte ud præcis, som jeg havde håbet. Jeg synes virkelig, at I skal give Karim Design et besøg, hvis I leder efter en kjole og ikke nødvendigvis har lyst til at betale 20.000+ kr. Husk, at kjolerne, som I prøver i butikken kun er inspiration og byg selv på kjolen, hvis du har noget specifikt i tankerne.

Min smukke krans og buket, som I kan se både oven- og nedenfor er fra Fiol Blomster. Jeg valgte, at de skulle lave buketten, fordi jeg havde set en del af deres buketter på instagram. De har et samarbejde med A Table Story (som jeg dog ikke brugte til brylluppet), men havde derigennem set en masse af deres flotte blomster. Jeg samlede et par inspirationsbilleder til dem, og da Mads’ best man kom forbi med buketten og kransen på dagen var det PRÆCIS, hvad jeg havde håber og mere til. De er ikke særlig dyre sammenlignet med andre, så jeg sender kun mine varmeste anbefalinger, hvis I har brug for en buket en dag. Der er et filter på billederne – blomsterne var mere ‘pang’ i virkeligheden 🙂

Mads’ smoking er faktisk mørkeblå, men filteret gør den sort. Den er skræddersyet hos Troelstrup , hvor han kunne vælge alt selv – så derfor har han valgt små fisk i foret! <3

Reception og efterfølgende middag og fest holdt vi i SOHO, som er et kontorhotel i Kødbyen. Receptionen holdt vi på tagterassen, fordi solen til alles overraskelse skinnede på dagen. Indrømmet, det var ret koldt efter to timer. Men hey – så var alle SÅ klar til middag bagefter. Det er et perfekt sted til et afslappet bryllup og en pissegod fest. Helt ærligt, så har processen op til brylluppet været lidt rodet på grund af en opsigelse og lidt uklar og langsom kommunikation. Men på selve dagen fungerede det hele heldigvis (undtagen spiseskeerne, som vi fik tildelt til at spise kage), og det er trods alt det vigtigste.

Jeg fik bryllupsplanlægger Brink Bryllup til at hjælpe mig 4 timer på selve dagen med at pynte både til receptionen og middagen. Og det lettede virkelig mit hjerte. Jeg stressede i flere uger op til selve dagen over, hvordan jeg skulle få pyntet op og hvem jeg skulle spørge. Jeg endte med at betale mig fra det, og jeg synes det er pengene værd. Overvej det, hvis I har brug for nogle timers hjælp, hvis I selv skal arrangere jeres bryllup. En bryllupsarrangør behøver ikke være med hele dagen. Jeg havde et møde med Sofie Brink, og sammen blev vi enige om omfanget. Hun gav mig idéer til pynt, og hvordan vi kunne gøre det fint. En af Sofies medarbejdere, Annika, hjalp på dagen. Jeg mødte faktisk aldrig Annika, men hun svarede med det samme på alle SMS’er og vi snakkede sammen nogle dage inden om de forskellige lokaler og muligheder. Jeg gav hende frie tøjler til at pynte, som hun ville – og det blev så godt. Især lyskæderne (som kan købes billigt i IKEA) fungerede virkelig godt i lokalet og kagebordet til receptionen blev præcis, som jeg ville have det (jeg havde sendt Annika et billede som inspiration).

Synes I også kagerne til receptionen er smukke? I know. Jeg elsker dem! Vi er ikke rigtig til den klassiske flerlags-kage med en masse marcipan. Så jeg skrev til Sofie Andresen på instagram. Sofie er simpelthen en kagekunstner på hobbyplan, men hun er så vanvittig dygtig – og forstod præcis hvad vi gerne ville have af små og store kager til vores kagebord. Tag selv et kig på hendes instagram sofie_andresen <3

Kan I desuden skimte et jazz-band i baggrunden? Dem faldt vi over en forårsdag på Vesterbro, og spurgte om de ikke ville spille til vores bryllup. De kalder sig Lasse Funch Trio, og Lasse Funch er noget af det sødeste. Og vigtigste af alt – de gjorde det pissegodt. Kan klart anbefale lidt jazz til den gode stemning, så hvis I mangler en (ikke særlig dyr) jazz-trio, så har jeg Lasses nummer.

