Se denne video før din nabo!


Det er dagen derpå. I går sagde vi ja til hinanden i kirken på Vesterbro Torv og havde vores livs bedste fest. Det skal jeg nok skrive mere om en af dagene. Dette indlæg er et skud ud til Mads’ Best Man, Mathias. Hans bedste ven i livet. De elsker hinanden så meget, at Mathias sådan ville ønske, at Mads blev hans kone. Så det har han lavet en sang om, som han satte på under sin tale.

Den er hjernedød! Folk gik amok og efter brudevalsen var det den første sang, der blev sat på og alle var på dansegulvet. Vi er simpelthen så rørt over, at han har brugt tid på den her musikvideo og sang, som vi elsker. Den er ved at gå viralt, så se den før din nabo!! ?


2 svar til “Se denne video før din nabo!”

  1. Ej ej ej hvor er det fedt!! Man skal ikke filosofere for meget over det her koncept med at følge folk på de sociale medier. De fine linjer til stalkertendenser bliver let utydelige… men sådan en nat her, hvor sønnen vågner flere gange grundet forkølelse og vi andre er tilsvarende lakket til, så søvnen alligevel er fløjet afsted i vinden, så er jeg vild med at være en flue på væggen i dine opslag, fra jeres oplevelser. Hvor må det have været optur at få sådan en sang serveret til sit bryllup! It made my Night at få lov at kigge med på et glimt af den stemning jeres bryllup må have haft, med sådan nogle venner. Tak for deling. Både af denne video samt de fede opslag og storrys, der er blevet et lille fix at følge med i når der er tid til at stene telefon. Såfremt de tidligere nævnte “fine linjer” er blevet overtrådt lidt, med den her chorkerende lange kommentar, fra en der ALDRIG selv er synlig på de sociale medier, så skyder jeg skylden på den manglende søvn og den dominerende forkølelse

  2. Ej ej ej hvor er det fedt!! Man skal ikke filosofere for meget over det her koncept med at følge folk på de sociale medier. De fine linjer til stalkertendenser bliver let utydelige… men sådan en nat her, hvor sønnen vågner flere gange grundet forkølelse og vi andre er tilsvarende lakket til, så søvnen alligevel er fløjet afsted i vinden, så er jeg vild med at være en flue på væggen i dine opslag, fra jeres oplevelser. Hvor må det have været optur at få sådan en sang serveret til sit bryllup! It made my Night at få lov at kigge med på et glimt af den stemning jeres bryllup må have haft, med sådan nogle venner. Tak for deling. Både af denne video samt de fede opslag og storrys, der er blevet et lille fix at følge med i når der er tid til at stene telefon. Såfremt de tidligere nævnte “fine linjer” er blevet overtrådt lidt, med den her chorkerende lange kommentar, fra en der ALDRIG selv er synlig på de sociale medier, så skyder jeg skylden på den manglende søvn og den dominerende forkølelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.