To blog or not to blog

Test af kørepose

Køreposen er sponsoreret

Til Gustavs fødselsdag i september ville vi gerne ønske os en kørepose til klapvognen, fordi det efterhånden var begyndt at blive koldt. Og det er jo et kæmpe marked at finde rundt i! Jeg har også spurgt på instagram og jeg fik foreslået rigtig mange mærker.

Jeg endte med at tage den nemme løsning og vælge Cybex’ kørepose, der passer til vores vogn. Og den er også rigtig fin. Især i efteråret fungerede den godt, men jeg synes faktisk ikke helt den er varm nok i de her måneder. Så skal Gustav i hvert fald have flyverdragt på.

Så jeg tænkte det var en oplagt mulighed at prøve noget nyt, da Najell spurgte om jeg ville prøve deres kørepose. Jeg har også deres sleepcarrier, som var helt genial da Gustav var spæd og jeg nemlig skulle have ham ud af barnevognen uden at vække ham.

Den her kørepose passer også til sleepcarrieren, så når jeg engang får nummer to, så kan baby ligge i den OG være pakket ind i en sovepose. Jeg synes det er genialt og et godt koncept.

Så nu får I her en liste med fordele og ulemper ved køreposen fra Najell:

– Den er varm! Det er det vigtigste for mig. Den er måske 40% varmere i forhold til Cybex (vil jeg skyde på? ?). Og så er den blød og puffet. I forhold til Cybex, der skam også er blød inden i, men ikke har den samme puff-faktor.

– Mega fin farve. Jeg ærger mig helt over, at resten af vognen ikke er den farve. Men det vender jeg tilbage til på ulempe-listen.

– Passer til Cybex (og Bugaboo og alle de andre små kombivogne). Det er der mange af de andre mærker, der ikke gør.

– Kan bruges til sleep carrier. Så får man lidt mere for pengene, hvis man har sådan en.

– Jeg indrømmer gerne, at det ikke er noget jeg vælger kørepose ud fra, men den er 100% øko-tex og miljøvenligt produceret.

– Den er hvid indeni, så jeg kunne forestille mig, at den hurtigt kommer til at se lidt beskidt ud. Den er dog ikke hvid nede ved fødderne og kan trods alt vaskes.

– Man kan godt mærke, at Cybex’ kørepose er lavet fuldstændig til vores vogn. Najells sidder rigtig fint og er nem at sætte på, men der er en lille forskel i fittet ved hovedgærdet.

– Det her er ikke en ulempe, men den er smallere end Cybex’ fordi den er mere puffet. Jeg synes det er ret lækkert, men jeg ved ikke om andre ville foretrække lidt mere plads. Når det er sagt er der altså ikke vildt stor forskel.

– Den er ikke samme farve grå end min vogn. Det er ikke som sådan en ulempe, da jeg faktisk synes at køreposens lysegrå er pænere end vognens grå. Men det ville nok matche bedre til en sort vogn.

Alt i alt en super god kørepose, der koster det samme som Cybex. Hvis du ikke har en sleep carrier kan jeg i øvrigt også anbefale den. Den kan være i en kombibarnevogn og gør det så nemt at få baby op og ned – både om vinteren med cover på og om sommeren ude.

God weekend peeps ?

4 kommentarer

 • Hej Anne. Det er denne “footmuff”, der kan fungere som et cover til sleep carrieren. Du propper ligesom posen ned i carrieren. Har ikke selv prøvet det, men med en vinterbaby coming up, så har jeg tænkt mig at give det et forsøg.

  Har sendt et link, så du kan se hvad jeg mener

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne. Det er denne “footmuff”, der kan fungere som et cover til sleep carrieren. Du propper ligesom posen ned i carrieren. Har ikke selv prøvet det, men med en vinterbaby coming up, så har jeg tænkt mig at give det et forsøg.

  Har sendt et link, så du kan se hvad jeg mener

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej. Du skriver om et cover til sleep carrieren fra Najell. Følger der et cover med eller skal det købes separat? Vi har også købt en cybex vogn og overvejer en Najell sleep carrier som lift til den. Mvh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej. Du skriver om et cover til sleep carrieren fra Najell. Følger der et cover med eller skal det købes separat? Vi har også købt en cybex vogn og overvejer en Najell sleep carrier som lift til den. Mvh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To blog or not to blog