Gustavs navngivningsfest

Gustavs navngivningsfest

I søndags, den 22. januar, holdt vi Gustavs navngivningsfest. Både Mads og jeg blev først døbt, da vi skulle konfirmeres, så vi har valgt ikke at døbe Gustav. Det må være et valg, som han selv kan få lov at tage senere i livet.

Vi inviterede gode venner og familie og til brunch, hvor alle kunne få lov til at dikke-dikke og catche-up. Virkelig afslappet og præcis, som vi havde håbet, at det ville blive. Vi satser på at holde vores bryllup senere på året – og sådan et arrangement koster jo også penge! Derfor forsøgte vi at holde budgettet lidt nede.

Der er mange, der har spurgt, hvor vi holdt det, hvem der har lavet cupcakes og hvor ballonerne er fra – så nu får I billeder taget af Nadia Fryd og referencer. Vi har betalt for hele gildet, så det er ikke reklame 🙂

Stedet hedder the lab kitchen og har lokale på etagen under Mads’ arbejde på Østerbro. SUPER fede lokaler, der er lidt gemt, da der ikke er så mange, der kommer forbi. Men de har brunch og frokost i hverdagene for alle – og ikke kun for kontorerne i nærheden.

 

Ballonerne er fra Euroballon og er især cool, hvis du bor i Københavnsområdet. Man bestiller dem inklusiv helium, så man ikke selv skal fylde dem = endnu mindre arbejde til mig! Og så afhenter man dem i deres forretning på Østerbro. De koster 100 kr. pr. ballon, hvis man køber over tre stk.

 

 

Hverken Mads eller jeg er så vild med de traditionelle dåbskager. De kan godt blive lidt – ja, corny. Så cupcakes med Gustavs navn var lige i øjet. Vi fik en ven af familien til at lave dem, som laver kager på hobbyplan.

 

 

Man er selv lidt rundt på gulvet sådan en dag, hvor man skal tage vare på Gustav, på sig selv og nyde sine gæsters selskab. Så jeg er virkelig glad for, at Nadia tog billeder. Nu er der kun tilbage at vise min fine lille familie frem 😉


18 svar til “Gustavs navngivningsfest”

  1. Tak for svar, håber den kan redde min tøjkrise. Min søn skal døbes på søndag, så det er vel på tide at finde noget tøj til mig selv også

  2. Tak for svar, håber den kan redde min tøjkrise. Min søn skal døbes på søndag, så det er vel på tide at finde noget tøj til mig selv også

  3. Hej Sofie, Du skriver ikke noget om hvilket mad i fik? Var det The Lab Kitchen der lavede mad eller benyttede i bare deres lokaler og selv ordnede mad? Hvad var prisen for at leje deres lokaler? Vh. Mai

  4. Hej Sofie, Du skriver ikke noget om hvilket mad i fik? Var det The Lab Kitchen der lavede mad eller benyttede i bare deres lokaler og selv ordnede mad? Hvad var prisen for at leje deres lokaler? Vh. Mai

  5. Hej Mai. Mads arbejder på etagen over, så vi fik det til ‘vennepris’. Derfor skulle vi ikke betale lokaleleje, men pr. kuvert. Kuvertprisen afhænger af, hvad man vil have i brunchen. Vi fik æg med bacon, forskelligt wienerbrød, diverse pølser og ost, skyr med hjemmelavet crunch, hjemmebagt med diverse hjemmelavede marmelader og nutella. Du kan se et lille udsnit på et af billederne. Vi betalte 180 kr pr kuvert, men igen – vi kender Nanna, der har stedet, så ved ikke hvad det normalt koster. Skriv endelig til hello@thelabkitchen.dk, hvis du har nogle spørgsmål til stedet

  6. Hej Mai. Mads arbejder på etagen over, så vi fik det til ‘vennepris’. Derfor skulle vi ikke betale lokaleleje, men pr. kuvert. Kuvertprisen afhænger af, hvad man vil have i brunchen. Vi fik æg med bacon, forskelligt wienerbrød, diverse pølser og ost, skyr med hjemmelavet crunch, hjemmebagt med diverse hjemmelavede marmelader og nutella. Du kan se et lille udsnit på et af billederne. Vi betalte 180 kr pr kuvert, men igen – vi kender Nanna, der har stedet, så ved ikke hvad det normalt koster. Skriv endelig til hello@thelabkitchen.dk, hvis du har nogle spørgsmål til stedet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.