Ballonerne på bordet er fra Euroballon . De sendte et gut ud på dagen med 100 balloner i hvid og guld, som han pustede op med helium og bandt snor i. Det er selvfølgelig en ekstra udgift at få en ‘ballonmand’ ud, men det kan næsten ikke betale sig at puste balloner op selv (og selv købe balloner). Helium er faktisk ret dyrt, og det ville tage en evighed at puste op for mig.

Jeg vil slutte dette indlæg med mit bedste partytip – lej en selfiebooth. Vi har lejet vores hos Superselfie og det var helt genialt. Den virker måske lidt dyrere end andre, men maskinen printer alle billeder med det samme, så gæsterne eller vi kan få dem med hjem. Du kan desuden sende billedet til din mail efter det er taget og jeg fik sendt ALLE billeder (også dem, folk syntes var grimme, men som er så gode dagen efter) digitalt. Der er desuden opsat sådan én “paraply-blitz”. Haha – jeg ved ikke, hvad man kalder det, men som I kan se nedenfor blev det super god kvalitet. Og i dag sidder vi med over 100 printede billeder af fulde folk, som vi holder rigtig meget af.

Nu kan dette indlæg ikke trække flere billeder. Selvom jeg har så mange smukke, som jeg har lyst til at dele med hele verden. Men for nu jeg kigge på dem i ny og næ og varme mig over alle de dejlige mennesker, som fyrede den af og gav os den kærlighedsfest, som vi håbede på.


17 svar til “Vores bryllup 30/09-2017”

 1. Hvor er det bare fint. Det er meget som jeg rigtig godt kunne tænke mig mit bryllup. Min kæreste og jeg skal giftes næste år.
  Jeg ved at det måske er et lidt følsomt emne, når man sådan spørg om priser. Men hvor meget måtte du betale hos Brink Bryllup for de 4 timer?
  Og så tænkte jeg, hvordan gjorde I med Gustav? Vores datter vil være halvandet år når vi skal holde bryllup, og vi er sådan i tvivl om hun skal være en del af hele festen indtil det sidste.
  Specielt fordi at dem som hun kender rigtig godt og som ville kunne passe hende jo er inviteret til festen også

 2. Hvor er det bare fint. Det er meget som jeg rigtig godt kunne tænke mig mit bryllup. Min kæreste og jeg skal giftes næste år.
  Jeg ved at det måske er et lidt følsomt emne, når man sådan spørg om priser. Men hvor meget måtte du betale hos Brink Bryllup for de 4 timer?
  Og så tænkte jeg, hvordan gjorde I med Gustav? Vores datter vil være halvandet år når vi skal holde bryllup, og vi er sådan i tvivl om hun skal være en del af hele festen indtil det sidste.
  Specielt fordi at dem som hun kender rigtig godt og som ville kunne passe hende jo er inviteret til festen også

 3. Hej Karina. Undskyld jeg først svarer nu! Jeg fik sat hår og lagt makeup af en der hedder Mathilde, som jeg har lavet et samarbejde med tidligere, så jeg fik en god pris. Hun er dog gravid, så vil være på barsel fra næste år af

 4. Hej Karina. Undskyld jeg først svarer nu! Jeg fik sat hår og lagt makeup af en der hedder Mathilde, som jeg har lavet et samarbejde med tidligere, så jeg fik en god pris. Hun er dog gravid, så vil være på barsel fra næste år af

 5. Brink Byllup tager 850 kr i timen, men jeg synes du skal sætte dig ned med hende og vurdere omfang, hvis du har brug for hendes hjælp. Det koster i hvert ikke noget

 6. Brink Byllup tager 850 kr i timen, men jeg synes du skal sætte dig ned med hende og vurdere omfang, hvis du har brug for hendes hjælp. Det koster i hvert ikke noget

 7. Hej Sofie, jeg skal giftes til foråret og synes idéen med jazzband er super fin. Kan du oplyse nummeret på Lasse Funch Trio? Mvh Ida

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.