Er jeg blevet for træt af kommentarerne?

Da Gustav vandt Fisher-Prices hjerte

Indeholder reklame for Fisher-Price

Gustav er en rætti forkælet dreng. Men hva? faen, det skal vel også kaste lidt af sig, når man må leve med at få stukket et kamera i snotten hver evig eneste dag. Gustav er nemlig så heldig, at han har vundet et par hjerter hos Fisher-Price – og derfor har han nu fået nyt legetøj, som han skal ?teste?.

Det skønne ved børn er, at man skal se og høre sandheden fra dem (og fulde folk). Hvis det virker, så virker det. Hvis de keder sig, som Gustav gør med mig nogle gange, så går de. Eller skaber sig. Heldigvis var gaverne et hit, som I kan se i videoen nedenfor.

I denne omgang har Gus fået en Press ?n Go Monster og den gamle klassiker, telefonen. Jeg har som altid forfulgt mit barn med et kamera – og se hvor fin videoen er blevet!

Da Fisher-Price spurgte om Gustav ville prøve legetøjet tænkte jeg først, at han nok var lidt for gammel, så jeg kunne ikke love, at det var et hit. Men Gustav kan sagtens bruge legetøjet nu OG om flere måneder, hvor han sikkert vil bruge legetøjet anderledes. Især telefonen er stadig udfordrende for ham – faktisk er jeg ret imponeret over, at han overhovedet ved, at man skal tage røret op og sige hej. Han har aldrig set en ?gammeldags? telefon før (jeg føler mig helt vildt gammel, når jeg skriver det!). Han er stadig ikke helt tryg ved snurredisplayet, men han er også lidt en bulderbasse og bruger det meste af sin tid de her dage på at hoppe og løbe – og gerne med noget slæbende efter sig, som I kan se i videoen. Med andre ord, så elsker Gustav alt grovmotorisk, hvorimod han skal være i humør til den finmotoriske leg. Så det er fedt for os, at den er til begge dele alt efter hvilket hjørne, han er i.

Monster-bilen passer perfekt lige nu – netop fordi den stimulerer hans grovmotorik. Jeg tror, at den er ideel at købe til kravlende børn, så de kan vokse med den indtil Gustavs alder og lidt ældre. Den er så simpel, men nogle gange er det, det mest simple, som virker bedst. Tryk på hovedet og den kører fremad. I skal se Gustav kampsvede, når han først kommer i gang. Lige nu er biler (og billyde generelt) et kæmpe hit, så den passer godt ind i hans verden fyldt med traktorer og racerbiler. Og til bonusinfo, så siger den ikke noget, så man slipper for hjernevaskningen – win!

I kan læse mere om legetøjet og købe det her . Spørg endelig, hvis I har nogle spørgsmål!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg blevet for træt af kommentarerne?