Derfor får I ikke meget bryllup fra mig


Om halvanden måned skal jeg giftes med Mads – og vi glæder os <3

Selvom flere af jer efterspørger lidt bryllupsspam, så er det ikke noget, som jeg deler meget af på de sociale medier, hvilket jo egentlig ikke ligner mig 😉 Jeg kommer helt sikkert til at spamme jer EFTER brylluppet, men ærlig talt, så fylder bryllupsplanlægningen ikke særlig meget – og det er helt med vilje.

For to år siden havde vi faktisk planlagt vores ‘første’ bryllup. Det skulle holdes på Rungstedgaard med vielse i Rungsted Kirke og reception på Rungsted Havn. Jeg er vokset op i byen og Mads er fra Vedbæk, så det var nærliggende. Og så blev jeg gravid. Invitationerne var printet. Men vi havde begge meget om ørerne på det tidspunkt, og jeg var træt og havde kvalme og vidste ikke, hvor længe det ville vare ved! Jeg ville have været 5 måneder henne, hvis vi valgte at holde brylluppet, men vi udskød det, så jeg kunne ‘være mig selv’ og drikke et glas vin eller 6.

Jeg lærte noget af den planlægning. Jeg synes ikke, det var særlig sjovt at planlægge. Jeg stressede over, hvordan invitationen skulle se ud, at den ikke måtte komme for sent ud og alle de dér små ting, som mange synes er en skøn del af et bryllup. Mads går heller ikke særlig meget om i planlægningen, og jeg blev faktisk lidt irriteret over, at det var mig, der stod mod det hele. Og i en tid, der gerne skulle handle om kærlighed og gode ting i livet, syntes jeg mere planlægningen overskyggede alt det dejlige ved vores bryllup. 

I denne omgang håndterer jeg derfor planlægningen helt anderledes. Jeg har taget mig en dyb indånding og gider ikke gå op i de helt små detaljer. Jeg følger Mads’ eksempel! Jeg ved endnu ikke, hvordan eller med hvad bordet skal dækkes. Jeg ved ikke hvilken DJ vi får til at spille eller hvilken vin, der hører til maden. Så kan det godt være, at gæsterne ikke får en gave, når de går hjem eller jeg får lavet stjernekastere med monogram på. Til gengæld stresser jeg ikke, og tænker og håber, at det nok skal gå fint alligevel. Altså, det er jo ikke fordi, at det hele skal sejle på selve dagen. Tro mig, hvis vi havde haft råd til en bryllupsarrangør havde vi gjort det.

Der er sket rigtig meget de sidste to år. Derfor havde vi (måske især mig) også lyst til et helt andet slags bryllup. Et uformelt, farverigt, sjovt og ungt bryllup midt i Kødbyen på Vesterbro, hvor vi har boet de sidste 5 år. Det gør det meget nemmere for de fleste, der jo alligevel bor i nærheden. Vi holder det på SOHO, som virker super cool. Vi har ikke haft meget korrespondance med dem, og jeg må indrømme, at jeg her halvanden måned inden gerne snart vil se, hvordan deres stel ser ud, hvordan vinen smager og generelt en køreplan for brylluppet. Vi skal have et møde med dem i næste uge, hvor jeg må få spurgt om det hele.

Så når folk spørger, “om jeg har styr på brylluppet”, så ved jeg ikke rigtig, hvad jeg skal svare. Jeg føler ikke, at der er meget at holde styr på. Og det skal nok bide mig i røven 2 uger før! Men lige nu nyder jeg, at jeg ikke har sat for mange DIY projekter i gang, for det er og bliver ikke noget, som jeg synes er uendelig skægt.Apropos noget, som jeg ikke synes er skægt, så skal vi snart have lavet den bordplan…….

Jeg er dog sikker på, at vores bryllup bliver en smuk dag. Selvom receptionen er udenfor og slut-september sikkert er lige så skidt som juni, juli og august! Men fred være med det – så finder vi en løsning til den tid.

God karma og rolige byllupsvibes herfra.


4 svar til “Derfor får I ikke meget bryllup fra mig”

  1. TAK for dette indlæg!! Min kæreste friede til mig denne sommer. Vi skal giftes næste år, sommer måske. Vi har INTET planlagt endnu, men jeg har et virvar af planer og tanker i hovedet. Jeg er allerede helt forpustet på den der FOMO-stressede måde. Sådan skal det jo slet ikke være. Jeg følger med i det ene blogger-bryllup efter det andet (intet ondt om dem overhovedet), men kan ikke undgå følelsen af at skulle leve op til dem. Lyder helt skørt. Jeg gemmer ting og detaljer på instagram og pinterest. Men tror det ender med at blive mere forvirrende end en hjælp. Min kæreste vil bare gerne giftes.. ikke alt det der hejs udenom med pynt og det rigtige service. Han har jo ret, ligesom din mand. Vil forsøge at adoptere din indstilling

  2. TAK for dette indlæg!! Min kæreste friede til mig denne sommer. Vi skal giftes næste år, sommer måske. Vi har INTET planlagt endnu, men jeg har et virvar af planer og tanker i hovedet. Jeg er allerede helt forpustet på den der FOMO-stressede måde. Sådan skal det jo slet ikke være. Jeg følger med i det ene blogger-bryllup efter det andet (intet ondt om dem overhovedet), men kan ikke undgå følelsen af at skulle leve op til dem. Lyder helt skørt. Jeg gemmer ting og detaljer på instagram og pinterest. Men tror det ender med at blive mere forvirrende end en hjælp. Min kæreste vil bare gerne giftes.. ikke alt det der hejs udenom med pynt og det rigtige service. Han har jo ret, ligesom din mand. Vil forsøge at adoptere din indstilling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.