Bonava holder åbent hus - kom og bo lige ved siden af mig!

Drømmer du om et nybygget hus?

I weekenden var vi til åbent hus hos Bonava i Vedbæk, hvor de er i fuld gang med at bygge helt nye rækkehuse.

Mads er vokset op i Vedbæk kun 5 minutter fra området. Og da vi kørte op ad vejen sagde han, at han vitterligt aldrig havde været der før. Husene ligger nemlig lidt væk fra de kendte veje og lige op ad træer og en mark med heste. Vedbæk station ligger 5 minutter væk og Strandvejen og Øresund ligger 10 minutter væk. Jeg synes virkelig, at det er et fint område – og hold nu k*** det må være lækkert at kunne flytte ind i et splinternyt hus og så i det område. Der er ikke mange grunde til salg heroppe, som man har råd til – tro mig, vi har selv været der. Alternativet er, at man køber et gammelt hus og river det ned kun for at få grunden, og så er prisen allerede deroppe af.

Der var mange, der skrev til mig og spurgte om vi skulle flytte igen. Og det skal vi selvfølgelig ikke! Vi har jo netop købt et hus selv – og det er vi meget glade for. Vi havde ikke råd til et helt nyt hus – og havde ikke overskuddet til at sætte det hele i stand. Så vi har heldigvis fundet et hus, som et rimelig nyistandsat – men nyt er det i hvert fald ikke 🙂 Men min storebror er nu på udkig efter et hus her i Nordsjælland og så tænkte jeg, at området, størrelsen og prisen også var relevant for flere af jer, som følger med her på bloggen og på Instagram og som måske også snart skal flytte ud af byen? Vi kiggede selv på hus i over et halvt år – og nu er jeg faktisk lidt bidt af det. Jeg elsker at blive inspireret og se, hvordan folk kan bo og hvilke løsninger, der er mulige.

Hvis du ikke kender Bonava , så bygger de boliger på 120-160 kvadratmeter tæt på naturen. Det er jo stadig en byggeplads, fordi de fleste huse først bliver færdige i 2019. Men jeg kunne sagtens fornemme “nabolaget” – altså følelsen af, at husene var bygget i klynger for at skabe tryghed og et fællesskab. De huse vi så i Vedbæk var desuden Svanemærkede (det vidste jeg slet ikke, at de kunne være?!), så der var en mand fra Svanemærket ude og fortælle om, hvordan leverandører og materialer blive nøje valgt.

Huset, som vi blev vist rundt i, var i 3 etager og på ca. 150 kvadratmeter. Jeg bed mærke i, hvor lyst det var og at der var franske altaner på 2. sal og terrasser både nederst (ud til haverne på begge sider) og øverst – på begge sider af soveværelset! Det var virkelig lækkert og jeg er stor fan af, at man bruger plads opad (og udad) og får noget ekstra luft der, når nu grunden til et rækkehus ofte er relativt begrænset (pssst – og dermed billigere i drift, I tell ya).

Jeg var faktisk ret overrasket over, at husene lå i gåafstand fra vandet. I sommer var vi på Vedbæk strand flere gange, som er ret populær hos børnefamilier, fordi der er et græsområde, en legeplads og en god børnevenlig strand – og så selvfølgelig en café, der serverer god brunch, mens man har udkig til legepladsen. KÆMPE WIN.

Hvis du er på udkig efter noget lignende – et nybygget rækkehus i et hyggeligt kvarter, tæt på naturen, på skolen og i en størrelse på 120-160 kvadratmeter og til priser, der varierer mellem 4 og 6 millioner, så synes jeg, at du skal besøge Bonavas åbent hus. Bare rolig, hvis du ikke var med denne gang, så holder de andre arrangementer – også i andre byer, hvis Vedbæk ikke lige er dig. Du kan læse mere om deres næste arrangement og deres huse her.

Smid mig endelig en besked eller en kommentar, hvis du vil høre mere om min oplevelse eller har gjort dig nogle overvejelser om huskøb og områder generelt 🙂 Håber vi ses heroppe!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bonava holder åbent hus - kom og bo lige ved siden af mig!