Lange bryster og bumser

Lange bryster og bumser

Min krop tager pis på mig. Eller også er den bare vendt tilbage til normalen. Det er svært at vurdere efter 1,5 år med hormoner, der på alle tænkelige måder, har påvirket min krop.

Jeg havde helt glemt, hvad amning gjorde for min krop. Jeg har haft et helt vanvittigt kalorieindtag – og har alligevel tabt mig end fra før jeg blev gravid. Min hud har været så fin, så fin. Min bryster en lækker dobbelt D, og de sad hvor de skulle takket være Gustavs madpakker.

Nu har ammestoppet og virkeligheden ramt mig og en ny blanding hormoner har indtaget min krop. Jeg har nemlig fået min menstruation igen for første gang siden december 2015. Min pande ligner en forvirret teenagers. Og mine bryster… de er sådan lidt. Tomme. De er virkelig ikke større end halvanden pakke gajoler, men er sgu alligevel lidt – lange. Som Mads kunne finde på at sige for at muntre mig op, “så er de i det mindste lige lange”…. Jeg ville i hvert fald bestå (eller dumpe) blyant-testen.

Og lad os da slet ikke tale om min mave, som umiddelbart er ‘tynd’. Men bare stadig buler ud. Ikke sådan “jeg har spist for meget” eller “der sidder vist en flødekaramel for meget”. Altså, den er bare anderledes efter jeg har født – som om kroppen aldrig helt glemmer, at den havde besøg i 9 måneder.

Der er så mange, der skriver “at kroppen er fantastisk”, fordi man på 2 uger kan være tilbage til samme vægt, som før graviditeten. Men jeg synes altså aldrig helt, jeg er vendt tilbage og jeg sidder tilbage efter 10 måneder, og kan mærke, at en graviditet, en fødsel og 9 måneder uden sammenhængende søvn har gjort indtryk på min krop.

Det her er ikke brok. For jeg har slet ikke trænet og givet min krop en chance for at komme tilbage i topform. Men min dag for tiden således ud:

Kl 6.30-7: Stå op med Gustav, morgenmad, bad og en milliard andre ting inden…

kl. 8-8.30: Aflevere Gustav (hvis det er min tur) og videre på arbejde

Kl. 9-16/17: Fart over feltet på arbejde (okay, lige nu er der ferie og ro på).

Kl 16-ish: Hente Gus, hvis det er min dag..

kl: 16-19: Lege, made, bade og putte.

Kl 20: Ro……. Og det er hér jeg kunne vælge at tage af sted og få trænet. Men jeg har jo også fået 4 timers sammenhængende søvn, så det er jo lige det, der ligger top of mind…. eller… Måske bare et afsnit Game of Thrones.

Kl. 22: ZzzZZzzzzz…

Og så er det forfra.

Livet med baby er meget givende og vi elsker ham. Men jeg kan lige så godt være ærlig. Det. er. så. hårdt. Så meget tid vi havde for 10 måneder siden, til at lave, hvad vi havde lyst til. Og vi vidste slet ikke, hvor stor pris, vi skulle sætte på det! Man burde få en prøvebaby i nogle måneder, så man kunne sætte pris på alle de kaffedates, man kunne have efter arbejde og alle de træningstimer, der var plads til.

Det korte af det lange, så døjer jeg lige nu med kedelige bryster, bumser og balder af blæver. Det går mig egentlig ikke på, som det gjorde før jeg fik Gustav. Jeg gik meget op i min krop før jeg blev gravid. Til tider på grænsen til det usunde. Nu kigger jeg på mig selv og tænker, at den krop altså har brygget og født et barn. Så bliver den ikke bedre. Men jeg er træt af at være træt. Og jeg glæder mig til, at vi har fået en rutine op at køre, der tillader lidt træning. Og så må mine hormoner godt lige tage en chill-pill og lade mig være bare i en fucking uge.

Det var dagens tankemylder og god søndag <3


10 svar til “Lange bryster og bumser”

  1. Lyder PRÆCIS som mit liv. Dejlig ærligt indlæg!!!! Fortæl om det yoga i var til??? Kunne man virkelig have en baby med som kravler rundt? (og hiver andre i håret?). Hvordan var det mm? Ps. KROPPE er sej den har LAVET et andet mennekse OG du er PISSE lækker og tynd!

  2. Lyder PRÆCIS som mit liv. Dejlig ærligt indlæg!!!! Fortæl om det yoga i var til??? Kunne man virkelig have en baby med som kravler rundt? (og hiver andre i håret?). Hvordan var det mm? Ps. KROPPE er sej den har LAVET et andet mennekse OG du er PISSE lækker og tynd!

  3. Jeg har en søn på 1 år, og det der lyder seriøst som mig. Magter ikke de skide hormoner. Føler mig som en omvandrende pms-bombe. Du er i hvert fald ikke alene, hvis det skulle være nogen som helst trøst

  4. Jeg har en søn på 1 år, og det der lyder seriøst som mig. Magter ikke de skide hormoner. Føler mig som en omvandrende pms-bombe. Du er i hvert fald ikke alene, hvis det skulle være nogen som helst trøst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.