Overvejelser om en hjemmefødsel

Rabatkode til plakater fra Desenio

Reklame for Desenio

Jeg har i maaange måneder haft en aftale med Desenio om, at I skulle have en rabatkode til deres plakater . Men det er først nu, at I får glæden af den, fordi jeg først selv ville flytte inden jeg ville gå i gang med samarbejdet. Så kunne jeg finde ud af, hvilke plakater, der passede lige præcis til os. Og det er altså ikke for sjov at vælge billeder til huset, når man er to, der skal blive enige. Altså – går jeres mænd også op i indretningen, farverne og tekstilerne i huset?! Det er nu egentlig meget rart, at Mads har en holdning, men vi brugte tre aftener på at blive enige om, hvilke plakater vi skulle have.

Og jeg er blevet rigtig glad for resultatet. Vi er gået med farvetemaet blåt til stuen, fordi vi har en ambition om at male væggen, hvor de skal sidde, gråblå. Tror det bliver så fedt med guldrammerne som kontrast (det var en af tingene, som Mads ikke var enig i 😉 Vi har også valgt to plakater i lyserød farvetema, som skal ind i soveværelset (yes, den vandt jeg også). Men små skridt, små skridt. Vi har ikke haft tid til at hænge selve billedvæggen op, men derfor skal I ikke snydes for nogle af de billeder, som vi har valgt.

Først får I lige rabatkoden ‘hellosofie’ på 25% rabat, som gælder til og med på torsdag d. 18. oktober. *Bemærk, at rabatkoden ikke gælder rammer samt handpicked/collaboration plakater.

Jeg kan virkelig anbefale deres forskellige inspirationsværktøjer. Det var sådan, at vi fandt frem til konstellationen af vores billedvæg . Vi valgte, hvordan vi gerne ville have billederne hængende og bagefter valgte vi de forskellige billeder ved at trykke på de tomme rammer. Der er SÅ mange muligheder og det var blandt andet derfor, at det tog os så lang tid at blive enige. Til sidst sorterede vi på blå billeder, så vi trods alt havde et koncept at gå efter.

Vi er ret enige om, at vi generelt godt kan lide de lidt abstrakte/grafiske udtryk. Og så astronauten – det var én af Mads’ wins, men jeg synes den passer godt ind i samlingen.

På øverste venstre billede ser I modellerne “Graphic Hexagons”, “Graphic Pastels” og “Aquarelle Shape”. Billedet ved siden af er “Astronaut in space” og “Cotton Plant Blue”.

Hop derind og tag et kig – jeg blev overrasket over, hvor mange forskellige plakater man kan få til ikke særlig mange penge.

Må I ha’ en solrig tirsdag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overvejelser om en hjemmefødsel