Det skal du huske til vuggestuestart


Det er jo ikke fordi, vi er garvede i vuggestueverdenen. Men til jer, der gerne vil forberede jer til vuggestuestart, så får I her en liste over, hvad vi har skulle købe til Gustav. Ofte er det noget, som vuggestuen fortæller dig, de første dage, men vil du gerne være på forkant, så læs med 🙂

1. Et styk skiftetøj til årstiden. Gustav kommer stadig hjem i tøj, der ikke er hans, fordi vi fx ikke har lagt shorts til ham, fordi det har været så koldt de sidste måneder. Pludselig bliver det 27 grader, og drengen har kun lange bukser. Så læg gerne to sæt – ét til varme og ét til kolde dage.

2. Sutter med navn. Vi har bestilt vores på nettet. I kan også bare skrive på de sutter, I allerede har. Vi har kun bestilt tre styk…. Bestil mindst 6, fordi de har det med at forsvinde på mærkværdig vis. Helt seriøst. Hvor er vores 21 sutter blevet af.

3. Sokker med dutter under. Inden han startede i vugger brugte vi bare normale sokker, men de har de med at glide. Og da han ikke går, så behøver han ikke sko. Så køb en masse sokker med dutter under – de forsvinder lige så let som sutterne.

4. Et sæt regntøj.

5. En solhat uden bindesnore

6. Et par hjemmesko. Hvis din baby ikke går endnu, så med blød sål. Gustav har sine på, når de er ude på terrassen og det er lige koldt nok kun med sokker.

7. En god bamse <3

8. En pakke bleer (med mindre dit barn går i en af de sagnomspundne institutioner, hvor bleerne er gratis) og evt. en lækker creme til popo’en, hvis I bruger en bestemt en.

Husk at skrive navn i alt. Det har vi endnu ikke gjort, og så er det jo lidt vores egen skyld, at han ikke har sin egen, men en andens cardigan på, når vi henter ham! Desuden er suttesnore et no-go i vores vuggestue, så dem skal I måske ikke bruge.

Så er der ikke andet tilbage end at sige klar, parat og god vuggestuestart!


32 svar til “Det skal du huske til vuggestuestart”

 1. Tak for tips! Her er der vuggestue opstart i dag, så dejligt med en liste. Hvad gør i når han er i sandkassen og lignende? Vi har desuden plastret alt han tøj ind i Navnelapper, så slipper vi for at skrive i alt tøjet hvis nu noget skal sælges/gå i arv/genbrug ☺️

 2. Tak for tips! Her er der vuggestue opstart i dag, så dejligt med en liste. Hvad gør i når han er i sandkassen og lignende? Vi har desuden plastret alt han tøj ind i Navnelapper, så slipper vi for at skrive i alt tøjet hvis nu noget skal sælges/gå i arv/genbrug ☺️

 3. Hvilke sutter har I bestilt? Kan se at Gustav også bruger Mam, men dem kan jeg ik finde nogen steder hvor man kan få navn på.

 4. Hvilke sutter har I bestilt? Kan se at Gustav også bruger Mam, men dem kan jeg ik finde nogen steder hvor man kan få navn på.

 5. Hvordan får de dem til at sove? Min søn sover kun på mig hvorefter jeg ligger ham i hans seng. Har der været udfordringer på det område? Vi er en fase hvor han heller ikke vil sove i barnevogn, Håber ikke vuggestuen vil lade ham græde indtil han lære der

 6. Hvordan får de dem til at sove? Min søn sover kun på mig hvorefter jeg ligger ham i hans seng. Har der været udfordringer på det område? Vi er en fase hvor han heller ikke vil sove i barnevogn, Håber ikke vuggestuen vil lade ham græde indtil han lære der

 7. Jeg har købt MAM sutter med navn igennem på en hjemmeside, der hedder NavneParadis. Man kan også købe dem på MAM’s egen hjemmeside

 8. Jeg har købt MAM sutter med navn igennem på en hjemmeside, der hedder NavneParadis. Man kan også købe dem på MAM’s egen hjemmeside

 9. Hej! Jeg vil bare sige, at som førstegangsmor til en søn på 8 måneder, er jeg kæmpe fan af din Instagram og din blog – vi er lige i hælende på jer og kan relatere til rigtig mange ting! – Så TAK!

 10. Hej! Jeg vil bare sige, at som førstegangsmor til en søn på 8 måneder, er jeg kæmpe fan af din Instagram og din blog – vi er lige i hælende på jer og kan relatere til rigtig mange ting! – Så TAK!

 11. Herhjemme hedder I (altså Gustav og dig) ‘dem der jeg altid relatere til’, når jeg skal fortælle om Gustavs nyeste dille

 12. Herhjemme hedder I (altså Gustav og dig) ‘dem der jeg altid relatere til’, når jeg skal fortælle om Gustavs nyeste dille

 13. Hvor dejligt at høre, at jeg ikke sidder alene med alle de tanker og selvom børn er meget forskellige, så trøster det også lidt, at de trods alt er ret ens når de ikke gider sove, spise og alt derimellem

 14. Hvor dejligt at høre, at jeg ikke sidder alene med alle de tanker og selvom børn er meget forskellige, så trøster det også lidt, at de trods alt er ret ens når de ikke gider sove, spise og alt derimellem

 15. Det gør de ikke. De vugger ham stadig i barnevogn, me. Jeg henter han ofte uden at han har sovet. Men de lader ham ikke græde, så tager de ham ind ☺️

 16. Det gør de ikke. De vugger ham stadig i barnevogn, me. Jeg henter han ofte uden at han har sovet. Men de lader ham ikke græde, så tager de ham ind ☺️

 17. Jeg har faktisk købt dem på navnesutten.dk tror jeg den hedder. Der kan man få sutter med samme form som MAMs. De er en symmetrisk form. Dem vil Gustav gerne tage og så er de billigere end MAM med navn

 18. Jeg har faktisk købt dem på navnesutten.dk tror jeg den hedder. Der kan man få sutter med samme form som MAMs. De er en symmetrisk form. Dem vil Gustav gerne tage og så er de billigere end MAM med navn

 19. Juhuu stærkt Niffe! Vi glæder os til at hilse på Carlos ❤️ Hvis du tilfældig har tid og overskud, så må du gerne købe en pakke sutter med til mig

 20. Juhuu stærkt Niffe! Vi glæder os til at hilse på Carlos ❤️ Hvis du tilfældig har tid og overskud, så må du gerne købe en pakke sutter med til mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.